2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet cnm riskliyiz günde bi saat ayakta kalsam kahverengi pembemsi akıntı gelmeye başlıyor plasenta biraz aşağıda ondanmış ama allahtan yatınca geçiyor binada şükür

Allah yardimciniz olsun ikinizinde.

Evet portakal suyu arkadaşım bendede çıkarsa şaşmam sabah bende içiyorum. 1 Bardak meyve suyuna kaç meyve gidiy0 bide akşam ara öğünler var bende kesin var canım şeker kesin bide yediğim portakallar var.
Bak bana iyi düşün iyi olsun diyene bak :)))) genetik yatkınlığın yoksa şekerin olmaz. Varsa tetikler yediklerin içtiklerin. Çok kilolu bir arkadaşım var hamileliğinde yemediği hiç bişey kalmadı öyle iştahlıydı. Aynı Gün içinde meyve dondurma tatlı vs . Şekeri çıkmadı. Dediğim gibi bende çıkma ihtimali çok yüksek ama test yaptırmıycam bile. Dikkat edicem yediklerime .şeker çıkmasa da edicem.yani Momocan iyi düşün lütfen evrene olumsuz enerji gönderme:))))

Doğum yapmış kime sorsam hamileliğin tadını çıkar diyor ben de anlamadım gitti

Hımm inşallah canım yarasın bu arada ben pek düşünmüyorum şeker yuklemesi ama bakalım doktor ne der

Bana sadece tatlı ve hamur işi yemeden abur cubur da yemeden 1 hafta diyet yap demişti Dr. Diyet listesi vermedi. Kiloyu sanırım porsiyonları azaltınca ve tatlıyı kesince verdim. Senin kaç çıkmıştı canım yazar mısın değerlerini

Canım ilk 50lik yüklemede bir saate bakılmıştı sadece 173 çıkmıştı. Sonra 100lük yüklemeye bakıldı 3 saat , saat başı. Onda sadece ilk saat yüksek çıktı.

100lük yükleme yapıldığında açlık ve tokluk ta bakıldı. Değerler şöyle:

Açlık:93
Tokluk:133
100lük yüklemeden 1 saat sonra: 204
2 saat sonra : 120
3 saat sonra :78

Sadece ilk saat yüksek çıktığı için doktor diyet bile vermedi. Sadece aşırı yükleme yapmıcaksın, az az sık sık yiceksin dedi. Tabi standart hamurişi ve tatlıdan da uzak dur dedi. Doktor zaten aldığım kilolara da kızdığı için şekerim normal olsa da hamurişi tatlı yeme derdi. Kiloya biraz takıntısı var.

Bu 100lük yükleme için yüklemeden önce 3 günlük bir diyet listesi verdi ama bana. Garip bir şekilde sütlü tatlı vardı hep ara öğünlerde. Belki de doktorların değerlendirmeleri yöntemleri farklıdır.

He bir de HBA1C diye birşey var tahlilde. Ona da 3 aylık şeker mi ne diyorlar. 3 ay süresince şekerin ne kadar yüksekmiş onu gösteriyormuş. Benim o da normal çıktı. Ondan dolayı sanırım sadece fazla yüklemede kısa süre yükseldiği sonucuna vardı herhalde doktor.

Bende yok öyle bi test . Bakılmamış 3 aylık geriye dönük demek ki. Şeker yüklemesi yapmadan önce evde yaptığımda açlık 88 tokluk 140 çıkmıştı. ( Eşimin Teyzesinin kullandığı şeker ölçüm cihazı ile ) 75 likte ve 100 lükte ne çıkmıştı değelerin

Rica ederim ne demek.cok sukur iyi kizimiz detaylida azda olsa yuzunu gorduk. Hic gostermiyodu.muayene 20dk kadar surdu bi 10 dk falan da raporu bekliyosun. Yarim saate bitiyo isin. Senin doktorun kim orda. Mine hanimdayim bende

Mine hanımı duydum ama hiç görmedim. Nefize hanıma gidiyorum ben. Maşallah kızına sağlıkcakla kavuşun inşallah canım. İnşallah bizimki de guzel geçer benim bir kaybım var o yuzden endişeliyim

Canim tam olarak neyin var iltihapli romatizma demissin de merak ettim, bende de var omurgada kuyruk sokumunda

Ya bu mide yanmasi nasil bisey. Aniden acikma hissi gibi bisey mi bende bi kac gundur aniden sanki acikmisim gibi bi his var. Ama aç degilim. Anlamadim

Ya bu mide yanmasi nasil bisey. Aniden acikma hissi gibi bisey mi bende bi kac gundur aniden sanki acikmisim gibi bi his var. Ama aç degilim. Anlamadim
Yok canım nerdee keşke öyle olsa...miden hakikaten cayır cayır yanıyor,sanki yediklerin geri gelecekmiş hissi oluyor yemek borunda..yani en azından benimki öyle.. bence senin şekerin düşüyor ve acıktığını hissediyor olabilirsin

Canim cok üzüldüm, Allah yardimciniz olsun, dualarimdasiniz. Insallah bir cözümü vardir ama arkadaslarin dedigi gibi düsünüyorum ben de, doktorunun tavri hic normal gelmedi, beklemekten baska bir seyler denenebilir yapilabilir umuyorum, baska doktorlar da görmelisin bence. Her sey iyi olsun insallah.

Kızlar ben 1 numara 158'li bez almıştım. 2 numara da almalı mıyım sizce?

Doğum yapmış kime sorsam hamileliğin tadını çıkar diyor ben de anlamadım gitti
Valla bilmiyorum da önümde koca bir futbol topu varmış gibiyim. Ne eğilebiliyorum ne ayakta durabiliyorum çok sıkıldım bu şişkinlikten.

Zeynosrkn84 canım Dr un tutumu gerçekten ilginç geldi. Ortada anlamlı bir tanı yokken neyi bekleyeceksin ki ? Benzer durumlarda olanlara çözüme yönelik yöntemler sunulmuş, yani sizinde hala yapılacak biseyleriniz vardır diye düşünüyorum. Allah şifa versin inşallah, Dularamız seninle...

Bursadayım Şevket Yılmaz araştırma hastanesinde. Gidiyorum bugun başka yere gittim ama yine kötü şeyler duydum az önce kağıtlara baktımda 21haftalık ken 19 haftalık mış gerilik şimdi 25 haftalık ken 22 haftalık aslında bi şekilde geliyor kuzum suyum 9 da demiştim ne bileyim korkuyorum birde duyduklarım yıktı beni tabi Allah büyük 10 gün sonra kontrole gidicem tekrar 32. Haftayı görürmüyüm bilmiyorum ama inş görcez bebeğim direnirse tabiii.senin bebiş kaç gram canım benim bugun 470 gr çıktı 10 günde 80 gr almış küçüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…