2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben ikinciyi düşünmüyorum canım ya bilmiyorum daha bu kızı doğurmadan geleceği hakkında kaygılanıyorum hayat zor artık bu sistemde sağlıklı bir birey yetiştirmek çok zor eşimde istiyo benim hatta 2 sene sonraymış ama hayatı yaşamak zor artık

bence cam al ve 125 lik yeter. cam daha sağlıklı ve sonuçta biz tuttuğumuz için sorun olmuyor ağırlığı. emzik bence bi tane bulunması lazım bazen insan öyle çaresiz kalıyor ki emzik iyi oluyor.
cevap için teşekkür ederim canım

Benim de kafamı ml ler karıştırıyordu. Neyseki tavsiyede bulunmuş arkadaşlar sağ olsun :) cevap için teşekkürler kuzum

Kac yasindasin canim sen

Oof 3 saat aç mı beklicez neyse artık sonuç güzel çıksın da napalım:)

Benim eşimde 2-3 sene sonra diyor.. Benim için cok erken, onada kıyamam cunku o daha bebek olacak, ilgisiz kalır, hem ben zorlanırım hem o. Çevremde görüyorum bicok örnek, beraber büyüsünler diyip hemen ardından yapan annelerin sinir sistemleri altüst olmus durumda.. Kaygılanmakta cok haklısın, hepimizi öyleyiz ama kardeşin yeri önemi farklı, bi kardeşi olmalı eminim kendide ister :)

Anladım kuzum güle güle kullansın bebişin inşallah :) ay ben onların huyunu yerim ya, sağlıcakla kavuşalım hepimiz inşallah

Kızlar şuana kadar çatlayan var mı acaba bende olmadı daha şükür
Bi tanıdığımın 7 aydan sonra çatlamış daha hızlı büyüyo artık karnımız bende kaşıntı falan yok ama zeytinyağı sürüyorum arada birde nemlendiricili duş jeli kullanıyodum her zaman karnım hiç gerilmedi. genetikte diyolar anneminki harita gibi bakalım artık şimdilik iyi gidiyo

Agır iş yapma uzanma dkkat et fln dedi buyuk ihtimal onlara dkkat etmezsem skntı olabilecek bişey olabileceği içn onlem amaclı soylems olabilr nette okudm bnde zatn genelde 30larda donuyomus o yzden içim rahatladı :)

6 aydan önce su vermeyeceğimizi de bilmiyordum açıkçası o zaman dediğin gibi bir tane yeter küçük ve cam olanlarından. Bende diş yapısına zarar veriyor diye almak istemiyordum emzik ama ücretsiz izne de ayrılamayacağım için benim içinde büyük kolaylık olacak galiba. Alacağım gibi görünüyor. Cevap için teşekkür ederim canımmm

Canım senin
canım seninki sezeryanmıydı.korse kullanmıssınya o yuzden merak ettim

Benimde bebeğimin makatı aşağıda ama hiç öle erken Doğum falan demedi bu konuda başka forumlarda da baş aşağıda olunca erken Doğum olabilirmiş diyor valla bu işin bi ayarı yok onu anladım
Belki daha dikkatli olmam için oyle demştir doktor canm agır iş yapma uzanma fln da dedi cnku hayrlısıyla saglıcakla vaktiyle kavusalım bebişlerimize inşallah:)

Eşim tarafı alışkınlar arka arkaya doğurmaya ilk geceden hamile kaldı biri çocuk sütten kesilmedi 2. yi doğurdu çocuğun tekini annesine gönderdi durmuyo diye yine benim arkadaşım aynı şekilde birinci yürümeden ikinci oldu kız psikolojik destek aldı bir gün arabayla eve bırakyık bana fenalık geldi bana göre değil en az 3-4 yaş olmalı ilki kendini kurtarmalı

Selam kızlar bugun doktr kontrolumz vardı. Bebiş imin başı yukarda duruyomus ayaklar asagıdayms erken dogum riski olusturabilr bu şeklde dedi. Kaçıncı haftada başaşagı donmesi gerekiyor ki acaba
Bebeğin son andaki pozisyonu doğum şeklini etkiliyo diye biliyorum bende öyle doğmuşum ayaklarım aşşağıda duruyomuş sezeryan olmuş annem.Bu veletler şimdi sürekli dönmüyor mu içerde benimki öyle ama doktor hiç öyle bir şey demedi sadece her kontrolde plesenta ile rahim arasını ölçer uzunluk gayet iyi der bebeğin pozisyonu ile ilgili erken doğum yorumu yapmadı hiç

Aynen bende duyunca sinir oldum :) ama mecbur yaptırdık tabi, öğlen 1 e kadar aç durdum neyseki sonucu güzel çıktı :)

Ne güzel darısı başıma artık:) fenalaşma falan olmadı dimi sende? Yalnız gitmek zorunda kalabilirim çünkü :)

Canım bu testler kesin sonuç vermiyor 2 li testin normal çıkmış zaten bişey olsa oda riskli çıkardı zaten ayrıntılı iyi çıkmış bütün organlarının uzunluğu büyüklüğü orantısı yapısı herşeyi ayrıntılıda çıkıyo seninki güzel çıkmış. Bu testler kesin olmadığı için ayrıntılı sakatlık tarama yapılıyo zaten birebir görülüyo herşey nifty test yaptır ama üzülme Allahın izniyle bişey olmaz

Canım benim ya dikkat et kendine Allah yardımcınız olsun. Rabbim zamanında sağlıcakla neşe ile kucağına almayı nasip etsin uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin yavruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…