2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
:) olmaz mı... tabi ki tahammül azalıyor ama sakin olmakta fayda var .. agresif bir bebek istemeyiz bir de kuzular biz üzgün olunca sırtını dönüyormuş.. hayata mi küsüyor bunlar acaba

Ah deme benim minnoşum hiç yüzünü göstermiyor ondan mı acaba geçen doktor 10 dk uğraştı yüzünü göstersin diye karnıma vurdu ama daha da döndü sırtını kıyamam

Ah deme benim minnoşum hiç yüzünü göstermiyor ondan mı acaba geçen doktor 10 dk uğraştı yüzünü göstersin diye karnıma vurdu ama daha da döndü sırtını kıyamam

Valla ben öyle şeylere inanmam ama benimki de bildiğin model olacak sanırım her gittiğimde bana pozlar veriyor, hiç kendini gizlemedi bizden

canım yanlış bilmiyorsam plesanta previa raporluk bir durum. vermeme gibi bir durumları yok. Benim de plesantam rahim ağzına çok yakın,şuan için kapatmıyor ama sonrasını bilemeyiz dedi doktor.Yapabilecek birşeyim var mı dediğimde de,maalesef hiçbirşey yok kendiliğinden çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Kanamam falan olmadığı ve kendimi iyi hissettiğim için rapor aklıma gelmedi,o da teklif etmedi.
Bir de araştırdığım kadarıyla 25.haftadan sonra bile totalis ten marjinale geçen bir çok kişi var,dua edelim bol bol. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Yaa benim iş yeri arkadaşım daha yeni üniversite sınavına hazırlanagim bahanesi ile şimdilik bir haftalık rapor aldı, haftaya da alacak bir hafta daha, o da memur adliyede, o nedenle bence sen başka doktora git ihmale gelmez...

kızlar dün gece rüyamda kızımı gördüm.İlk doğduğu anlardı,bir battaniyeye sarıp getirmişler,ablamla ben giydirmeye çalışıyorduk. O da boncuk boncuk bana bakıyordu.O kadar güzeldi ki anlatamam. Rüyası insanı bukadar mutlu ediyorsa,gerçeğiyle neler hissederiz acaba

Yalnız değilsin cnm. bende geçen aya kadar bilmiyordum. Ben de hem biberon hem emzik aldım. çalışan kadına ihtiyaç gibi geldi bana da..

SAT 10 Eylül ama normal doğum gözüküyor şimdilik.

Benim SAT 11 Eylül. İlk doğum olacağı için normal mi değil mi bilemiyorum. son haftalarda belii olur herhalde. Gönlüm tabiki normalden yana. hatta epidural normal doğum olursa harika olur.

boy meselesine bende takmıştım. doktor sorun yok dese de bizim oğlan kısa olacak herhalde diye geçiştirmiştim. haftaya randevum var bakalım nsl sağlığı..

Bence bebeğinin boyu haftasına göre çok kısa değil.. Normal.. Bence boş yere evham yapma.. Sağlıklı beslen. Haftada 2 kez balık ye. Stres de yapma..

İyi haberlerle gelirsin inşallah canım. Bende merak ediyorum senin oğlanı :) 3 boyutlu varsa yüzünü de iste :) gösterirse tabii.

Bence bebeğinin boyu haftasına göre çok kısa değil.. Normal.. Bence boş yere evham yapma.. Sağlıklı beslen. Haftada 2 kez balık ye. Stres de yapma..
Nette de baktım 2-3 cm haftasına göre kısa gibi. Sağlıklı olsunda, doğunca da büyür sonuçta ama işte insanın içi rahat etmiyor. Balık yiyemediğim için balık yağı hapına başladık işte. Keşke yiyebilsemm

Canım aslında belirli bir haftadan sonra artık boyu söylenmiyor sonuçlarda sapma olabildiği için. Çünkü şuanda içeride kıvrık duruyor. Bunlar tahmini sonuçlar.
Mesela ben de geçen hafta gittiğimde 740 gram dedi dün gittiğimde 720 dedi. Hani artması gerekirken azalmış görünüyor. Ben tabi ki makinenin hesaplamasından kaynaklı olduğu düşündüm. O anda bebeğin pozisyonuna göre aldığı ölçümler üzerinden tahmin yapılıyor. O yüzden belli olmaz hiç yani. Takılma boyuna falan.

Sonuçta genetik diye bir şey var.. Her bebek aynı hafta da, aynı boyda olmuyor.. Kimisi kısa, kimisi uzun oluyor.. Önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelebilmesi. Boy o kadar mühim değil. Dünyaya geldikten sonra, bir bakmışsın, kocaman olmuş..

Canım burdaki doktorlarda rapor vermeye korkuyorlar en sonunda çocuğa birşey oluncamı rapor verceksiniz dedim sonra 10 gün rapor yazdılar

Gözün aydın canım çok sevindim

Canım burdaki doktorlarda rapor vermeye korkuyorlar en sonunda çocuğa birşey oluncamı rapor verceksiniz dedim sonra 10 gün rapor yazdılar
İyi yapmışsıniz.. yaşadığım stresi tarif edemem ... zor çok zor .. hayatımın en zor günlerini yaşıyorum... ve sizden başka beni anlayan yok.. ağrısı sızısı yok bu meretin kimse inanmıyor.. çok sessiz ilerliyor .. içimde bebek kadar bir plesanta var ve her an kanama ile bebekten ayrılabilir... bu naz mi boşa stres mi ... kimse kimsenin derdine ortak olmak istemiyor

Canım Allah yardımcımız olsun gerçekten duaya çok ihtiyacımız çünkü içerde ne var ne yok bilmiyoruz Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun ben dua zinciri yapalım dedim ama kimseden ses çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…