:) olmaz mı... tabi ki tahammül azalıyor ama sakin olmakta fayda var .. agresif bir bebek istemeyiz bir de kuzular biz üzgün olunca sırtını dönüyormuş.. hayata mi küsüyor bunlar acaba
Ah deme benim minnoşum hiç yüzünü göstermiyor ondan mı acabageçen doktor 10 dk uğraştı yüzünü göstersin diye karnıma vurdu ama daha da döndü sırtını kıyamam
Anne adayları lütfen dua edin bana olur mu... bebeimi sağ salim kucağımda göreyim... bu totalis belası doktoru bile şaşırttı ama yapacak bişey yok... rapor vermiyorlar... öğrenciler bazen çarpıp geçiyor bi sefer belime futbol topu geldi ... napicam bilmiyorum .. plesanta büyüdükçe risk artıyor ve benim belki de tek şansım bu bebek çünkü 37 yaşına giricem ... bana bi dua okur musunuz
canım yanlış bilmiyorsam plesanta previa raporluk bir durum. vermeme gibi bir durumları yok. Benim de plesantam rahim ağzına çok yakın,şuan için kapatmıyor ama sonrasını bilemeyiz dedi doktor.Yapabilecek birşeyim var mı dediğimde de,maalesef hiçbirşey yok kendiliğinden çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Kanamam falan olmadığı ve kendimi iyi hissettiğim için rapor aklıma gelmedi,o da teklif etmedi.
Bir de araştırdığım kadarıyla 25.haftadan sonra bile totalis ten marjinale geçen bir çok kişi var,dua edelim bol bol. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Yalnız değilsin cnm. bende geçen aya kadar bilmiyordum. Ben de hem biberon hem emzik aldım. çalışan kadına ihtiyaç gibi geldi bana da..6 aydan önce su vermeyeceğimizi de bilmiyordum açıkçasıo zaman dediğin gibi bir tane yeter küçük ve cam olanlarından. Bende diş yapısına zarar veriyor diye almak istemiyordum emzik ama ücretsiz izne de ayrılamayacağım için benim içinde büyük kolaylık olacak galiba. Alacağım gibi görünüyor. Cevap için teşekkür ederim canımmm
SAT 10 Eylül ama normal doğum gözüküyor şimdilik.
ayy annelik çok farklı bir duyguymuş cidden. Şimdiden böyleyim ben. İnş sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı canım. Hoca her zaman iyi konuşuyordu. Bu kez böyle deyince üzüldüm ve pimpiriklendim işte.
Rapor almak isteyen arkadaşYaa benim iş yeri arkadaşım daha yeni üniversite sınavına hazırlanagim bahanesi ile şimdilik bir haftalık rapor aldı, haftaya da alacak bir hafta daha, o da memur adliyede, o nedenle bence sen başka doktora git ihmale gelmez...
Bence bebeğinin boyu haftasına göre çok kısa değil.. Normal.. Bence boş yere evham yapma.. Sağlıklı beslen. Haftada 2 kez balık ye. Stres de yapma..Kızlar bizimde geçen haftaydı randevu. 27 olması gerekirken 26 çıktı bebek. Hoca gerilik bakımından vızırdamaya başladı bebeğin. Ne yiyorsan iki katına çıkar. Önümüzdeki randevuya kadar protein ağırlıklı besleneceksin dedi. Balık yağı hapı da verdi. kilosu iyi gibi ama boyu kısa 32 cm çıktı. 4 haftada 2 cm uzamış. sizlerin 26 da boyu kaçtı acaba _?_ kafama taktım bunu ya. Normal de hep geri çıkıyordu hocamız " hiç sorun etme, doğuma kadar kapatır arayı." demişti. Bu sefer böyle deyince ciddi bir şey olduğu kanaatine vardım. Bi de 47 ile başladım şu an 55 im. Hamilelikten önce ne yiyorsam yine aynı porsiyonları yiyorum. Ekmeği çok az tüketiyorum. ekstradan biraz daha dikkat ediyorum işte yasak şeylere. Protein, kalsiyum alımını da arttırdım. Çok iştahlı olmamama rağmen bu kadar kiloyu da nasıl aldım o da ilginç. Boy da 1.60.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benimAnladim.canim.evet oyle bende 1 haftadir yatiyorum.bgn.yine.gidicem.kontrole.insallah sıkıntı yoktur.hayirlisi.bakalim
İyi haberlerle gelirsin inşallah canım. Bende merak ediyorum senin oğlanı :) 3 boyutlu varsa yüzünü de iste :) gösterirse tabii.Yalnız değilsin cnm. bende geçen aya kadar bilmiyordum. Ben de hem biberon hem emzik aldım. çalışan kadına ihtiyaç gibi geldi bana da..
Benim SAT 11 Eylül. İlk doğum olacağı için normal mi değil mi bilemiyorum. son haftalarda belii olur herhalde. Gönlüm tabiki normalden yana. hatta epidural normal doğum olursa harika olur.
boy meselesine bende takmıştım. doktor sorun yok dese de bizim oğlan kısa olacak herhalde diye geçiştirmiştim. haftaya randevum var bakalım nsl sağlığı..
Nette de baktım 2-3 cm haftasına göre kısa gibi. Sağlıklı olsunda, doğunca da büyür sonuçta ama işte insanın içi rahat etmiyor. Balık yiyemediğim için balık yağı hapına başladık işte. Keşke yiyebilsemmBence bebeğinin boyu haftasına göre çok kısa değil.. Normal.. Bence boş yere evham yapma.. Sağlıklı beslen. Haftada 2 kez balık ye. Stres de yapma..
Canım aslında belirli bir haftadan sonra artık boyu söylenmiyor sonuçlarda sapma olabildiği için. Çünkü şuanda içeride kıvrık duruyor. Bunlar tahmini sonuçlar.Nette de baktım 2-3 cm haftasına göre kısa gibi. Sağlıklı olsunda, doğunca da büyür sonuçta ama işte insanın içi rahat etmiyor. Balık yiyemediğim için balık yağı hapına başladık işte. Keşke yiyebilsemm
Sonuçta genetik diye bir şey var.. Her bebek aynı hafta da, aynı boyda olmuyor.. Kimisi kısa, kimisi uzun oluyor.. Önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelebilmesi. Boy o kadar mühim değil. Dünyaya geldikten sonra, bir bakmışsın, kocaman olmuş..Nette de baktım 2-3 cm haftasına göre kısa gibi. Sağlıklı olsunda, doğunca da büyür sonuçta ama işte insanın içi rahat etmiyor. Balık yiyemediğim için balık yağı hapına başladık işte. Keşke yiyebilsemm
Ne güzel kayınvalideymişBenim kızımda kısaydı 4 hafta önce bakalım ne olmuş haftaya randevumuz. Kısa ve tombişti hatta.Ben 1.70 eşim 1.85. Kayınvalidem bana çekmiştir diyor
Canım burdaki doktorlarda rapor vermeye korkuyorlar en sonunda çocuğa birşey oluncamı rapor verceksiniz dedim sonra 10 gün rapor yazdılarBencede hiç risk alma bugün plasenta previ grubuna bi anne yazmış 30 . haftada Doğum yaptım totalismiş onun ve son üç haftada kanaması başlamış sonrada durmamış nasıl korktum ya iyiyim deyip ayağa kalkmamak lazım ve ıkı ay sonra zaten Doğum iznine başlıcaz su iki ayıda raporla atlat evde yat bi kanama olunca başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor bnm
Gözün aydın canım çok sevindimGünaydın kızlar, dün kontrolüm vardı, şeker yüklemesi yaptırdım 100 gr, benim annem babam abimde şeker hastalığı var birde kilolu olduğum için riskim yüksekti, ama çok şükür çıkmadı :) bebeğim 770 gr, 30 cm olmuş teyzeleri :)
İyi yapmışsıniz.. yaşadığım stresi tarif edemem ... zor çok zor .. hayatımın en zor günlerini yaşıyorum... ve sizden başka beni anlayan yok.. ağrısı sızısı yok bu meretin kimse inanmıyor.. çok sessiz ilerliyor .. içimde bebek kadar bir plesanta var ve her an kanama ile bebekten ayrılabilir... bu naz mi boşa stres mi ... kimse kimsenin derdine ortak olmak istemiyorCanım burdaki doktorlarda rapor vermeye korkuyorlar en sonunda çocuğa birşey oluncamı rapor verceksiniz dedim sonra 10 gün rapor yazdılar
Canım Allah yardımcımız olsun gerçekten duaya çok ihtiyacımız çünkü içerde ne var ne yok bilmiyoruz Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun ben dua zinciri yapalım dedim ama kimseden ses çıkmadıİyi yapmışsıniz.. yaşadığım stresi tarif edemem ... zor çok zor .. hayatımın en zor günlerini yaşıyorum... ve sizden başka beni anlayan yok.. ağrısı sızısı yok bu meretin kimse inanmıyor.. çok sessiz ilerliyor .. içimde bebek kadar bir plesanta var ve her an kanama ile bebekten ayrılabilir... bu naz mi boşa stres mi ... kimse kimsenin derdine ortak olmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?