28 yaşındayım canımKac yasindasin canim sen
Şu kadar şeyi altı aylık hamileliğimde yememişimdirAhhhhh Ahhhhh çok zorlanıyorum tatlı yememek adına. İnanılmaz bir sabır gösteriyorum çünkü ben de kahvaltıda reçel bal pekmez nutella yerdim tabi birer tatlı kaşığı. Sonracıma akşam yemekten sonra dizi izlerken meyve çerez tabağı yapardık hergün. Tatlı da hafta da 1-2 yerdimmmmmm. Benim için tatlı yemek çok farklı bişey. Neyse bebeklerimiz için sabrediyoruz. Herşey değer minikler için
sağlık ocağı kontrollerimde hba1c ye bakıldı 2 sefer,ikisinde de normal çıktı. Ama annemin gizli şekeri olduğu için belki benimki de öyledir diye korkuyorum. Şeker konusunda beni korkutan tek şey,meyveyi geç saatte yemek.ona da dikkat edersem yaptırmam belkiBen de 26+2 de gitmiş oluyorum evde şeker ölçüm cihazı bulabilirsen kendin bak yoksa sağlık ocağında baktır değerlere göre şeker yüklemesi yapacağım gerek kalmazsa yapmam dedi
amin canım inşallah güzel çıkar sonucun, fenalaşmadım ama halim kaçtı azcık birde gribim çünkü, zaten halsizdim aç duruncada böle uyku basar ya öle oldum biraz, eşim yanımdaydı omuzunda uyukladım sadece :) mümkünse birini al yanına sıkılırsın muhabbet edecek biri şart 4 saate yakın bekle bekle sıkılırsınNe güzel darısı başıma artık:) fenalaşma falan olmadı dimi sende? Yalnız gitmek zorunda kalabilirim çünkü :)
Yok hepsini okuyamadım bulayım ben onları ama tam tıkalı değilmiş az besliyormuş ayrıntıda çıktı ve bebeğim şu an 1 hafta önceden gidiyor ayın 6 sında randevum var orda sonuçlara bakacak tekrar ama yine içim rahat değil şunanCanım sana önerim başka bi dr a daha git bu çok önemli bilmem benim yazdıklarımı okudun mu
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattınBendede var hatta doktora gittim bunun icin bugun agrim gecmedi. Doktor hersey normal bebek agirlastikca olabilir dedi. Yururken ozellikle bendede var
Gecmis olsun arkadasim, kortizon salgisi sebebiyle agri hissedilmiyormus kismi bende maalesef gecerli degil henüz. Umarim benim agrilarim da hafifler, fizik tedavi biraz da olsa rahatlatti sanki. Senin doktorun dogum konusunda bi sey söylüyor mu normal olabilmesi konusunda? Ben belim kitlendigi anlar cok olursa istemem acikcasi normal, o agrilara zor dayaniyorum dogum aninda olmasini düsünemiyorum.Bende de var as. Çok şükür hamilelikte sorun çıkarmadı. Hatta normalden çok daha iyi oldum. Vücut kortizon salgıladığı için ağrı hıssedılmıyormuş.. Dr. Öyle söyledi. Umarım lohusa lık tada ağrısız geçiririz en önemlisi o.
Mrb benim de bebisler ayni.biti 31 digeri 32 cm filan.bence normal.ya.doktor.pimpiriklik yapmis sankiKızlar bizimde geçen haftaydı randevu. 27 olması gerekirken 26 çıktı bebek. Hoca gerilik bakımından vızırdamaya başladı bebeğin. Ne yiyorsan iki katına çıkar. Önümüzdeki randevuya kadar protein ağırlıklı besleneceksin dedi. Balık yağı hapı da verdi. kilosu iyi gibi ama boyu kısa 32 cm çıktı. 4 haftada 2 cm uzamış. sizlerin 26 da boyu kaçtı acaba _?_ kafama taktım bunu ya. Normal de hep geri çıkıyordu hocamız " hiç sorun etme, doğuma kadar kapatır arayı." demişti. Bu sefer böyle deyince ciddi bir şey olduğu kanaatine vardım. Bi de 47 ile başladım şu an 55 im. Hamilelikten önce ne yiyorsam yine aynı porsiyonları yiyorum. Ekmeği çok az tüketiyorum. ekstradan biraz daha dikkat ediyorum işte yasak şeylere. Protein, kalsiyum alımını da arttırdım. Çok iştahlı olmamama rağmen bu kadar kiloyu da nasıl aldım o da ilginç. Boy da 1.60.
:) olmaz mı... tabi ki tahammül azalıyor ama sakin olmakta fayda var .. agresif bir bebek istemeyiz bir de kuzular biz üzgün olunca sırtını dönüyormuş.. hayata mi küsüyor bunlar acabaKızlar sizde de sinir var mı ya? Ben bu aralar çok agresifim. Çok çabuk parlıyorum. Yani normalde asabi bir yapım var ama bu kadar değilim. Kavga etmeye yer arıyorum
ayy annelik çok farklı bir duyguymuş cidden. Şimdiden böyleyim ben. İnş sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı canım. Hoca her zaman iyi konuşuyordu. Bu kez böyle deyince üzüldüm ve pimpiriklendim işte.Mrb benim de bebisler ayni.biti 31 digeri 32 cm filan.bence normal.ya.doktor.pimpiriklik yapmis sankibenim de biri haftasina.gore 5 gun filan geri çıkıyor.ama. iki.hafta filan oynayabilir diye biliyirum..ayrica.her ultrason da degisik.çıkıyor..bilemedi m ama bence sıkıntı yoktur.cnm.stres yapma
Zaten sezeryan dogum olcak o yuzden sıkıntı yok:) doner durur daha içerde ya kucuckler daha zatn:)Bebeğin son andaki pozisyonu doğum şeklini etkiliyo diye biliyorum bende öyle doğmuşum ayaklarım aşşağıda duruyomuş sezeryan olmuş annem.Bu veletler şimdi sürekli dönmüyor mu içerde benimki öyle ama doktor hiç öyle bir şey demedi sadece her kontrolde plesenta ile rahim arasını ölçer uzunluk gayet iyi der bebeğin pozisyonu ile ilgili erken doğum yorumu yapmadı hiç
Anladim.canim.evet oyle bende 1 haftadir yatiyorum.bgn.yine.gidicem.kontrole.insallah sıkıntı yoktur.hayirlisi.bakalimayy annelik çok farklı bir duyguymuş cidden. Şimdiden böyleyim ben. İnş sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı canım. Hoca her zaman iyi konuşuyordu. Bu kez böyle deyince üzüldüm ve pimpiriklendim işte.
Kızlar sizde de sinir var mı ya? Ben bu aralar çok agresifim. Çok çabuk parlıyorum. Yani normalde asabi bir yapım var ama bu kadar değilim. Kavga etmeye yer arıyorum
ay o sinir bendede var rüyalarım da insanlara küsüyorum ya resmen 7 yaşındaki görümceme giciğim kıza ters davranıyorum resmen çocukla çocuk oluyorum psikolojim iyice gitti bi devamlı yatmakta bu duruma katkıda bulunuyor.Bendede var o sinir son günlerde ama geçtiğimiz cumartesiden beri diyet yapıyorumm yiyemeyince bana sinir yapıyo
Şimdiye kadar olmamıstı.
Çok fazla hareket etmiyor sanırım benim yüzümden. Bu kadar sinir olunca çocuk da korkuyo belki de. Ona kızmam ki:) olmaz mı... tabi ki tahammül azalıyor ama sakin olmakta fayda var .. agresif bir bebek istemeyiz bir de kuzular biz üzgün olunca sırtını dönüyormuş.. hayata mi küsüyor bunlar acaba
canım bende de benzer bir durum var. Detaylıda 3 damar gözüküyor dedi,birinde ufak bir çentik varmış.O plesantanın arkasında kaldığı için olabilir dedi. kendi doktoruma gösterdiğimde o da hiç bahsetmedi bile o durumdan. Burda diğer arkadaşın yazdıklarını okuyunca belki damar sayısıyla alakalı olabilir diye düşündüm.Çünkü o arkadaşınki 2 damardı.Yok hepsini okuyamadım bulayım ben onları ama tam tıkalı değilmiş az besliyormuş ayrıntıda çıktı ve bebeğim şu an 1 hafta önceden gidiyor ayın 6 sında randevum var orda sonuçlara bakacak tekrar ama yine içim rahat değil şunan
amin canım inşallah güzel çıkar sonucun, fenalaşmadım ama halim kaçtı azcık birde gribim çünkü, zaten halsizdim aç duruncada böle uyku basar ya öle oldum biraz, eşim yanımdaydı omuzunda uyukladım sadece :) mümkünse birini al yanına sıkılırsın muhabbet edecek biri şart 4 saate yakın bekle bekle sıkılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?