Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kara bulutlar gitse üstümüzden güneş açsa yaz gelse haziran gelse..Gunaydin, insallah canimm
Basindan beri sikintili gebelikler oldu, gercekten haziran annelerinin gebeligi sikintili geciyor
Allah masum yavrularimizinkorusun insallah
Guzel haberlerinizi duyariz insallah
Zeyno lutfen baska dr git
Bilmiyrm boyle beklemelerine kiziyorum
Onlari sorumlu tutuyor gibiyimmm
Evde misin cnm yatirdilar mi seni
Evde misin cnm yatirdilar mi seni
Ne kaç saat bekleyecez hastanede o zamanBenim de 50lik yükleme sonunda 152 çıktı tokluk,açlık 80küsürdü.Haftaya 100lük yapılacak ama hiç istemiyorum 3 saat süreyle 3 kere kan alınıyormuş![]()
İlk kere gittiğim doktordu canım hemen şeker yüklemesi yapmaz diye düşündüm bebeği biraz iri görünce istedi sormadıda ya açmısın diyeAç karnına gitmen gerekiyordu canım
Ne kaç saat bekleyecez hastanede o zamanbanada yüzlük yapıcaz dedi acaba iyice aç gidip 50liği tekrarmı istesem
Valla eve geldigimde 10 kilo eksiktim cnm oglum daKızlarrr Bebek doğunca suyuydu esiydi falan filan kaç kilo giderki bizden toplam ? Daha önce Doğum yapanlar bilir yaklaşık hesabı
Rahat 3-3.5 kilo giderKızlarrr Bebek doğunca suyuydu esiydi falan filan kaç kilo giderki bizden toplam ? Daha önce Doğum yapanlar bilir yaklaşık hesabı
Bebekte 3 kilo olsa.toplamda 6-7 kilo gidiyorKızlarrr Bebek doğunca suyuydu esiydi falan filan kaç kilo giderki bizden toplam ? Daha önce Doğum yapanlar bilir yaklaşık hesabı
canım çok üzüldüm allah yardımcınız olsun ben de drunuzun beklemekten başka yapacak bir şey yok demesine takıldım saçma geldi su eklesinler susuzluktan da geşişemeyebilşr beslenmenizle belki bir.şwyler fark edecek bebeğe kilo aldıran yiyeceklerin hurma kaşar muz olduğunu okumuştum bol bol tüketin protein ağırlıklı beslenin inşallah durumunuz değişir Dr da olmasa da biz de halen bir umut varAllah büyük Rabbime bıraktım azıcık kilo alsa yavrum seni boşuna kesemeyiz dediler normal doğumuda bebek kaldırmazmış ne kadar durursa okadar dediler Allaha emanet ettim kuzumu kilo alsa ahh kilo alsa almıyo kafayı yicem neden almıyooo
Ya nasıl olsa fayda etmez ne demek sen yap etmezse takdiri ilahi dersin ama yapılabilecek her şeyi yapın. Okudukça sinirlerim zıpladıBilmiyorum su eklemeye ilgili bişey denmedi sanırım gelişmediği için gerek duymuyorlar yasa gereksiz buluyorlar ciğer geliştiriciyi dedim ona bile vursak nolcak ki doğsa yaşamaz dedi boşuna olur dedi Rabbim aklımı korusun inşallah zorr çok zor
Valla eve geldigimde 10 kilo eksiktim cnm oglum da
Cnm su oldugunu nasil anliyorsun?lilipit
Şuan evdeyim , gece yine su geldi doktorla görüşeceğim ve hastaneye gideceğim çünkü su gelişi bayağı oldu. Hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip etsin Allah ım. Bakalım ne yapacaklar .
Ya nasıl olsa fayda etmez ne demek sen yap etmezse takdiri ilahi dersin ama yapılabilecek her şeyi yapın. Okudukça sinirlerim zıpladı
Inşallah bu kadar Hamile dualarla bir umuda tutunuyoruz allahım boş çıkarmasın umutlarımızı.. heder etme kuzum kendini güçlü ol bebeğin de olsun ne olur.. bol bol beslen dinlen Allah çok büyük.Doktordan sonuç almaya gittik dün iğne demiştim ciğer geliştiriciyi 4 doz yazdı 2 2 24 saat arayla vurulcam sırf ben dedim diye heralde suya takılma dedi senin asıl problemin bebeğin büyümüyor dedi bu suyla dayanır normalde dedi ama sorunumuz gerilik dedi Allah büyük sabaha kadar ağlaya ağlaya öldüm tabi hayal kurdum ağladım.... Yapıcak bişey yok cumaya randevu verdi Allah büyük belki 100 gram alışverir kuzcuğum dua edin İnş kilo alsın yavrum