2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar inş güzel haberlerin olacagı bigün olur inş Dünden beri girip okuyup çıkıyorum çünkü ne diyecegimi bilmiorum çok üzülüyorum gercekten bu 3. Trimestere ayak bastıgımızdan beri herkeste bi problem:nazar:o_O

Evde misin cnm yatirdilar mi seni[/QUOTE]
lilipit lilipit
Şuan evdeyim , gece yine su geldi doktorla görüşeceğim ve hastaneye gideceğim çünkü su gelişi bayağı oldu. Hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip etsin Allah ım. Bakalım ne yapacaklar .

Gunaydin, insallah canimm
Basindan beri sikintili gebelikler oldu, gercekten haziran annelerinin gebeligi sikintili geciyor
Allah masum yavrularimizinkorusun insallah
Guzel haberlerinizi duyariz insallah
Zeyno lutfen baska dr git
Bilmiyrm boyle beklemelerine kiziyorum
Onlari sorumlu tutuyor gibiyimmm
Kara bulutlar gitse üstümüzden güneş açsa yaz gelse haziran gelse..

Evde misin cnm yatirdilar mi seni
lilipit lilipit
Şuan evdeyim , gece yine su geldi doktorla görüşeceğim ve hastaneye gideceğim çünkü su gelişi bayağı oldu. Hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip etsin Allah ım. Bakalım ne yapacaklar .[/QUOTE]
Canım aklımız kalbimiz hep sizde sürekli girip bakıyorum bizi de habersiz bırakma inşallah güzel haberler alalim

Evde misin cnm yatirdilar mi seni
lilipit lilipit
Şuan evdeyim , gece yine su geldi doktorla görüşeceğim ve hastaneye gideceğim çünkü su gelişi bayağı oldu. Hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip etsin Allah ım. Bakalım ne yapacaklar .[/QUOTE]
Cnm su oldugunu nasil anliyorsun?
Amin insallah hayirlisi olur
Bebegin saglikla buyur
Cok merak ediyrz, dua ediyrz
Haberleriniz bekliyrz

Benim de 50lik yükleme sonunda 152 çıktı tokluk,açlık 80küsürdü.Haftaya 100lük yapılacak ama hiç istemiyorum 3 saat süreyle 3 kere kan alınıyormuş :KK43:
Ne kaç saat bekleyecez hastanede o zaman :( banada yüzlük yapıcaz dedi acaba iyice aç gidip 50liği tekrarmı istesem

Ne kaç saat bekleyecez hastanede o zaman :KK43: banada yüzlük yapıcaz dedi acaba iyice aç gidip 50liği tekrarmı istesem

Genelde aç yapılıyor zaten şeker yüklemesi,açlık tokluk bakılıyor.100lükte önce açlık sonra 1.Saat tokluk 2. Saat tokluk 3.saat tokluk diye gidiyormuş okadar saat aç kalıp hastanede beklemek çok zordur eminim ya ben de hiç istemiyorum :(

Allah büyük Rabbime bıraktım azıcık kilo alsa yavrum seni boşuna kesemeyiz dediler normal doğumuda bebek kaldırmazmış ne kadar durursa okadar dediler Allaha emanet ettim kuzumu kilo alsa ahh kilo alsa almıyo kafayı yicem neden almıyooo
canım çok üzüldüm allah yardımcınız olsun ben de drunuzun beklemekten başka yapacak bir şey yok demesine takıldım saçma geldi su eklesinler susuzluktan da geşişemeyebilşr beslenmenizle belki bir.şwyler fark edecek bebeğe kilo aldıran yiyeceklerin hurma kaşar muz olduğunu okumuştum bol bol tüketin protein ağırlıklı beslenin inşallah durumunuz değişir Dr da olmasa da biz de halen bir umut var

Bilmiyorum su eklemeye ilgili bişey denmedi sanırım gelişmediği için gerek duymuyorlar yasa gereksiz buluyorlar ciğer geliştiriciyi dedim ona bile vursak nolcak ki doğsa yaşamaz dedi boşuna olur dedi Rabbim aklımı korusun inşallah zorr çok zor
Ya nasıl olsa fayda etmez ne demek sen yap etmezse takdiri ilahi dersin ama yapılabilecek her şeyi yapın. Okudukça sinirlerim zıpladı

Doktordan sonuç almaya gittik dün iğne demiştim ciğer geliştiriciyi 4 doz yazdı 2 2 24 saat arayla vurulcam sırf ben dedim diye heralde suya takılma dedi senin asıl problemin bebeğin büyümüyor dedi bu suyla dayanır normalde dedi ama sorunumuz gerilik dedi Allah büyük sabaha kadar ağlaya ağlaya öldüm tabi hayal kurdum ağladım.... Yapıcak bişey yok cumaya randevu verdi Allah büyük belki 100 gram alışverir kuzcuğum dua edin İnş kilo alsın yavrum

lilipit lilipit
Şuan evdeyim , gece yine su geldi doktorla görüşeceğim ve hastaneye gideceğim çünkü su gelişi bayağı oldu. Hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip etsin Allah ım. Bakalım ne yapacaklar .
Cnm su oldugunu nasil anliyorsun?
Amin insallah hayirlisi olur
Bebegin saglikla buyur
Cok merak ediyrz, dua ediyrz
Haberleriniz bekliyrz[/QUOTE]

Su şeklinde şeffaf ve çok geliyor, ayrıca turnusol kağıdı ile kontrol ediyorum , mavi renge dönerse amniyon sıvısıdır. Birde zaten benim kese de sızıntı var , hep eksik ve yükleme yaptırıyoruz aktif su gelişinden dolayı. Şimdi doktorda yım bekliyorum , bakalım hakkımızda hayırlısı. Çok teşekkürler.

Ya nasıl olsa fayda etmez ne demek sen yap etmezse takdiri ilahi dersin ama yapılabilecek her şeyi yapın. Okudukça sinirlerim zıpladı

ben de aynı fikirdeyim
sanki ortaçağ da yaşıyoruz tıbbın bu kadar ilerlediği bir dönemde beklemek nasıl bir tedavi olabilir
kaldı ki şuana kadar hiçbir tedavi uygulamadılar ki bekleyip tedaviye yanıt beklesinler

Doktordan sonuç almaya gittik dün iğne demiştim ciğer geliştiriciyi 4 doz yazdı 2 2 24 saat arayla vurulcam sırf ben dedim diye heralde suya takılma dedi senin asıl problemin bebeğin büyümüyor dedi bu suyla dayanır normalde dedi ama sorunumuz gerilik dedi Allah büyük sabaha kadar ağlaya ağlaya öldüm tabi hayal kurdum ağladım.... Yapıcak bişey yok cumaya randevu verdi Allah büyük belki 100 gram alışverir kuzcuğum dua edin İnş kilo alsın yavrum
Inşallah bu kadar Hamile dualarla bir umuda tutunuyoruz allahım boş çıkarmasın umutlarımızı.. heder etme kuzum kendini güçlü ol bebeğin de olsun ne olur.. bol bol beslen dinlen Allah çok büyük.

Bugün bizim de kontrol günümüzdü çok şükür bir sıkıntımız yok arkadaşların yazılarını okudukça moralimiz çok bozuldu çok.üzülüyoruz belki moral olarak iyi haberler de bize iyi gelir o yüzden yazmak istedim 33,5 cm boyu 894 gr kilosuymuş magnezyum kalsiyum verdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli zamanında doğumlar nasip etsin. Karın ağrısı normal dedi ben hep hareketleri çok aşağıda hissediyordum onu sordum 2. Hamilelik olduğu için normal dedi göbek üstünde hareket hiç hissetmedim daha.2 tane 20 lik dişim kırıldı yarısı var yarısı yok. Yapabileceğim sadece kalsiyum vermek dedi yoğurt süt peynir yemeyi 2 kat artır dedi sadece.neyse benim derdim dert değil derdi olanlara derman versin rabbim bir kaç gündür hiç iyi haberler alamadık ne yalan söyleyim gece uyuyamadım caba bizde mi kötü haber duyacağız düşüncesiyle gittim Dr a

Back
X