2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İ

İlk kere gittiğim doktordu canım hemen şeker yüklemesi yapmaz diye düşündüm bebeği biraz iri görünce istedi sormadıda ya açmısın diye
Bnde tok yaptrdm canm 50likte ac tok fark etmiyo digerlernde ac olmak sart

canım çok üzüldüm allah yardımcınız olsun ben de drunuzun beklemekten başka yapacak bir şey yok demesine takıldım saçma geldi su eklesinler susuzluktan da geşişemeyebilşr beslenmenizle belki bir.şwyler fark edecek bebeğe kilo aldıran yiyeceklerin hurma kaşar muz olduğunu okumuştum bol bol tüketin protein ağırlıklı beslenin inşallah durumunuz değişir Dr da olmasa da biz de halen bir umut var
Bir de ananas diye biliyorum. Ananas tombik yapıyor aklınızda bulunsun.

Doktordan sonuç almaya gittik dün iğne demiştim ciğer geliştiriciyi 4 doz yazdı 2 2 24 saat arayla vurulcam sırf ben dedim diye heralde suya takılma dedi senin asıl problemin bebeğin büyümüyor dedi bu suyla dayanır normalde dedi ama sorunumuz gerilik dedi Allah büyük sabaha kadar ağlaya ağlaya öldüm tabi hayal kurdum ağladım.... Yapıcak bişey yok cumaya randevu verdi Allah büyük belki 100 gram alışverir kuzcuğum dua edin İnş kilo alsın yavrum
Insallah hersey yoluna girer yavrunuzu saglicakla kucaginiza alirsiniz...dualarimiz sizinle...bebege kilo yapan besinler nelerdir bilmiyorum ama sorun sorusturun süt pekmez falan ne iyi geliyorsa artik bol bol tüketin...ve bence bol su da icin faydasi olur insallah..

Bugün bizim de kontrol günümüzdü çok şükür bir sıkıntımız yok arkadaşların yazılarını okudukça moralimiz çok bozuldu çok.üzülüyoruz belki moral olarak iyi haberler de bize iyi gelir o yüzden yazmak istedim 33,5 cm boyu 894 gr kilosuymuş magnezyum kalsiyum verdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli zamanında doğumlar nasip etsin. Karın ağrısı normal dedi ben hep hareketleri çok aşağıda hissediyordum onu sordum 2. Hamilelik olduğu için normal dedi göbek üstünde hareket hiç hissetmedim daha.2 tane 20 lik dişim kırıldı yarısı var yarısı yok. Yapabileceğim sadece kalsiyum vermek dedi yoğurt süt peynir yemeyi 2 kat artır dedi sadece.neyse benim derdim dert değil derdi olanlara derman versin rabbim bir kaç gündür hiç iyi haberler alamadık ne yalan söyleyim gece uyuyamadım caba bizde mi kötü haber duyacağız düşüncesiyle gittim Dr a
Canım seni anlıyorum insan güzel bişey yazmaya bile çekiniyor ama gerçekten güzel şeylere ihtiyacımız var o yüzden çok sevindim bebisinin iyi olmasına.. Inşallah bu bi adım olur herkes güzel haberler alır.. süt ürünleri az mi tuketiyordun neden öyle oldu ki

Merhaba kızlar sata göre 27+1e başlamış bulunmaktayım, kizceme kavuşmama 13.hafta kaldı, artık iyiden iyiye son 3 aydan düşmeye başladık, bu hafta ile birlikte çok hafif mide yanmam var ama bazı yiyeceklerde daha fazla rahatsız ediyor, ona göre kendimı takip edip ona göre beslenmeye çalışıyorum, bunun dışında bu aralar kızımın vuruslarinin şekli değişti sanki, sanki artık eskisi gibi sık sık değil ama dürtme şeklinde kendini hissettiriyor benden bu kadar sizde durumlar nasıl?

Arkadaslar annem babam umrede şuan. Yazdim biraz once anneme. Kabede bu gruptakilere dua etsinler diye. Insallah tum sikintisi olan arkadaslarin sikintilarini giderir Allah. Zamaninda saglikla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza.
Allah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin inşallah..

Bugün bizim de kontrol günümüzdü çok şükür bir sıkıntımız yok arkadaşların yazılarını okudukça moralimiz çok bozuldu çok.üzülüyoruz belki moral olarak iyi haberler de bize iyi gelir o yüzden yazmak istedim 33,5 cm boyu 894 gr kilosuymuş magnezyum kalsiyum verdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli zamanında doğumlar nasip etsin. Karın ağrısı normal dedi ben hep hareketleri çok aşağıda hissediyordum onu sordum 2. Hamilelik olduğu için normal dedi göbek üstünde hareket hiç hissetmedim daha.2 tane 20 lik dişim kırıldı yarısı var yarısı yok. Yapabileceğim sadece kalsiyum vermek dedi yoğurt süt peynir yemeyi 2 kat artır dedi sadece.neyse benim derdim dert değil derdi olanlara derman versin rabbim bir kaç gündür hiç iyi haberler alamadık ne yalan söyleyim gece uyuyamadım caba bizde mi kötü haber duyacağız düşüncesiyle gittim Dr a

Canım tam hafta ve gün olarak kaçın kacisin, çünkü bende bugün 27ye başlayacağım yaklaşık seninki ile aynıdır benim meleğim de, herşeyin yolunda olmasına sevindim, diş olayı da benim annem de der her gebelik sonrası bir disimden oldum diye o nedenle kalsiyum çok önemli hem ilacı ihmal etme, hemde yemene içmene çok dikkat et...

Merhaba hanımlar, kontrolden geldim. Hassas tartıya göre 900 gr almışım. Bebek 886 gr :)) Yani suyu vs derken, kilo bile vermişim sanırım. Bütün değerlerim iyi, bebek tam bir hafta önde. Doktorum yeme düzenime devam etmemi istedi. Magnezyum ve calsium sandoz yazdı. Arada giren ağrılar, sancılar normalmiş. Psikolojik olarak alınganlık vs artabilirmiş hormonlardan dolayı.
Yalnız bebek iri olduğundan belki normal doğuramazsın, takip edeceğiz dedi.

Merhaba kızlar sata göre 27+1e başlamış bulunmaktayım, kizceme kavuşmama 13.hafta kaldı, artık iyiden iyiye son 3 aydan düşmeye başladık, bu hafta ile birlikte çok hafif mide yanmam var ama bazı yiyeceklerde daha fazla rahatsız ediyor, ona göre kendimı takip edip ona göre beslenmeye çalışıyorum, bunun dışında bu aralar kızımın vuruslarinin şekli değişti sanki, sanki artık eskisi gibi sık sık değil ama dürtme şeklinde kendini hissettiriyor benden bu kadar sizde durumlar nasıl?

Ben de bugün 27ye başladım canım hayırlı olsun hepimize :halay: yerleri daraldı tabi minnoşların biraz daha büyüdüler,artık itme ve kendilerini germeler daha çok belli oluyor.Mide yanması maalesef bende de var hem de bi 4 haftadır falan.Genelde soğanlı salçalı ev yemeklerinde ya da etli yemeklerde oluyor.Ama onların dışında ne yiyebilirim ki hiç bilmiyorum mecbur çekiyorum :(

Merhaba kızlar ben sık takip edemiyorum bugün okudum yazılanları çok üzüldüm inşallah rabbim tez zamanda sifanizi verir bebeklerinize kavusursunuz

Karnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum

İ

İlk kere gittiğim doktordu canım hemen şeker yüklemesi yapmaz diye düşündüm bebeği biraz iri görünce istedi sormadıda ya açmısın diye
Aslında sorması lazımdı sonucun daha sağlıklı çıkması için. Çünkü ben seneler önce de yaptırmıştım yine aynı şekilde yapıldı.

Back
X