- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Allahım korusun inşallahKarnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum
Karnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum
Doktordan sonuç almaya gittik dün iğne demiştim ciğer geliştiriciyi 4 doz yazdı 2 2 24 saat arayla vurulcam sırf ben dedim diye heralde suya takılma dedi senin asıl problemin bebeğin büyümüyor dedi bu suyla dayanır normalde dedi ama sorunumuz gerilik dedi Allah büyük sabaha kadar ağlaya ağlaya öldüm tabi hayal kurdum ağladım.... Yapıcak bişey yok cumaya randevu verdi Allah büyük belki 100 gram alışverir kuzcuğum dua edin İnş kilo alsın yavrum
Çok geçmiş olsun.Karnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum
Kizlar dogum.yapan arkadastan.haber var mi ki
Insallah....Yok canım ben de sürekli takip ediyorum
Çok merak ediyorum...İnşallah bebeği ve kendisi de iyidir..
İmkanım var şükür zaten yiyordum biraz daha arttıracam bakalım inş iyi olurcanım sabah uyandım aklıma sen H hazelnut123 vekaralule geldi...
inşallah haftaya gittiğinde bebeğin kilo alır da o doktorların hepsinin yüzünü kızartır
canım sen imkanın varsa hergün et balık ye süt iç muz kaşar ye..
belki 1 hafta sonraminiğin toparlamış olur
aminnn canım çok teşekkürlerÖmer asaf çok güzel isim adıyla yaşasın inş hayırlı ve sağlıklı bebiş olsun
Evet hemde çok kıpır kıpır yavrum hiç yorulmuyor mu anlamadım sürekli hissediyorum çok şükür Rabbime yoksa endişe çok olur@TuruncuHayal inşallah birşey olmamıştır,haber et bizi de..
Zeynosrkn84 bak hala imkanın varken elinden geleni yap inşallah..bi de birşey soracağım, bebişi düzenli olarak hissediyor musun ?
H hazelnut123 sen naptın,son durumun nedir?
karalule den hala ses Yok...güzel haberlerle gelir inşallah..
hafif hareketler kuvvetlendi artık pat küt gidiyoruzCanım haftan bebeişin kasları geliştikçe kuvvetlendikçe senin hissettiğin şiddet artar. Aslında çok sert dönüşler hareketler yapıyo yavrucaklar ama kuvvet yok farkettiremiyolar kendilerini haftan geçtikçe fark edersin
Allah kuzucuklarını sana bağışlasın canım benim. İnşallah herşey yolunda gidecek dua edeceğim.Kızlar eve geldik, doktor için tedirgindim ama hiç öyle olmadı, güzel geçti maşallah konuşkan , ilgili ve işinde iyiydi . Suyu verdik , eve geldik biraz sancılı bi durum ama ne yapalım kuzucum sağlıklı olsun , suyu olmayınca öyleceduruyor bebiş , ama su akmaya başlayıncı kıpırdamalar hareketler yavrum ya onun da nefesi su işte . Su bizi ne kadar idare eder bilmiyoruz eve gelince yine geldi tabi , dua ediyorum 1 hafta 10 gün idare etsin kuzucuğu, sürekli damla damla gelince benimde canım sıkılıyor çünkü. Kıpırdamadan yatmaya çalışıyor um çok nadir hareket etmeye çalışıyor um Allah ım hepimizin yardımcısı olsun. Ciğer geliştirici vuruldum bu akşam 2 doz, yarın akşam 24 saat sonra da 2 doz vurulacağım yine , her an bebeği alabilirler su daha çok gelmeye başlayınca. Bizi en az haftada 1 , idare etmeli. inşallah eder 28 leri bir görsem . Buna da şükür , Allah beterinden korusun bizi.ilginiz için hepinizden Allah razı olsun.
Karnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?