2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar yatak odamızı hastane çıkışımızı aldık kıyafet almıştık zaten çok minnak çok tatlılar hele o çoraplar ısırmalık:)
bende ufak tefek şeylerini aldım son aylara alışveriş bırakmak istemiyorum sıcak ağırlık derken zor olur nisan ayında bi çoğunu halletmek lazım

Karnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bebişin iyidir. Su içinde olduğu için zarar görmüyorlar diye duymuştum. Düşenler oluyor.
Ama iyiki doktora gidiyorsun. İnsanın içi rahat etmez. Bizi de haberdar et. İyi haberlerini bekliyoruz.

Evet hareketler çok değişti. Uykudan uyanmış gibi kaskatı kendini geriyor. Nadiren pıt pıtlar. Ayak vuruşları da eskiye nazaran az. Ama dediğim gibi karnımın tek yanına dağ oluşturuyor kasılmasıyla. Bu ne şimdi anlamadım :)

bende ufak tefek şeylerini aldım son aylara alışveriş bırakmak istemiyorum sıcak ağırlık derken zor olur nisan ayında bi çoğunu halletmek lazım
aynen canım nekaldı şurda zaten üst üste biner sonra herşey

of kızlar yeni okuyorum karalulenin son durumu ne hepsini okuyamadım henüz. umarım kendisi de bebişi de iyidir.

Kızlar sanırım en önde gideniniz benim. O yüzden değişimleri önce ben yaşıyorum hep :) akıntı çoğaldı karın ağrısı hafif oluyo arada. Kasılma sancı değil ağrı. Ayakta durmak işkence. Bu kas durumumuza göre değişiklik gösterir ama mutlaka. Benim kaslar zayıf malesef:) ve bebeğin vuruşları pıt pıt ı geçin pat kütü de geçin dank dank şeklinde valla. Hazır olun günde iki üç kez sallıyor :))))

Ağrı oluyor mu öyle kasıldığında canım? Ya da ne kadar sürüyor? Bu zamanlar yalancı kasılmalar başlayabilirmiş onlar mı acaba yoksa bebek hareketi mi?

Aman Allahım şimdi gördüm yazdıklarını ne diyeceğimi bilmiyorum su eklenemez mi noldu son durum. Allah bir mucize versin inşallah sana.

Sağol canım tabiki isterim bense tefriciye yi okuyorum bitiremedim

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler, anca eve girdik hemen size yazıyorum, daha önce yazamadım çünkü çok halsiz oluyorum operasyon çok sarsıyor , su ekledi hoca, az kalmış çünkü su. İnşallah durur azıcık , artık durmadan geliyor çünkü , 28. Haftayı bitirirsek, inşallah görürsek alacak bebeği 4 haftamız kaldı, öyle dedi hakkımızda hayırlısı su bizi 1 hafta idare etse çok rahatlayacağız . İğneyi karnıma soktuğu anda bu gruptaki herkese dua ettim , inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Allahım hepimize yardım etsin.

@TuruncuHayal sen nasıl düştün yaa, haberdar et bizi.

Son düzenleme:
Karnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum
off ya bişeyin yok değil mi?
kızlar bizim topiğe noldu çok üzülüyorum. ben de tüm gün yatıyorum bebeklerden birinin suyu fazla diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Evet hemde çok kıpır kıpır yavrum hiç yorulmuyor mu anlamadım sürekli hissediyorum çok şükür Rabbime yoksa endişe çok olur
Ay iyi maşallah..bak demekki o da direniyor,ne güzel.. eğer tefriciye okunursa bende okurum ,her türlü dua ediyorum ama o konuda da yardımcı olmak isterim..

Ağrı oluyor mu öyle kasıldığında canım? Ya da ne kadar sürüyor? Bu zamanlar yalancı kasılmalar başlayabilirmiş onlar mı acaba yoksa bebek hareketi mi?
Yok canım yalancı kasılma değil. Bebeğin hareketi. Ama kendileri biraz büyüdüğü için bu hareketleri beni kasıyo. Göbek deliğinden altta olduğu için tam hassas bölgelerde gerçekleşiyor bu saydıklarım dolayısıyla tedirgin ediyo . Allahtan 30 saniye kadar sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…