bende ufak tefek şeylerini aldım son aylara alışveriş bırakmak istemiyorum sıcak ağırlık derken zor olur nisan ayında bi çoğunu halletmek lazımKızlar yatak odamızı hastane çıkışımızı aldık kıyafet almıştık zaten çok minnak çok tatlılar hele o çoraplar ısırmalık:)
Karnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum
Evet hareketler çok değişti. Uykudan uyanmış gibi kaskatı kendini geriyor. Nadiren pıt pıtlar. Ayak vuruşları da eskiye nazaran az. Ama dediğim gibi karnımın tek yanına dağ oluşturuyor kasılmasıyla. Bu ne şimdi anlamadım :)Merhaba kızlar sata göre 27+1e başlamış bulunmaktayım, kizceme kavuşmama 13.hafta kaldı, artık iyiden iyiye son 3 aydan düşmeye başladık, bu hafta ile birlikte çok hafif mide yanmam var ama bazı yiyeceklerde daha fazla rahatsız ediyor, ona göre kendimı takip edip ona göre beslenmeye çalışıyorum, bunun dışında bu aralar kızımın vuruslarinin şekli değişti sanki, sanki artık eskisi gibi sık sık değil ama dürtme şeklinde kendini hissettiriyor benden bu kadar sizde durumlar nasıl?
aynen canım nekaldı şurda zaten üst üste biner sonra herşeybende ufak tefek şeylerini aldım son aylara alışveriş bırakmak istemiyorum sıcak ağırlık derken zor olur nisan ayında bi çoğunu halletmek lazım
Evet hareketler çok değişti. Uykudan uyanmış gibi kaskatı kendini geriyor. Nadiren pıt pıtlar. Ayak vuruşları da eskiye nazaran az. Ama dediğim gibi karnımın tek yanına dağ oluşturuyor kasılmasıyla. Bu ne şimdi anlamadım :)
Hala haber yok canım hepimiz meraktayizof kızlar yeni okuyorum karalulenin son durumu ne hepsini okuyamadım henüz. umarım kendisi de bebişi de iyidir.
Aman Allahım şimdi gördüm yazdıklarını ne diyeceğimi bilmiyorum su eklenemez mi noldu son durum. Allah bir mucize versin inşallah sana.Hastaneden geldik malesef hiç umut yok suyu komple bitmiş kuruda yavrum 4 hafta olmuş gerilik doktor eğer haftanla uyusaydı şimdi alırdım bebeği dedi ama malesef 21 haftada kaldı yavrum miniğim kuzumm içim yanıyor İnanın kalbi bile zayıflamış zor duyuluyor dedi artık bekliyoruz Yani artık yolun sonuymuş Rabbim bilir ama bitti herşey Rabbim sizin evlatlarınıza ömür versin
Sağol canım tabiki isterim bense tefriciye yi okuyorum bitiremedimZeynosrkn84 canım mart annelerine göz atarken gördüm birisi benegi için 70.000 ya şafi cekecekmiş ve gruptakilere dagitiyordu.eger sen ve diger arkadaslr kabul ederseniz senin bebegin için okumak isterim ben.zaten zikirmatigi yanımdan ayırmamaya calısıyorum
Yok cnm sezeryandiOhh maşallah normal mi doğurdun acaba :)
off ya bişeyin yok değil mi?Karnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum
inşallah anne bebek iyidirler.Hala haber yok canım hepimiz meraktayiz
Zeynosrkn84 canım o zaman tefriciyeden 500 tane alayım ben.ne hızda okudugumu bilmedigim için az aldım.bitince tekrar alırım.
Arkadaslar almak isteyen olursa alalım ve tefriciyeyi bitirelim inş.sonrada ya şafi çekeriz.yer gök dua üstüne.@mavimliKIRMIZILIKUCUKKIZ efsunsuz O onurumbenim littlebee seninbenimgibi tencerekapakmisali heksi ozzzy28 ve daha bi çok arkadas
Ay iyi maşallah..bak demekki o da direniyor,ne güzel.. eğer tefriciye okunursa bende okurum ,her türlü dua ediyorum ama o konuda da yardımcı olmak isterim..Evet hemde çok kıpır kıpır yavrum hiç yorulmuyor mu anlamadım sürekli hissediyorum çok şükür Rabbime yoksa endişe çok olur
Yok canım yalancı kasılma değil. Bebeğin hareketi. Ama kendileri biraz büyüdüğü için bu hareketleri beni kasıyo. Göbek deliğinden altta olduğu için tam hassas bölgelerde gerçekleşiyor bu saydıklarım dolayısıyla tedirgin ediyo . Allahtan 30 saniye kadar sürüyor.Ağrı oluyor mu öyle kasıldığında canım? Ya da ne kadar sürüyor? Bu zamanlar yalancı kasılmalar başlayabilirmiş onlar mı acaba yoksa bebek hareketi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?