- 7 Temmuz 2008
- 4.944
- 12.130
- 733
Çok geçmiş olsun. Birşey olmamıştır eminim ama riske atmamışsın iyi yapmışsın.
Aaa gecmis.olsun.bir sey olmamistir cnm stres yapma insallah.
Allahım korusun inşallah
canım geçmiş olsun sancın falan yoktur inşallah...
Rabbim bebeğini ve seni korusun
Çok geçmiş olsun.
@TuruncuHayal inşallah birşey olmamıştır,haber et bizi de..
@Zeynosrkn84 bak hala imkanın varken elinden geleni yap inşallah..bi de birşey soracağım, bebişi düzenli olarak hissediyor musun ?
@hazelnut123 sen naptın,son durumun nedir?
@karalule den hala ses Yok...güzel haberlerle gelir inşallah..
Çok geçmiş olsun, inşallah iyisindir. Habersiz bırakma bizi.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bebişin iyidir. Su içinde olduğu için zarar görmüyorlar diye duymuştum. Düşenler oluyor.
Ama iyiki doktora gidiyorsun. İnsanın içi rahat etmez. Bizi de haberdar et. İyi haberlerini bekliyoruz.
@TuruncuHayal canım nasilsin
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler, anca eve girdik hemen size yazıyorum, daha önce yazamadım çünkü çok halsiz oluyorum operasyon çok sarsıyor , su ekledi hoca, az kalmış çünkü su. İnşallah durur azıcık , artık durmadan geliyor çünkü , 28. Haftayı bitirirsek, inşallah görürsek alacak bebeği 4 haftamız kaldı, öyle dedi hakkımızda hayırlısı su bizi 1 hafta idare etse çok rahatlayacağız . İğneyi karnıma soktuğu anda bu gruptaki herkese dua ettim , inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Allahım hepimize yardım etsin.
@TuruncuHayal sen nasıl düştün yaa, haberdar et bizi.
off ya bişeyin yok değil mi?
kızlar bizim topiğe nolduçok üzülüyorum. ben de tüm gün yatıyorum bebeklerden birinin suyu fazla diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar eve yeni geldik tel şarjı bitmişti erken yazamadım hepiniz hakkınızı helal edin.
Kan testi sonuçları iyi çıktı. Bebek de bi sorun görmedi Dr. Her ihtimale karşılık müşahade altında tuttular. Düşme vakalarında öyle yapıyorlarmış. Karnımdaki sertlik bu süreçte arttı. Hastaneden mescit e giderken bile zorlandım ya kafayı yicem bebeğin kafası baskı yapıyor dediysede ben anlayamıyorum göbek deliğinin sol tarafında kafası sonuçta. Ordan rahime nasıl bi baskı yapabilirde benim Karnım taş gibi olup yürümemi engeller ki. YattığıM sürece sorun yok sadece. Neyse çantanı hazır tut eğer bebek normal pozisyona geçmezse ya da dönüşü aşağı yöne olursa Allah korusun erken alınır dedi. Öyle kötü düştüm ki hastaneye giderken neler geçti aklımdan. Karnımın üstüne direk pof diye düştüm hem de uçar gibi tarif edemedim tam. O sertlikte düşüp çok şükür bişey olmaması içimi rahatlattı.
Tekrar hepinize teşekkür ederim ve Allah ımız hepimizi korusun inşallah. Sağ salim bi alsak yavrularımızı. Her zaman başta bu topikteki arkadaşlarım ve diğer tüm hamileler için dua ediyorum bol bol.
Allah bebeklerimizi korusun..