2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Az önce tartıldım ve şoktayım

72 ile hamile kaldım 84 olmuşum. Ve asıl şaşırdığım daha 2 hafta önce 78dim. 2 haftada nasıl 84 oldum ben ya
Olr canım üzülme ya bebeişin büyüdü demekki ben son ay diğer gebeliğimde 6 kilo almıştım ama çogunlukla ödem oluo son zamanlarda alınanlar kafana takma hiç
Zehra ismi Visal isminden daha güzel açıkcası Visali hiç begenmedim okulda dalga gecebilecekleri bi isim gibi duruo ve bende tek isimden yanayım bide kızlar ben lohusa taç terliği almıştım diğer gebeliğimde nasıp olmamıştı kullanmak inşallah şimdi mavi tüllü onları kullanıcam 2 geceliğim bide lohusa takımım. Var yeter heralde sadece emzirme atleti alıcam bikaç tane daha dagininkiler cok güzelmiş

evet istanbulda eminonunde misir carsisindan cikinca sola dönülüyo kime sorsaniz gosterirler sanirim 3 katli buyuk bir magaza adı şenel bilgim siz neede oturuyosunuz siteleri yok bildigim kadariyla canim ya
Ben orayı biliyorum galiba gidince uğrayayım

Kızlar Mayıs annelerinde de paylaştım. Buradan da paylaşim belki fikir olur. Ben havuzluhandan aldım terlik, taç falan. Sonra hızımı alamadım. Kapı süsü, sepet, anne bebek yatak kurdelaları, kadehler ve bebek partisi için hediyelik aldım. Lohusa terlik ve taç takımı (anne-kız) 40 liraydı. Uğraşmaya değmez gibi geldi, aldım.

Eklentiler

• IMG_1498.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_1502.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_1505.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_1506.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 89
Evet bence de. Ama işte eşle karar verememek zor. Zaten annem diyo elli annesinin adı olsun. E dayım koymuş diyorum olsun diyo. Kiziyorum ben de. Valla bence yusra çok güzel. Ben dedim eşime yok dedi. Aslında güzel ablam falan koy demişti. Bende yeğenimin adına Beril koydum.o da çok hoşuma gitmişti.

Bende bugun tartildim. 69 ciktim 11 kilo almisim. Ama 3 haftadir 2 kilo verdim dikkat ediyordum bu hafta saldim biraz pasta borek 1 kilo almisim yine.
Hadi ya Burda herkes 6 kilo aldım 8 kilo aldım diyor ama... Hiç kilo almayan bile var Bütün fit hatunlar bizim gruba mı denk geldi ki. 6. Ayda 12 kilo görünce kafayı yedim Bu gidişle 100ü görürüm ben.

Kızlar ben bu kabızlık konusundan perişanım. Ikınmaya korkuyorum bebişe bişey olur diye ama başka türlü de olmuyor. Her sabah kayısı yiyorum hiç bir işe yaramıyor. Başka bir yol bilen var mı bağırsakları düzeltmek için

Amin çok sağoll evet bende izliyorum onları hoşuma gidiyor :)izlerken de ağlamamak olmaz :)

Biraz garip gelicek ama bende ilk duyduğumda işe yaramaz diye düşünmüştüm. Steril kücük bir pamuga zeytinyagi dök fitil gibi kullan ilk biraz yakar gibi oluyor ama işe yariyor. Kaslari gevsetiyormus zeytinyagi.

Allah sabır versin cnm. Hakkında hayırlısı olsun ins

Hediyelik sabun dağıtılsa çok mu demode :) çok hoş görünüyorlar

Ben dogumda foto cekilirken kullanmak icin hazir kalip sallar var bi kuafor satiyo ondan alip ustune de igne seklinde takilacak cicek yapmayi dusunuyorum. Evde takmak icin de aynisinin tacini. Bir de malum haziran sicak. O havlu terlikler yerine daha yazlik bi terliği mi suslesem diyorum...
Kiloya gelince. Tartiya donup bakmiyorm bile. Bu hafta doktorda tartilacam mecbur orda şoka girerim artik eve gerek yok

Magnezyum içiyor musun canım.. Benim kabizligimi o çözdü

Canım ben her gece 1 tane hurma koyuyorum suya. Sabah ta suyunu içip hurmayı yiyorum. Sanki bunu yapmaya başladığımdan beri daha düzenli çıkıyorum tuvalete. Hurma normal doğum için iyi oluyor diyorlar diye yemeye başladım ama.. Tuvalet olayı çok düzene girdi... İstersen bir dene.. Ama fazla yeme...

hepsi cok guzel canim iyi yapmissin bunlar da cikmis aradan. Yatak fiyonklari ne kadardi bende dusunuyorum boyle seyler anneme besik etegi diktiricem hastane icin. Bu fiyonklari da ciceklerle falan susleyebilirim cok guzel olur

Bone şallari mi diyosun canim benim onun siyahi var ya cok mantikli aslinda dedigin bence cok guzel durur. Sicaklari hic dusunmedim o terlikler tuhaf olabilir cidden alti kaymayan düz bi plastik terlik alip suslenebilir gercekten. Benim evde tarti bile yok doktorda tartiliyorum hep bazen de anneme gidince cikiveriyorum iste gizlice sonucu soylemiyorum tabi kimseye

Teşekkür ederim kızlar. Magnezyumu günde iki tane içiyorum bir de ya. Normalde de problem vardı ama şimdi artık çok kötü oldum. Hurmayı da doğumu kolaylaştırıyor diye okumuştum yemeye korkuyordum. Zeytinyağını da becerebilirsem denerim artık.
Biraz garip gelicek ama bende ilk duyduğumda işe yaramaz diye düşünmüştüm. Steril kücük bir pamuga zeytinyagi dök fitil gibi kullan ilk biraz yakar gibi oluyor ama işe yariyor. Kaslari gevsetiyormus zeytinyagi.

Magnezyum içiyor musun canım.. Benim kabizligimi o çözdü

Kızlar bende bugün kontrole gittim. 25+1 günlük 760 Gr. Boyunu doktor söylemedi ama ayak kemiği ölçümüne bakarak kısa olmadığını söyledi. Haftasına göre azıcık zayıf ama iyi dedi. Şeker testini de şayet bebeğin kilosunda dizensiz artış veya suyumda artma olursa 50lik yaparız dedi. Zaten bende yaptırma taraftarı değildim.bobrekte ufak bişey gördü ama önemsemedi. Doktoruma güveniyorum bu konularda . Ama yine bizim bebisin bi düzgün fotosu olmadı. Ya bu cocuk hiç fotojenik değil. Doğum pozisyonuna geçmiş. Başı aşağıda idi. Ağzını açıp kapiyordu. Bu arada çalıştigim için çalışabilir raporu ne zaman almam gerektiğini sordum. 32 hafta dedi. Vitamin olarak OMEGA ve demire devam dedi. Herhangi bir kan veya idrar tahlili yapmadı. 2li test detaylı falan bakıldığı için gerek görmedi. Bu hafta sağlık ocağı arar 2.doz tetanoz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…