- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
mumlar da gzl miş.Bence güzeller taş veya sabun
Çok çok çok su iç:) hele ki sabahları aç karna içersen büyük bir bardak ılık su. Büyük kurtarıcı. Gece yatarken de içebilirsin. Ama gece karın gurultusu yapıyorKızlar ben bu kabızlık konusundan perişanım. Ikınmaya korkuyorum bebişe bişey olur diye ama başka türlü de olmuyor. Her sabah kayısı yiyorum hiç bir işe yaramıyor. Başka bir yol bilen var mı bağırsakları düzeltmek için
Yok o sallari demiyorum. Fotodakiker gibi bunlar hazir urun direkt takiliyo cok hosuma gitti. Mevlutte fln da kullanirim hem.Bone şallari mi diyosun canim benim onun siyahi var ya cok mantikli aslinda dedigin bence cok guzel durur. Sicaklari hic dusunmedim o terlikler tuhaf olabilir cidden alti kaymayan düz bi plastik terlik alip suslenebilir gercekten. Benim evde tarti bile yok doktorda tartiliyorum hep bazen de anneme gidince cikiveriyorum iste gizlice sonucu soylemiyorum tabi kimseye
Ayrintiliyi saymazsak benim 2ay oldu resmen. Ben acik acik dedim doktora basta ne guzel her haftaydi bir ay cok gec ama dedim. Kadin bi kahkaha atti ayda bir iyi takma kafana dedi. Ben de bir ayi sayiyorum ama ondan bikac gun once gidiyorum.kar kardirKızlar siz gerçekten kontrol için 4 hafta bekleyebiliyor musunuz ben hep 3 haftada bir gittim doktorum bişey demedi ama son kontrolümde ustune başa başa 4 hafta sonra görüşürüz deyip durdu . Siz 4 hafta bekleyebiliyor musunuz yahu
Can'ım örnek foto atabilir misin,ya da linkini.. ben düz normal şal takarım üstüne de çiçekleri dikerim diye düşünmştümYok o sallari demiyorum. Fotodakiker gibi bunlar hazir urun direkt takiliyo cok hosuma gitti. Mevlutte fln da kullanirim hem.
Bu hafta saglik ocaginda tartildimbi guya 2kilo almisim. Hic inandirici gelmedi. Siradan bi baskuldu zaten. Doktordaki eminim 5 6yi gosterecek
Ay ben yazana kadar göndermişsin bileFoto demisim atmamışım iyi mi
Bunlar hazır mi çok güzel mis ben de almalıFoto demisim atmamışım iyi mi
Canım ben sabah yiyince hiçbir işe yaramıyodu.gece yatmadan dört tane yiyip üstüne bir bardsk ılık su iç.iki üç gün dene mutlaka düzene girer tuvalete cıkarsın inşKızlar ben bu kabızlık konusundan perişanım. Ikınmaya korkuyorum bebişe bişey olur diye ama başka türlü de olmuyor. Her sabah kayısı yiyorum hiç bir işe yaramıyor. Başka bir yol bilen var mı bağırsakları düzeltmek için
Benim doktor da hep 3hafta da çağırıyor nedense. Bide dakikalarca bakıyor. Devlette gidiyorum ama gerçekten çok iyi bi doktor özel olsa böyle olmazdı herhalde. Her gidişe hemen ellerini gösteriyor çok hoşuma gidiyor o elleri görmekKızlar siz gerçekten kontrol için 4 hafta bekleyebiliyor musunuz ben hep 3 haftada bir gittim doktorum bişey demedi ama son kontrolümde ustune başa başa 4 hafta sonra görüşürüz deyip durdu . Siz 4 hafta bekleyebiliyor musunuz yahu
Benim 5 hafta oldu. Bu cuma randevumuz. Onu da güç bela ikna ettik. Biz daha erken olsun istiyoruz. Bir sorun olsa ben seni her hafta çağırırım dedi.Doktorumun muayene ücreti de normalin üstü. Böyle yapması aslında hoşuma gidiyor. Daha güven veriyor paragözlük açısından.Kızlar siz gerçekten kontrol için 4 hafta bekleyebiliyor musunuz ben hep 3 haftada bir gittim doktorum bişey demedi ama son kontrolümde ustune başa başa 4 hafta sonra görüşürüz deyip durdu . Siz 4 hafta bekleyebiliyor musunuz yahu
Ay valla benim de hosuma gidiyo gitmek ama bu haftalar icin normali 3 4 haftada bir malesef. Allahtan hareketlerini hissettigimiz icin daha az panik oluyoruz ama gormek baska ciddenBenim doktor da hep 3hafta da çağırıyor nedense. Bide dakikalarca bakıyor. Devlette gidiyorum ama gerçekten çok iyi bi doktor özel olsa böyle olmazdı herhalde. Her gidişe hemen ellerini gösteriyor çok hoşuma gidiyor o elleri görmek
Evet öyle gerçekten. İyi ki hareket hissediyoruzAy valla benim de hosuma gidiyo gitmek ama bu haftalar icin normali 3 4 haftada bir malesef. Allahtan hareketlerini hissettigimiz icin daha az panik oluyoruz ama gormek baska cidden
Kızlar siz gerçekten kontrol için 4 hafta bekleyebiliyor musunuz ben hep 3 haftada bir gittim doktorum bişey demedi ama son kontrolümde ustune başa başa 4 hafta sonra görüşürüz deyip durdu . Siz 4 hafta bekleyebiliyor musunuz yahu
Onu benimki de yapiyo hissediyolar mi ne. En son tekme attigi yere esim elini koydu. Ben de onun yanina kendi elimi koydum. Oyle tekme atti velet. Simdiden nazlilar valla. Adam yoksa hala hissetmeyecektiBenim kız bide babasına küs galiba. O elini koyunca bırakıyor hareketi falan. Eşimde şimdiden anne kız bir oldunuz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?