2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar sizde de çarpıntı ve nefes darlığı oluyor mu bu dönemde, bazen kendimi balkona attığım, pozisyon bulamayıp nefes darlığı çektiğim zamanlar oluyor.
Evet canım bebek büyüdükçe artıyo nefes darlığımız azıcık iş yapsam nefes nefese kalıyorum.ciğerlere diyaframa baskı artıyo Allah sağlık sıhhatimizi daim etsin bebişler iyi olsunda napalım başa gelen çekilir

Ay sagol cnmm cok iyi olur valla
:)

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Pantolon/2532833/508807

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Pantolon/2696448/516958

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Pantolon/2647702/521199

Bu tarz bişeydi. Ama denemeden de alınmaz ki. Spor ayakkabıyla denemiştim. Bileklerimi kapatmıştı. Başka bi şubesi varsa yakında bir de ona git bak istersen.

kızlar aranızda çarpıntı sorunu yaşayan ve buna bağlı nefes darlığı çekenler var mı. Sanırım bu dönemlerde olması normal ama otur-yat hiçbir pozisyonu bulamıyorum rahat nefes alacak, Allahtan gece uykusunda henüz sorun yok :110:

Nefes darlığı reflüden olabilir. bende çok nefes nefese kalıyorum. doktor reflü olabilir çünkü reflü kalp hastalıklarını taklit eder dedi. midende yanma falan oluyor mu?

Ben yaklaşık 6 haftadır uyuyamıyorum. Bir tarafıma yatsam orası uyuşuyor dönüp duruyorum. Bebiş sağ salim doğarsa uyku konusunda çok alışmış olacağım heralde.

benimde yatışımla ilgili sorunlarım var. sola yatıyorum kollarım uyuşuyor . gece bi uyanıyorum sırt üstü yatıyorum. herhalde rahatsız olup sırt üstü dönüyorum ve öyle kalıyorum. doktora sordum. sola veya sağa yat sırt üstü yatma dedi. bacağının arasına yastık koy o dönmeni engeller dedi.

Hayırlı olsun bebişiniz. bizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. +8 çok iyiymiş. bu ay dengesiz beslendiğim için kilomu da dert ediyorum ben. hani düzgün beslensem aldığım kilo umurumda olmayacak. acilen çeki düzen vermeliyim kendime. tebrikler size azminiz için. topaç gibi de bebeğiniz olmuş, darısı başımıza.
ben haftada 5 gün muz yiyorum, kefir içmeye de başladım ancak kefiri çok sık içme diye yorumlar alınca haftada 1 içmeyi düşünüyorum. kafam karıştı şimdi. yoksa haftada 3 defa içmeyi düşünüyordum.[/QUOTE]
Tatlım bana diyetisyenim her gün bir bardak kefir verdi. Eğer içebiliyorsan hiç bir zararı yok endişelenme.

Canım o bende de bazen oluyo.10 gun sonra kontrolum var bide idrar tahlili istiycem.acaba onla alakalı diyemi düşündüm cünkü aklıma biiey gelmiyo.ayrıca bazen benek tekme attıgında da sanki ayagı o damara geliyo da acıyo gibi anlık sızı seklinde oluyo vajinamın içine dogru.bende cok anlatamadım ama
Ben anladım canım çünkü aynı şeyleri yaşıyorum benim kontrolume daha çok var 3 hafta gibi.. inşallah çok uzun sürmez önemli bişey değildir senin de

Kızlar gece boyu bacaklarıma kramp şeklinde ağrı girdi öok zorbbir geceydi yaşayan var mı ya magnezyumdan mı kaynaklı acaba
Magnezyum icmeme rağmen bende de oluyor arada diz kapağımin arkasında kasilip kalıyor o nasıl bir acıdır. Magnezyum icmiyorsan doktoruna ya da aile hekimin soyle yazar canim

Cnm ogluma hamileyken tam tarif ettigin gibi oluyordu
Anne yaniyor noluyor anne diyip durudum( annemde kaliyordum)

Dr rahim buyudugu icin normal diyordu

Bende bu durum baya surmustu
Sağol canım normal denemiş içimi rahatlattı ama yanıyo gerçekten korkutuyor da tabii

Günaydın :anneadayı: Kadınlar günümüz kutlu olsun :KK200::KK200::KK200:
Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin herşey gönlünüzce olsun bu çiçeklerde benden sizlere :nazar:
IMG_4172.webp

Evt cnm normalde de hastayim
İlac ayarlmasinyapiyrz ayda bir
Sende de mi var
Malesef canım :( hatta benim tiroidit. Şimdilik hormonlarda bi sorun yok normal ikaç kullanmıyorum o yüzden. Ama antikor sayım çok fazla malum.gebelikten önce takip bile vermemişti doktorum . Ama gebelik olunca özellikle sağlıkocağındaki doktor çok yakından takip ediyor her ay mutlaka bakıyo . Hamilelikte ekstra iniş çıkışlar yaşadın mı ???

"Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın
Yeşil bir harman yerinde
Dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir,
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Kimi der ki çocuk doğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım, başımdır.
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim,
Hayat arkadaşımdır."

Ne güzel demiş Nazım Hikmet.

Bi yerde okudum cok hosuma gitti:anne:

Kızlar gece boyu bacaklarıma kramp şeklinde ağrı girdi öok zorbbir geceydi yaşayan var mı ya magnezyumdan mı kaynaklı acaba
Magnezyum eksikliğinden oluyor. Geçen cumartesi gittiğimde doktor verdi bana da, içiyorum o günden beri geçti kasılmalarım, ama tadı bence çok korkunç :kusmuk: boşuna içine yazmamışlar meyve suyunun içinde için diye :eğlence:

Magnezyum eksikliğinden oluyor. Geçen cumartesi gittiğimde doktor verdi bana da, içiyorum o günden beri geçti kasılmalarım, ama tadı bence çok korkunç :kusmuk: boşuna içine yazmamışlar meyve suyunun içinde için diye :eğlence:
Canım ben magvital kullanıyorum.tadı aynen limonlu soda gibi,asitli biraz.istersen doktorunla konus degiştir

dün iş çıkışı eczacı arkadaşıma şu nexstepi almaya gittim, dediki onun orjinali nexium nie onu amıyosun dedi, bende dedim bilmiyorum orjinalini falan dedim, sen tanıdıksın muadili kullanma orjinalini kullan dedi nexium aldım, sanada sölim dedim nexium alırsın bidahakine ilacın orjinali oymuş
Hmmm ablam da çok kullandı onu canım.hep diyordu nexium kullandım iyi geliyordu diye. Demek bana Muadili vermişler:)))) gider hallederim onu bugün .Sağol

Magnorm kullanıyorum ben portakallı soda gibi ben çok seviyorum magnezyum un tadını sevmeyenler ne kullanıyor acaba merak ettim

günaydın arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Ben dün akşam gene ponçik kızıma bişeyler yaptım, teyzelerinede göstereyim dedim :)
Bu arada maşşşşşallah diyeyim. Nazarım değmez aslında ama konu bebiş olunca bırak ihtimali , ihtimalsizlik bile kabul etmem:) yok öyle bişey :)

Malesef canım :KK43: hatta benim tiroidit. Şimdilik hormonlarda bi sorun yok normal ikaç kullanmıyorum o yüzden. Ama antikor sayım çok fazla malum.gebelikten önce takip bile vermemişti doktorum . Ama gebelik olunca özellikle sağlıkocağındaki doktor çok yakından takip ediyor her ay mutlaka bakıyo . Hamilelikte ekstra iniş çıkışlar yaşadın mı ???
Hamilelikte tiroit hormonu bebek buyudukce yetersiz kaliyor bu yuzden kullandigim ilacin dozunu her ay artirarak ilerliyoruz, tsh 2,5 altinda tutmaya calisiyrz
Antikor sorunum yok
Senin nasil seyrediyor
Antikor fazla olmasi durumunu hic bilmiyrm
Gebelikte artiyor mu
Endokrinolojiye gittin mi hic

Back
X