2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

• Günaydın canım, yok allahtan çalışmıyorum. Bu gece karnım davul gibiydi ya. Sabah zor ettim yine
İyiki calismiosin cnm
Bende iZinliyim bu hafta
İse gidince uykusuz perisan oluyor insan
Hazimsizlik var mi
Belki ondan oyle olmustur
Karin buyudukce bagirsaklae sikisiyor ve yer degistiriyor ya, hazimsizlik problemleri oluyro,
Bende kendimi patlayacak bomba gibi hissediyrm :)))
Cnm seninde boyun uzun ya
Bana pantalon lazim
Pahalida almak istemiyrm surda bi kac ay giyicez
Hamile kiyafetleri satan magazalar cok pahali satiyor,
H m yok burda
Lcw bakiyrm kisa geliyorlar:(
Defactodan kisin kadife almistim o iyiydi
Simdi havalar isindi oda kalin geliyor
Pantalon tavsiyesine ihtiyacim var
Yalniz kumas olmasi gerekiyor

günaydın arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Ben dün akşam gene ponçik kızıma bişeyler yaptım, teyzelerinede göstereyim dedim :)

Eklentiler

• ela1.webp
    ela1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 63
  • ela2.webp
    ela2.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 62
  • ela3.webp
    ela3.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 64
günaydın arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Ben dün akşam gene ponçik kızıma bişeyler yaptım, teyzelerinede göstereyim dedim :)
Ayy çok güzel olmuş canım ellerine sağlık maharetli anne.. ela kızın güzel sağlıklı günlerde giysin insallah

İyiki calismiosin cnm
Bende iZinliyim bu hafta
İse gidince uykusuz perisan oluyor insan
Hazimsizlik var mi
Belki ondan oyle olmustur
Karin buyudukce bagirsaklae sikisiyor ve yer degistiriyor ya, hazimsizlik problemleri oluyro,
Bende kendimi patlayacak bomba gibi hissediyrm :)))
Cnm seninde boyun uzun ya
Bana pantalon lazim
Pahalida almak istemiyrm surda bi kac ay giyicez
Hamile kiyafetleri satan magazalar cok pahali satiyor,
H m yok burda
Lcw bakiyrm kisa geliyorlar:KK43:
Defactodan kisin kadife almistim o iyiydi
Simdi havalar isindi oda kalin geliyor
Pantalon tavsiyesine ihtiyacim var
Yalniz kumas olmasi gerekiyor

Canım kabızlık var bir haftadır. Valla hemoroid olcam diye ödüm kopuyo. Daha önce yaşadım çünkü.
Ben d defactodan almıştım, ama hep bilekte. Koca kışı kalın yün çorap çekerek ya da kilotlu çorap giyerek dolaştım.
Ama lcw de bol paça vardı kot ama kumaş gibi denemiştim, çok kalın gösterdi diye almadım.denediğime netten bi bakayım. Bulursam linki paylaşırım.

Günaydın kızlaar bu gece deliksin uyudum sayılır diger günlere oranla:halay: eşim çok hasta oldu yalnız adamcagız gece terledi durdu deiştirtemedim de bana geçmesin die odayı ayırdı:hasta: inş çarçabuk düzelir

Günaydın kızlaar bu gece deliksin uyudum sayılır diger günlere oranla:halay: eşim çok hasta oldu yalnız adamcagız gece terledi durdu deiştirtemedim de bana geçmesin die odayı ayırdı:hasta: inş çarçabuk düzelir
Aman canım geldi mi gitmek bilmez o hastalık hamilelikte de hiç çekilmez. Evi bile havalandir. Mikroplar havadan da geçiyor. 3 ay daha dikkat etmek lazım.

Selam kizlar, ben ocak 2017 annesiyim.umarim tek avazda saglikla kavusursunuz bebislerinize. :-) Arada dogum yapmis. Gece nobetine kalktigimda arada denk geldikce ilwriki donem hamile gruplarina bakiyorum. Ahh ahh ne gunlerdi aliaveris yapip surekli bir seyler icin endise ediyorum.

Bakarken denk geldim de yazmak istedim. Ben de kilolu hamile kaldim. 75 ile zaten kilolu oldugumdan cok kilo almak istemedim. Ama isteyerek yaptigimdan degil istahsizlik yasadim cok fazla. Almayi birak uzerine ilk 4 ay 3 kilo verdim maalesef. Ki kanamam oldugu icin yerimden kalkmadan yattim aylarca. Tek basima olmam da bu surecte etkili olmustur. Uzatmayayim. Doguma gittigimda +8 kilo almistim. Kilolu hamile kalanlarin cok kilo almasina gerek yok. Onemli olan bebegin surekli kilo almasi. Haftalik bile degisiyor onlarda. 1 ay geride cikarken, 1 ay sonra zamanindan ileride cikabiliyor bebislee aldiklari kilolara gore. Ondan kilo ile ilgili kotu hissetmenize gerek yok. Bile bile ac kalacaginizi hic dusunmuyorum.

Bizim topikte cok konusulduydu. Bebise kilo aldiran besinleri tuketmenizi oneririrm. Mesela kefir icin bol bol. Hem kalsiyum alimi icin, hem bebege kilo icin hem de kabizlik yasayan varsa sindirim sisteminiz icon accayip yararli. hergun muz tuketebilirsiniz 1 tane, ananas tuketebilirsiniz abartmadan. Zaten protein almak cok onemli duzenli et balik gunleriniz mutlaka olsun. Tarhana corbasini onerebilirim ayrica bebisin kilo alimi icin. Neredeyse hergun tarhana corbasi iciyordum. Unutmusum sabirim aklima gelmedk digerleri, internetten de arama yapabilirsiniz.

Gelecek sorulari da tahmin edebiliyorum, 3500 ile 39+1 de bebis donmedigi icin sezaryenle dogum yaptim. Hepinize sevgiler.

Günaydın:) Bebeğinizi sağsalim kucağınıza almanıza çok sevindim :) Tavsiyeler için de çok teşekkür ederim. Darısı başımıza.
İyi Günler:)

Maşallah ne marifetlisin canım güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun :nazar::KK200:

Kızlar sabahtan beri vajinama doğru yani göbek deliği hizasindan yaklaşık 8 parmak aşağıda aniden giren yanma ve batma oluyor sanki orda bi damar varmış da damar boyunca acı cekiyormusum gibi anlatamıyorum ama anlatabilsem ne olduğunu netten de arastiricam. Canım sıkıldı biraz. Bir Iki dk da bir falan oluyor

Ben olsam haci yatma gibi yikilirim saga sola herhalde :p
Cidden buyuk sorun
Allahtan isyerinde klozet var
Kefir benim kuzen mayaliyor cocuklari falan ailecek tuketiyorlar
Mayalamayi arastirsan
Bende hic icmedim yalniz ama akil veriyrm :p :)

hacı yatmaz :KK45: beni tanımladın. özellikle bebeğin başının olmadığı tarafa yükleniyorum ben. yogurdumu bile mayalamaya üşeniyorum cnm ya. dışardan ev yoğrdu alıyorum ki kefirle uğraşacağımı hiç sanmıyorum. keşke anam falan olsaydı o bana yapardı..sagol sekerim tavsiyen için :KK54:

Ben öyle abartılı bir yorum görmediğim için bana tuhaf geldi yazdıkların... çok dahil olamasamda yazılanların tamamını okuyorum. Ama gözümden kaçan bu tarz paylaşımlar varsa özellikle vurgulanıyorsa bu durumlar benim de onaylamam mümkün değil tabii... burada yazışmak karşılıklı konuşmak gibi olmuyor... beni yanlış anlamanı istemem... kimseyi kırmayı asla istemem... dediğim gibi bizi bizden iyi kimse anlamaz...bu çiçekler senin için olsun...

Zaten bende kimseye ters birsey yazmadim
Bende kirmak istemem
Tesekkurler
İlk yazimda belirtmistim
Uzulmesin kimse
Dogmamis kuzular etkileniyor
:KK43:
Zaten en aglak donemimiz

oh bee sonunda. tebrik ettim sizi . farklı düşünceler farklı yorumlar.. önemli olan bir olmak, anlayışlı olmak. klavye dilinin acımasızlığı denilen bir şey de varken. .

Selam kizlar, ben ocak 2017 annesiyim.umarim tek avazda saglikla kavusursunuz bebislerinize. :-) Arada dogum yapmis. Gece nobetine kalktigimda arada denk geldikce ilwriki donem hamile gruplarina bakiyorum. Ahh ahh ne gunlerdi aliaveris yapip surekli bir seyler icin endise ediyorum.

Bakarken denk geldim de yazmak istedim. Ben de kilolu hamile kaldim. 75 ile zaten kilolu oldugumdan cok kilo almak istemedim. Ama isteyerek yaptigimdan degil istahsizlik yasadim cok fazla. Almayi birak uzerine ilk 4 ay 3 kilo verdim maalesef. Ki kanamam oldugu icin yerimden kalkmadan yattim aylarca. Tek basima olmam da bu surecte etkili olmustur. Uzatmayayim. Doguma gittigimda +8 kilo almistim. Kilolu hamile kalanlarin cok kilo almasina gerek yok. Onemli olan bebegin surekli kilo almasi. Haftalik bile degisiyor onlarda. 1 ay geride cikarken, 1 ay sonra zamanindan ileride cikabiliyor bebislee aldiklari kilolara gore. Ondan kilo ile ilgili kotu hissetmenize gerek yok. Bile bile ac kalacaginizi hic dusunmuyorum.

Bizim topikte cok konusulduydu. Bebise kilo aldiran besinleri tuketmenizi oneririrm. Mesela kefir icin bol bol. Hem kalsiyum alimi icin, hem bebege kilo icin hem de kabizlik yasayan varsa sindirim sisteminiz icon accayip yararli. hergun muz tuketebilirsiniz 1 tane, ananas tuketebilirsiniz abartmadan. Zaten protein almak cok onemli duzenli et balik gunleriniz mutlaka olsun. Tarhana corbasini onerebilirim ayrica bebisin kilo alimi icin. Neredeyse hergun tarhana corbasi iciyordum. Unutmusum sabirim aklima gelmedk digerleri, internetten de arama yapabilirsiniz.

Gelecek sorulari da tahmin edebiliyorum, 3500 ile 39+1 de bebis donmedigi icin sezaryenle dogum yaptim. Hepinize sevgiler.

Hayırlı olsun bebişiniz. bizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. +8 çok iyiymiş. bu ay dengesiz beslendiğim için kilomu da dert ediyorum ben. hani düzgün beslensem aldığım kilo umurumda olmayacak. acilen çeki düzen vermeliyim kendime. tebrikler size azminiz için. topaç gibi de bebeğiniz olmuş, darısı başımıza.
ben haftada 5 gün muz yiyorum, kefir içmeye de başladım ancak kefiri çok sık içme diye yorumlar alınca haftada 1 içmeyi düşünüyorum. kafam karıştı şimdi. yoksa haftada 3 defa içmeyi düşünüyordum.

Kızlar sabahtan beri vajinama doğru yani göbek deliği hizasindan yaklaşık 8 parmak aşağıda aniden giren yanma ve batma oluyor sanki orda bi damar varmış da damar boyunca acı cekiyormusum gibi anlatamıyorum ama anlatabilsem ne olduğunu netten de arastiricam. Canım sıkıldı biraz. Bir Iki dk da bir falan oluyor

yalancı sancı mı acaba?

Canım o bende de bazen oluyo.10 gun sonra kontrolum var bide idrar tahlili istiycem.acaba onla alakalı diyemi düşündüm cünkü aklıma biiey gelmiyo.ayrıca bazen benek tekme attıgında da sanki ayagı o damara geliyo da acıyo gibi anlık sızı seklinde oluyo vajinamın içine dogru.bende cok anlatamadım ama

dün iş çıkışı eczacı arkadaşıma şu nexstepi almaya gittim, dediki onun orjinali nexium nie onu amıyosun dedi, bende dedim bilmiyorum orjinalini falan dedim, sen tanıdıksın muadili kullanma orjinalini kullan dedi nexium aldım, sanada sölim dedim nexium alırsın bidahakine ilacın orjinali oymuş

Canım kabızlık var bir haftadır. Valla hemoroid olcam diye ödüm kopuyo. Daha önce yaşadım çünkü.
Ben d defactodan almıştım, ama hep bilekte. Koca kışı kalın yün çorap çekerek ya da kilotlu çorap giyerek dolaştım.
Ama lcw de bol paça vardı kot ama kumaş gibi denemiştim, çok kalın gösterdi diye almadım.denediğime netten bi bakayım. Bulursam linki paylaşırım.
Ay sagol cnmm cok iyi olur valla
:)

Kızlar gece boyu bacaklarıma kramp şeklinde ağrı girdi öok zorbbir geceydi yaşayan var mı ya magnezyumdan mı kaynaklı acaba

Bilmiyorum ki canım sadece olunca çok canım yanıyor. Acaba dedim bebek aşağı mi indi.
Cnm ogluma hamileyken tam tarif ettigin gibi oluyordu
Anne yaniyor noluyor anne diyip durudum( annemde kaliyordum)

Dr rahim buyudugu icin normal diyordu

Bende bu durum baya surmustu

Kızlar gece boyu bacaklarıma kramp şeklinde ağrı girdi öok zorbbir geceydi yaşayan var mı ya magnezyumdan mı kaynaklı acaba
ben hamileliğim boyunca toplam 5 kez kramp yaşadım hepside gece ve dizkapağımın altındaydı.
bu arada hiç magnezyum kullanmadım.

Back
X