2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bu besik nasil sizce .2 tane almayi dusunuyorum.siz nasil besik kullancaksinz
çok güzel beşiğin...
güle güle kullansın bebişler.
ben park yatak aldım. içinin yatağını ikeadan aldım. birde ikeadan şifonyer.
evi satıp yeni ev alma durumumuz var o yüzden oda yapmadım.

Güzel bence canım uygun fiyatlilar da bildiğim kadarıyla. Ikiz olduğu için sallanmasi da iyi olur
Aynen cnm fiyatları da uygun.hem de cok buyuk olmadigi icin yer sorunum cok olmaz diye düşündüm.internetten alacagim icin fikrinizi sormak istedim.evden cikamadigim icin gidip bakamiyorum;(

Ellilik o kadar tesir etmediydi canım oysa ya :KK43:
Bide ben kolay kolay kusmam düşün midem bulanıp içim dışıma bile çıksa kustuğum nadirdir suda içmediydim içtikten sonra harekette etmemiştim demek ki ağır geldi 100lük

Ben de 50likte normaldim ama bitane daha içme düşüncesi beni germişti ozaman.Benim de olacağım o sanırım neden bu kadar zorluyorlar insanları ya anlamıyorum kandan bakılan bişey değil mi bu sonuçta ordan baksınlar işte nedir bu hastane köşelerinde milletin rezilliği :sinirli:

çok güzel beşiğin...
Sagol cnm.bende ilk park yatak dusunyordum ama 2 tane almak zorundayim ve yer problemim olcak.bunlar hem kucuk hem.kullanisli geldi..içinin yatagi ikea da nasil.cnm.tavsiye eder misin.hangi model i aldin

Kızlar günaydın herkese. Salı günü detaylı ultrasona tekrar girdim. Bebeğin büyümesi haftasıyla uyumsuzdu. Birde doppler tekrarlayalım demişti doktorum. Çok şükür haftasıyla uyumlu çıktı hiç bir problem yok. 727 gram olmuş büyümüş de kocaman olmuş :KK36:

Maşallah kuzuya kocaman olmuş.Çok sevindim canım sorun çıkmamasına bundan sonrası daha kolay geçer sizin için takma artık kafana keyfini çıkar hamileliğin :KK49:

Sagol cnm.bende ilk park yatak dusunyordum ama 2 tane almak zorundayim ve yer problemim olcak.bunlar hem kucuk hem.kullanisli geldi..içinin yatagi ikea da nasil.cnm.tavsiye eder misin.hangi model i aldin
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...unleri/10150292/vyssa-vinka-bebek-yatagi.aspx
bu yatağı aldım.173tlye. yataş ve idaş ve işbirden baktım.ama fazla pahalıydı.
açıkçası yatağı beşikten daha önemliydi benim için.
mağazada hepsini inceledik sertliğine baktık.
en çok bu hoşumuza gitti. kılıfıda fermuarlı yıkanabilir. memmun kaldık inş oğluşta memmun kalır.
dışarı çıktık ikeadan arabayı bekliyorum kaç kişi yatağı sordu ,kaça aldınız dıye.:D

Dolap olarak burdaki dolap modelini dusunuyorum.sifonyer de 3 modelden birini kizlar.hangi sifonyer iyi olur sizce

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-07-23-14-11-1.webp
    Screenshot_2017-03-07-23-14-11-1.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2017-03-08-05-17-44-1.webp
    Screenshot_2017-03-08-05-17-44-1.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2017-03-08-10-21-23-1.webp
    Screenshot_2017-03-08-10-21-23-1.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2017-03-08-19-40-46-1.webp
    Screenshot_2017-03-08-19-40-46-1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 63
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...unleri/10150292/vyssa-vinka-bebek-yatagi.aspx
en çok bu hoşumuza gitti. kılıfıda fermuarlı yıkanabilir. memmun kaldık inş oğluşta memmun kalır.
dışarı çıktık ikeadan arabayı bekliyorum kaç kişi yatağı sordu ,kaça aldınız dıye.:KK70:
Hii hAyirli olsun canim.degerlendircem bu fikrini bende;) gezip.gormusun ne de olsa sen.tesekkur ederim:KK68:

Dolap olarak burdaki dolap modelini dusunuyorum.sifonyer de 3 modelden birini kizlar.hangi sifonyer iyi olur sizce

Canım şifonyerler güzel ama ince gibi olanlar devrilir mi. Biraz geniş olanını almak daha iyi olur sanki.onun haricinde dolap içi de güzel , kullanışlı gibi duruyo. Ben beğendim

çok güzel beşiğin...
İyi yapmissin cnm bende iki yasinda oda aldim
Odaya gerek yok
Bende ikea sifonyer kullanmıştım

Kızlar günaydın, bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye. Yarın sonuç almaya gidince emzirmeyi anlatcakmış ebe. Nesini anlatcak acaba :)
Kaç gündür geceleri uyuyamıyodum, bu gece kütük gibi uyumuşum çok şükür. Tabi arada Rüya nın tekmelerini, dönmesini hissediyorun hep. Sizde de oluyomu gece olan hareketlerini hissediyor musunuz benim gibi

dışarı çıktık ikeadan arabayı bekliyorum kaç kişi yatağı sordu ,kaça aldınız dıye.:KK70:
Cnm sen park yatak aldin icine bunu aldin demi
Park yatak ara katlari 9 kg tasiyor
Bu agir biryatakmi
Nasil olacak?
Ben kraftin yatagini almistim park yatak icin
İnce ve hafif onlar

canım şifonyer işi karışık ben sana söylim : DD
birçoğu yarıya kadar açılıyor. yani dışardan süper renkli şık bişey ama içine bişey sığmaz. bir haltada yaramaz gibi.
imkanın varsa bakıp al. imkanın yoksa paylaştıkların arasında çekmecesi açık olan iyi açılıyor gibi.
benim aldığım şifonyer şu:
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...er/80218024/brimnes-3-cekmeceli-sifonyer.aspx
belki daha sonra evin başka yerindede kullanırım dıye sade beyaz şık almaya çalıştım.
4 cekmeceliside varmış. bunun çekmeceler bayağı buyuktu gerek görmedim.

Ellilik o kadar tesir etmediydi canım oysa ya :KK43:
Bide ben kolay kolay kusmam düşün midem bulanıp içim dışıma bile çıksa kustuğum nadirdir suda içmediydim içtikten sonra harekette etmemiştim demek ki ağır geldi 100lük

Aman yaaaa keşke yapmasalardı kıyamam aç acına için kalktı tabi :( Bana doktorum başlarda yaparız demişti, sonra kandan açlık tokluk şekerime baktı, hiç gerek yok o teste dedi. Bide birazda dikkat edince tatlı yememeye, ozaman sorun olmuyo.

Kızlar günaydın, bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye. Yarın sonuç almaya gidince emzirmeyi anlatcakmış ebe. Nesini anlatcak acaba :)
Kaç gündür geceleri uyuyamıyodum, bu gece kütük gibi uyumuşum çok şükür. Tabi arada Rüya nın tekmelerini, dönmesini hissediyorun hep. Sizde de oluyomu gece olan hareketlerini hissediyor musunuz benim gibi
Gogusunu nasil tutacagini, bebegi nasil tutacagini, gogus ucunu nasil verecegini, kac dk emzirmen gerektigini falan anlatiyor cnm

Cnm sen park yatak aldin icine bunu aldin demi
Park yatak ara katlari 9 kg tasiyor
Bu agir biryatakmi
Nasil olacak?
Ben kraftin yatagini almistim park yatak icin
İnce ve hafif onlar
açıkçası onu pek düşünmedim
mağazadaki görevli o orta kata 3-4 yasında çocuk yatırıp deneyınce...

Canım şifonyerler güzel ama ince gibi olanlar devrilir mi. Biraz geniş olanını almak daha iyi olur sanki.onun haricinde dolap içi de güzel , kullanışlı gibi duruyo. Ben beğendim
Tamm cnm sagol haklisin hic dusunmemistim devrilme olayini.buyuk saglam olani almam.daha mantikli olur sanirim.tesekkurler;)

Back
X