Islhh kiz Ben cok karisik ilac aldim ilk randevuda soylicemTakilma canim.olmaz bir sey ins. Benim arkadasim da antibiyotik kullanmisti baya.hamile oldugunu bilmeden.ama bebisi saglikli hamdolsun
O sorun bendede var tutuncada karnima ağrılar giriyorGaz bombası gibiyim bugun. Misafirlikte iskence cektim resmen
Yok kuzum hersayfayı okuyamıyorlardır bazen kaçıyorVallahi 3-5 kişi dışında kimse beninde arkadaş olmak istemiyor galiba :) ben bunu anladım.
Benim de öyle işte. Ben onu içeride kanama agrisi olduğunu sanıyordum meğer değilmiş. Kist yapıyormuş bu ağrıyı. 10 dakika dursam benim de çok agrim oluyor hemen uzanıyorum. Normalmiş ama keşke bu kadar ağrı yapmasa. Hamileligim bu kist yüzünden berbat geçiyor valla.Yabanadogru canım benimde 4 cmlik kist göründü ultrasonda.hatta bebegin kesesinden daha büyük görünüyodu:) ama doktor önemli bişey olmadıgını söyledi.agrın varmı dedi ewet dedim.kistten dolayı oldugunu belirttii.zamanla kendiliginden gecer bu kist dedi.ben on dakika ayakta dursam felaket kasık agrısı cekiyorum.kist sag tarafımda oldugu için en cok sağım agrıyo
Hoşgeldin sende aramiza :)Herkese merhaba, ben de buralarda yeniyim. Yani 5+4 kadar. Boyle guzel bir topic oldugunu gorunce yazmadan edemedim. 2 gun once bizim ufakligin kesesini hayirlisiyla gorduk. Sira 25'inde kalp atislarini duymakta. Rabbim insallah hayirlisiyla o guzelligi de yasatir. Belki heyecanimdan belli oluyordur ilk gebeligim oldugu. Hayirlisiyla haziran ayini hep birlikte gorup bebeklerimizi kucagimiza almak dilegiyle
benim 8 eylul canim..5 +5Gerçekten öyle ya ilki ikincisi yokmuş bu işin aynı heyecanı yaşıyor insan 10 günü zor bekliyoruz 9 ay nasıl bekliyecez bilmiyorumbu arada son adet tarihin neydi belli ayniyizdir benim 30 agostos
Hos geldin ben ikinci kez hamileyimama heyecan bitmiyor yinede agrilar bulantilar doktor kontrolleri boyle geciyor haftalarimizHerkese merhaba, ben de buralarda yeniyim. Yani 5+4 kadar. Boyle guzel bir topic oldugunu gorunce yazmadan edemedim. 2 gun once bizim ufakligin kesesini hayirlisiyla gorduk. Sira 25'inde kalp atislarini duymakta. Rabbim insallah hayirlisiyla o guzelligi de yasatir. Belki heyecanimdan belli oluyordur ilk gebeligim oldugu. Hayirlisiyla haziran ayini hep birlikte gorup bebeklerimizi kucagimiza almak dilegiyle
Gecen aksam da ben oyleydim bide rahat oturamiyoruz ya gazlarim.doldu tabagimim yarısını yiyemedim gözümün onunden borekler pastalar geciyorGaz bombası gibiyim bugun. Misafirlikte iskence cektim resmen
bizim minnaklarin gunleri ayni canimHerkese merhaba, ben de buralarda yeniyim. Yani 5+4 kadar. Boyle guzel bir topic oldugunu gorunce yazmadan edemedim. 2 gun once bizim ufakligin kesesini hayirlisiyla gorduk. Sira 25'inde kalp atislarini duymakta. Rabbim insallah hayirlisiyla o guzelligi de yasatir. Belki heyecanimdan belli oluyordur ilk gebeligim oldugu. Hayirlisiyla haziran ayini hep birlikte gorup bebeklerimizi kucagimiza almak dilegiyle
amin hepimizin canimMerhaba arkadaşlar bende kısmetse aranızda olacağım idrar tahlilimde gebelik gözüktü. Bir düşüğüm oldu bir aradan sonra şimdi haziran annaleriyle olacağım inş. Çok mutlu ve umutluyum hepinizin hayırlı sağlıklı evlatları olur inş
HosbuldukHoşgeldin sende aramiza :)
Rabbim hayirla duymayi nasip etsin insallah.Hos geldin ben ikinci kez hamileyimama heyecan bitmiyor yinede agrilar bulantilar doktor kontrolleri boyle geciyor haftalarimiz
Bugun kalp atisini duymaya gidicez yavrumun kizim babasi ve ben cok heyecanliyim bize dua edin
Ay ne guzel, butun sureci beraber yasayacagiz desene. Rabbim hayirlar getirsinbizim minnaklarin gunleri ayni canimbende 10 gun sonra gitcem kalp atisini diymak icin.benimde ilk bebisim olacak insallah
Merhaba. Hoşgeldin aramıza sende :) sağlıkla alırız umarım bebeklerimizi kucagimizaMerhaba arkadaşlar bende kısmetse aranızda olacağım idrar tahlilimde gebelik gözüktü. Bir düşüğüm oldu bir aradan sonra şimdi haziran annaleriyle olacağım inş. Çok mutlu ve umutluyum hepinizin hayırlı sağlıklı evlatları olur inş
Hoşbulduk canım amiin inşaAllahMerhaba. Hoşgeldin aramıza sende :) sağlıkla alırız umarım bebeklerimizi kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?