- 7 Ocak 2017
- 92
- 38
- 3
Cnm o modelin karyolası sallanıyor mu bide büyüyünce ebatları kaç oluyorBen de çilekten aldım, softy modeli canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm o modelin karyolası sallanıyor mu bide büyüyünce ebatları kaç oluyorBen de çilekten aldım, softy modeli canım...
Yaptırdım canım. Bana da dememişti benimde normalde reflüm olduğu için ve daha önce bi arkadaşımın aç olmamasına doktor sorun deil dediği için ben 2 lokma poğaça yedim giderken. İlk önce kan alınıyor sonra sprite gibi elmalı veya çilekli şekerli asitli içecekten içiyorsun, benimki 75gr şekerliydi. Hiç düşündüğüm gibi mide bulandırıcı değildi ama içtikten 50 dk sonra midem bulandı korktum çıkarırsam die ama dışarı çıkıp hava aldım geçti allahtan. 1. Saat dolduğunda bir de en son 2. Saat dolduğunda kan alındı ve bitti. Çok şükür değerlerim çok çok iyi çıktı.Canım yaptırdın mı şeker yuklemesini bana doktor geçen muayenede bişi demedi aç karnına gel falan gibi burda hep aç karnına gitmekten bahsediyorlar sureci anlatır mısın ...aç aç tatlı şey içilir mi ya
Doktor bebeğin konumundandır dedi ve magnezyum verdi. Aylardır geçmeyen kuyruk sokumumdaki hafif ağrı bile geçti hemen magnezyum sayesinde inanamadımKasik bolgesi vajina bolgesi agrilari normal dedi doktorum. Banada batmalar oluyo arada sirada. Sen doktoruna anlat bu sekilde o zaten anlar hemen ne agrisi oldugunu.
Bunun 50liliği de var o çok rahattı ama bu beni bitirdi şerbet içer gibi hissettim kendimi inşallah 50likle kurtulursun canım :)
Bunun 50liliği de var o çok rahattı ama bu beni bitirdi şerbet içer gibi hissettim kendimi inşallah 50likle kurtulursun canım :)
Ay ben yapıldıktan sonra birde gofret yemiştim. Yanımda kontrole girecek olanlar vardı yiyince canım çektiValla tatlıya aşık olmama rağmen ben bile içemedim.Çok normal canım kusman inan bana hiç kolay bişey değil.Bana da birkaç kere geldi dediğim gibi ama zorladım kendimi bidaha içemem bu son olsun.Çıkacaksa da artık diyet yaparım napiyim :)
Merhaba canım bende bu hafta gittim herşeyi hallettim havuzlu han dan. Ama cumartesi cok kalabalık olur elinden geldiğince erken gitmeye çalış. Herşey var orda ben geceliğimi en alt kattan almıştım üsttekiler pek hoşuma gitmedi. Hediyelikler de var bi bakarsın ben kendim yapicam inşallah malzemelerini aldım. Şimdiden kolay gelsin sana ben bi günd3 bitiremedim 2 güne sıgdırdım![]()
Bizde Ocak'ta aldık Nisan başında gelecek. Odası boyandı. Anca yetişir zaman çabuk geçiyorKızlar bebek odası aldınız mı ya yoksa erken mi daha ?? Biz Pazartesi almayı düşünüyoruz 1,5 ayda anca geliyormuş.
Ben de kendime alamadım ama pijama takımı düşünüyorum gecelikle rahat edemem gibi geliyor. Eminönü'ne gitcem bakmaya. Geçen avmde sordum 200 küsür dedi. Oldu canım sana iyi günler dedim. Bi de tacı var bunun diyoKızlar bende içim rahat etsin diye 100lük şekeri yaptırıcam yrn sabahh işallah iyi gecer an an yazarım artık
Ben bebek arabası ve beşiği aldım
Bir kısım eşyalarıda.. agırlasınca zor olur
Ya siz dogum sonrası nasıl gecelik alcanız düğmeli falan nerden alcaksınız kendimle ilgili bişey almadım neler ihtiyaç olur??
Şu an benimki de çok vuruyor aşağıya doğru. Ben de tedirginim .çok hareket ettiğinde de kötü birşey oluyor hissine kapılıyorum az hareket ettiğinde de... ah ah hayırlısıyla kucağımıza alsak...Kızlar ya bebegim suan tekme attıkca canım acıyo ve cok asagıya vuruyo.kontrolume daha bir hafta var.inş kötü bişey yoktur.elimi karnıma koyup dua okuyorum sakinlesir belki diye![]()
O durum bende de var. Canimi yakiyor bazen ama dert etmiyorum ben sonucta iceriye sigmaya calisiyorlar büyüyorlar icimizde kaslari kuvvetleniyor dogal olarak vurma şiddetleride. Bazen cok icerime vuruyor gibi mesane tarafina oda yerimden oynatiyor beni resmen. Ben kötüye yormuyorum sende yorma icini ferah tut.Kızlar ya bebegim suan tekme attıkca canım acıyo ve cok asagıya vuruyo.kontrolume daha bir hafta var.inş kötü bişey yoktur.elimi karnıma koyup dua okuyorum sakinlesir belki diye![]()
Ben doktora sordugumda bebek keyifli olursa hareketli olur buda normaldir demisti. Sonucta streslendigimizde üzüldüğümüzde kaskati oluyorlar kipirdamiyorlar o olumsuz bi durum bebekte strese giriyor. Ama hareketli olmasi zannimca iyi bisey hareketsiz sabit durmasini bekleyemeyiz demiŞu an benimki de çok vuruyor aşağıya doğru. Ben de tedirginim .çok hareket ettiğinde de kötü birşey oluyor hissine kapılıyorum az hareket ettiğinde de... ah ah hayırlısıyla kucağımıza alsak...
İnsallah şeker meler çıkmaz hafi hayırlısı... Önden düğmeli rahat bişey olması lazım kimisi pijama diyor kimisi elbise hangisinde rahat edeceğini düşünüyorsan ve Doğum şekline göre de değişir tabii ben pijama takımı alacam rahat biraz da sık olsun istiyorum bakalım daha bulamadım:) emzirme sütyeni ped göğüs pedi iç çamaşırıKızlar bende içim rahat etsin diye 100lük şekeri yaptırıcam yrn sabahh işallah iyi gecer an an yazarım artık
Ben bebek arabası ve beşiği aldım
Bir kısım eşyalarıda.. agırlasınca zor olur
Ya siz dogum sonrası nasıl gecelik alcanız düğmeli falan nerden alcaksınız kendimle ilgili bişey almadım neler ihtiyaç olur??
Bulursun inşallah keyifli alışverişlerBen haftaiçi gidemem eşim çalıştığı için mecbur cumartesi gitmek zorundayım, inşallah uygun güzel şeyler bulabilirim
Oğluma hamileyken o kaşıntıyı bende yaşadım uyku falan bırakmamıştı çok oturup sinirden ağlamışlığım vardır. Defalarca banyoya girer çıkardım nafile deli eden bir kaşıntı 7. Veya 8. Ayda başlamıştı doğuma kadar devam etti doğum yaptım bıçak gibi kesildi seni çok iyi anlayabiliyorum karaciğer enzimlerinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ben Dr. Uma söyledim hiç ilgilenmemişti bile karaciğer enzimleri yüksekti bir de çok kg almıştım etkisi vardır değerlerde sebep olmuş olabilirGece kasintilari ayaga kramp girmeleri ve uykusuzluk beni artik bezdirdi buna bicare bulmam gerek kasintiya krem krampa magnezyum fayda etmio ben kafayi yemek uzereyim sabah ezan okunuo ole uyku girio gozume