- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 34
Otuz haftası tamamlanan anneler artık herşeye hazırlıklı olsun. Aman hareketlerini iyi takip edelim benim oğlumun kalbi durmuş iyiki hemen frk edip gitmisim doktora anında sezaryen e aldılar.
Yaa canım sende, olur o kadar bende sözde içmiyorum ama yanımda içen olursa bir tadına bakayım diyorum tek nefeste ne kadar içebilirsemArkadaşlar 6 ay boyunca gazozlu içecekler içmedim pastane açması ,börek ,vs ile tüketmemeye çalıştım.Ama bugün dayanamadım hem fanta içtim hem de börek açma yedim dayanamadım kızlar
İlk bebisimde öyle oldu sanki yorumu okuyunca şimdiki gibi oldu :) şukur şuan uç yaşındaAaa gerçekten mi, çok geçmiş olsun, iyisiniz umarım ikinizde?
Ayyyy canım benim geçmiş olsun şimdi nasısınız ikiniz deOtuz haftası tamamlanan anneler artık herşeye hazırlıklı olsun. Aman hareketlerini iyi takip edelim benim oğlumun kalbi durmuş iyiki hemen frk edip gitmisim doktora anında sezaryen e aldılar.
Canım ilk bebisteydi ayyy sanki şuan gibi olmus yazım duzenlenmiyo tekrardanAyyyy canım benim geçmiş olsun şimdi nasısınız ikiniz de
İlk b
İlk bebisimde öyle oldu sanki yorumu okuyunca şimdiki gibi oldu :) şukur şuan uç yaşında
:)) Ayy inşallah herkesin ki enaz bi 38 i tamamlar erken doğanlarda inşallah sikintisiz yaşarlar Rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularimiziAyy bende dedim, 26.haftasında inşallah sikintisiz yaşar, korkuttun bak bizi :))
Arkadaşlar 6 ay boyunca gazozlu içecekler içmedim pastane açması ,börek ,vs ile tüketmemeye çalıştım.Ama bugün dayanamadım hem fanta içtim hem de börek açma yedim dayanamadım kızlar
Otuz haftası tamamlanan anneler artık herşeye hazırlıklı olsun. Aman hareketlerini iyi takip edelim benim oğlumun kalbi durmuş iyiki hemen frk edip gitmisim doktora anında sezaryen e aldılar.
ben de çalışmıyorum. ve almayacağım. hani olurda almam icap ederse o vakit alırım diye düşünüyorum.Arkadaşlar bu göğüs pompasını herkes alacak mı ben çalışmıyorum o yüzden gerek yok gibi ne dersiniz
Peki yeni bebeginin cinsiyeti ne?benimde 3 yaşında bir oğlum var 2. doğduğunda tam 3, yaş olacak arası ben işe başladığımda gece 10 kere felan kalkıp emzirip sabah uyanıp işe gidiyordum
şimdi daha da zor olacak galiba 2 çocuk bakalım yaşayıp göreceğiz ama bir sene evdeyim ücretsiz izin alacağım
Ben bunu kullandimarkadaşlar reflü yastığı alanlar hangi markayı aldı ? ilk bebeğine kullananlar hangi markayı kullandı ? ben 3 marka arasında kaldım. hangisini alayım ??
http://urun.n11.com/islak-mendil-ha...gclid=CIO9sLPR1dICFYgy0wodbo4LMg&gclsrc=aw.ds
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...0wodLB0AIw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-..._action=rcpProductClicked#product-information
sevi bebe e bebekte vardı incelemiştim . peki memnun kaldınız mı ? yan da yatırılıyor dimi yandaki koruyucular sayesinde ? bir de süngeri hakkında bilgi bulamadım nasıl visko tarzı mı yoksa ortapedik mi mesela nasıl ki :) :) :)
Ben de calismiyorum ilk bebegimde almamistim ama oglum gogsumu tutamadi cok zorlandim ve sutumu sagip biberonla verebilmek icin lansinohun manuel pompasini almisti eşim acilen kosup eczaneden. Bence manuel pompa simdilik işini görür. Cunku insan bunaliyo canim bazen 2-3 saat falan eşimle bi yere gidiyoduk ben sutumu sagip saklama posetiyle veriyodum anneme o isitip iciriyodu bebegime boyle seyler icin al bulunsun evde iş goruyor hic olmazsa. 70 tl miydi neydi fiyatiArkadaşlar bu göğüs pompasını herkes alacak mı ben çalışmıyorum o yüzden gerek yok gibi ne dersiniz
Kızlar kontrolden geldim. 1 kilo olmuş kuzum
Boyu da 35cm. Herşey normal dedi doktor. Herkesin güzel haberler alması dileğiyle... Darısı kontrole gidecek tüm arkadaşların başına inşallah...
Buraya gelip bi erkek prostat var bende dese hemen atlıycaz bende de bu belirtiler var kesin ben de prostadım diye:))))) canım Relax olalım. evet öyle bi ihtimal var hepimiz için ama 1000de bir. Zaten hareketlerini sürekli takip etmiyor muyuz :))))sadece farkındalığı artırdı arkadaş sağolsun.Şuan morelman bittim çöktümm mahfoldummmbüyüyo korkularımız azalıyo derken oldumu şimdi buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?