Otribebe aldım canımKızlar hangi marka burun aspiratöründe karar kıldınız? Chicco mu alsam otribebe mi karar veremedim, en çok memnun olunanlar bunlar sanırım...
ya benim diğer bebeğime de öle dediler 3 ay uyumadım resmensonuc sadece tepesinde kıvırcık saçları vardı yavrumunbende de 2 gündür ne yesem yanma oluyor midemde. Hafif bulantıda başladı annem bebeğin saçları çıkıyordur ondandır fln dedi ama bilemedim
Benim gögüslerde sızlamakar başladı ben aldım sürüorum ara ara ve cok rahatladımKızlar sağlık ocağından geldim. Ebe bana emzirmeyi anlattı.baya konuştuk iyi geldi. Hoş konuşulunca anlıyoruz da uygulamada nasıl olcak bilmiyorum :)
Bir de doğumdan bir ay önce lansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya başla dedi. Ben de öyle yapacağım.
sezeryan olaagım için lazım olur süt hemen gelmez die düşündüm bi arkadasım hediye aldı sagolsunArkadaşlar bu göğüs pompasını herkes alacak mı ben çalışmıyorum o yüzden gerek yok gibi ne dersiniz
Kızlar doktor kontrolünden geldim...Çok şükür bebeğimin kilosu ve boyu standart aralıkta
yani doktor öyle iri bir bebek olmayacak dedi..
olsun gelişimi gene biraz geri ama çok kafaya takacak boyutta bir gerileme olmamış...
Bağırsaklarda parlaklık da hala var ama en azından artmamış derecesi ...
Bebeğimi kucağıma aldığım zaman her şekilde sağlıklı olacak mı diye merak ediyorum...hep dua ediyorum..
Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın...
Hahahaha prostat mı cok iyiydi ya güldürdün beni canm Allah da seni güldürsün:))Buraya gelip bi erkek prostat var bende dese hemen atlıycaz bende de bu belirtiler var kesin ben de prostadım diye:))))) canım Relax olalım. evet öyle bi ihtimal var hepimiz için ama 1000de bir. Zaten hareketlerini sürekli takip etmiyor muyuz :))))sadece farkındalığı artırdı arkadaş sağolsun.
Hay maşallah benim de bugün kontrolüm var, bende 28+3 deyim, bakalım benim prensesin keyfi nasılmış :)
gerçekten 2 hafta önden gidiyor bizimkinin kilosu demek ki canım, seninki normal olan iri olucak galiba benim oğluşumBana normal dedi canım yani 25. Haftada normal bir kilo değilmi
Buraya gelip bi erkek prostat var bende dese hemen atlıycaz bende de bu belirtiler var kesin ben de prostadım diye:))))) canım Relax olalım. evet öyle bi ihtimal var hepimiz için ama 1000de bir. Zaten hareketlerini sürekli takip etmiyor muyuz :))))sadece farkındalığı artırdı arkadaş sağolsun.
Memnun kalmam misevi bebe e bebekte vardı incelemiştim . peki memnun kaldınız mı ? yan da yatırılıyor dimi yandaki koruyucular sayesinde ? bir de süngeri hakkında bilgi bulamadım nasıl visko tarzı mı yoksa ortapedik mi mesela nasıl ki :) :) :)
Evet mantikliben de çalışmıyorum. ve almayacağım. hani olurda almam icap ederse o vakit alırım diye düşünüyorum.
Arap sabunu da olur sonrasinda bir de sirkeli suyla da silebilirsiniz o da iyi bir dezenfektandir hem de nazara da iyi gelir canim mobilya kokusunu da daha cabuk aliyor
7.ayda göğüslerinizi nemlemdirin demişlerdi.
Kızlar kontrolden geldim. 1 kilo olmuş kuzum
Boyu da 35cm. Herşey normal dedi doktor. Herkesin güzel haberler alması dileğiyle... Darısı kontrole gidecek tüm arkadaşların başına inşallah...
Arkadaşlar mide yanması problemi yaşayan var mı? İki gündür yemek borusundaydık yanma var Ben de rennie dip pek etki etmiyor bana .. Ne önerirsiniz
Kızlar şeker ölçümünde şekeri yüksek çıkan var mı?benim fazla çıktı 180lerde...doktor diyet verdi 1 hafta takip edecek eğer düzelmezse insülin verecekmiş 200lere çıkarsa.Çok moralim bozuk ya bebekte kilo alıyormuş sanırım şeker olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?