2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar hangi marka burun aspiratöründe karar kıldınız? Chicco mu alsam otribebe mi karar veremedim, en çok memnun olunanlar bunlar sanırım...
Otribebe aldım canım
bende de 2 gündür ne yesem yanma oluyor midemde. Hafif bulantıda başladı annem bebeğin saçları çıkıyordur ondandır fln dedi ama bilemedim
ya benim diğer bebeğime de öle dediler 3 ay uyumadım resmensonuc sadece tepesinde kıvırcık saçları vardı yavrumun ilk 3 ay bulantı yaşaynlarda son 3 ay da mide rahatsızlıgı oluomuş ama bide çözümü olsa cok halsiz kalıorum

Benim gögüslerde sızlamakar başladı ben aldım sürüorum ara ara ve cok rahatladım
Arkadaşlar bu göğüs pompasını herkes alacak mı ben çalışmıyorum o yüzden gerek yok gibi ne dersiniz
sezeryan olaagım için lazım olur süt hemen gelmez die düşündüm bi arkadasım hediye aldı sagolsun

Can'ım çok şükür, gerilik olması için sürekli artması lazım , gelişimin durması lazım senin ki standard aralıktaymış bak , gerileme deme o yüzden. Amin inşallah sağlıklı olarak hayırlısı ile alırız yavru kuşları kucaklarımıza .

Hahahaha prostat mı cok iyiydi ya güldürdün beni canm Allah da seni güldürsün:))

KIRMIZILIKUCUKKIZ canım Allah işlerinizi rast getirsin, lütfen üzülme şuan en büyük tesellin yavrun çok iyi, ve sağlıklı bir gebelik geçiriyorsun, burada ben gibi diğer riskli arkadaşlarda var maddi, manevi , stresli zor dönemlerden geçiyoruz hepimiz , hepimiz için hakkımızda hayırlı olan olsun. Kendini de bebeğini de üzme lütfen. Allah dermansız dert vermesin.

İhtimallerin hepsini biliyoruz okuyoruz bilinçleniyoruzda, böyle birebir ağızdan duyunca bildiğimiz halde annelik duygusuyla endişeye kapılıyoruz. Yoksa hersey biz insanlar için, araştırır öğreniriz ama başımıza ne gelecek bilemeyiz. Hepimize zamanında sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim.

Kızlar şeker ölçümünde şekeri yüksek çıkan var mı?benim fazla çıktı 180lerde...doktor diyet verdi 1 hafta takip edecek eğer düzelmezse insülin verecekmiş 200lere çıkarsa.Çok moralim bozuk ya bebekte kilo alıyormuş sanırım şeker olunca

Memnun kalmam mi
Oyle kullandim ki eskidi attim:)
Sungeri dandik
Normal bildigin sunger
Yan yatiyor
Misafir geldiginde de kucagina yastikla verdim ehehe
Cocuk hirpalanmadi super oldu:)

seninbenimgibi dr bana dogum oncesi kullanmanin hic bir anlami yok dedi
Bende sekizinci ayda lansinoh baslaniyor diye gaza geldiydim
Bi kac gun kullandim
Biraktim
Dogum sonra herkese garmastan pomad
Alin bana dua edin
Lansinohhh bi ise yaramiyor

ben de çalışmıyorum. ve almayacağım. hani olurda almam icap ederse o vakit alırım diye düşünüyorum.
Evet mantikli
Bizim gelinimiz calismiyor, gogus ucu cikmadigi icin sagarak verdi, ucu cikti
Yani lazim olunca teminnedilir
Yoksa hic gerek yok

Arap sabunu da olur sonrasinda bir de sirkeli suyla da silebilirsiniz o da iyi bir dezenfektandir hem de nazara da iyi gelir canim mobilya kokusunu da daha cabuk aliyor

Bende öyle yapıcam teşekkürederim canım

Bu arada bebeğin hareketlerini aşağıda hissedenler için. Benim kızım da kafası yukarıda ayakları aşağıda duruyormuş. Doktor tekmeleri aşağıda ağrı yapabilir dedi. Ağrı yapmıyor şimdilik ama neden aşağıda diye endişe etmeyin diye söylemek istedim. Birkaç kişi yazmıştı sanki daha önce , aşağıda hissediyorum normal mi diye.

Kızlar kontrolden geldim. 1 kilo olmuş kuzum
Boyu da 35cm. Herşey normal dedi doktor. Herkesin güzel haberler alması dileğiyle... Darısı kontrole gidecek tüm arkadaşların başına inşallah...

Maşallah canım kuzuna :)

Kızlar ben bebeğin ağzı da değecek diye göğüs kremini kullanmak istemiyorum. Kesin yara oluyor mu herkesin göğsü? Bir de başka alternatifler var mı doğal? Ne bileyim zeytinyağı falan?

Merhaba kızlar bugun 6 günlük olduk çok şükür bebek aynı riskli durumda.. Ama benim oğlum mücadele ediyor İnşallah Rabbim bizi unutmayacak... Dualarım onunla.. Süt sağıyoruz başlanacak dediler 10 gram verdi 10 gram aldı tekrar nefes boğaza kadarr iniyormuş ciğerde hava yok yani bende sezeryan sıkıntısıyla uğraşıyorum ama hepsi geçicek kuzum iyi olsun herşey geçicek İnşallah dua edin bizi unutmayın çok sık giremiyorum dualarım sizinle..

Şimdiye kadar beslenmene dikkat etmişmiydin, O haldemi cıktı şeker? Burda biçok arkadasa doktorları aynı seyi söyledi. Bence diyetini yaptıgın sürece bi sıkıntın olmaz. 1 hafta boyunca sıkıca yap diyetini yap düzelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…