2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Otuz haftası tamamlanan anneler artık herşeye hazırlıklı olsun. Aman hareketlerini iyi takip edelim benim oğlumun kalbi durmuş iyiki hemen frk edip gitmisim doktora anında sezaryen e aldılar.

Otuz haftası tamamlanan anneler artık herşeye hazırlıklı olsun. Aman hareketlerini iyi takip edelim benim oğlumun kalbi durmuş iyiki hemen frk edip gitmisim doktora anında sezaryen e aldılar.

Aaa gerçekten mi, çok geçmiş olsun, iyisiniz umarım ikinizde?

Arkadaşlar 6 ay boyunca gazozlu içecekler içmedim pastane açması ,börek ,vs ile tüketmemeye çalıştım.Ama bugün dayanamadım hem fanta içtim hem de börek açma yedim dayanamadım kızlar
Yaa canım sende, olur o kadar bende sözde içmiyorum ama yanımda içen olursa bir tadına bakayım diyorum tek nefeste ne kadar içebilirsem:KK76:

Arkadaşlar bu göğüs pompasını herkes alacak mı ben çalışmıyorum o yüzden gerek yok gibi ne dersiniz

Ayy bende dedim, 26.haftasında inşallah sikintisiz yaşar, korkuttun bak bizi :))
:)) Ayy inşallah herkesin ki enaz bi 38 i tamamlar erken doğanlarda inşallah sikintisiz yaşarlar Rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularimizi

Arkadaşlar 6 ay boyunca gazozlu içecekler içmedim pastane açması ,börek ,vs ile tüketmemeye çalıştım.Ama bugün dayanamadım hem fanta içtim hem de börek açma yedim dayanamadım kızlar

Canım inan sakındığımız göze çöp batıyor ben de herşeye dikkat ettim şekerim çıktı 50likte.Yani biraz akışına bırakmak lazım bunu anladım :)

Şuan morelman bittim çöktümm mahfoldummm :( büyüyo korkularımız azalıyo derken oldumu şimdi buuu:KK42:

benimde 3 yaşında bir oğlum var 2. doğduğunda tam 3, yaş olacak arası ben işe başladığımda gece 10 kere felan kalkıp emzirip sabah uyanıp işe gidiyordum
şimdi daha da zor olacak galiba 2 çocuk bakalım yaşayıp göreceğiz ama bir sene evdeyim ücretsiz izin alacağım
Peki yeni bebeginin cinsiyeti ne?
Seninle ayniyiz asagi yukari
Oglum kasim 2024 dogumlu
Yine oglum olacak
Ben dort ay yarim gun calisma hakkimi klanacagim
Zor gunler bizi bekliyor:)

Ben bunu kullandim
Sevibebe
IMG_0331.webp

Arkadaşlar bu göğüs pompasını herkes alacak mı ben çalışmıyorum o yüzden gerek yok gibi ne dersiniz
Ben de calismiyorum ilk bebegimde almamistim ama oglum gogsumu tutamadi cok zorlandim ve sutumu sagip biberonla verebilmek icin lansinohun manuel pompasini almisti eşim acilen kosup eczaneden. Bence manuel pompa simdilik işini görür. Cunku insan bunaliyo canim bazen 2-3 saat falan eşimle bi yere gidiyoduk ben sutumu sagip saklama posetiyle veriyodum anneme o isitip iciriyodu bebegime boyle seyler icin al bulunsun evde iş goruyor hic olmazsa. 70 tl miydi neydi fiyati

Kızlar kontrolden geldim. 1 kilo olmuş kuzum :KK68:
Boyu da 35cm. Herşey normal dedi doktor. Herkesin güzel haberler alması dileğiyle... Darısı kontrole gidecek tüm arkadaşların başına inşallah...:KK68:

Hay maşallah benim de bugün kontrolüm var, bende 28+3 deyim, bakalım benim prensesin keyfi nasılmış :)

Şuan morelman bittim çöktümm mahfoldummm :KK43: büyüyo korkularımız azalıyo derken oldumu şimdi buuu:KK42:
Buraya gelip bi erkek prostat var bende dese hemen atlıycaz bende de bu belirtiler var kesin ben de prostadım diye:))))) canım Relax olalım. evet öyle bi ihtimal var hepimiz için ama 1000de bir. Zaten hareketlerini sürekli takip etmiyor muyuz :))))sadece farkındalığı artırdı arkadaş sağolsun.

Back
X