2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkür ederim canım oraya gidelim ozaman sagolasın ne alcagımı çok bilmesemde annemle gidicem artık o yönlendirir :)

Çalışan arkadaşlar, allah size yardım etsin. Ben evdeyken az iş yapayım direk sırtım belim ağrıyo.sizin hep iki katı.

Kötü olma çok tatlı bişey o lokum sanada popişini dönmüş ısırıcam o popişleri benim midemin altında vardı geçenlerde çok tatlı hissettim sevdim sevdim çekti sonra

olmaz canım merak etme toksoplazma gibi hastalıklar ilk 12 hafta da önemli

Cok küçük bi parçadan bişey olmaz bidaha yemezsin, sonucta nerde nasıl yapıldı ne eti bilmiyosun.

yok canım korkma pişmiştir o zaten pişik şoklu olanlardandır onlar bir parça yemişsin korkma

Teşekkür ederim canım oraya gidelim ozaman sagolasın ne alcagımı çok bilmesemde annemle gidicem artık o yönlendirir :)
Havuzluhan e-bebekten kesinlikle ucuz ama bazı ürünler n11'de falan daha ucuz. Ben kıyaslama yapıp uygun olanları aldım. Kesin alacağın şeylerin yanına internetten kargo dahil ücretini yaz. O fiyata veriyolarsa al, vermiyolarsa internetten al derim. Hastane çıkışları ve kıyafetler baya uygun.

eshma bizimki albğm dahil 750 dedin ya, yenidoğan çekimi var mı canı içinde?

bişey olsa doktor söylerdi canım sizin burunlarınız nasıl laz mı kocan hem burna laf etmek günahmış benim kızımın burnu geç oluştu ne kadar çok korktuk. doktor bi bana baktı bi eşime baktı eşimin burnu alnından başlangıç kısmı içerden başlıyo ona bemzemiş kerata korkma bişey olsa doktor söylerdi ultrasonda öyle görünüyo

canım ılık suyla duş rahatlatıyor hamile olmasak sıcak suya oturmak bire bir geliyor ama mikrop falan olur korkuyorum benimde ağrı acı kaşıntı var inan dışarı çıkmaya korkuyorum afedersin çokta utanıyorum eşimden bişey diyemiyorum kendi başıma çekiyorum

olmaz canım merak etme toksoplazma gibi hastalıklar ilk 12 hafta da önemli
Cok küçük bi parçadan bişey olmaz bidaha yemezsin, sonucta nerde nasıl yapıldı ne eti bilmiyosun.
yok canım korkma pişmiştir o zaten pişik şoklu olanlardandır onlar bir parça yemişsin korkma
haklısınız allah razı olsun cvp yazdığınız için kızlar bi an korkunca burayıda aile olarak benimsiyor insan paylaşıyım sorıyım öğreneyim diyosunuz :)

ya bunu bende hep düşünüyorum biliyomusun ama hiç cvp bulamıyorum, mesela benim adetim 10 eylül, ilişki yani hamile kaldığım gün 23 eylül, onada eminim çünkü başka olmadı, ve ben 11 ekimde hamile olduğumu öğrendim, şimdi ben 23 eylülde gebe kaldığıma göre, ama gebeliğim 10 eylülden beri varmış gibi hesaplandığına göre aşlında 2 hafta havadan geliyor çünkü ilişki 13 gün sonra oldu, ama tıpta buna bi cvp yok, onlar yumurtlama tarihine göre hesapladıkları için satı baza almak durumundalar hocalar öle diyor :) sende bundan mı bahsettin doğrumu anladım seni ?

ya bunu bende hep düşünüyorum biliyomusun ama hiç cvp bulamıyorum, mesela benim adetim 10 eylül, ilişki yani hamile kaldığım gün 23 eylül, onada eminim çünkü başka olmadı, ve ben 11 ekimde hamile olduğumu öğrendim, şimdi ben 23 eylülde gebe kaldığıma göre, ama gebeliğim 10 eylülden beri varmış gibi hesaplandığına göre aşlında 2 hafta havadan geliyor çünkü ilişki 13 gün sonra oldu, ama tıpta buna bi cvp yok, onlar yumurtlama tarihine göre hesapladıkları için satı baza almak durumundalar hocalar öle diyor :) sende bundan mı bahsettin doğrumu anladım seni ?

onun bilimsel açıklaması şöyle, kadının yeni yumurta oluşturmaya başladığı evrede gebeliğe dahil ediliyor. çünkü o yumurta hücresi embriyoya dönüşüyor. adet sürecinden 14 gün önce yumurtlama dönemi olarak hesaplanıyor. 40 hafta olarak hesaplanmasının nedenide bu 9 ay 10 güne denk geliyor. geç döllenmelerde yumurtlama dönemini biliyorsan 14 gün gerisini sat olarak baz alabilirsin efefsunkar

Son düzenleme:
eshma bizimki albğm dahil 750 dedin ya, yenidoğan çekimi var mı canı içinde?

yenidoğan çekiminden kastedilen ne? yani hastaneden sonra falan mı ayrı çekim yapıyorlar. 750 tl lik pakette doğum öncesi hastanede birkaç poz, doğum anı, bebek bakım , anne bebek ilk karşılaşma, emzirme ve bir gün sonra oda da aile çekimi, albüm, video yapıyorlarmış bi tane bi de poster varmış.

işte sırtüstü yatmak bize mi zarar bebeklere mi? çünkü ben şahsen çok rahat ediyorum uyanınca rahat uyanıyorum ama bebeklerden ne haber acaba? Doktor bunu kim için diyor biraz açıklayıcı olsalar.
Her doktor farkli konuşuyo sanirim ama benimki soyle dedi.
7.aya kdr istedigin gibi yat yuzustu haric.Bebek buyudugu zaman rahim agirlastigi için damara baski yapacak. O zaman sirt ustu yatarsan senin icin zor. Tansiyonun dusebilir hatta bayilabilirsin kan akisi yavaslayacagi icin. Bunlari istemedigimiz icin saga ya da sola yat diyoruz. Zaten agirlastikca sen de rahat edemeyeceksin sirt ustu dedi. Bazen ben de sirtustu buluyorum kendimi oyle de rahat geliyo ki. Bebege zarari yok diye avutuyorum kendimi ki inşallah oyledir

canim o kemik batmasi gibi aciya ben tek careyi bol kalsiyum tuketerek care buldum doktorum ilac verdi kalsiyum ilaci cunku o agrilar hep eksiklikten oluyor simdi cok sukur iyiyim bende cok cekmistim
Şu kalsiyum olayının üstüne düşeyim madem.

Benim bel ve belden asagım komple agrıyo.şu hamilelikte en cok neyi özledin deseler yüz üstü ve sırt üstü yatmak derim kesin

Tam üstüne bastın. kesinlikle yüzüstü yatmak derim bende..

Canım nette biraz okudum da. Sırtüstü yatmak ağrıyı arttırır diyorlar

ister istemez bende bazen sırtüstü yatıyorum. ama sağa sola yatınca da kalçam ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…