2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bende yan yatış yastığı var ilk kızımdan reflü yastığı da almalı mıyım sizce?

Canım evet cevapsız sorular bu sorunun cevabını tıp veremiyo kesin tarih yok vardır da. çünkü benim sat 18 eylül ilişki 26 ve 28 te oldu sonra yumurtlama oldu ama kızım olacak hücreler ne zaman benimkilerle buluştu ömrü 7 günmüş rahimde spermin kızım geldi lojmana yerleşti benim yumurta hücremle tanıştılar kaynaştılar kol kola girip yumurtalık kanallarına yürüdüler burda kaynaşma oldu rahimden ev tuttular . İşte bu zaman ne kadar oluyo bunun cevabı beyin yakıyo kesin tarih sat tarihi bitti deniyo sen ilişki tarihini biliyosun ben biliyorum o yüzden doğumu yazan tahmini tarihten 2 hafta önce bekliyorum

Hım tamam canım. Yenidoğan çekimi doğu dan 15 gün sonra falan evde ya da stüdyoda bebeği çekiyolar ya ona deniyor.

Bebeklere de zararı var ama tam sebebini bilmiyorum. kan akışıyla ilgili birşey olduğuyla ilgili birşey okudum diye hatırlıyorum. benım doktor öyle herseyi açıklamıyor. boyle yapma diyor sadece.
off fena o zaman

ay inşallah benim de favori pozisyonum, haftaya perinatoloğa soracağım valla.

Canım o merhem çok iyi geldi bana. Keşke baştan söyleseymişim doktora. Biraz pahalı ama o acıyı çekeceğime verdim gitti. Ilık banyo yaptım kendim süremediğim için eşime sürdürdüm bende utandım ama napim

Eklentiler

• IMG_1175.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 45
yok canım ıkı göğüsümün arasından akıyo ter resmen, geceleri benden ayrı takılıyorlar
Ya ayni benimde son zamanlarda başladı. Gerçekten anlattiginiz gibi. Su dökülmüş sanki. Bide uyanınca öyle üşüyorum ki.

Benim için de uyku kabus gibi. Bi de her gören uyuyabildiğin kadar uyu diyor. Ben hiç uyuyamıyorum ki ağrılardan. Geçen bir uyumuşum onda da karabasan gibi bişey oldu. Zorla uyandım. Zavallı yavrum nasıl tekmeliyordu uyandığımda. Sanki beni uyandırmaya çalışıyor

Kızlar ben tetanozun ikincisini vurdurdum bana ebe decavit verdi elevitin yerine kullanan var mı? Bunu kullanıp yanında ayrıca demir ilacı kullanan var mı?

Uyku depolanabilir bir şey değil ki. Bunu diyene de inanamıyorum. Sanki geçen hafta uyuduğumuz bu hafta bizi götürüyor.
Üzmeyin kendinizi, uykusuzluk kötü ama, uyuyamıyorsunuz diye, bebekten sonra daha kötü olacak değilsiniz.

yok canım ıkı göğüsümün arasından akıyo ter resmen, geceleri benden ayrı takılıyorlar
Bende de asiri terleme basladi bu ara. Normalde cok usurken simdi buz gibi havada kisa kollu dolaniyorum evde. Geceleri de sirilsiklam uyaniyorum terden

Adam :)))))) bi buçuk kilocuk adamın burnu düğme kadardır da ben özledim galiba onu bu yüzden bu kadar stemlerim :)))) çok şükür sağlığı yerinde ya teyzesi burnu kulağıyla falan uğraşıyorum napim böcüğümün :)bizimkiler ağustos bebeklerinin abisi ablası sayılır :)))

Benim Dr um da tsh ın 2,5 altında olmasına özen gösteriyor 2,5 oldu dozu artırdı 1,5 oldu aynı doza devam ettiriyor demekki 2,5 altında olması ideal. 2,5-3 olsa çocuğu çok mu etkileyecek sanmıyorum çünkü normal değerler arasında aslında ama çok da yükseltip riske atmak doğru değil.bende ilk hamileliğimden bu yana bu rahatsızlıkla ilgili paylaşımlar yorumlar okuyorum az çok da tecrübelendim çoğu Dr 2,5 altı kanısında demekki böyle olması gerekiyor birde benim Dr sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi ben o drun para kaygısı olduğunu düşünüyorum

Anlattıkların canım... sadece TARİHler değişik o kadar ki beni anlattın yani:) üç farklı doktora bunu anlattım başlarda. Anlatmaya çalıştım daha doğrusu. Amma ne mümkün. Sat da sat :) ya ölçümler bi hafta geri gösterince uyumlu değil geç döllenme gibi görünüyor demeyi biliyorlar sadece. Neyse pes ettim. Artık ölçümleri baz alıyorum. İnternette de bu bilgi yok.tüp bebek konulu başlıklarda biraz aydınlatıcı bişeyler var. Gidip bi tıp kitabı alıyım bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…