Canım evet cevapsız sorular bu sorunun cevabını tıp veremiyo kesin tarih yok vardır da. çünkü benim sat 18 eylül ilişki 26 ve 28 te oldu sonra yumurtlama oldu ama kızım olacak hücreler ne zaman benimkilerle buluştu ömrü 7 günmüş rahimde spermin kızım geldi lojmana yerleşti benim yumurta hücremle tanıştılar kaynaştılar kol kola girip yumurtalık kanallarına yürüdüler burda kaynaşma oldu rahimden ev tuttular . İşte bu zaman ne kadar oluyo bunun cevabı beyin yakıyo kesin tarih sat tarihi bitti deniyo sen ilişki tarihini biliyosun ben biliyorum o yüzden doğumu yazan tahmini tarihten 2 hafta önce bekliyorumya bunu bende hep düşünüyorum biliyomusun ama hiç cvp bulamıyorum, mesela benim adetim 10 eylül, ilişki yani hamile kaldığım gün 23 eylül, onada eminim çünkü başka olmadı, ve ben 11 ekimde hamile olduğumu öğrendim, şimdi ben 23 eylülde gebe kaldığıma göre, ama gebeliğim 10 eylülden beri varmış gibi hesaplandığına göre aşlında 2 hafta havadan geliyor çünkü ilişki 13 gün sonra oldu, ama tıpta buna bi cvp yok, onlar yumurtlama tarihine göre hesapladıkları için satı baza almak durumundalar hocalar öle diyor :) sende bundan mı bahsettin doğrumu anladım seni ?
Hım tamam canım. Yenidoğan çekimi doğu dan 15 gün sonra falan evde ya da stüdyoda bebeği çekiyolar ya ona deniyor.yenidoğan çekiminden kastedilen ne? yani hastaneden sonra falan mı ayrı çekim yapıyorlar. 750 tl lik pakette doğum öncesi hastanede birkaç poz, doğum anı, bebek bakım , anne bebek ilk karşılaşma, emzirme ve bir gün sonra oda da aile çekimi, albüm, video yapıyorlarmış bi tane bi de poster varmış.
Merhaba. Uç bölgesi ıslanıyorsa, ter değil süt o. Benim başıma da geliyor :)günaydın kızlar, geceleri göğüsleriniz terlıyor mu acaba? benım sırılsıklam oluyor neden acaba
off fena o zamanBebeklere de zararı var ama tam sebebini bilmiyorum. kan akışıyla ilgili birşey olduğuyla ilgili birşey okudum diye hatırlıyorum. benım doktor öyle herseyi açıklamıyor. boyle yapma diyor sadece.
Büyümüştür sıpa bakalm inşallah gelişimi suyu herseyi iyidir de ozlemimizi de gdeririz super olur:)Bayağı büyümüştür şimdi annesi
ay inşallah benim de favori pozisyonum, haftaya perinatoloğa soracağım valla.Her doktor farkli konuşuyo sanirim ama benimki soyle dedi.
7.aya kdr istedigin gibi yat yuzustu haric.Bebek buyudugu zaman rahim agirlastigi için damara baski yapacak. O zaman sirt ustu yatarsan senin icin zor. Tansiyonun dusebilir hatta bayilabilirsin kan akisi yavaslayacagi icin. Bunlari istemedigimiz icin saga ya da sola yat diyoruz. Zaten agirlastikca sen de rahat edemeyeceksin sirt ustu dedi. Bazen ben de sirtustu buluyorum kendimi oyle de rahat geliyo ki. Bebege zarari yok diye avutuyorum kendimi ki inşallah oyledir
yok canım ıkı göğüsümün arasından akıyo ter resmen, geceleri benden ayrı takılıyorlarMerhaba. Uç bölgesi ıslanıyorsa, ter değil süt o. Benim başıma da geliyor :)
Canım o merhem çok iyi geldi bana. Keşke baştan söyleseymişim doktora. Biraz pahalı ama o acıyı çekeceğime verdim gitti. Ilık banyo yaptım kendim süremediğim için eşime sürdürdümcanım ılık suyla duş rahatlatıyor hamile olmasak sıcak suya oturmak bire bir geliyor ama mikrop falan olur korkuyorum benimde ağrı acı kaşıntı var inan dışarı çıkmaya korkuyorum afedersin çokta utanıyorum eşimden bişey diyemiyorum kendi başıma çekiyorum
Gece yatmadan bol su içip, başucunuza da su alın o zaman. Su kaybetmeyin, hem de hararetinizi alır.yok canım ıkı göğüsümün arasından akıyo ter resmen, geceleri benden ayrı takılıyorlar
Ya ayni benimde son zamanlarda başladı. Gerçekten anlattiginiz gibi. Su dökülmüş sanki. Bide uyanınca öyle üşüyorum ki.yok canım ıkı göğüsümün arasından akıyo ter resmen, geceleri benden ayrı takılıyorlar
Canım valla bir hafta önde gidiyor bebiş... bu Doğum tarihini etkiler mi ki?Uyumlu mu diye sordum ama mu eki çıkmamış
Benim için de uyku kabus gibi. Bi de her gören uyuyabildiğin kadar uyu diyor. Ben hiç uyuyamıyorum ki ağrılardan. Geçen bir uyumuşum onda da karabasan gibi bişey oldu. Zorla uyandım. Zavallı yavrum nasıl tekmeliyordu uyandığımda. Sanki beni uyandırmaya çalışıyor
Bende de asiri terleme basladi bu ara. Normalde cok usurken simdi buz gibi havada kisa kollu dolaniyorum evde. Geceleri de sirilsiklam uyaniyorum terdenyok canım ıkı göğüsümün arasından akıyo ter resmen, geceleri benden ayrı takılıyorlar
Adam :)))))) bi buçuk kilocuk adamın burnu düğme kadardır da ben özledim galiba onu bu yüzden bu kadar stemlerim :)))) çok şükür sağlığı yerinde ya teyzesi burnu kulağıyla falan uğraşıyorum napim böcüğümün :)bizimkiler ağustos bebeklerinin abisi ablası sayılır :)))Günaydın :) maaşallah kuzucuğa büyüdüler artık abi abla oldularÇocuk suyun içinde anacım napsın orası burası büyük görünür tabi yoksa Allahın aşkına 1 kiloluk adamın burnundan ne olacak, bizim son ultrasondada öyle cıktı ama kaşık kadar suratta eminim o burun minicik düğme kadardır
Anlattıkların canım... sadece TARİHler değişik o kadar ki beni anlattın yani:) üç farklı doktora bunu anlattım başlarda. Anlatmaya çalıştım daha doğrusu. Amma ne mümkün. Sat da sat :) ya ölçümler bi hafta geri gösterince uyumlu değil geç döllenme gibi görünüyor demeyi biliyorlar sadece. Neyse pes ettim. Artık ölçümleri baz alıyorum. İnternette de bu bilgi yok.tüp bebek konulu başlıklarda biraz aydınlatıcı bişeyler var. Gidip bi tıp kitabı alıyım bari:)ya bunu bende hep düşünüyorum biliyomusun ama hiç cvp bulamıyorum, mesela benim adetim 10 eylül, ilişki yani hamile kaldığım gün 23 eylül, onada eminim çünkü başka olmadı, ve ben 11 ekimde hamile olduğumu öğrendim, şimdi ben 23 eylülde gebe kaldığıma göre, ama gebeliğim 10 eylülden beri varmış gibi hesaplandığına göre aşlında 2 hafta havadan geliyor çünkü ilişki 13 gün sonra oldu, ama tıpta buna bi cvp yok, onlar yumurtlama tarihine göre hesapladıkları için satı baza almak durumundalar hocalar öle diyor :) sende bundan mı bahsettin doğrumu anladım seni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?