Bir standardı yok bu işin anlaşılan. Benim doktorum da çok fazla önemsiyor. 6 aydır ilaç kullanıyorum 2yi bile geçmesin diyor. Anlamadım ki hangisi doğru?Benim değerim ilaç kullanmama rağmen 3.5 civarı ama bunun için ayrıca doktora gittiğimde çok normal olduğunu söyledi bana doktor. Endokrinoloji de kadın doğum uzmanı da normal buldu yani. 2.5 altı gibi bir şey yok dediler.
canim o kemik batmasi gibi aciya ben tek careyi bol kalsiyum tuketerek care buldum doktorum ilac verdi kalsiyum ilaci cunku o agrilar hep eksiklikten oluyor simdi cok sukur iyiyim bende cok cekmistimBen iki anne önerisiyle bubchen aldim.
Bnm bir haftadır hergece kalcamin kuyruk sokumuna yakın iki yerden aşağı kadar kemik batıyor gibi. Hepte gece 3 ten sonra başlıyor. Yan yatmaktan diye dusunuyorum.
Kadin dogumcu bakar aslinda tedavi ederBende ona bakcam işte tam bilmiyorum onu aile hekimi doğum doktoruna göster dedi oda dahiliyeye git dedi işte
Benim bel ve belden asagım komple agrıyo.şu hamilelikte en cok neyi özledin deseler yüz üstü ve sırt üstü yatmak derim kesinBen iki anne önerisiyle bubchen aldim.
Bnm bir haftadır hergece kalcamin kuyruk sokumuna yakın iki yerden aşağı kadar kemik batıyor gibi. Hepte gece 3 ten sonra başlıyor. Yan yatmaktan diye dusunuyorum.
Ben iki anne önerisiyle bubchen aldim.
Uyumlu mu diye sordum ama mu eki çıkmamışAynı haftadayız bizde :)bakalım kim önce doğuracak kızlar daha erken doğar diyorlar ama bakalım hayırlısı ile sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza
ya öyle diyorlar ama ben sırtüstü yatınca çok rahatlıyorum. sırtüstü bebeklere zararlı mı?Canım nette biraz okudum da. Sırtüstü yatmak ağrıyı arttırır diyorlar
evet aynen öyle aslında izin süresinde hiçbir değişiklik olmuyor her halukarda toplam 16 hafta iznimiz var tabi ben 1 yılda ücretsiz izin alıp seneye de çalışmayı düşünmüyorum bakalım8+5 bide erken doğum yaparsa kaç gün önce yaptıysa o kadar bende oğlumda 8+5 13 hafta birde beklenen doğum tarihinden 5 gün önce doğduğu için 13h+5 gün oldu
Ben de sırtüstü yatınca çok rahat ediyorum cnm.. Ben de mi sıkıntı acaba diye düşünüyodum ben de..ya öyle diyorlar ama ben sırtüstü yatınca çok rahatlıyorum. sırtüstü bebeklere zararlı mı?
sor hatta ben de sorayım unutmazsam. burdan haberleşelim.Ben de sırtüstü yatınca çok rahat ediyorum cnm.. Ben de mi sıkıntı acaba diye düşünüyodum ben de..Randevum haftaya, sorcam doktora bi zararı var mı diye..
Ben de sırtüstü yatınca çok rahat ediyorum cnm.. Ben de mi sıkıntı acaba diye düşünüyodum ben de..Randevum haftaya, sorcam doktora bi zararı var mı diye..
son randevumda doktorum özellikle tembihledi sağına veya soluna yat diye. ben bazen kendimi sırtüstü yatarken buluyorum dedim anladığında pozisyonunu değiştir dedi.ya öyle diyorlar ama ben sırtüstü yatınca çok rahatlıyorum. sırtüstü bebeklere zararlı mı?
Canım bal limon zencefil yapabilirsin. Ya da ılık bişeyler içebilirsin.günaydın kızlar. dünden beri kuru öksürük var. ara ara şiddetli öksürük tutuyor. ne iyi gelir acaba?
Bugünkü ölçümlere göre 1236 gr ve 25+3 üz. Bi sorun yok gibi. Yüzünde kordon olduğu iÇin resim alamadık doğru dürüst :) bişey sorcam bu defa burnunu kocaman gördüm oğlumun yahu. Dr bişey demedi baya inceledi. Ama bana büyük geldi :))))
dün akşam ballı süt yaptım ılık içtim. bugünde dediğini yapayım canım sağolCanım bal limon zencefil yapabilirsin. Ya da ılık bişeyler içebilirsin.
Burdan yazarım inşallah...sor hatta ben de sorayım unutmazsam. burdan haberleşelim.
Elimden geldiğince yan yatmaya çalışıyorum ama her yerim tutuluyo artık yan yatmaktan .. Gece uyanıyorum bakıyorum sırtüstüyüm.. Zaten gece uykularıma da bi haller oldu, bi uyanıyorum bi daha uyuyamıyorum.. Bi de çalışıyorum sabahları kalkmak zor geliyo artık..Günaydınlar, bende sırtüstü acaip rahat ediyorum. Sırtüstü yatınca bebek amniyon sıvısından yutabiliyormuş o yüzden zararlı diye biliyorum ama yinede doktora sorup bilgi almak en iyisi. İzin verirse çok sevinirim :) önüm arkam her yerde 1 yastık var artık sırtüstü yatmayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?