2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nevresimin rengi çok hoşmuş,alt açma da güzel gözüküyor. Üstelik fiyatları da uygun bence.. ben de dalin sıvı deterjan alacaktım unuttum,iş çıkışı bi uğriim de kaldıysa alırım.

Fazlalık derken. Bebiş 2 hafta büyük mü küçük mü.
Ben de şöyle bi kanı oluştu . Tam 14te yumurtlama olmamış. Bir de şu var cidden ölçümler Sata göre çıkıyor benim. Drlar bişey biliyo olabilir :)))))))) İlişkiye göre 26 hafta çıkıyo. Ölçümlere göre 28+6 ve Sata yakın olan da bu. Yumurtanın döllenmeden öncesi de emriyoya dahil galiba :)) şaka bi yana bebişim Sata göre yaklaşık 1 hafta kadar büyük.

ben de sabah kasık ağrısı ile uyandım..
gün boyu bebeğim hiç rahat vermedi bana ufak ufak ağrı yaptı..doktor başı yukarda demişti...
ya aşağıya tekme atıyor
yada artık doğum pozisyonunu almak için dönüyor içimde bilemiyorum...

kardelen2558 canım nasılsın nst ye girdin mi ? ev işini ne yaptınız?

H hazelnut123 canım arkadaşım bugün doktor günündü sanırım...İnşallah güzel haberlerle dönersin...

Zeynosrkn84 karalule bebişlerinizin sağlığı için sürekli dua ediyorum..
Tuğra Bey ve Sarper Beyden mutlu haberler aldıkça paylaşın...aklımın bir ucundasınız hep..
Bu arada siz de inşallah toparlamışsınızdır... kolay değil hem bedensel hem ruhen toparlanmak
ama minik paşalar her görüşte merhem gibi gelir yaralarınıza

Sagol cnm malesef iyi haberlerle gelmedim nst de kocaman.dogum sancilarim cikti igne yaptilar serum bAğladılar fitil verdiler iste..doktor dedi insallah 32
Haftaya.kadar dayanirlar cok onemli dedi.cok korkuyorumdaha kucukler bebeklerim yAA

Sagol cnm malesef iyi haberlerle gelmedim nst de kocaman.dogum sancilarim cikti igne yaptilar serum bAğladılar fitil verdiler iste..doktor dedi insallah 32
Haftaya.kadar dayanirlar cok onemli dedi.cok korkuyorumdaha kucukler bebeklerim yAA
Canm gecms olsun aman stres ypma uzme kendni yorulma dkkat et yat hep sadece ihtiyaclarna kalk inşallah vaktyle gelirler kuzular

canım dur bakalım belki verilen ilaçlar tesir eder...şurada az haftamız kaldı...
en son gidişinden bu yana 2 hafta dayanmadılar mı
böyle böyle haftalar ilerler inşallah...
yatırmadılarsa seni hastaneye daha zaman var demektir...

biraz da bu ev işini stres yaptın belki o da seni etkiledi...
aman canım çok dikkat et..

Insallaj canim.ama doktor dedi cok.fazla.olursa haberim olsun dedi.cunku bu toplanmalar agrisiz.da.olabilir fakat kasilma.olabilir dedi.nst de cikar.heralde..
Şuan bu kasılmalardan dolayı hastanedeym erken doğum riskim vardı benim bugünde baya
Canım çok geçmiş olsun bende dün geceyi hastanede geçirdim ağrım vardı serum taktılar..moralini bozma serum ve iğneler sancını kesicek inşallah zamanında gelicek bebişlerimiz

Sagol cnm.aslında eve.cok.da.stres.yapamdim da.bgn.2 saat.kadar sıra bekledim.o kadar daraldim ki mahfoldum.beklerken.belim cok agirdi.otururken.sonra nst de iken hem.igne yaptilar hem koluma.serum takildi.o sirada.nst çekildi.hic rahat değildim acayio kasildim daraldim.o da etkikedi mi sancilari acaba bilemedim.simdi.karnim daha yumusak.o zaman.cok.sertti

Insallah cnm yaa.nst ye bagladilar mi seni de.sanci.cikti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…