- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
bugün başladı ne zmna kadAr bilmiyorum ama millet yagmalamıs ben gittiğimde 2 nevresim takımı kalmıştı altacma 10 fln ugrayabilirsen bugün gitİndirim ne zamana kadar canım
Bende de o yuzden oldu sanirim normalde olmaz pek. Bebek agirlastikca yuruyus zorlasiyor demek ama benimkine yuruyus denmez emeklemek denir:)ben tempolu yürüdüğümde oluyor canım. Bel ağrısı değil de ,bacak aram ve kasık bölgemde ağrı oluyor. Dinlenince geçiyor ama
Nevresimin rengi çok hoşmuş,alt açma da güzel gözüküyor. Üstelik fiyatları da uygun bence.. ben de dalin sıvı deterjan alacaktım unuttum,iş çıkışı bi uğriim de kaldıysa alırım.Eki Görüntüle 1969019 Eki Görüntüle 1969020 Kızlar bim de ündirim var altacma 10 tl nevresim takımı 25 tl biberon unübaby yenidogan ıslak mendil wee bineron pike ve dalin ürünleri süper seyler değil ama ben aldım altacma nevresim
ama senin durumun özel olduğu için,o kadarı bile yormaya yetiyor demek ki..Bende de o yuzden oldu sanirim normalde olmaz pek. Bebek agirlastikca yuruyus zorlasiyor demek ama benimkine yuruyus denmez emeklemek denir:)
Fazlalık derken. Bebiş 2 hafta büyük mü küçük mü.yumurtlama tarihi adetin 1. gününden itibaren sayarak 13 te başlıyor 16. güne kadar oluyor, zaten o tarihlerde gebe kalınıyor, benim hesaplarıma göre hepsi tamam sadece orada 2 hafta var fazlalık o yani, ama hocaların dediği yumurtlama hücreleri adetle başladığı için sat baza alınıyor çok soruncada kızıyolar :) birde 72 saat ömrü olan erkeğin yumurtası, dışarı çıktıktan sonra 72 saat ömürleri var, ama bizimkiler içerdeler ya, acaba bu bizim yumurtalar için geçerli değilmi ? adetle üretilmeye başlandığı içinde satı alıyor zaten, valla anca böyle aklıma geliyo :)
Kızına maşallah diyelim. Normal canım boyu kilosu. Allah daim etsin:)Arkadaşlar bugün kontrolumuz vardı tatlis kızım 930 gram olmuş ve boyu 37 cm benimle aynı hafta olanlar bebeklerinizin kilo boyları nasıl doktor iyi dedi ama bilemedim
Saol canım önceden hep öndeydi galiba bu sefer kiloyu biraz az almış boyu iyi ama sanırım ayy ilk çocuk zayıf olunca insan bunu pofuduk olsun istiyoKızına maşallah diyelim. Normal canım boyu kilosu. Allah daim etsin:)
Sagol cnm malesef iyi haberlerle gelmedimkardelen2558 canım nasılsın nst ye girdin mi ? ev işini ne yaptınız?
H hazelnut123 canım arkadaşım bugün doktor günündü sanırım...İnşallah güzel haberlerle dönersin...
Zeynosrkn84 karalule bebişlerinizin sağlığı için sürekli dua ediyorum..
Tuğra Bey ve Sarper Beyden mutlu haberler aldıkça paylaşın...aklımın bir ucundasınız hep..
Bu arada siz de inşallah toparlamışsınızdır... kolay değil hem bedensel hem ruhen toparlanmak
ama minik paşalar her görüşte merhem gibi gelir yaralarınıza
Canm gecms olsun aman stres ypma uzme kendni yorulma dkkat et yat hep sadece ihtiyaclarna kalk inşallah vaktyle gelirler kuzularSagol cnm malesef iyi haberlerle gelmedimnst de kocaman.dogum sancilarim cikti igne yaptilar serum bAğladılar fitil verdiler iste..doktor dedi insallah 32
Haftaya.kadar dayanirlar cok onemli dedi.cok korkuyorumdaha kucukler bebeklerim yAA
Aminn canim.insallahhhn bana da.dua edin nolurCanm gecms olsun aman stres ypma uzme kendni yorulma dkkat et yat hep sadece ihtiyaclarna kalk inşallah vaktyle gelirler kuzular
Sagol cnm malesef iyi haberlerle gelmedimnst de kocaman.dogum sancilarim cikti igne yaptilar serum bAğladılar fitil verdiler iste..doktor dedi insallah 32
Haftaya.kadar dayanirlar cok onemli dedi.cok korkuyorumdaha kucukler bebeklerim yAA
Aminn canim.insallahhhn bana da.dua edin nolur
Sagol cnmBizim grubun bebisleri ne kadar aceleci çıktı böyle. İnşallah bi sıkıntı olmadan tamamlarsın hamileliğini canım. Bol bol dinlen ve su iç.
Şuan bu kasılmalardan dolayı hastanedeym erken doğum riskim vardı benim bugünde bayaInsallaj canim.ama doktor dedi cok.fazla.olursa haberim olsun dedi.cunku bu toplanmalar agrisiz.da.olabilir fakat kasilma.olabilir dedi.nst de cikar.heralde..
Canım çok geçmiş olsun bende dün geceyi hastanede geçirdim ağrım vardı serum taktılar..moralini bozma serum ve iğneler sancını kesicek inşallah zamanında gelicek bebişlerimizSagol cnm malesef iyi haberlerle gelmedimnst de kocaman.dogum sancilarim cikti igne yaptilar serum bAğladılar fitil verdiler iste..doktor dedi insallah 32
Sagol cnm.aslında eve.cok.da.stres.yapamdim da.bgn.2 saat.kadar sıra bekledim.o kadar daraldim ki mahfoldum.beklerken.belim cok agirdi.otururken.sonra nst de iken hem.igne yaptilar hem koluma.serum takildi.o sirada.nst çekildi.hic rahat değildim acayio kasildim daraldim.o da etkikedi mi sancilari acaba bilemedim.simdi.karnim daha yumusak.o zaman.cok.sertticanım dur bakalım belki verilen ilaçlar tesir eder...şurada az haftamız kaldı...
en son gidişinden bu yana 2 hafta dayanmadılar mı
böyle böyle haftalar ilerler inşallah...
yatırmadılarsa seni hastaneye daha zaman var demektir...
biraz da bu ev işini stres yaptın belki o da seni etkiledi...
aman canım çok dikkat et..
Insallah cnm yaa.nst ye bagladilar mi seni de.sanci.cikti miŞuan bu kasılmalardan dolayı hastanedeym erken doğum riskim vardı benim bugünde baya
Canım çok geçmiş olsun bende dün geceyi hastanede geçirdim ağrım vardı serum taktılar..moralini bozma serum ve iğneler sancını kesicek inşallah zamanında gelicek bebişlerimiz
Bağladılar canım şükür sancım çıkmadı ama benimde çok kasık ağrım vardı dün doktor her ihtimale karşı yatırdıInsallah cnm yaa.nst ye bagladilar mi seni de.sanci.cikti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?