2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşım doktorun yürüme dediyse yürüme ama mecbur kalmışsın benimde erken doğum riskim var o ağrılar bendede oluyor eğer uzun süre yürümediysen birden yürüyünce oluyo çatı kemiği ağrısı gibi dimi

Arkadaslad geceler kabus oldu dayanilamayacak sekilde alt baldirima kramp giriyor ve acisini butun gun cekiyorum ustelik magnezyumda iciom baska yapabilecegim bi tavsiyeniz varmi inaninki uykudan bagirarak agliyarak uyaniyorum su saat olmus halen orasi taş gbi ve halen canim agrio ayagimin ustune basamiyorum

Kızlar durun bakalım ya...
anlıyorum bebişleriniz artık annelerine kavuşmak istiyor ama...
ilk sıra benim oyunbozanlık yok...İnşallah hepimizin melekleri vakitlice gelir...
dikkat edin kendinize inşallah iğneler serumlar işe yarar...

canım ben maden suyu da içiyorum ilave olarak ama gene de kramp giriyor özellikle de uykumda

Bebek ve anneden haberiniz var mi acaba cok merak ettim..bir de hangi grupta acaba?

Bu seneki bebişler pek acaleci canım vaktinde gelirler inşallahh

Saol canım önceden hep öndeydi galiba bu sefer kiloyu biraz az almış boyu iyi ama sanırım ayy ilk çocuk zayıf olunca insan bunu pofuduk olsun istiyo
Büyüme Atakları var bunların galiba canım takip ettiğim kadarıyla:) pofuduk zor doğar canım sen doğduktan sonra pofut onu:)

Sagol cnm malesef iyi haberlerle gelmedim nst de kocaman.dogum sancilarim cikti igne yaptilar serum bAğladılar fitil verdiler iste..doktor dedi insallah 32
Haftaya.kadar dayanirlar cok onemli dedi.cok korkuyorumdaha kucukler bebeklerim yAA
Ya dua etmiştim inş aynı durumdur diye ama şimdi üzüldüm korkma diycem ama ... Allah onlar işin hayırlısı neyse onuversin inş. Allah yardım eder panik yapma lütfen

Anneler bugün bebiş hiç kıpırdamadı desem yeri. Çok hafif dokunuşlar yaptı sadece 10 kere yaklaşık olarak o da. Son üç haftadır ilk defa böyle sakin sessiz. Bu durumla karşılaşan oldu mu hiç aramızda?

kardelen2558 canım şunun şurasında 32.ye ne kaldı,o kadar beklerler inşallah bebişlerin.kaç kg olmuşlar? Bi de Eğer yatırmadılarsa o kadar da acil değil demekki, daha vaktin vardır inşallah.bizim de dualarımız seninle

Gunu gününe uymuyor ya bazan uykudan uyandırıyor bazan iki gün peş peşe sanki hiç hareket etmiyormuş gibi

Insallahm.canim yaa
Ama.doktor.korkuttu.beni.iste.sali.tekrar cagirdi
Biri 1450 biri 38 cm.biri 1150 kg 36 cm filan cnm
32.hafta.cok.onemli dedi.doktor.kanlı sulu akintin.olursa.hemen.ara dedi
Ne bileyim.cok korktum

Çok şükür ben daha iyiyim hiç istemediğim halde sezeryan oldum zorunlu. İstemediğim kadar varmış hala ağrım var yatıp kalkarken zorlanıyorum. SARPER İn durumu stabil. Ciğer geliştirici iğnenin faydasını gördüğümüz aşikar. Önümüzdeki günlerde yapılacak tahlilleri var.inşaallah herşey yolunda gidecek. Bu zorlu yoldan hepbirlikte çıkacağız. Dualarınız için Allah razı olsun. Yine dualarınızda olmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…