2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Trendyol un indirimi uzun süre alışveriş yapmayanlara maalesef

Nursecm....................Erkek...............isim..........51kg-57kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......60kg-66kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE......56kg-63kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......76kg-85kg
Orangurann.................Erkek...................SARP..........53kg-59kg (25. hafta)
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........57kg-65kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA........109kg-119kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........66kg-69kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........62kg-71kg (25.hafta)
Frkzhd.........................Kız........................isim............55kg-60kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........55kg-64kg
Mavi_dem....................Kız........................isim........57kg-63kg
Lucccck........................Kız........................isim .......63kg-70kg

Son düzenleme:
Ları

HaftAlarıda parantez içinde yazarmısın ona göre kilo anlasılır

Ben 59.5 oldum 25. Hafta

Insallahm.canim yaa
Ama.doktor.korkuttu.beni.iste.sali.tekrar cagirdi
Biri 1450 biri 38 cm.biri 1150 kg 36 cm filan cnm
32.hafta.cok.onemli dedi.doktor.kanlı sulu akintin.olursa.hemen.ara dedi
Ne bileyim.cok korktum
Korkma canım,herşey olacağına varır.mümkün olduğunca dinlenmeye ve rahat olmaya çalış..

Bazen benimki de çok az kıpırdıyo. Çok yorulduysam o da uyuyo yavrum. Yorulduysan dinlen biraz
Dün yorulmuştum da bugün 1 saat kadar çıkmıştım dışarı sadece. Yani bu kadar yapılmaz ki anneye yahu. Sabahtan beri bekliyorum bi tekme atacak diye yok. Pıt pıt arada

Kizlar 25+5 günlük hamileyim 2 gündür affedersiniz vajinamda bicak saplanir tarzfa kramplar oluyor.Kram gibi batisma gibi ,Aciyor ama 1dk falan.suruyor aradan zaman geciyor tekrar oluyor calisiyorum acaba ayakta mi kaldigim icin olabilir mi...Bebek.l büyüdükçe baski yapar diyen var internette de erken dogum belirtisi yazmislar boyle bişey yasayan varmi korkuyorum

Canım bu söylediklerini aynen tarif Edeler oluyor sonra geçiyor bişey olmuyor. Geçici bi durum büyük ihtimalle. Ama diğer gruptan biri tarif etti ağrısını aynen benim bebişin hareketlerini tarif etti. Ama bugün doktora gitti nts ye göre doğum sancıları başlamış hemen serum fitil falan ... yani takip et uzunca bi süre geçmezse ciddiye al.

Sagol cnm malesef iyi haberlerle gelmedim nst de kocaman.dogum sancilarim cikti igne yaptilar serum bAğladılar fitil verdiler iste..doktor dedi insallah 32
Haftaya.kadar dayanirlar cok onemli dedi.cok korkuyorumdaha kucukler bebeklerim yAA
Sen kesinlikle taşınma işine el sürme cnm. Çağır tanıdıklarını onlar yapsın.bende 2 aylıkken taşındım. Yardıma gelen olsada illa elini sürüyorsun ya, onu da yapma

Sen kesinlikle taşınma işine el sürme cnm. Çağır tanıdıklarını onlar yapsın.bende 2 aylıkken taşındım. Yardıma gelen olsada illa elini sürüyorsun ya, onu da yapma
Aynen cnm.komsuya.gidip.yatmayi düşünüyorum hic gozum gormesin ne toplamayi ne de yerlestirmeyi

Dün yorulmuştum da bugün 1 saat kadar çıkmıştım dışarı sadece. Yani bu kadar yapılmaz ki anneye yahu. Sabahtan beri bekliyorum bi tekme atacak diye yok. Pıt pıt arada
Pıt pıt arada burdayım annecim diyosa sıkıntı yok canım. Yeri daralıyor artık rahat hareket edemez diye düşünüyorum. Ay yerim onları yaaa

Eklentiler

• IMG_1177.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 51
67 olmuşum bennn

Ben yaşadım özellikle çok yorulunca oluyordu doktorum normal dedi magnezyum verdi

Pıt pıt arada burdayım annecim diyosa sıkıntı yok canım. Yeri daralıyor artık rahat hareket edemez diye düşünüyorum. Ay yerim onları yaaa
Nerden buldun bunu çok tatlı allahım yaaaa:) bazen doğsa da gözümün önünde dursa diyorum. O zaman da yermişim:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…