Hiç korkma canım Allah ın izniyle tamamlarsın. Ben suyum geldiği halde 1 hafta sonra Doğum yaptım. Yaşam sınırını atlatmışlar çok şükür. Hiç merak etme annesi herşey yolunda gidecek inşallahInsallahm.canim yaa
Ama.doktor.korkuttu.beni.iste.sali.tekrar cagirdi
Biri 1450 biri 38 cm.biri 1150 kg 36 cm filan cnm
32.hafta.cok.onemli dedi.doktor.kanlı sulu akintin.olursa.hemen.ara dedi
Ne bileyim.cok korktum
Aminnn cnm insallah.cok sagolHiç korkma canım Allah ın izniyle tamamlarsın. Ben suyum geldiği halde 1 hafta sonra Doğum yaptım. Yaşam sınırını atlatmışlar çok şükür. Hiç merak etme annesi herşey yolunda gidecek inşallah
Sen kac haftalik.dogum.yaptin cnmHiç korkma canım Allah ın izniyle tamamlarsın. Ben suyum geldiği halde 1 hafta sonra Doğum yaptım. Yaşam sınırını atlatmışlar çok şükür. Hiç merak etme annesi herşey yolunda gidecek inşallah
25+2Sen kac haftalik.dogum.yaptin cnm
Masallah cnm.rabbim.hayirli saglikli ömürler versin bebislerimize.insalalhhh...hangi ildesin.hastanenin imkanlari filan nasil.bu cok onemli di mi.ben dogum olsa nereye.gidecegimi de bilmiyorum hala
Teşekkür ederim.Ankaradayım. Ben liv hospital da takipteydim. Hastane imkanları çok iyi. Ücretlerde bi o kadar yüksek maalesefMasallah cnm.rabbim.hayirli saglikli ömürler versin bebislerimize.insalalhhh...hangi ildesin.hastanenin imkanlari filan nasil.bu cok onemli di mi.ben dogum olsa nereye.gidecegimi de bilmiyorum hala
Arkadaşım doktorun yürüme dediyse yürüme ama mecbur kalmışsın benimde erken doğum riskim var o ağrılar bendede oluyor eğer uzun süre yürümediysen birden yürüyünce oluyo çatı kemiği ağrısı gibi dimi[/QUOT
Evet catı kemiği ağrısı gibi ama ilk defa oldu boyle simdi hafif hafif sızlıyor ama ilk hissettiğim gibi degil cok sukur.
Sabahı zor bekliycem. Eğer hareketlenmezse sabah ilk işim dr olacak. Yani yolda yürürken bile hiç rahatsız etmedi . Yarım saat içinde ayaklarını Karnıma kitler yürütmezdi beni. Hiç yapmadı bugün yaGunu gününe uymuyor ya bazan uykudan uyandırıyor bazan iki gün peş peşe sanki hiç hareket etmiyormuş gibi
Bu arada hastane seçerken bakacağın ilk şey yenidoğan yoğun bakımı olsunMasallah cnm.rabbim.hayirli saglikli ömürler versin bebislerimize.insalalhhh...hangi ildesin.hastanenin imkanlari filan nasil.bu cok onemli di mi.ben dogum olsa nereye.gidecegimi de bilmiyorum hala
Him ben de ankara dayim cnm.ucretler dogum hakkinda bilgi.verir.misin.ne kadar oldu dogum.kuvez ucreti aliyorlar miTeşekkür ederim.Ankaradayım. Ben liv hospital da takipteydim. Hastane imkanları çok iyi. Ücretlerde bi o kadar yüksek maalesef
Evet cnm bende.onun arayisindayim.hacettepe ve baskent icin cok iyi.diyorlar.acil bi.durum.olursa.oralari düşünüyorum simdilikBu arada hastane seçerken bakacağın ilk şey yenidoğan yoğun bakımı olsun
Kızlar ben tetanozun ikincisini vurdurdum bana ebe decavit verdi elevitin yerine kullanan var mı? Bunu kullanıp yanında ayrıca demir ilacı kullanan var mı?
Kızlar ben tetanozun ikincisini vurdurdum bana ebe decavit verdi elevitin yerine kullanan var mı? Bunu kullanıp yanında ayrıca demir ilacı kullanan var mı?
bu indirim sana ozel heralde canim bende olmadi
Uyku depolanabilir bir
Daha bugün aldım. Beni özlememiş o yüzden
Bazen benimki de çok az kıpırdıyo. Çok yorulduysam o da uyuyo yavrum. Yorulduysan dinlen birazAnneler bugün bebiş hiç kıpırdamadı desem yeri. Çok hafif dokunuşlar yaptı sadece 10 kere yaklaşık olarak o da. Son üç haftadır ilk defa böyle sakin sessiz. Bu durumla karşılaşan oldu mu hiç aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?