2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Insallahm.canim yaa
Ama.doktor.korkuttu.beni.iste.sali.tekrar cagirdi
Biri 1450 biri 38 cm.biri 1150 kg 36 cm filan cnm
32.hafta.cok.onemli dedi.doktor.kanlı sulu akintin.olursa.hemen.ara dedi
Ne bileyim.cok korktum
Hiç korkma canım Allah ın izniyle tamamlarsın. Ben suyum geldiği halde 1 hafta sonra Doğum yaptım. Yaşam sınırını atlatmışlar çok şükür. Hiç merak etme annesi herşey yolunda gidecek inşallah

Sen kac haftalik.dogum.yaptin cnm

Masallah cnm.rabbim.hayirli saglikli ömürler versin bebislerimize.insalalhhh...hangi ildesin.hastanenin imkanlari filan nasil.bu cok onemli di mi.ben dogum olsa nereye.gidecegimi de bilmiyorum hala
Teşekkür ederim.Ankaradayım. Ben liv hospital da takipteydim. Hastane imkanları çok iyi. Ücretlerde bi o kadar yüksek maalesef

Gunu gününe uymuyor ya bazan uykudan uyandırıyor bazan iki gün peş peşe sanki hiç hareket etmiyormuş gibi
Sabahı zor bekliycem. Eğer hareketlenmezse sabah ilk işim dr olacak. Yani yolda yürürken bile hiç rahatsız etmedi . Yarım saat içinde ayaklarını Karnıma kitler yürütmezdi beni. Hiç yapmadı bugün ya

Teşekkür ederim.Ankaradayım. Ben liv hospital da takipteydim. Hastane imkanları çok iyi. Ücretlerde bi o kadar yüksek maalesef
Him ben de ankara dayim cnm.ucretler dogum hakkinda bilgi.verir.misin.ne kadar oldu dogum.kuvez ucreti aliyorlar mi

Benim arada gece uyumuyor ama heran bol değil hareketi bugün sakin ama varlığını hissettiriyor

Kızlar ben tetanozun ikincisini vurdurdum bana ebe decavit verdi elevitin yerine kullanan var mı? Bunu kullanıp yanında ayrıca demir ilacı kullanan var mı?

Bana 24.haftaya kadar decavit vermişti doktorum, ama 24 ten sonra calsiyum, magnezyum demir ilaçlarına geçti ve dedi ki artık kemiklerini guclendirecekmisiz.

Kızlar ben tetanozun ikincisini vurdurdum bana ebe decavit verdi elevitin yerine kullanan var mı? Bunu kullanıp yanında ayrıca demir ilacı kullanan var mı?

Bana 24.haftaya kadar decavit vermişti doktorum, ama 24 ten sonra calsiyum, magnezyum demir ilaçlarına geçti ve dedi ki artık kemiklerini guclendirecekmisiz.

Senin değerler aclikta kac cikio cnm
Bnm bugun 93-95 civarıydı
90 alti olmasi gerekiyor diye biliyorum ama
eshma
Tokluk dikkat etsemde 130-160 civar gezio

Bazen benimki de çok az kıpırdıyo. Çok yorulduysam o da uyuyo yavrum. Yorulduysan dinlen biraz

Kızlar. artık doktora. gitmek istemiyorum yok şeker yok tansiyon offf sağ salim doğursaydık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…