- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Insallah ya seker derdim olsun istemiyorum zaten yeterince stres edicek şey var.muzu ben de duydum ama zaten yapay tatli hicbirsey tuketmiyorum sadece kuru taze meyve yiyorum ama onlar da zarar verir mi bilmiyorum..
Kizlar iyi aksamlar ya ben dahaa oncede yazdim ama bazen yazdiklarima kimse cevap vermiyobebegim biraz zayif ama ben de hizli kilo aliyorum bir de şekerim biraz yüksek cikti tatli yemedigim halde..haftaya ikinci test icin gidicem..o arada hem seker ve hamur isine iki kat dikkat ediyorum hem de bebek kilo alsin isiyorum bi akil verin lütfen napicam.. ??
Kendini çok kasma ben ilk oğlumda da şeker çıktı diyet yaptım çok zordu diyet ama bebeğim için mecburdum malesef hamur işi, patates,ve pirinç bir de beyaz ekmek beni çok etkiliyordu şekerim birden yükseliyordu ve birden düşüyordu o yüzden bunlardan uzak durmak lazm birde şeker takibi yoruyor günde ilk 9 kez ölçüyorduk sonra 7 ye düştü yani yürüyüş diyet ve takip .şimdi aynılarını tekrar yaşıyorumKizlar iyi aksamlar ya ben dahaa oncede yazdim ama bazen yazdiklarima kimse cevap vermiyobebegim biraz zayif ama ben de hizli kilo aliyorum bir de şekerim biraz yüksek cikti tatli yemedigim halde..haftaya ikinci test icin gidicem..o arada hem seker ve hamur isine iki kat dikkat ediyorum hem de bebek kilo alsin isiyorum bi akil verin lütfen napicam.. ??
Kızlar bişey sorucam, sizinde karnınız bir tarafa toplanıyormu sanki böyle bebeğin kafası yada poposu gibi, kısa bi süre öyle bir tepecik oluşuyo sonra geçiyo ama acayip bir his gerginlik kötü oluyorum. Kasılma böyle bişeymi? Hiç bilmiyorum gün içinde 3-4 ten fazla oluyo.
Aa iyi ozaman bende bu bebek hep tersmi durcak diye endişeleniyorum rahatladim biraz birde siz kac kilo aldiniz ben 59 falandim simdi 69 bazen 70 yani nerdeyse 10 kilo almışım çokmu aldim acaba sizin kilo nasıl daha 25 haftadayim
Ben şuan +7 kilodayım 29.haftam.Geçen gün doktor bu haftalarda 5 kilo alsan iyiydi dedi öyle kaldım:) ben 7 aldım diye sevinirken:) ben 60la hamile kaldım o yüzden biraz daha dikkat etmem lazım.Eğer şekerin yoksa ve beslenmen iyiyse yürüyüşle düzene girer diye düşünüyorum kilo durumu :)
Seninle biz beraber sayılırız, seninde bu iki haftadır anormal bir büyümen oldu mu, normalde bu kadar kendini belli etmemişti benimki ama bu son iki haftadır nefes almak bile zorlaştı ;(
Kizlar aranizda progestan 200 ml kullanan varmi. Ben daha oncede kullandim bu ilaci ama doktor tekara vermisti ilaci ağızdan kullaniyorum doktor oyle dedigi icin ama aldiktan 1 saat sonra falan baş donmesi halsizlik yapiyor resmen yerimden kalkamiyorum. Onceden olmazdi boyle ilk 3 ay kullandim cunku. Var mi aranizda boyle yasayan gecer diye bekledim ama gececegi yok
Kizlar iyi aksamlar ya ben dahaa oncede yazdim ama bazen yazdiklarima kimse cevap vermiyobebegim biraz zayif ama ben de hizli kilo aliyorum bir de şekerim biraz yüksek cikti tatli yemedigim halde..haftaya ikinci test icin gidicem..o arada hem seker ve hamur isine iki kat dikkat ediyorum hem de bebek kilo alsin isiyorum bi akil verin lütfen napicam.. ??
Ben kullanıyorum canım gündüz aldığımda banasa öyle yapıyordu o yüzden doktorum gece yatarken al dedi sende öyle yapKizlar aranizda progestan 200 ml kullanan varmi. Ben daha oncede kullandim bu ilaci ama doktor tekara vermisti ilaci ağızdan kullaniyorum doktor oyle dedigi icin ama aldiktan 1 saat sonra falan baş donmesi halsizlik yapiyor resmen yerimden kalkamiyorum. Onceden olmazdi boyle ilk 3 ay kullandim cunku. Var mi aranizda boyle yasayan gecer diye bekledim ama gececegi yok
O zaman ben doktorla konusmadan beslenme konusunda aydinlanamicam galiba..Genelde protein ağırlıklı beslenme öneriliyor canım. Kuru meyvelerde şeker oranı çok yüksek. Bi başka mevzuda glisemik indeks denen şey , her gıdanın bi glisemik indeks değeri var, yiyeceklerin şeker oranından çok glisemik indeksi önemli.
Valla canım sana şunu diyim, ben her aya yaklasik bir kilo ile gidiyordum ki bazen daha da azdı, taa ki 27.haftaya kadar su an 29+1im ama son zamanlarda acayip vücudumun büyüdüğünü hissediyorum kesin toplamda rahat sekiz kilo aldim
Ben vajinal.yoldan.kullaniyorum cnm.yan etki hic.gosyermiyo.doktoruma sor sende oyle kullan istersenKizlar aranizda progestan 200 ml kullanan varmi. Ben daha oncede kullandim bu ilaci ama doktor tekara vermisti ilaci ağızdan kullaniyorum doktor oyle dedigi icin ama aldiktan 1 saat sonra falan baş donmesi halsizlik yapiyor resmen yerimden kalkamiyorum. Onceden olmazdi boyle ilk 3 ay kullandim cunku. Var mi aranizda boyle yasayan gecer diye bekledim ama gececegi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?