2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar aranizda progestan 200 ml kullanan varmi. Ben daha oncede kullandim bu ilaci ama doktor tekara vermisti ilaci ağızdan kullaniyorum doktor oyle dedigi icin ama aldiktan 1 saat sonra falan baş donmesi halsizlik yapiyor resmen yerimden kalkamiyorum. Onceden olmazdi boyle ilk 3 ay kullandim cunku. Var mi aranizda boyle yasayan gecer diye bekledim ama gececegi yok

Insallah ya seker derdim olsun istemiyorum zaten yeterince stres edicek şey var.muzu ben de duydum ama zaten yapay tatli hicbirsey tuketmiyorum sadece kuru taze meyve yiyorum ama onlar da zarar verir mi bilmiyorum..

Canım o kadar bilgim yok yanlış yonlendirmeyeyim, yani ben anne karnında bebeğin neye göre kilo aldığını anlamıyorum, normalden az yiyorum nerdeyse o da bende bayağı kilo aliyoruz, yediğim herşey bana yarıyor gibi bebek için de iyi beslenmek lazım yani hamilelikte şu içsem kesin bana yarıyor da , bebişte iyi çok şükür, olmadı sende ana sayfada konu aç, belki bilgisi olan birileri daha iyi cevap verebilir sana

Canım şeker yüksek olunca bebek genelde büyük olur ama senin zayıfmış 50lik mi yaptırmıştın bi de 100lük yaptır istersen? Sabahları mutlaka 1 haşlanmış yumurta ceviz beyaz peynir bol yeşillik söğüş,ara öğünde süt mutlaka yanına 2 tane hurma yiyebilirsin,öğlen zeytinyağlı yemek yanına bol yoğurt ya da et yemeği ve yanına salata ama kesinlikle kalsiyum ve protein ağırlıklı beslen.Beyaz ekmek yerine de günde 4-5 dilim tam tahıllı ekmekleri var unonun onlardan yiyebilirsin.Şeker tatlı hamurişi bebekte ve sende gereksiz şişkinlik yapar bebek kilo alıyor sanırsın hatta önde bile çıkar haftasından ama gereksiz kilodur o

Kendini çok kasma ben ilk oğlumda da şeker çıktı diyet yaptım çok zordu diyet ama bebeğim için mecburdum malesef hamur işi, patates,ve pirinç bir de beyaz ekmek beni çok etkiliyordu şekerim birden yükseliyordu ve birden düşüyordu o yüzden bunlardan uzak durmak lazm birde şeker takibi yoruyor günde ilk 9 kez ölçüyorduk sonra 7 ye düştü yani yürüyüş diyet ve takip .şimdi aynılarını tekrar yaşıyorum

Canım ben geçen kontrolde doktora sordum.Bir bebeğin hareketi var bi de kasılma var dedi.Eğer o şişkinlikle beraber ağrı ya da değişik hissediyorsan kasılmadır dedi.Bebek hareketinin en fazla bikaç saniye sürmesi gerekiyormuş ve anneye herhangi bir garip etkisi yokmuş.Eğer 4-5 kere olursa dikkat et dedi,magnezyum veriyorlarmış öyle bir durumda.Normali toplanmanın olmamasıymış.

Aa iyi ozaman bende bu bebek hep tersmi durcak diye endişeleniyorum rahatladim biraz birde siz kac kilo aldiniz ben 59 falandim simdi 69 bazen 70 yani nerdeyse 10 kilo almışım çokmu aldim acaba sizin kilo nasıl daha 25 haftadayim

Ben şuan +7 kilodayım 29.haftam.Geçen gün doktor bu haftalarda 5 kilo alsan iyiydi dedi öyle kaldım:) ben 7 aldım diye sevinirken:) ben 60la hamile kaldım o yüzden biraz daha dikkat etmem lazım.Eğer şekerin yoksa ve beslenmen iyiyse yürüyüşle düzene girer diye düşünüyorum kilo durumu :)

Seninle biz beraber sayılırız, seninde bu iki haftadır anormal bir büyümen oldu mu, normalde bu kadar kendini belli etmemişti benimki ama bu son iki haftadır nefes almak bile zorlaştı ;(

Seninle biz beraber sayılırız, seninde bu iki haftadır anormal bir büyümen oldu mu, normalde bu kadar kendini belli etmemişti benimki ama bu son iki haftadır nefes almak bile zorlaştı ;(

Kesinlikle canım ya sanki bi irileştim karnım da büyüdü baya.Rahatsız oluyorum artık bir de geçen kontrolümde doktora sordum sağ kaburgamda inanılmaz ağrı oluyor diye ultrasonla bir baktı benim minnoş ayakları sokmuş oraya ama nasıl batıyor eğilemiyorum.Bazen elimle oraya azcık dokunuyorum ayaklarını çeksin diye çekip tekrar sokuyor.Daha okadar da büyük değil ben 8. 9. Aylarda napacam

O kadar çok hastayım ki öksürüyorum kafam kalkmıyor hastaneye gittim sadece bebeğim iyimi diye soruyorum. Öksürdükçe içim çıkacak gibi olmaya başladı faranjit olmuşum ve bir süre öksürüğüm geçmeyecekmiş. İlaç verdi doktor kendi doktorumda onayladı ama bebeğime biley olur korkusuyla ilaçları içemiyorum sanki ilaç ona zarar verirmiş gibi düşünüyorum hep.

Canım ben kullanmıştım 3. ay falan ama bana öyle bir etki yapmadı. Gece yatarken içsen?

Genelde protein ağırlıklı beslenme öneriliyor canım. Kuru meyvelerde şeker oranı çok yüksek. Bi başka mevzuda glisemik indeks denen şey , her gıdanın bi glisemik indeks değeri var, yiyeceklerin şeker oranından çok glisemik indeksi önemli.

Kızlar yatak ve bebek arabasi aldınizmi.o kadar çok marka varki kafamız çok karıştı.yatak olarak park yatak alıcaz.onerileriniz nelerdir ?

Canım uygun fiyatlı olsun istiyorsan facede ceybebek diye site var ben ordan bunu aldım 2 ay olmuştur herhalde çok hoşuma gitti bak istersen. Ben 80tlye almıştım sanırım kargoda onlardan.

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-02-00-57-32.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 45
Ben kullanıyorum canım gündüz aldığımda banasa öyle yapıyordu o yüzden doktorum gece yatarken al dedi sende öyle yap

O zaman ben doktorla konusmadan beslenme konusunda aydinlanamicam galiba.. belki bi haftada yaoabilicegim biseyler okur diye sizlere danismak istedim..tesekkur ederim :)

Ee bak sen 29 haftada 8 kilo almışsin ama ben daha 25 haftafayim ve 10 kilo nerdeyse aldim o yuzden çokmu aluyorum acaba diye merak ettim ona gore fazla yemeyim bari dayanabilirsem tabi

Arkadaşlar bi konuda bana fikir verin lutfen ne yapacağimi şaşirdim malum suan 6 aylık hamileyim bir ay sonra benim silahli guvenlik sinavim var yani poligonda atış yapicam anliycaniz biraz gurultulu patlama silah sesi falan bir ortam ee bende hazir evdeyken bu egitimi tamamlayim dedim acaba olumsuz bir etkisi olurmu biz kulaklık takiyoruz ama bebeğe etkisi olurmu nolur bi fikir verin kimse net bisey soylemedi

Gunde 3 kere almami soyledj doktor ama 2 anca alabiliyorum bi sabah bi aksam. Ilk 3 ay kullandim hic boyle olmadim. Ilk gebeligimdede kullanmistim. Bu sefer niye boyle yapti anlamadim. Bi haftadir bunyem alisir diye bekledim fayda etmedi. Doktoru arayacagim sabah

Ben vajinal.yoldan.kullaniyorum cnm.yan etki hic.gosyermiyo.doktoruma sor sende oyle kullan istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…