- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Peki meraktan çatlamqdın mı :))))) Ama onun da tadı başka olabilir. Merakını hep taze tutmaya çalışıyordur belki?? eğlenceli bebiş annesi:)Onceleri yan duruyordu şimdi poposu aşağıdaymış onun için tam goremedik bir turlu son gittiğimdede tam gozukmuyor ama kıza benziyor gibi dedi inşallah normal pozisyona doner birazcik donmus nede olsa onceden yan duruyodu artık sabahlari yuruyus yapayim diyorum belki hareket edersem doner minnakk
sıcak suya otur cok rahatlatıo bi de wcye her girdiğinde zeytinyagıyla gir oralarına sür 4. Aylarda bende oldum ilaçsız agrıyı böle böle azalttımKizlar basur oldum yardim edin
Napayim
Oturamayacak kadar kotuyummm
Dr ilac vericek gidersem
Napayim
Akil verin bana nolur
Hicc bilemedim cnm ama.mecburen doktorun dediklerini yapcaksin..kabizlik mi vardi oyle oldun ki.kanama var mi arka tarafta cnm.ilerlemeden onlemini almalisin.gecmis olsunKizlar basur oldum yardim edin
Napayim
Oturamayacak kadar kotuyummm
Dr ilac vericek gidersem
Napayim
Akil verin bana nolur
Canim sicak su kasilmayi tetikleyebilir sanki.tam bilemiyorum ama zeytinyagi mantikli evet.yine se doktora sorara yapmali bencesıcak suya otur cok rahatlatıo bi de wcye her girdiğinde zeytinyagıyla gir oralarına sür 4. Aylarda bende oldum ilaçsız agrıyı böle böle azalttım
Kanama yok cnmHicc bilemedim cnm ama.mecburen doktorun dediklerini yapcaksin..kabizlik mi vardi oyle oldun ki.kanama var mi arka tarafta cnm.ilerlemeden onlemini almalisin.gecmis olsun
Buhafta kadin doguma randevum varHicc bilemedim cnm ama.mecburen doktorun dediklerini yapcaksin..kabizlik mi vardi oyle oldun ki.kanama var mi arka tarafta cnm.ilerlemeden onlemini almalisin.gecmis olsun
Buhafta kadin doguma randevum var
Ona sorayim bari
Eger kotu olursam yarin sabah genel cerraga giderum
Dedikkerini yapacagim
Cok sgl
Canım sallama işi bence anneden anneye degilde cocuktan cocuga degişiyo.bende hamileyken sallamaya alıştırmıycam diyodum ama kolik bebek olunca tek care sallamak oldu yoksa uyutmak ve susturmak ne mümkünTeşekkürler canım yorumun için. Mantıklı söylediklerin. İlerde daha güzel yatak alırım.
Canım sallama işi bence anneden anneye degilde cocuktan cocuga degişiyo.bende hamileyken sallamaya alıştırmıycam diyodum ama kolik bebek olunca tek care sallamak oldu yoksa uyutmak ve susturmak ne mümkünTeşekkürler canım yorumun için. Mantıklı söylediklerin. İlerde daha güzel yatak alırım.
Buhafta kadin doguma randevum var
Ona sorayim bari
Eger kotu olursam yarin sabah genel cerraga giderum
Dedikkerini yapacagim
Cok sgl
Cnm oturamayacak kadar kotu oldun mu hiccanım lifli gıdalarla beslen...sıvı alımını arttır
kızartmalardan acılı yiyeceklerden ve turşudan bir süre uzak dur..
sıcak suya oturmak iyi gelir diye biliyorum ama gebeyken bir zararı olur mu bilmiyorum
doktoruna danışmanda fayda var ezbere konuşmak olmaz
Ay yanlis alintiladimCnm oturamayacak kadar kotu oldun mu hic
Genel cerraha randevu alsammi bilemedim
Karnim agriyip duruo
Yarin nasil ise gitcem
Kafayi yicem ya of
Cnm oturamayacak kadar kotu oldun mu hic
Genel cerraha randevu alsammi bilemedim
Karnim agriyip duruo
Yarin nasil ise gitcem
Kafayi yicem ya of
Biberon avents aldım cam bir küçük bir de büyük internetten. Deterjan friendly aldım internetten kampanya vardı. Ebebekten 10 TL daha uygundu fiyatı 3 şişe aldım. Bakım ürünü olarak sebamed aldım internetten 500 ml şampuan, pişik kremi, bebe yağı ve sabun. Çanta almadım henüz. Pike takımı ve nevresim takımları almak için Eminönü'ne gitmeyi bekliyorum. Odası gelsin öyle alcambiberon avents mi drbrown mu?
Çamaşırları için deterjan ne düşünüyorsunuz?
Şampuan ve sabun?
Burun aspiratörü alıp kullanamayan cok siz alıcakmısınız?
Bebek yatağı için pike takımı bulamıyorum!
Bebek çantası aldınız mı?ya da ne alacaksınız?
Kafamda deli sorularŞimdilik bu kadar :)
Burun için burdan birisi burnun içinden direkt alan bi alet var onu çok rahat kullandım demişti. Vakumlu değilmiş yani. Kafamda cımbızımsı bişey oluştu :)))) onu arıyor gözlerim ama henüz karşılaşmadım .bakalım. sebamed zaten bakım ürünlerinde fix tercih. Roxy deterjan.biberon avents mi drbrown mu?
Çamaşırları için deterjan ne düşünüyorsunuz?
Şampuan ve sabun?
Burun aspiratörü alıp kullanamayan cok siz alıcakmısınız?
Bebek yatağı için pike takımı bulamıyorum!
Bebek çantası aldınız mı?ya da ne alacaksınız?
Kafamda deli sorularŞimdilik bu kadar :)
Yaz için çok sıcak olur gibi bunlarBu resindekiler nasıl sizce?? Yüklemeyi beceremedim kusura bakmayın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?