Travel sistem malesef az yer kaplamıyo:) kiloları da hemn hemen aynı cogunun canm en fzla bi iki kilo fark ediyolar. Ben 800liraya aldm sunybaby nin calibra modeliniYa kızlar bebek arabası çok araştırdım ama hala netlik kazanmadı aklımızda. Az yer kaplayan sağlam hafif travel sistem Bebek arabası arıyoruz bulduklarımız 1000tl nin üzerinde ve biz 800tl nin üzerinde para vermek istemiyoruz önerebileceğiniz bebek arabası var mı siz neye karar verdiniz ???
canım hayırlı olsun sımdıden ınsallah bulursunz hemen ne taraftan bakacaksın bızım oralara beklerım :)herkese mutlu haftalar kızlar.
gecen hafta eşimle hadi evimizi ilana koyalım dedik.çok emin değildik aslında
haftasonu geldi ve hem ev satıldı. hem araba. şaka gibi.bir hafta içinde oldu bitti yaaa...
hem üzülüyorum hem seviniyorum. kaynanaya yakın ev alalım diyoruz.cocuga 1 yıl bakar diyoruz.
hem bana güven vermiyor kaynana hem orda evler sıfır bıraz borca girmek lazım...
sonuç ne olursa olsun taşınacaklar kervanına bende katıldım. neyseki evim sade. beni yoracak çok sey yok....
Kilo sanirim bende baya bi aldim bu ay pantalonlarim iyice dar gelmeye basladi cunku o yorgunluk bendrede var
Ayyyy gercekten mi yaaainsallah benim de öyle düşük cikar...ne güzel oldu bunu duymam..
Ben şuan +7 kilodayım 29.haftam.Geçen gün doktor bu haftalarda 5 kilo alsan iyiydi dedi öyle kaldım:) ben 7 aldım diye sevinirken:) ben 60la hamile kaldım o yüzden biraz daha dikkat etmem lazım.Eğer şekerin yoksa ve beslenmen iyiyse yürüyüşle düzene girer diye düşünüyorum kilo durumu :)
Arkadaşlar bi konuda bana fikir verin lutfen ne yapacağimi şaşirdim malum suan 6 aylık hamileyim bir ay sonra benim silahli guvenlik sinavim var yani poligonda atış yapicam anliycaniz biraz gurultulu patlama silah sesi falan bir ortam ee bende hazir evdeyken bu egitimi tamamlayim dedim acaba olumsuz bir etkisi olurmu biz kulaklık takiyoruz ama bebeğe etkisi olurmu nolur bi fikir verin kimse net bisey soylemedi
Amaaaan o doktorlara kalsa hiç kilo almayalım, gelde alma sıkıyosa midem kazınıyo başım dönüyoo gözüm dönüyo napiimmmm. Bence 7 cok iyi. şimdiden sonra 7 kilo daha bile alsan toplamda 14 kilo gayette normal. Millet 30 alıyor 30 :)
Çok saol Canm hastane çıkışı zıbın Alt pıjama bide gecelik pıjama takımı aldım. Birde tülbent mermersah aldım annem yapacak onları agız bezi falan süs de alıcaktım hastane odası kapı süsü falan hepsi 320 tuttu düşünmek istedim çok para diye olmadı bidaha gidicem artık kalabalık çok yoruyorben istanbulda oturuyorum ve eminonu havuzluhandan alacagim ilk kiyafetlerini ve baska ihtiyaclarini bence cok guzel bir yer cok bi fiyat farki olmuyo ama topluca bir yerden alip cikiyosunuz ebebegin kasa siralarindan artik nefret etmeye basladik cok kotu calisiyorlar istedigin urunleri raflarda bulamiyosun stok yok o yok bu yok. Havuzluhan cok ideal fiyat olarak piyasayla ayni cunku sevi bebe aziz bebe chicco bebitof gibi kaliteli ve yenidogan giyiminde öncü markalar var ben oglumun da herseyini ordan almistim kismetse 3 hafta sonra falan kizim icin cumartesi günü cikmayi düşünüyorum sabah erken gitmek gerekiyor sonra cok kalabalik oluyo arabaniz varsa daha iyi olur hatta mutlaka araba gerekiyor aldiklarinizi yukleyebilmek icin. Bence gidip görün ebebekten daha cok çeşit var araba besik ve suslemeler icin de dukkanlar var memnun kalacaginizi dusunuyorum kolay gelsin :)
Evet okuduklarimda da öyle yaziyo şekeri olanlarin bebekleri iri oluyrmus..ya ben gecen hafta tam 25 haftalikken gityim bebek 727 gr di cok mu zayif sence..950 gr olanlar var buralardan okudum...o kadar protein kalsiyum vitamin sadece bana yariyo galiba..İnşallah canım zaten şekerde bebek biraz haftasından iri olabiliyor o yüzden senin de olsaydı bebeğin daha kilolu olurdu diye düşünüyorum.Güzel haberler al inşallah cuma günü
Ben öğle yemeğinden sonra yarım saat yürüyorum şimdilik çok yorulmuyorum çok faydası var şuan hamile kaldığım kilonun 3 kilo üstündeyim :)Kizlar yuruyus yapiyormusunuz ve ne kdar yuruyorsunuz ben bu sabah ciktim 1 saat yurudum cokkk yorukdum ya sizde yorukuyormusunuz
benim oğlum 40 hafta 4 günlük doğdu beklemekten çok sıkılmıştım tabi sonrasında keske az daha içerde dursaydı diyosun:) hamilelikte zor sonrasıda zor Allahım kolaylık versin hepimize annelerini üzmeyen uykusu düzgün olan ve tabi sağlıklı bebişler olsunlarBenim son kontrolüm gecen cmt di 25. Haftada bebeğin kafası sağ alt kasıktaydıı ve elleri kafasının yanındaydı. Sağ kasıgımda cok hareket oluyordu zaten demek elleriyle yapıyormuş. Belki oyle bir şey olabilir. Ama dr korkma kafasının asagıda olmasından dedi korkulacak bir durum yok dedi bana. Sonrasında da hareketleri heryerde hissediyorum. Bu çocugun kaç kolu bacagı var dediğim oluyor. Buyudugunde can acıtmaya baslıyormış oyle duydum. Normal dogum isteyenler dr a gidip artık alın bu bebeği diyorlarmış. O günlere gelmeyi çok istiyorum ben. Hamilelik sabır işiymiş gerçekten
Ben hiç vitamin ilacı kullanmıyorum canım mide bulantısı yüzünden folik asit bile almadım bebek normal sınırlarda genetik faktörü çok etkili dedi doktor anne baba kiloluysa çocuğunda kilolu olma olasılığı yükseliyo boy içinde durum aynı dediEvet oluduklarimda da öyle yaziyo şekeri olanlarin bebekleri iri oluyrmus..ya ben gecen hafta tam 25 haftalikken gityim bebek 727 gr di cok mu zayif sence..950 gr olanlar var buralardan okudum...o kadar protein kalsiyum vitamin sadece bana yariyo galiba..
Ben hiç vitamin ilacı kullanmıyorum canım mide bulantısı yüzünden folik asit bile almadım bebek normal sınırlarda genetik faktörü çok etkili dedi doktor anne baba kiloluysa çocuğunda kilolu olma olasılığı yükseliyo boy içinde durum aynı dedi.Evet oluduklarimda da öyle yaziyo şekeri olanlarin bebekleri iri oluyrmus..ya ben gecen hafta tam 25 haftalikken gityim bebek 727 gr di cok mu zayif sence..950 gr olanlar var buralardan okudum...o kadar protein kalsiyum vitamin sadece bana yariyo galiba..
Ben de ögleden sonra cikip yarim saat 1 saat arasi yürüyorum..ama malum kistan dolayi ve agrim olunca paniklememden dolayi ilk 5 aya kadar yuruyus yapamadim :) 9 kilo almisimKizlar yuruyus yapiyormusunuz ve ne kdar yuruyorsunuz ben bu sabah ciktim 1 saat yurudum cokkk yorukdum ya sizde yorukuyormusunuz
Evet genetik önemli galiba..yani ben kilo almaya musait biriyim ama eşim asla kilo almiyo ne yese de yaramiyo..belki ona çekmiştirBen hiç vitamin ilacı kullanmıyorum canım mide bulantısı yüzünden folik asit bile almadım bebek normal sınırlarda biraz boyu uzun genetik faktörü çok etkili dedi doktor anne baba kiloluysa çocuğunda kilolu olma olasılığı yükseliyo boy içinde durum aynı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?