2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Travel sistem malesef az yer kaplamıyo:) kiloları da hemn hemen aynı cogunun canm en fzla bi iki kilo fark ediyolar. Ben 800liraya aldm sunybaby nin calibra modelini

canım hayırlı olsun sımdıden ınsallah bulursunz hemen ne taraftan bakacaksın bızım oralara beklerım :)

Ayyyy gercekten mi yaaa insallah benim de öyle düşük cikar...ne güzel oldu bunu duymam..

İnşallah canım zaten şekerde bebek biraz haftasından iri olabiliyor o yüzden senin de olsaydı bebeğin daha kilolu olurdu diye düşünüyorum.Güzel haberler al inşallah cuma günü

Arkadaşlar yenidoğan fotoğraf çekimi için ne düşünüyorsunuz? Ben ilk başlarda tamamen karşıydım hele normal olsa orda mahremiyet çok önemli bence bi de o sancıyla başımın kalabalık olmasını istemem diye düşündüm.Ama şimdi o anları da kaçırmış gibi olacam ben kendi derdimle uğraşırken neler yaşadığımı sonradan görmek ister miyim acaba? :)) kafam karıştı sonradan pişman olmak istemiyorum:)

Amaaaan o doktorlara kalsa hiç kilo almayalım, gelde alma sıkıyosa midem kazınıyo başım dönüyoo gözüm dönüyo napiimmmm. Bence 7 cok iyi. şimdiden sonra 7 kilo daha bile alsan toplamda 14 kilo gayette normal. Millet 30 alıyor 30 :)

Kimsenin bişi söylemesi önemli değilki, bunu uzman biri bilir anca bence hiç kafanı bulandırmadan ona buna sormadan doktoruna danış cunku ondan baskası seni yanıltabilir. Ve bence cokta önemli bi konu..

Günaydın güzel hamisler :) benim doktorum şeker yüklemesi ne karşı c.tesi açlık ve tokluk şekerini olctuler açlık 81 tokluk 85 çıktı doktora haftaya pazartesi gösterecem sonuçları. Acaba laboratuar mi hatalı çıkardı arada bu kadar az fark olması beni biraz suphelendirdi. Ki benim hamile kalmadan önce şekerim hep 90-100 arası çıkardı ilk gebeligimde şeker yüklemesi yaptırmıştır oda biraz yüksek çıkmıştı be çokta kilo almıştım.

Ben de iyi sandım ama 60la hamile kaldın daha dikkatli ol dedi kaldım öyle :)) mesela 45le kalan 30 alsa bile 75 ama ben 15 alsam 75 oluyorum:) ama olsun minnoşlar gelince uykusuzluk emzirme derken gider diye düşünüyorum:)

Kizlar yuruyus yapiyormusunuz ve ne kdar yuruyorsunuz ben bu sabah ciktim 1 saat yurudum cokkk yorukdum ya sizde yorukuyormusunuz

Çok saol Canm hastane çıkışı zıbın Alt pıjama bide gecelik pıjama takımı aldım. Birde tülbent mermersah aldım annem yapacak onları agız bezi falan süs de alıcaktım hastane odası kapı süsü falan hepsi 320 tuttu düşünmek istedim çok para diye olmadı bidaha gidicem artık kalabalık çok yoruyor

İnşallah canım zaten şekerde bebek biraz haftasından iri olabiliyor o yüzden senin de olsaydı bebeğin daha kilolu olurdu diye düşünüyorum.Güzel haberler al inşallah cuma günü
Evet okuduklarimda da öyle yaziyo şekeri olanlarin bebekleri iri oluyrmus..ya ben gecen hafta tam 25 haftalikken gityim bebek 727 gr di cok mu zayif sence..950 gr olanlar var buralardan okudum...o kadar protein kalsiyum vitamin sadece bana yariyo galiba..

Kizlar yuruyus yapiyormusunuz ve ne kdar yuruyorsunuz ben bu sabah ciktim 1 saat yurudum cokkk yorukdum ya sizde yorukuyormusunuz
Ben öğle yemeğinden sonra yarım saat yürüyorum şimdilik çok yorulmuyorum çok faydası var şuan hamile kaldığım kilonun 3 kilo üstündeyim :)

benim oğlum 40 hafta 4 günlük doğdu beklemekten çok sıkılmıştım tabi sonrasında keske az daha içerde dursaydı diyosun:) hamilelikte zor sonrasıda zor Allahım kolaylık versin hepimize annelerini üzmeyen uykusu düzgün olan ve tabi sağlıklı bebişler olsunlar

Ben hiç vitamin ilacı kullanmıyorum canım mide bulantısı yüzünden folik asit bile almadım bebek normal sınırlarda genetik faktörü çok etkili dedi doktor anne baba kiloluysa çocuğunda kilolu olma olasılığı yükseliyo boy içinde durum aynı dedi

Ben hiç vitamin ilacı kullanmıyorum canım mide bulantısı yüzünden folik asit bile almadım bebek normal sınırlarda genetik faktörü çok etkili dedi doktor anne baba kiloluysa çocuğunda kilolu olma olasılığı yükseliyo boy içinde durum aynı dedi.

Ben de ögleden sonra cikip yarim saat 1 saat arasi yürüyorum..ama malum kistan dolayi ve agrim olunca paniklememden dolayi ilk 5 aya kadar yuruyus yapamadim :) 9 kilo almisim artik duzenli yuruyuslere dikkat ediyorum.

Evet genetik önemli galiba..yani ben kilo almaya musait biriyim ama eşim asla kilo almiyo ne yese de yaramiyo..belki ona çekmiştir

Kızlar kilolar ne alemde ben 15,5 kg almış bulunmaktayım çok abartı yemiyorum kendimi de kısıtlamıyorum 28+4 olduk cumartesi günü randevumuz var Dr bidaha ki geldiğinizde bebiş 1,5 kg civarında olur demişti ben alıyorum inşallah kızım da alıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…