- 23 Aralık 2014
- 161
- 138
- 53
Ben 100 ml kullanıyorum günde üç defa. Ama vajinadan kullanıyorum. Hiçbir yan etkisi yok. Sen de öyle yap bence. Çok yan etkisi olduğunu duyduğum için o şekilde tercih ettim.Kizlar aranizda progestan 200 ml kullanan varmi. Ben daha oncede kullandim bu ilaci ama doktor tekara vermisti ilaci ağızdan kullaniyorum doktor oyle dedigi icin ama aldiktan 1 saat sonra falan baş donmesi halsizlik yapiyor resmen yerimden kalkamiyorum. Onceden olmazdi boyle ilk 3 ay kullandim cunku. Var mi aranizda boyle yasayan gecer diye bekledim ama gececegi yok
Çok güldüm yazdıklarına hatta eşim de güldü:)))))) çünkü iki haftadır anlatmaya çalışıyorum herkese bi türlü anlatamadım gitti. Yok bebek o kadar büyük değil yok kese var ayakları oraya sokması imkansız vs. Şimdi sen aynısını yazınca eşime gel gel dedim bak!!! Gülüyo şimdi:) Hatta benimki deri ile kaburga arasına da sokuyo . O çok daha ilginç bi duygu. Hani sırtında bişey yürür huylanırsın ya .Kesinlikle canım ya sanki bi irileştim karnım da büyüdü baya.Rahatsız oluyorum artıkbir de geçen kontrolümde doktora sordum sağ kaburgamda inanılmaz ağrı oluyor diye ultrasonla bir baktı benim minnoş ayakları sokmuş oraya ama nasıl batıyor eğilemiyorum.Bazen elimle oraya azcık dokunuyorum ayaklarını çeksin diye çekip tekrar sokuyor.Daha okadar da büyük değil ben 8. 9. Aylarda napacam
ben istanbulda oturuyorum ve eminonu havuzluhandan alacagim ilk kiyafetlerini ve baska ihtiyaclarini bence cok guzel bir yer cok bi fiyat farki olmuyo ama topluca bir yerden alip cikiyosunuz ebebegin kasa siralarindan artik nefret etmeye basladik cok kotu calisiyorlar istedigin urunleri raflarda bulamiyosun stok yok o yok bu yok. Havuzluhan cok ideal fiyat olarak piyasayla ayni cunku sevi bebe aziz bebe chicco bebitof gibi kaliteli ve yenidogan giyiminde öncü markalar var ben oglumun da herseyini ordan almistim kismetse 3 hafta sonra falan kizim icin cumartesi günü cikmayi düşünüyorum sabah erken gitmek gerekiyor sonra cok kalabalik oluyo arabaniz varsa daha iyi olur hatta mutlaka araba gerekiyor aldiklarinizi yukleyebilmek icin. Bence gidip görün ebebekten daha cok çeşit var araba besik ve suslemeler icin de dukkanlar var memnun kalacaginizi dusunuyorum kolay gelsin :)Günaydın kızlar Eminönünden alışveriş mantıklımı yoksa e Bebek falan aynımı oluyor ist oturanlar için soruyorm cumartesi gitsek mi yoksa e Bebek falan mı yapsak bilemedim
Saten ben severim ama kışın.. :) dediğin gibi penyelerde basit duruyor biraz ..ben şık da olmak istiyorum gelen giden olacak bakacaz artık olmazsa sabahlığı saten alırız birisi gelince üstümüze alırız beş on dk rahat olmasak da bişey olmazPenye sabahlık mantıklı olan da bulamadım ya. Fırfırlı hep dantelli falan. Sabahlığı saten düşünüyordum arkadaş kullanmış rahat değil dedi. Poffff
Biraz fırfır dantel olsun ama dimi :) altı sade rahat sabahlığı dantelliPenye sabahlık mantıklı olan da bulamadım ya. Fırfırlı hep dantelli falan. Sabahlığı saten düşünüyordum arkadaş kullanmış rahat değil dedi. Poffff
Bişey sölim mi? Birincinin içi gzl ikincinin dışı:))))) dantel sabahlık ile yakası fazla açık gecelik ...Biraz fırfır dantel olsun ama dimi :) altı sade rahat sabahlığı dantelli
Çok güldüm yazdıklarına hatta eşim de güldü:)))))) çünkü iki haftadır anlatmaya çalışıyorum herkese bi türlü anlatamadım gitti. Yok bebek o kadar büyük değil yok kese var ayakları oraya sokması imkansız vs. Şimdi sen aynısını yazınca eşime gel gel dedim bak!!! Gülüyo şimdi:) Hatta benimki deri ile kaburga arasına da sokuyo . O çok daha ilginç bi duygu. Hani sırtında bişey yürür huylanırsın ya .
Bu arada İlerleyen aylara hiçbir hazırlık bırakmamaya çalışıyorum çünkü hayatım bir salyangoz edasıyla sürünürek geçicek belli :)
Canim öncelikle geçmiş olsun ben de 4. Ayımda antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım acaba kullanmasam mi diye düşündüm. Ama doktorunu dinlemelisin bebeğine zararı olacak birşey vermez. Ve ilaç kullanmamak allah korusun daha zararlı olabilir. Bence aksatmadan kullanmalisin ve bir an önce iyilesirsin inşallah.O kadar çok hastayım ki öksürüyorum kafam kalkmıyor hastaneye gittim sadece bebeğim iyimi diye soruyorum. Öksürdükçe içim çıkacak gibi olmaya başladı faranjit olmuşum ve bir süre öksürüğüm geçmeyecekmiş. İlaç verdi doktor kendi doktorumda onayladı ama bebeğime biley olur korkusuyla ilaçları içemiyorumsanki ilaç ona zarar verirmiş gibi düşünüyorum hep.
E bebekten joie'ye bakabilirsin. Pratik arabalar ve fiyatları uygun.Ya kızlar bebek arabası çok araştırdım ama hala netlik kazanmadı aklımızda. Az yer kaplayan sağlam hafif travel sistem Bebek arabası arıyoruz bulduklarımız 1000tl nin üzerinde ve biz 800tl nin üzerinde para vermek istemiyoruz önerebileceğiniz bebek arabası var mı siz neye karar verdiniz ???
aslinda ben sadece cok yemek yiyorum onda da faydali seyler olmasina dikkat ediyorum bazi kacamaklar disinda..tatli ihtiyacimi da hurma pekmez muz luru kaysi falan genelde onlarda bastiriyorum..bol bol süt ve süt ürünleri de tüketiyorum yani bu kadar dikakt ederken şekerin yüksek bebegin zayif olmasi canimi çok sıktiCanım o kadar bilgim yok yanlış yonlendirmeyeyim, yani ben anne karnında bebeğin neye göre kilo aldığını anlamıyorum, normalden az yiyorum nerdeyse o da bende bayağı kilo aliyoruz, yediğim herşey bana yarıyor gibi bebek için de iyi beslenmek lazım yani hamilelikte şu içsem kesin bana yarıyor da , bebişte iyi çok şükür, olmadı sende ana sayfada konu aç, belki bilgisi olan birileri daha iyi cevap verebilir sana
50 lik yaptirdim evet..151 cikti 100 lük yaptiricam cuma günü insallah düşük çikar diye dua ediyorum..gercekten dikkat ediyorum yediklerime sadece yemegi fazla kaciriyorum..şekerden sonra beyaz ekmegi pirinci falan da biraktim..belki cumaya kadar etki eder diye kendimce önlem aldim :)Canım şeker yüksek olunca bebek genelde büyük olur ama senin zayıfmış 50lik mi yaptırmıştın bi de 100lük yaptır istersen? Sabahları mutlaka 1 haşlanmış yumurta ceviz beyaz peynir bol yeşillik söğüş,ara öğünde süt mutlaka yanına 2 tane hurma yiyebilirsin,öğlen zeytinyağlı yemek yanına bol yoğurt ya da et yemeği ve yanına salata ama kesinlikle kalsiyum ve protein ağırlıklı beslen.Beyaz ekmek yerine de günde 4-5 dilim tam tahıllı ekmekleri var unonun onlardan yiyebilirsin.Şeker tatlı hamurişi bebekte ve sende gereksiz şişkinlik yapar bebek kilo alıyor sanırsın hatta önde bile çıkar haftasından ama gereksiz kilodur o
50 lik yaptirdim evet..151 cikti 100 lük yaptiricam cuma günü insallah düşük çikar diye dua ediyorum..gercekten dikkat ediyorum yediklerime sadece yemegi fazla kaciriyorum..şekerden sonra beyaz ekmegi pirinci falan da biraktim..belki cumaya kadar etki eder diye kendimce önlem aldim :)
Aslinda şerin beni korkutmasinin tek sebebi bebegimi etkilemesi..ben normalde de acliga dayanan biri degilim cok ac kalinca bayilirim hatta..ama şekerim yoktu midemle ilgi bi sorun sadece..şimdi hamilelik etkisiyle daha da ac oluyorum günde 5 defa yiyebiliyorum yani :)sadece yedigimin saglikli ve az ekmekli olmasina dikkat ediyorum o kadar..insallah cumaya kadar bebegim daha kilolu olur benim de şekerim cikmazKendini çok kasma ben ilk oğlumda da şeker çıktı diyet yaptım çok zordu diyet ama bebeğim için mecburdum malesef hamur işi, patates,ve pirinç bir de beyaz ekmek beni çok etkiliyordu şekerim birden yükseliyordu ve birden düşüyordu o yüzden bunlardan uzak durmak lazm birde şeker takibi yoruyor günde ilk 9 kez ölçüyorduk sonra 7 ye düştü yani yürüyüş diyet ve takip .şimdi aynılarını tekrar yaşıyorum
Ayyyy gercekten mi yaaaBenim de 50likte 152 çıkmıştı 100lükte normaldi.Senin de çok yüksek değil 50lik.Büyük ihtimalle 100lüğün normal çıkar :)
bir gün kullanmamakta direndim bugün biraz daha iyiyim eğer kötü olursam hemen başlayacağım ilaca. psikolojik olarak etkileniyorum galiba. teşekkür ederim canım güzel yorumun için.Canim öncelikle geçmiş olsun ben de 4. Ayımda antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım acaba kullanmasam mi diye düşündüm. Ama doktorunu dinlemelisin bebeğine zararı olacak birşey vermez. Ve ilaç kullanmamak allah korusun daha zararlı olabilir. Bence aksatmadan kullanmalisin ve bir an önce iyilesirsin inşallah.
jokerde bebek arabalarında indirim vardı orayada bir bak istersenYa kızlar bebek arabası çok araştırdım ama hala netlik kazanmadı aklımızda. Az yer kaplayan sağlam hafif travel sistem Bebek arabası arıyoruz bulduklarımız 1000tl nin üzerinde ve biz 800tl nin üzerinde para vermek istemiyoruz önerebileceğiniz bebek arabası var mı siz neye karar verdiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?