Kızlar beşik konusunda çok kararsızım. Karar verip almam lazım artık ama bir türlü veremedim. Yardımcı olun. Çekmecesi olsun istiyorum çünkü dolabında yok. Odasında gömme dolap var, çekmecesiz. Ön parmaklıklar çıksın istiyorum. Sallanma şart mı bilmiyorum. İki model baya aklımda . Sizce hangisi? İkea olan 500 civarı, diğeri 1500 civarı. Ama 1 yıl falan daha fazla kullanır ve büyük bazası var. Bir de çilek var 500 o da ama çekmecesi yok ve ön parmaklıklar çıkmıyor.
Doktorum lansinoh dan hediye biberon vermişti , o yüzden biberon almam. Bakım ürünlerini Bübchen den , deterjani dalan roxy den aldık. Burun aspiratörü ile ilgili olarak fazlasıyla ihtiyaç duyulur gibi geliyor bana , onu da bebedor almayi düşünüyorum canım.biberon avents mi drbrown mu?
Çamaşırları için deterjan ne düşünüyorsunuz?
Şampuan ve sabun?
Burun aspiratörü alıp kullanamayan cok siz alıcakmısınız?
Bebek yatağı için pike takımı bulamıyorum!
Bebek çantası aldınız mı?ya da ne alacaksınız?
Kafamda deli sorularŞimdilik bu kadar :)
Bir kivi ye ve üstüne su iç büyük bir bardak. Gece yatarken de bir yemek kaşığı zeytin yağı iç. Acı kesinlikle yeme.eğer barsak dışarı çıktıysa onu içeri tık. Bol sıvı tabiki. Wc de sıcak su kullan.Cnm oturamayacak kadar kotu oldun mu hic
Genel cerraha randevu alsammi bilemedim
Karnim agriyip duruo
Yarin nasil ise gitcem
Kafayi yicem ya of
biberon avents mi drbrown mu?
Şampuan ve sabun?
Penye sabahlık mantıklı olan da bulamadım ya. Fırfırlı hep dantelli falan. Sabahlığı saten düşünüyordum arkadaş kullanmış rahat değil dedi. PoffffYaz için çok sıcak olur gibi bunlar
Aynı durumdaydım kabızlıkta dolayı. Sıcak suya oturmaya cesaret edemedim açıkçası. Benimki kabızlık kaynaklı olduğu için onu çözünce şimdi rahatım. Doktorum fitil ve oksalac diye bir şurup verdi. Onlar baya rahatlattı. Sen de baharata dikkat et bi süre bence.Ay yanlis alintiladim
@seninbenimgibi
Biz nuna marka aldık. Çünkü bebek arabamızı mamas papas ya da concord alacaz. Ona uyumlu olan ve ebebekte indirimde olan oydu. O yüzden tercih ettik.Kizlarrr ana kucagi ve oto koltugu ayni anda kullanilabiliyor mu.biraz baktim da ilk olrak 0_13 kg olanlArdan mi aliniyo.marka.olarak.ne.aldiniz
Evet ya saten hiç rahat değil. N11e baktın mı? Orada da çeşitler vardı.Penye sabahlık mantıklı olan da bulamadım ya. Fırfırlı hep dantelli falan. Sabahlığı saten düşünüyordum arkadaş kullanmış rahat değil dedi. Poffff
Him tmm cnm Sagol biraz arastirayim bakayim.bende.uyumlu olmasi.iyi ama.benim.oyle bir imkanim olmayacak sanirim.ikiz bebek arabasi alcam.ayrica oto.koltuklarını.bu oto koltuklari kac yas a kadar kullaniliyo acabaBiz nuna marka aldık. Çünkü bebek arabamızı mamas papas ya da concord alacaz. Ona uyumlu olan ve ebebekte indirimde olan oydu. O yüzden tercih ettik.
Avent aldım burun aspiratör unu de şu pilli muzikli olandan aldım bebek çantasını henüz almadım. Şampuan henüz almadım ama dalin le başlarım tenine yaramazsa pahalı markalara doğru ilerlerim diye düşünüyorumbiberon avents mi drbrown mu?
Şampuan ve sabun?
Gerçekten çok çabuk zaman geçiyor daha dun gibi mide bulantısi mide yanmasiyla uğraşiyorduk şimdi doymak nedir bilmiyorum şiştikçe şişiyorum ben birde benim bebek popo aşagida duruyormuş donermi acaba daha once yan duruyordu şimdi popo aşağidaymiş
biberon avents mi drbrown mu?
Şampuan ve sabun?
ben kraftinkini aldim anakucagi ama biraz agir sanki hafif olanlari tercih etmek lazim tasirken zor olabilirHim tmm cnm Sagol biraz arastirayim bakayim.bende.uyumlu olmasi.iyi ama.benim.oyle bir imkanim olmayacak sanirim.ikiz bebek arabasi alcam.ayrica oto.koltuklarını.bu oto koltuklari kac yas a kadar kullaniliyo acaba
Kizlar iyi aksamlar ya ben dahaa oncede yazdim ama bazen yazdiklarima kimse cevap vermiyobebegim biraz zayif ama ben de hizli kilo aliyorum bir de şekerim biraz yüksek cikti tatli yemedigim halde..haftaya ikinci test icin gidicem..o arada hem seker ve hamur isine iki kat dikkat ediyorum hem de bebek kilo alsin isiyorum bi akil verin lütfen napicam.. ??
Dogru cnm.zaten 0-13 kg olanlar ilk 6 ay kullaniliyorms sanirim.puset olarak da.ona gore cok pahali olmayan bir sey bakcam.sonrasinda alacagim oto koltugu iyi bir sey olsun istiyorum.bakalimben kraftinkini aldim anakucagi ama biraz agir sanki hafif olanlari tercih etmek lazim tasirken zor olabilir
Aa iyi ozaman bende bu bebek hep tersmi durcak diye endişeleniyorum rahatladim biraz birde siz kac kilo aldiniz ben 59 falandim simdi 69 bazen 70 yani nerdeyse 10 kilo almışım çokmu aldim acaba sizin kilo nasıl daha 25 haftadayimCanım daha çok küçük.Sanırım 32.haftadan sonra doğum pozisyonu almaya başlıyorlar yavaş yavaş ama son anda doğuma giderken bile dönen var:) yani daha çok var döner mutlaka.Hatta belki gün içinde dönüyordur ama sen hissetmiyorsundur doktora gidince de popo geliş çıkmıştır.Son zamanlarda yürüyüş yaparsın bol bol
İnan benim de şimdi hepsi burada .com bakıyorum bir çok marka var banbino neno bayb hangisi iyi bilmiyorumbiberon avents mi drbrown mu?
Şampuan ve sabun?
Insallah ya seker derdim olsun istemiyorum zaten yeterince stres edicek şey var.muzu ben de duydum ama zaten yapay tatli hicbirsey tuketmiyorum sadece kuru taze meyve yiyorum ama onlar da zarar verir mi bilmiyorum..Canım protein ağırlıklı beslenirler sen değil bebek kilo alıyormuş, normalde muz da bebeğe kilo aldırır derler ama bir yandan şekerin varsa muzda şekerde olabilir, kuruyemiş de tüketmeye çalış, inşallah ikinci testin sonuçları iyi gelir
Aa iyi ozaman bende bu bebek hep tersmi durcak diye endişeleniyorum rahatladim biraz birde siz kac kilo aldiniz ben 59 falandim simdi 69 bazen 70 yani nerdeyse 10 kilo almışım çokmu aldim acaba sizin kilo nasıl daha 25 haftadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?