2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
En son 2 hafta önce 7 kilo almıştım şimdi 10 olmuştur heralde valla kilo arttı diye olduğunu düşünüyorum topuklarım sızlıyor artık yürürken

ben son 2 haftadır 10 kıloda sabıtledım galıba zaten son trımesterda bı ıstahsızlık oldu sankı pazar gunude tekrar kustum korkuyorum vala o gunler gerı gerelek dıye

Ben 7 kilo aldim cnm.cuma kontrolde bebislerin biri 1150 digeri 1450 kg idi.yarin tekrar kontrolum var bakalim buyumusler mi biraz daha..insallaj 2 kg olmadan dogmazlar..çünkü sancilarim var

Canım bende 29+3 de 14 kilo almış bulunmaktayım.20 yi bulurum ben kesin.acaip bi iştah var cünkü ve malesefki ekmrk hamur işi hastasıyım.kahvaltıda iki pide yiyorum

gecelik pijama takımları nasıl eminönünde? fiyatları internetle farkediyor mu ? hiç araştırdın mı?

bide karar veremediğim bi gecelik bi pijama takımı mı alsam. yoksa 2 gecelik mi?

27+6'dayım yani 28 diyelim dün 8 kilo idi bugün 9'a çıkmış kilo artışı. Neyse baya bir götürmüştü zaten 3-4 hafta kadar. Bu da öyle olursa iyi olacak :)

Kızlar merhaba,

kapı süsü için neler aldınız ve ya yaptınız? set halinde buldum ben 125 tl çok mu pahalı? kapı süsü + yastık + sepet + 7 m tül hediye isim yazılması da bedava

Kızlar kontrolden geldim. Beni korkutan bu çarpıntı gibi şeyi sordum. Nabzım falan yükseliyodu. İdrara baktı protein var mı diye, yokmuş çok şükür. Ben yine olursa diye bi tansiyon aleti alcam yinede. Bel ağrısı için normal bu zamanlarda çok rahatsızsan fizik tedaviye gidebilirsin dedi. Kabızlık için de vitamin verdi imom yerine vinalac verdi. Bağırsaklarımı rahatlatırmış. Ama ceviz balık yemeliymişim.
Öyle işte, kızım da iyiymiş. Çok şükür. Umarım siz de güzel haberler alacağınız bir hafta geçirirsiniz..

12 kilo almışım bebişte 1 kilo 50 gr dı en son

Ben öğle yemeğinden sonra yarım saat yürüyorum şimdilik çok yorulmuyorum çok faydası var şuan hamile kaldığım kilonun 3 kilo üstündeyim :)
Masallah sana nasil beceriyorsunuz az kilo almayi valla imreniyorum size ekmek tatli hamur isi cok az yememe ragmen ben 26 haftalik hamileyim ve 9 kilo aldim

chicco yıkama deterjanı için, şampuan ve bebek yağı sabamed, burun aspiratörü doğduktan sonra, bebek çantası yerine sırt çantası daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum, pike takımı içine sinmezse çarşaf ve yakın renklerde battaniye olabilir ikea ve lc wakiki den kombin yapabilirsin

gecelik pijama takımları nasıl eminönünde? fiyatları internetle farkediyor mu ? hiç araştırdın mı?

bide karar veremediğim bi gecelik bi pijama takımı mı alsam. yoksa 2 gecelik mi?
Ben eminönünden Şahinler marka hamile pijaması aldım 2 tane. 55 tl den 110 tl tuttu.
1 tane de gecelik olacak çantada işte. Pijamalar güzeldi ben beğenerek almıştım.

Ben de ögleden sonra cikip yarim saat 1 saat arasi yürüyorum..ama malum kistan dolayi ve agrim olunca paniklememden dolayi ilk 5 aya kadar yuruyus yapamadim :) 9 kilo almisim artik duzenli yuruyuslere dikkat ediyorum.
Aynen bende 9 kilo aldim ve seninle ayni haftalarimiz

hayırlı olsun canım. ben de evi taşıdım ama kendim bebişlerin 40ı geçsin öyle taşınacağım inşallah. Kaynanan yardım edecekse içine siniyorsa iyi. benim kaynanamla aram iyidir hatta gelip yardım edecek biz de kalacak bir süre. Ama kaynanamla değil yakın yere aynı şehire bile taşınmak istemem. Ben sevmiyorum öyle hep geleyim göreyim olaylarını. Gelsin arada kalsın görsün iyidir.

canım ben de bir fotoğrafçıyla anlaşacam mayıs ayında düşünüyorum konuşmayı mahremiyet açısından bişi yokki benim konuşacağım kişi bayan ki zaten anne-bebeğin ilk buluşma anı çok özel ve bende bu anın belgelenmesini istiyorum eşim ne gerek diyor ama ilk bebek :) hamileliğimi öğrendiğimden beri istedim ve allah izin verirse yaptıracam foto çekimini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…