En son 2 hafta önce 7 kilo almıştım şimdi 10 olmuştur heralde valla kilo arttı diye olduğunu düşünüyorum topuklarım sızlıyor artık yürürkenKızlar kilolar ne alemde ben 15,5 kg almış bulunmaktayım çok abartı yemiyorum kendimi de kısıtlamıyorum 28+4 olduk cumartesi günü randevumuz var Dr bidaha ki geldiğinizde bebiş 1,5 kg civarında olur demişti ben alıyorum inşallah kızım da alıyordur
Kizlar yuruyus yapiyormusunuz ve ne kdar yuruyorsunuz ben bu sabah ciktim 1 saat yurudum cokkk yorukdum ya sizde yorukuyormusunuz
ben son 2 haftadır 10 kıloda sabıtledım galıba zaten son trımesterda bı ıstahsızlık oldu sankı pazar gunude tekrar kustum korkuyorum vala o gunler gerı gerelek dıyeKızlar kilolar ne alemde ben 15,5 kg almış bulunmaktayım çok abartı yemiyorum kendimi de kısıtlamıyorum 28+4 olduk cumartesi günü randevumuz var Dr bidaha ki geldiğinizde bebiş 1,5 kg civarında olur demişti ben alıyorum inşallah kızım da alıyordur
Ben 7 kilo aldim cnm.cuma kontrolde bebislerin biri 1150 digeri 1450 kg idi.yarin tekrar kontrolum var bakalim buyumusler mi biraz daha..insallaj 2 kg olmadan dogmazlar..çünkü sancilarim varKızlar kilolar ne alemde ben 15,5 kg almış bulunmaktayım çok abartı yemiyorum kendimi de kısıtlamıyorum 28+4 olduk cumartesi günü randevumuz var Dr bidaha ki geldiğinizde bebiş 1,5 kg civarında olur demişti ben alıyorum inşallah kızım da alıyordur
Canım bende 29+3 de 14 kilo almış bulunmaktayım.20 yi bulurum ben kesin.acaip bi iştah var cünkü ve malesefki ekmrk hamur işi hastasıyım.kahvaltıda iki pide yiyorumKızlar kilolar ne alemde ben 15,5 kg almış bulunmaktayım çok abartı yemiyorum kendimi de kısıtlamıyorum 28+4 olduk cumartesi günü randevumuz var Dr bidaha ki geldiğinizde bebiş 1,5 kg civarında olur demişti ben alıyorum inşallah kızım da alıyordur
Çok saol Canm hastane çıkışı zıbın Alt pıjama bide gecelik pıjama takımı aldım. Birde tülbent mermersah aldım annem yapacak onları agız bezi falan süs de alıcaktım hastane odası kapı süsü falan hepsi 320 tuttu düşünmek istedim çok para diye olmadı bidaha gidicem artık kalabalık çok yoruyor
12 kilo almışım bebişte 1 kilo 50 gr dı en sonKızlar kilolar ne alemde ben 15,5 kg almış bulunmaktayım çok abartı yemiyorum kendimi de kısıtlamıyorum 28+4 olduk cumartesi günü randevumuz var Dr bidaha ki geldiğinizde bebiş 1,5 kg civarında olur demişti ben alıyorum inşallah kızım da alıyordur
Masallah sana nasil beceriyorsunuz az kilo almayi valla imreniyorum size ekmek tatli hamur isi cok az yememe ragmen ben 26 haftalik hamileyim ve 9 kilo aldimBen öğle yemeğinden sonra yarım saat yürüyorum şimdilik çok yorulmuyorum çok faydası var şuan hamile kaldığım kilonun 3 kilo üstündeyim :)
inşallah canım sen güzel düşün güzel olsun. allah sağlık uzun ömür versin yavrularınaBen 7 kilo aldim cnm.cuma kontrolde bebislerin biri 1150 digeri 1450 kg idi.yarin tekrar kontrolum var bakalim buyumusler mi biraz daha..insallaj 2 kg olmadan dogmazlar..çünkü sancilarim var
chicco yıkama deterjanı için, şampuan ve bebek yağı sabamed, burun aspiratörü doğduktan sonra, bebek çantası yerine sırt çantası daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum, pike takımı içine sinmezse çarşaf ve yakın renklerde battaniye olabilir ikea ve lc wakiki den kombin yapabilirsinbiberon avents mi drbrown mu?
Çamaşırları için deterjan ne düşünüyorsunuz?
Şampuan ve sabun?
Burun aspiratörü alıp kullanamayan cok siz alıcakmısınız?
Bebek yatağı için pike takımı bulamıyorum!
Bebek çantası aldınız mı?ya da ne alacaksınız?
Kafamda deli sorularŞimdilik bu kadar :)
Ben eminönünden Şahinler marka hamile pijaması aldım 2 tane. 55 tl den 110 tl tuttu.gecelik pijama takımları nasıl eminönünde? fiyatları internetle farkediyor mu ? hiç araştırdın mı?
bide karar veremediğim bi gecelik bi pijama takımı mı alsam. yoksa 2 gecelik mi?
Aynen bende 9 kilo aldim ve seninle ayni haftalarimizBen de ögleden sonra cikip yarim saat 1 saat arasi yürüyorum..ama malum kistan dolayi ve agrim olunca paniklememden dolayi ilk 5 aya kadar yuruyus yapamadim :) 9 kilo almisimartik duzenli yuruyuslere dikkat ediyorum.
hayırlı olsun canım. ben de evi taşıdım ama kendim bebişlerin 40ı geçsin öyle taşınacağım inşallah. Kaynanan yardım edecekse içine siniyorsa iyi. benim kaynanamla aram iyidir hatta gelip yardım edecek biz de kalacak bir süre. Ama kaynanamla değil yakın yere aynı şehire bile taşınmak istemem. Ben sevmiyorum öyle hep geleyim göreyim olaylarını. Gelsin arada kalsın görsün iyidir.herkese mutlu haftalar kızlar.
gecen hafta eşimle hadi evimizi ilana koyalım dedik.çok emin değildik aslında
haftasonu geldi ve hem ev satıldı. hem araba. şaka gibi.bir hafta içinde oldu bitti yaaa...
hem üzülüyorum hem seviniyorum. kaynanaya yakın ev alalım diyoruz.cocuga 1 yıl bakar diyoruz.
hem bana güven vermiyor kaynana hem orda evler sıfır bıraz borca girmek lazım...
sonuç ne olursa olsun taşınacaklar kervanına bende katıldım. neyseki evim sade. beni yoracak çok sey yok....
canım ben de bir fotoğrafçıyla anlaşacam mayıs ayında düşünüyorum konuşmayı mahremiyet açısından bişi yokki benim konuşacağım kişi bayan ki zaten anne-bebeğin ilk buluşma anı çok özel ve bende bu anın belgelenmesini istiyorum eşim ne gerek diyor ama ilk bebek :) hamileliğimi öğrendiğimden beri istedim ve allah izin verirse yaptıracam foto çekiminiArkadaşlar yenidoğan fotoğraf çekimi için ne düşünüyorsunuz? Ben ilk başlarda tamamen karşıydım hele normal olsa orda mahremiyet çok önemli bence bi de o sancıyla başımın kalabalık olmasını istemem diye düşündüm.Ama şimdi o anları da kaçırmış gibi olacam ben kendi derdimle uğraşırken neler yaşadığımı sonradan görmek ister miyim acaba? :)) kafam karıştı sonradan pişman olmak istemiyorum:)
Havallar da düzeliyo yavaş yavaş cikmak gerek hergun..hem kilo icin hem de dogumu kolaylastirmasi acisindan önemli yürüyüş yapmak..Aynen bende 9 kilo aldim ve seninle ayni haftalarimiz
Bu arada bebegin kilosu kac..benim yediklerim bana yariyo sanirim bebisim zayif biraz..Aynen bende 9 kilo aldim ve seninle ayni haftalarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?