ben de 9 kilo aldım şimdilik. benim de oğlanlar 1,5 kg olmuşlardır herhalde perşembe öğreneceğim kısmetse.Kızlar kilolar ne alemde ben 15,5 kg almış bulunmaktayım çok abartı yemiyorum kendimi de kısıtlamıyorum 28+4 olduk cumartesi günü randevumuz var Dr bidaha ki geldiğinizde bebiş 1,5 kg civarında olur demişti ben alıyorum inşallah kızım da alıyordur
Aynenn yuruyuş yapmak iyi olur bende başlıycam artık sabah erken saatlerde yorgunluğa gelince ayni şey bendede var yemekten sonra bile acayip yorgunluk çöküyor tembelleştim iyice :)Kizlar yuruyus yapiyormusunuz ve ne kdar yuruyorsunuz ben bu sabah ciktim 1 saat yurudum cokkk yorukdum ya sizde yorukuyormusunuz
Kızlar merhaba,
kapı süsü için neler aldınız ve ya yaptınız? set halinde buldum ben 125 tl çok mu pahalı? kapı süsü + yastık + sepet + 7 m tül hediye isim yazılması da bedava
Uygun bi fiyat detaylı usg düşünür müsün?Kızlar, Avrupa yakasında renkli ultarson bakan bir yer var mı bildiğiniz? Ya detaylı ultrasonu bile renksiz oldum bebeğimi göremedim hiç renkli
Uygun bi fiyat detaylı usg düşünür müsün?
Evet okuduklarimda da öyle yaziyo şekeri olanlarin bebekleri iri oluyrmus..ya ben gecen hafta tam 25 haftalikken gityim bebek 727 gr di cok mu zayif sence..950 gr olanlar var buralardan okudum...o kadar protein kalsiyum vitamin sadece bana yariyo galiba..
Bu aralar benim kilo alımım kendiliğinden durdu...uzun zamandır 9-10 kilo arasında gidip geliyorum. İştahım da çok yok artık. Sevdiğim şeyleri bile çok ağız tafıyla yiyemiyorum. Dün fast food yedim sırf değişik olsun ki biraz iştahla yiyeyim diye ama ondan da zevk aldığım söylenemez...ben son 2 haftadır 10 kıloda sabıtledım galıba zaten son trımesterda bı ıstahsızlık oldu sankı pazar gunude tekrar kustum korkuyorum vala o gunler gerı gerelek dıye
Kızlar kontrolden geldim. Beni korkutan bu çarpıntı gibi şeyi sordum. Nabzım falan yükseliyodu. İdrara baktı protein var mı diye, yokmuş çok şükür. Ben yine olursa diye bi tansiyon aleti alcam yinede. Bel ağrısı için normal bu zamanlarda çok rahatsızsan fizik tedaviye gidebilirsin dedi. Kabızlık için de vitamin verdi imom yerine vinalac verdi. Bağırsaklarımı rahatlatırmış. Ama ceviz balık yemeliymişim.
Öyle işte, kızım da iyiymiş. Çok şükür. Umarım siz de güzel haberler alacağınız bir hafta geçirirsiniz..
canım ben de bir fotoğrafçıyla anlaşacam mayıs ayında düşünüyorum konuşmayı mahremiyet açısından bişi yokki benim konuşacağım kişi bayan ki zaten anne-bebeğin ilk buluşma anı çok özel ve bende bu anın belgelenmesini istiyorum eşim ne gerek diyor ama ilk bebek :) hamileliğimi öğrendiğimden beri istedim ve allah izin verirse yaptıracam foto çekimini
Canım şimdi ne kadar paniksin farkındayız. Ne desek boş senin için onun da farkındayız:))))) her ne kadar doktordan 'tamam bebek normal' sözünü duyuncaya kadar böyle kıvranacağını bilsek de biz söyleyelim yine de :) 1 hafta da hatta 3 günde kapatıveriyorlar arayı. Geçen haftaya kadar geç döllenme deniyordu bana bir hafta eksikti yani Sata göre. Şimdi doktor satla uyumlu dedi. Yani düşün bırak kiloyu kemik bile uzatmış tosbaaam. Yani bu arayı kapatana kadar benim aklıma bile gelmiyordu niye geri bu diye. Gelişim geriliği olmadığı sürece ve Dr kötü bişey söylemediği sürece takma. Bir günde 1.5 kilo aldığımı biliyorum. Yani bebeğin kilosu bu. Ben hala 36 beden giyiyorum pantolonları. Göbeği sorma. Göbek 40 beden:))))Bu arada bebegin kilosu kac..benim yediklerim bana yariyo sanirim bebisim zayif biraz..
Dimi :))) hazır bu kadar geliyo o ayak yüzeye dokunayım diyorum bakıyorum yok elimle hissedemiyorum:) mideme dışardan müdahale var allahtan içeri giremiyor o ayakları böcüğün :):))) ya ben o deriyle kaburga kısmını anlatamam diye söylemedim ama sen öyle güzel anlatmışsın ki :)) nasıl garip bir his dimi:)) orda bi de o ayakları pıtır pıtır oynatıyor içim bi hoş oluyor sanki ordan ayak çıkacak:)) daha 37-38cmlik şeyler bunun bi de 50cm i var napacaz bakalım ağzımıza kadar gelmese :))) ben de 32.haftaya kadar bitirmeye çalışacam yoksa böyle olmicak belli:)
Iste ben hizli kilo almaya başladim son 3 ayda ama bebisim zatifCanım şimdi ne kadar paniksin farkındayız. Ne desek boş senin için onun da farkındayız:))))) her ne kadar doktordan 'tamam bebek normal' sözünü duyuncaya kadar böyle kıvranacağını bilsek de biz söyleyelim yine de :) 1 hafta da hatta 3 günde kapatıveriyorlar arayı. Geçen haftaya kadar geç döllenme deniyordu bana bir hafta eksikti yani Sata göre. Şimdi doktor satla uyumlu dedi. Yani düşün bırak kiloyu kemik bile uzatmış tosbaaam. Yani bu arayı kapatana kadar benim aklıma bile gelmiyordu niye geri bu diye. Gelişim geriliği olmadığı sürece ve Dr kötü bişey söylemediği sürece takma. Bir günde 1.5 kilo aldığımı biliyorum. Yani bebeğin kilosu bu. Ben hala 36 beden giyiyorum pantolonları. Göbeği sorma. Göbek 40 beden:))))
Dimi :))) hazır bu kadar geliyo o ayak yüzeye dokunayım diyorum bakıyorum yok elimle hissedemiyorum:) mideme dışardan müdahale var allahtan içeri giremiyor o ayakları böcüğün :)
Bu aralar benim kilo alımım kendiliğinden durdu...uzun zamandır 9-10 kilo arasında gidip geliyorum. İştahım da çok yok artık. Sevdiğim şeyleri bile çok ağız tafıyla yiyemiyorum. Dün fast food yedim sırf değişik olsun ki biraz iştahla yiyeyim diye ama ondan da zevk aldığım söylenemez...
Bundan birkaç hafta önce benim de birden tansiyonum yükseldi. 2-3 gün baş ağrım oldu. Preeklampsi diye çok korktum hemen kan idrar tahlili yaptırdım. Protein kaçağı çıkmadı çok şükür. Sonra kendiliğinden normale döndüm ama iştahım gitti. Ağzımın tadı bozuldu... hala da çok iyi değil yeme içme düzenim. Zaman zaman olabiliyor böyle şeyler... her zaman stabil gitmiyor durumumuz. Bebek iyiymiş ya biz katlanıcaz artık herşeye
Evet canım saol bende iyice sordum riskli olabilirmiş o yuzden erteledim risk almiycam bebeğim daha onemli nasil olsa hemen işe başliycak degilim ya varsin kalsınKimsenin bişi söylemesi önemli değilki, bunu uzman biri bilir anca bence hiç kafanı bulandırmadan ona buna sormadan doktoruna danış cunku ondan baskası seni yanıltabilir. Ve bence cokta önemli bi konu..
Canim ben de yaşamıştım iki ay önce umarım aynı şey değil dir ama böbrek enfeksiyonu çıkmıştı bende. Tedavi mi oldum geçti ama arada su icmedigimde yine bicak saplaniyo gibi oluyor hemen bolca su içiyorum geçiyor. Şu içmen nasılKizlar iki gündür sağ bobregime doğru sancı giriyor. Bugün iki kere girdi ama dün 2-3 saat boyunca 5 -10 dkda bir sancı girdi. Niye böyle oldu ki şimdi. Bebiste kıpırtı var ama tekmelemiyor dün akşamdan beri.
Bu arada biraz ayakta kalınca benimde topuklarim ağrıyor.
Bebek bu haftalarda hızlı almaya başlıyo. büyük ihtimalle yeni kilolar kapıda. ama bebişinde sıra bu defa:)Tam yeni yeni karın gerilmelerinin başladığı haftalardasın. Büyüyecek annesi zaman ver bebişe :) allah korur onu korkmaIste ben hizli kilo almaya başladim son 3 ayda ama bebisim zatifdoktorum cok kotu konusmadi ama zayif biraz dedi..yediklerim de sagliksiz seyler degil o yuzden elimden gelenin fazlasini yaoiyorum daha yapicak biseyim yik beni üzen o..ne yaosam da o kilo alsa diye her an arastirip soruyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?