Canm ben bi pıjama takımı aldım havuzlu Handan sabahlıklı takım 90 tl birde tek gecelik aldım 40 tl evde saten sabahlık var onla geceliği takım yapcam bir kaç Tanede penye alırım uygun fiyatlı akşamları yatarken onu giyerim diye düşündüm bence internetten uygundugecelik pijama takımları nasıl eminönünde? fiyatları internetle farkediyor mu ? hiç araştırdın mı?
bide karar veremediğim bi gecelik bi pijama takımı mı alsam. yoksa 2 gecelik mi?
İnş şekerle kimse uğraşmaz benim pıtırcığım hep haftasında takip etti şükür ama ben hep diyet yaptımİnşallah canım zaten şekerde bebek biraz haftasından iri olabiliyor o yüzden senin de olsaydı bebeğin daha kilolu olurdu diye düşünüyorum.Güzel haberler al inşallah cuma günü
Benim alttaki açıklamaya baksana ne diyo:)))))) bu konuya bi açıklık getirmişler sağolsunlar. Ayağını tutabilsem keşke ya. Hemen kaçıyor:))) midem bulanınca tepindiğindenmiş gibi gelmiyo sanki bana. Ama ekşimesinde bi güç yediklerimi yukarı doğru itiyor sanki. İşte bu tepinme;:))))Evet daha hissedilmiyor ama yakında elimize gelir o minicik ayaklar tutup bırakmicam ondan sonra :))) buarada hafiften mide bulantısı oluyor acaba çok tepindiği için mi oralarda :)
Nerde buldun Canm siteyse ismini verirmisn hftasonu baktım 160 falandı üçüKızlar merhaba,
kapı süsü için neler aldınız ve ya yaptınız? set halinde buldum ben 125 tl çok mu pahalı? kapı süsü + yastık + sepet + 7 m tül hediye isim yazılması da bedava
paket şeklindeydi sanırım benim hastanemde anlaşmalı soruyorlar doğuma yakın istiyomusunuz diye zaten anlaşacağım kişide hastanenin anlaştığı kişi sanırım 2 paketti ilkinde daha az çekim 500 tl 2.sinde bebek doğduktan sonra eve gelme felan da vardı 750 tlydi ama pazarlıksız pazarlık yapabilrsem yapacam.bana sadece hastane yeter ondan sadece ameliyat çekimi ve oda ilk giydiriliş vs.bunları isteyecem hastanem memorial eğer istiyosan önce bir hastanene sor belki anlaşması vardırAşağı yukarı fiyatlar nasıl peki canım bir bilgin var mı? Ankaradayım burda bikaç fotoğrafçı var ama hiç fiyat sormadım düşünmediğim için şimdiye kadar
paket şeklindeydi sanırım benim hastanemde anlaşmalı soruyorlar doğuma yakın istiyomusunuz diye zaten anlaşacağım kişide hastanenin anlaştığı kişi sanırım 2 paketti ilkinde daha az çekim 500 tl 2.sinde bebek doğduktan sonra eve gelme felan da vardı 750 tlydi ama pazarlıksız pazarlık yapabilrsem yapacam.bana sadece hastane yeter ondan sadece ameliyat çekimi ve oda ilk giydiriliş vs.bunları isteyecem hastanem memorial eğer istiyosan önce bir hastanene sor belki anlaşması vardırAşağı yukarı fiyatlar nasıl peki canım bir bilgin var mı? Ankaradayım burda bikaç fotoğrafçı var ama hiç fiyat sormadım düşünmediğim için şimdiye kadar
Zannetmiyorum canım normal usg den farkı hassasiyeti sadece çünkü. 180 tl idi.Detaylı yaptırdım tekrar baktırmak zararlı olur mu ki? Ne kadara yaptırmıştın
Bizimkiler özellikle de eşim ve ailesi normal karşılamayacağı için hiç düşünme gereği bile duymadım :) ama tabi ilerde hatırlamak için güzel öyle bir seçeneğin varsa değerlendirArkadaşlar yenidoğan fotoğraf çekimi için ne düşünüyorsunuz? Ben ilk başlarda tamamen karşıydım hele normal olsa orda mahremiyet çok önemli bence bi de o sancıyla başımın kalabalık olmasını istemem diye düşündüm.Ama şimdi o anları da kaçırmış gibi olacam ben kendi derdimle uğraşırken neler yaşadığımı sonradan görmek ister miyim acaba? :)) kafam karıştı sonradan pişman olmak istemiyorum:)
Eger burdaki dogruysa benim bebegim yaklasik 100 gr fazla :) ama en düsük tahminden tabi..ay doktorum beni paronayak yapti resmen benden daha pimpirikli..bakalim bubhafta kac gram almis minik kelebegimhttp://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html Canım burdan hesaplayabilirsin bebeğin kilosu hangi hafta en az en çok ne kadar olmalı diye.Senin çok az değil bence daha yeni hızlıca büyümeye başladılar bundan sonra dikkat edersin.Bir de bol bol su iç o da kan ve oksijen akışını sağlıyor bebişe
Aynen canım bende senin gibi ama şuna dikkat ettim yemek yedikten sonra evde 10 dk hareket yada yürüyüş yaptım çok şükür kilo almadımBen de ögleden sonra cikip yarim saat 1 saat arasi yürüyorum..ama malum kistan dolayi ve agrim olunca paniklememden dolayi ilk 5 aya kadar yuruyus yapamadim :) 9 kilo almisimartik duzenli yuruyuslere dikkat ediyorum.
Amin hepimizin miniklerini korusun allah..saglikla gelsinler...aslinda evet son iki haftadir karnimin gerildigini sistigini daha net hissediyorum ama demek ki az almis..insallah dedigin gibi bu haftalarda hizla alir kilosunu..internetten baktigim ortalamada kilosu ama tam arada 25 haftada 650-900 falan aralik ama benim minik kelebegim 727 idi..insallah bu cuma gorucem ne kadar aldigini..Bebek bu haftalarda hızlı almaya başlıyo. büyük ihtimalle yeni kilolar kapıda. ama bebişinde sıra bu defa:)Tam yeni yeni karın gerilmelerinin başladığı haftalardasın. Büyüyecek annesi zaman ver bebişe :) allah korur onu korkma
Benim alttaki açıklamaya baksana ne diyo:)))))) bu konuya bi açıklık getirmişler sağolsunlar. Ayağını tutabilsem keşke ya. Hemen kaçıyor:))) midem bulanınca tepindiğindenmiş gibi gelmiyo sanki bana. Ama ekşimesinde bi güç yediklerimi yukarı doğru itiyor sanki. İşte bu tepinme;:))))
paket şeklindeydi sanırım benim hastanemde anlaşmalı soruyorlar doğuma yakın istiyomusunuz diye zaten anlaşacağım kişide hastanenin anlaştığı kişi sanırım 2 paketti ilkinde daha az çekim 500 tl 2.sinde bebek doğduktan sonra eve gelme felan da vardı 750 tlydi ama pazarlıksız pazarlık yapabilrsem yapacam.bana sadece hastane yeter ondan sadece ameliyat çekimi ve oda ilk giydiriliş vs.bunları isteyecem hastanem memorial eğer istiyosan önce bir hastanene sor belki anlaşması vardır
Ya ben 5 ögün yiyorum epsinde aklima gelmiyo yürümek..Aynen canım bende senin gibi ama şuna dikkat ettim yemek yedikten sonra evde 10 dk hareket yada yürüyüş yaptım çok şükür kilo almadım
Bizimkiler özellikle de eşim ve ailesi normal karşılamayacağı için hiç düşünme gereği bile duymadım :) ama tabi ilerde hatırlamak için güzel öyle bir seçeneğin varsa değerlendir
Canim ben de yaşamıştım iki ay önce umarım aynı şey değil dir ama böbrek enfeksiyonu çıkmıştı bende. Tedavi mi oldum geçti ama arada su icmedigimde yine bicak saplaniyo gibi oluyor hemen bolca su içiyorum geçiyor. Şu içmen nasıl
gayet iyiymiş sadece yastık ve ayak ucu süsünü 145 e buldum instagramdan. Nerden buldun paylaşırsan sevinirim :)
Nerde buldun Canm siteyse ismini verirmisn hftasonu baktım 160 falandı üçü
Su geldi mi? Belli bir düzenli aralığı var mı? Pozisyon değiştirin, yürüyün. aynı düzende gidiyor mu bakın?Benim kasılmalarım başladı galiba. Doktorumu arıyorum açmıyor. Eşim de işte. Acile gitsem mi? Korkmam için nasıl olması lazım.
Bende bikaç haftadır 8kiloda kalmıstım da 9a cıktım bugn itibaryle:) bugn de bebişimizi görcez bakalm o nasılmıs sıpa:)Kızlar kilolar ne alemde ben 15,5 kg almış bulunmaktayım çok abartı yemiyorum kendimi de kısıtlamıyorum 28+4 olduk cumartesi günü randevumuz var Dr bidaha ki geldiğinizde bebiş 1,5 kg civarında olur demişti ben alıyorum inşallah kızım da alıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?