2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım bende 29+3 de 14 kilo almış bulunmaktayım.20 yi bulurum ben kesin.acaip bi iştah var cünkü ve malesefki ekmrk hamur işi hastasıyım.kahvaltıda iki pide yiyorum

28+1 bizimde bugun. Bende 15 kilo aldım, suan 64 kiloyum ve doktorum dehşet kızıyor, artık diyet yapıyorum son bir aydır sadece 1 kilo aldım. Sizin doktorlar bişey demiyormu yahuuu valla benı bıraksan 2 pideden fazlasınıda yerım ama sadece yumurta bikaç zeytin küçük parça peynir vs..

fener50 canım bende bugün itibariyle 57 olmuşum. 47 ile başlamıştım 10 kilo aldım. Bebeğim bir hafta geride benim bi de. 30 değil 29 haftalık olduk. Çokta dikkat ediyorum ama alıyorum. Hamilelikten önce nasılsam aynı şekilde besleniyorum yine de acayip kilo yapıyor bünyem. Neyse minnak bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilolar gider.
heksi benim de çok ağrıyor sağlı sollu. acaba bebek büyüyor ondan mı dedim. bende 29 unda gideceğim kontrole. O zaman idrar tahlili isteyeceğim. İnş sıkıntı çıkmaz. Sana da geçmiş olsun canım

Ya ben 5 ögün yiyorum epsinde aklima gelmiyo yürümek..
Bir de protein çok önemli hıı bir de şeker için şunu söyleyeyim diyetler bazen bebeğin büyümesine engel oluyor o zaman insülin başlayıp diyet miktarını arttırıyorlar. Tıp bayağı ilerledi

Canım doktor önce ideal kiloma bakıyo.ideal kilom 64 tü ama ben 60 kiloyla hamile kaldım.onuda düşünerek hareket ediyo.yani 10 kilo almışım gibi hesaplıyo.internettede böyle siteler var kaç kilo almamızla ilgili.orayada bakınca benimki fazla görünmüyo.

anlattığın idrar yolu enfeksiyonunun biraz ilerlemiş hali gibi geldi bana. bende idrar yolları enfeksiyonu biraz ilerlesin hemen böbreğe vurmaya başlıyor. bi tahlil yaptır istersen.allah korusun enfeksiyon böbreğe vurmasın.

iyiymiş gerçekten fiyatlar. orda pazarlık şansın falan da oluyor o güzel. ben ilk hamileliğimde o bölgede çalışıyordum sürekli öğlenleri oralarda gezip tamamladım herşeyimi. şimdi gidemiyorum bir türlü. orasının tek kötü yanı herşeyin nakit olması yoksa çeşit bol fiyatlar daha indirimli.

ben 2 hafta önce kontrolde tartıldım 5,5 kilo almıştım. ama o tarihten beri şeker sebebiyle diyetteyim. bu ay zaten doktorun koyduğu sınır 1 kilo. inşallah son 3 ayda diyet sayesinde birer kilo alıp 9-10 kilo ile tamamlarım hamileliği.

Bir de protein çok önemli hıı bir de şeker için şunu söyleyeyim diyetler bazen bebeğin büyümesine engel oluyor o zaman insülin başlayıp diyet miktarını arttırıyorlar. Tıp bayağı ilerledi
Iste şuan tek umudum 100lük testte şekerin normal cikmasi..diyete gerek kalmaz umarim..zaten 50 likte yüksek cikinca hemen normal ekmegi pirinci ve tüm yapay tatli islerini biraktim..insallah kikomu de sekerimi de olumlu etkiler..

Amin canım. İnş cumaya kadar seni rahatlatıcak kiloyu almış olur o minikkuş:) cuma haber et olur mu:)

Evet nakit parayla gitmek lazım adamların post cihazı bile Yok uygun oluyor baby corner hastane çıkışı aldım 80 tl ye uygun geldi internet de 120 tl civarı ama çok şey almadım kalabalık gittik herkesle birlikte olunca olmuyor iki kişi gidip alcan çıkcan

Gaviscon beni de çok kurtarıyor sorma. Benim de iki üç hafta önce bulanıyordu hatta bi gün sabaha kadar kustum . Sonra ara ara bulandı ama bu ara yok sanki son bir haftadır .

Ya evet herkes aynısını söylüyor. En güzel zamanların diyor :)

Kızlar işte bunu almak istiyorum 125 tl
Facebookta nila bebek diye bi sayfa.. sitesi de var sanırım.. 3kişi alacaksak indirim yaptıralım

Eklentiler

• IMG_5818.webp
    21 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_5816.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 108
Su geldi mi? Belli bir düzenli aralığı var mı? Pozisyon değiştirin, yürüyün. aynı düzende gidiyor mu bakın?
Mümkünse acile gidin.
Su gelmedi. Yürüyünce geçmedi ama belli bir ritmi yok. Şimdi olmuyor yarım saattir. Belki de bebek hareketidir. İlk defa bu kadar rahatsız oldum.

Su gelmedi. Yürüyünce geçmedi ama belli bir ritmi yok. Şimdi olmuyor yarım saattir. Belki de bebek hareketidir. İlk defa bu kadar rahatsız oldum.

Gebelik boyunca yalancı sancı olabiliyor. En önemlisi düzenli mi? Düzenliyse pozisyon değiştirince geçiyor mu? Mesela otururken sancı girdi, yürüyüş yapınca geçti gibi.
Artık bebekler büyüyor, acı-sancı hayatımızın bir parçası ne yazık ki.
Yine de akşama kadar kendinizi dinleyin, olmadı bir hastaneye uğrar nst yaptırırsınız.
Geçmiş olsun.

Hamilelik Öncesi ideal kiloyu baz alarak şimdiki kilona göre yönlendiriyor, doğru mu ? Mesela 160 boyundaki biri 53 olması gerekirken 62 ile hamile kalırsa bu durumda 28.haftada 3.5 kilo almasını 12.5 kilo almış gibi hesaplayıp ona göre yönlendirme yapıyor dimi.

Eğer böyleyse benim tezim de doğru çıkıyor :)) çünkü ben hep böyle diyordum. İdeal kiloya göre kişi ne kadar kilo aldığını takip ederse fazla kilo aldığı an diyetle sabitleme kiloyu. Doğum sonrası da fazla uğraşmaz :))

Kızlar işte bunu almak istiyorum 125 tl
Facebookta nila bebek diye bi sayfa.. sitesi de var sanırım.. 3kişi alacaksak indirim yaptıralım

Güzelmiş begendim. Ben bir tane kapı süs yaptırdım ekte görebilirsin ama büyük geldi gözüme hastaneye gidip bakmam lazım asabileceğim şekilde mi kapı diye :) buna benzer yastıkta diğer paylaştığım gibi ama ona 70 TL istiyorlar çok insafsızlar :)

Eklentiler

• IMG_6878.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_6734.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 112
güzelmiş de o yastığa niye o kadar istiyorlar ... bana 125 tl bile çok geldi )) hala araştırıyorum

Canim ben resim düsünüyorum.. kendime terlik tac takimi almistim icinde bebis icin tulum ve ayakkabisida var ayicikli mavi,, dogumdan sonra direk onlari giydirsinler hemsireler hastanede cektireyim diyorum benim üzerimdede gecelik olucak esimde mavi bir gömlek giyer diye düsündüm.yada biraz toparlandiktan sonra bende üzerime sik birsey giyip yine tacimi takip oglumada tulumu ve ayakkabisini giydiriririm öyle biryerde cektiririz

Kapı susunü ne kadara yaptırdın? benimde hoşuma gidiyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…