Kızlar kilolar ne alemde ben 15,5 kg almış bulunmaktayım çok abartı yemiyorum kendimi de kısıtlamıyorum 28+4 olduk cumartesi günü randevumuz var Dr bidaha ki geldiğinizde bebiş 1,5 kg civarında olur demişti ben alıyorum inşallah kızım da alıyordur
Canım bende 29+3 de 14 kilo almış bulunmaktayım.20 yi bulurum ben kesin.acaip bi iştah var cünkü ve malesefki ekmrk hamur işi hastasıyım.kahvaltıda iki pide yiyorum
Bir de protein çok önemli hıı bir de şeker için şunu söyleyeyim diyetler bazen bebeğin büyümesine engel oluyor o zaman insülin başlayıp diyet miktarını arttırıyorlar. Tıp bayağı ilerlediYa ben 5 ögün yiyorum epsinde aklima gelmiyo yürümek..
Canım doktor önce ideal kiloma bakıyo.ideal kilom 64 tü ama ben 60 kiloyla hamile kaldım.onuda düşünerek hareket ediyo.yani 10 kilo almışım gibi hesaplıyo.internettede böyle siteler var kaç kilo almamızla ilgili.orayada bakınca benimki fazla görünmüyo.28+1 bizimde bugun. Bende 15 kilo aldım, suan 64 kiloyum ve doktorum dehşet kızıyor, artık diyet yapıyorum son bir aydır sadece 1 kilo aldım. Sizin doktorlar bişey demiyormu yahuuuvalla benı bıraksan 2 pideden fazlasınıda yerım ama sadece yumurta bikaç zeytin küçük parça peynir vs..
Kizlar iki gündür sağ bobregime doğru sancı giriyor. Bugün iki kere girdi ama dün 2-3 saat boyunca 5 -10 dkda bir sancı girdi. Niye böyle oldu ki şimdi. Bebiste kıpırtı var ama tekmelemiyor dün akşamdan beri.
Bu arada biraz ayakta kalınca benimde topuklarim ağrıyor.
Canm ben bi pıjama takımı aldım havuzlu Handan sabahlıklı takım 90 tl birde tek gecelik aldım 40 tl evde saten sabahlık var onla geceliği takım yapcam bir kaç Tanede penye alırım uygun fiyatlı akşamları yatarken onu giyerim diye düşündüm bence internetten uygundu
Iste şuan tek umudum 100lük testte şekerin normal cikmasi..diyete gerek kalmaz umarim..zaten 50 likte yüksek cikinca hemen normal ekmegi pirinci ve tüm yapay tatli islerini biraktim..insallah kikomu de sekerimi de olumlu etkiler..Bir de protein çok önemli hıı bir de şeker için şunu söyleyeyim diyetler bazen bebeğin büyümesine engel oluyor o zaman insülin başlayıp diyet miktarını arttırıyorlar. Tıp bayağı ilerledi
Amin canım. İnş cumaya kadar seni rahatlatıcak kiloyu almış olur o minikkuş:) cuma haber et olur mu:)Amin hepimizin miniklerini korusun allah..saglikla gelsinler...aslinda evet son iki haftadir karnimin gerildigini sistigini daha net hissediyorum ama demek ki az almis..insallah dedigin gibi bu haftalarda hizla alir kilosunu..internetten baktigim ortalamada kilosu ama tam arada 25 haftada 650-900 falan aralik ama benim minik kelebegim 727 idi..insallah bu cuma gorucem ne kadar aldigini..
Evet nakit parayla gitmek lazım adamların post cihazı bile Yok uygun oluyor baby corner hastane çıkışı aldım 80 tl ye uygun geldi internet de 120 tl civarı ama çok şey almadım kalabalık gittik herkesle birlikte olunca olmuyor iki kişi gidip alcan çıkcananlattığın idrar yolu enfeksiyonunun biraz ilerlemiş hali gibi geldi bana. bende idrar yolları enfeksiyonu biraz ilerlesin hemen böbreğe vurmaya başlıyor. bi tahlil yaptır istersen.allah korusun enfeksiyon böbreğe vurmasın.
iyiymiş gerçekten fiyatlar. orda pazarlık şansın falan da oluyor o güzel. ben ilk hamileliğimde o bölgede çalışıyordum sürekli öğlenleri oralarda gezip tamamladım herşeyimi. şimdi gidemiyorum bir türlü. orasının tek kötü yanı herşeyin nakit olması yoksa çeşit bol fiyatlar daha indirimli.
Gaviscon beni de çok kurtarıyor sorma. Benim de iki üç hafta önce bulanıyordu hatta bi gün sabaha kadar kustum . Sonra ara ara bulandı ama bu ara yok sanki son bir haftadır .Açıklama süpermiş gerçekten:))) ekşime ve yanma bende de vardı gaviscon biraz hafifletti ama şimdi biraz bulantı oluyor zaten son 3 ay ilk 3 aya geri dönüş diyorlar belki o kadar yoğun olmaz ama rahatsız ettiği kesin:))
Ya evet herkes aynısını söylüyor. En güzel zamanların diyor :)benim oğlum 40 hafta 4 günlük doğdu beklemekten çok sıkılmıştım tabi sonrasında keske az daha içerde dursaydı diyosun:) hamilelikte zor sonrasıda zor Allahım kolaylık versin hepimize annelerini üzmeyen uykusu düzgün olan ve tabi sağlıklı bebişler olsunlar
Su gelmedi. Yürüyünce geçmedi ama belli bir ritmi yok. Şimdi olmuyor yarım saattir. Belki de bebek hareketidir. İlk defa bu kadar rahatsız oldum.Su geldi mi? Belli bir düzenli aralığı var mı? Pozisyon değiştirin, yürüyün. aynı düzende gidiyor mu bakın?
Mümkünse acile gidin.
Su gelmedi. Yürüyünce geçmedi ama belli bir ritmi yok. Şimdi olmuyor yarım saattir. Belki de bebek hareketidir. İlk defa bu kadar rahatsız oldum.
Hamilelik Öncesi ideal kiloyu baz alarak şimdiki kilona göre yönlendiriyor, doğru mu ? Mesela 160 boyundaki biri 53 olması gerekirken 62 ile hamile kalırsa bu durumda 28.haftada 3.5 kilo almasını 12.5 kilo almış gibi hesaplayıp ona göre yönlendirme yapıyor dimi.Canım doktor önce ideal kiloma bakıyo.ideal kilom 64 tü ama ben 60 kiloyla hamile kaldım.onuda düşünerek hareket ediyo.yani 10 kilo almışım gibi hesaplıyo.internettede böyle siteler var kaç kilo almamızla ilgili.orayada bakınca benimki fazla görünmüyo.
Eğer böyleyse benim tezim de doğru çıkıyor :)) çünkü ben hep böyle diyordum. İdeal kiloya göre kişi ne kadar kilo aldığını takip ederse fazla kilo aldığı an diyetle sabitleme kiloyu. Doğum sonrası da fazla uğraşmaz :))Hamilelik Öncesi ideal kiloyu baz alarak şimdiki kilona göre yönlendiriyor, doğru mu ? Mesela 160 boyundaki biri 53 olması gerekirken 62 ile hamile kalırsa bu durumda 28.haftada 3.5 kilo almasını 12.5 kilo almış gibi hesaplayıp ona göre yönlendirme yapıyor dimi.
Kızlar işte bunu almak istiyorum 125 tl
Facebookta nila bebek diye bi sayfa.. sitesi de var sanırım.. 3kişi alacaksak indirim yaptıralım
güzelmiş de o yastığa niye o kadar istiyorlar ... bana 125 tl bile çok geldi )) hala araştırıyorumGüzelmiş begendim. Ben bir tane kapı süs yaptırdım ekte görebilirsin ama büyük geldi gözüme hastaneye gidip bakmam lazım asabileceğim şekilde mi kapı diye :) buna benzer yastıkta diğer paylaştığım gibi ama ona 70 TL istiyorlar çok insafsızlar :)
Canim ben resim düsünüyorum.. kendime terlik tac takimi almistim icinde bebis icin tulum ve ayakkabisida var ayicikli mavi,, dogumdan sonra direk onlari giydirsinler hemsireler hastanede cektireyim diyorum benim üzerimdede gecelik olucak esimde mavi bir gömlek giyer diye düsündüm.yada biraz toparlandiktan sonra bende üzerime sik birsey giyip yine tacimi takip oglumada tulumu ve ayakkabisini giydiriririm öyle biryerde cektiririzArkadaşlar yenidoğan fotoğraf çekimi için ne düşünüyorsunuz? Ben ilk başlarda tamamen karşıydım hele normal olsa orda mahremiyet çok önemli bence bi de o sancıyla başımın kalabalık olmasını istemem diye düşündüm.Ama şimdi o anları da kaçırmış gibi olacam ben kendi derdimle uğraşırken neler yaşadığımı sonradan görmek ister miyim acaba? :)) kafam karıştı sonradan pişman olmak istemiyorum:)
Güzelmiş begendim. Ben bir tane kapı süs yaptırdım ekte görebilirsin ama büyük geldi gözüme hastaneye gidip bakmam lazım asabileceğim şekilde mi kapı diye :) buna benzer yastıkta diğer paylaştığım gibi ama ona 70 TL istiyorlar çok insafsızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?