2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kapı susunü ne kadara yaptırdın? benimde hoşuma gidiyor bunlar.

145 TL idi biraz indirim yapın dedim 130 a yaptı birde 11 tl kargo parası ödedim. Çok pahalı ve resimdekinden daha büyük duruyor. Hastane kapısına nasıl asıcam onu düşünüyorum birde çünkü çerçeve gibi takma düğmesi var sadece..

güzelmiş de o yastığa niye o kadar istiyorlar ... bana 125 tl bile çok geldi )) hala araştırıyorum

evet banada pahalı geldi, ama çerçevede ayıcıklar olduğu için böyle ayıcıklı isimli bir yastık çok uyumlu olur diye düşünüyorum. Perşembe dr kontrolüm var rica edip doğum odalarını görmek isticem artık. orada bir incelerim o zaman kafamda netleştirebilirim

Ewet canım benim doktor ona göre hesaplama yapıyor.bana cok fazla gelmişti 14 kilo ama doktorum normal dedi.tabiki az alsam iyi ama masallah iştah cok acık.1.73 boy ve 60 kiloydum.suan 74 oldum

Ay ne güzel olur kuzum ya.Hastanedeyken ilk anları çok önemli bence ben de o yüzden istiyorum.Çekim yaptıracak olanlar ona göre gecelik pijama takımı falan alıyor çok açık olmayan :)) ne tatlıdır şimdi onun tulumu ayakkabısı küçük adam gibi maşallah

Evet bende hem pijama takimi olarak hem gecelik hemde bide üzerine sabahlik almistim beyaz hafif dantelli pamuklu güzel pozlar olur insallah Yaa teyzesii hemde nasil gel beni ye diyor minik ayaklariyla giyer artik

Ewet canım benim doktor ona göre hesaplama yapıyor.bana cok fazla gelmişti 14 kilo ama doktorum normal dedi.tabiki az alsam iyi ama masallah iştah cok acık.1.73 boy ve 60 kiloydum.suan 74 oldum
Maşallah çok güzel sen ve senin gibi zayıf başlayan hamile arkadaşlarıma. Malesef ben ve benim gibiler de boğazımızı tutarak sabrederek tamamlıcaz kalan günleri :)

Ben bir kaç yere sordum. En uygunu 750 TL. Çekilen fotoğraflara bakınca da aman aman bişey yok. Bende zaten profesyonel makina var eşim çeker bir kaç poz. Hemşirelerden biri de 3ümüzü çeker tamam işte. 1 aylıkken falan stüdyo çekimi yaptırcaz inşallah

Kızlar 15 kg kapasitesi olan bir bebek arabası kaç yaşına kadar kullanılır ??

canım benim dogum yapıcagım hastanede fotograf çekimü ve oda süsü hediye öyle demişti sekreter gerçi olmasada olur şimdi herkes fotografçı telefonların maşşallahı var

canım benim dogum yapıcagım hastanede fotograf çekimü ve oda süsü hediye öyle demişti sekreter gerçi olmasada olur şimdi herkes fotografçı telefonların maşşallahı var

Bizim aile biraz ihmalkar foto konusunda canım özel günlerde bir tane fotomuz olmaz bizim :)) hastanenin böyle bi hizmeti olması ne güzelmiş,benim gittiğim hastanenin anlaşmalı olduğu birkaç fotoğrafçı var onlara bi soracam fiyat ve neler dahil diye:)

Valla 1200-1500 arası diyen bile varmış sanki düğün çekimi yapıyoruz :)) profesyonel makina varsa hiç uğraşma canım sen eşin çeker ne güzel net fotoğraflarınız olur,onların yaptığı da çok farklı değil zaten

Slm kızlar yarın dr kontrolm var inş güzel haberler alırım bugün belimde acayip bi agrı var arada karnıma vuruo düzenli filan da değil nedir bu anlamadım yarına kadar sıkıntı yaşamasam da dr a gitsem yarın güzelce. nerden baksanız 7 aylık oldum her günüm ayrı stresle geçio ya

Nstye girdim sancı çıkmadı. Doktorum tatmin olmadı yarın yine gel belki o anda sancı gelmemiştir dedi. Serum yaptılar bakalım iyi gelir inşallah

Nstye girdim sancı çıkmadı. Doktorum tatmin olmadı yarın yine gel belki o anda sancı gelmemiştir dedi. Serum yaptılar bakalım iyi gelir inşallah
İyi olmana sevindim. Doktorla görüşüp iyi haberlerini alırsın umarım. Geçmiş olsun.

Kızlar ben cok dantelli sabahlık gecelikle rahat edemem sonucta kayınpederimde gircek odaya ziyaretçiler olcak erkek cok yatak işi gibi olmasın istiyorum ama daha alamadım
Fotografa gelince eşim çeker profesyonelden albüm yaparız yabancı biri istemiyorum o an ne ruh halim olur bilemem ama sarp 1 yaşına geldiğinde aile cekimi olabilir kırda bahcede:)
Bebeğin kilosuna gelince suan sorsanız bilmem değişik gelicek ama doktorum notmal diyor söylüyor sonra ucuyo kafamdan en son hatta bugün bakıyoruz kiloya dedi tamam dedim her bebek farklı yapıya sahip bu dogdugundada ole olacak kimi daha erken yürüyecek kimi daha geç konuscak büyük farklr olmadıgı sürece herşey normal bu yüZden bilimsel kitapları okumanızı öneriyorum her sorunun cevabı var
bakalım nisanda gidicem allahım yanımızda olsun
Bende 50lik sekerde 151 cıktı cok korktum yememe dikkat ettim 1 hafta sonra 100lük cok normal cıktı ama ben yinede dikkat ediyorum sonucta seker ne biZe ne ona yarar inş herşey iyi gider 25. Hafta bitmek üzere 7,5 kilo falan aldım normaldir inş
Bende durumlar böyle

Ay benim de şekerim 50 likte 151 cikti cuma gunu 100luk yapilicak ben de suan elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum insallah sizinki gibi benim de 100luk normal cikar boyle tecrubeler okudukca korkum azaliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…