- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Kapı susunü ne kadara yaptırdın? benimde hoşuma gidiyor bunlar.
güzelmiş de o yastığa niye o kadar istiyorlar ... bana 125 tl bile çok geldi )) hala araştırıyorum
Ewet canım benim doktor ona göre hesaplama yapıyor.bana cok fazla gelmişti 14 kilo ama doktorum normal dedi.tabiki az alsam iyi ama masallah iştah cok acık.1.73 boy ve 60 kiloydum.suan 74 oldumHamilelik Öncesi ideal kiloyu baz alarak şimdiki kilona göre yönlendiriyor, doğru mu ? Mesela 160 boyundaki biri 53 olması gerekirken 62 ile hamile kalırsa bu durumda 28.haftada 3.5 kilo almasını 12.5 kilo almış gibi hesaplayıp ona göre yönlendirme yapıyor dimi.
Canim ben resim düsünüyorum.. kendime terlik tac takimi almistim icinde bebis icin tulum ve ayakkabisida var ayicikli mavi,, dogumdan sonra direk onlari giydirsinler hemsireler hastanede cektireyim diyorum benim üzerimdede gecelik olucak esimde mavi bir gömlek giyer diye düsündüm.yada biraz toparlandiktan sonra bende üzerime sik birsey giyip yine tacimi takip oglumada tulumu ve ayakkabisini giydiriririm öyle biryerde cektiririz
Almis olsun her gruba yazicamAmin canım. İnş cumaya kadar seni rahatlatıcak kiloyu almış olur o minikkuş:) cuma haber et olur mu:)
Evet bende hem pijama takimi olarak hem gecelik hemde bide üzerine sabahlik almistim beyaz hafif dantelli pamuklu güzel pozlar olur insallahAy ne güzel olur kuzum ya.Hastanedeyken ilk anları çok önemli bence ben de o yüzden istiyorum.Çekim yaptıracak olanlar ona göre gecelik pijama takımı falan alıyor çok açık olmayan :)) ne tatlıdır şimdi onun tulumu ayakkabısı küçük adam gibi maşallah
Maşallah çok güzel sen ve senin gibi zayıf başlayan hamile arkadaşlarıma. Malesef ben ve benim gibiler de boğazımızı tutarak sabrederek tamamlıcaz kalan günleri :)Ewet canım benim doktor ona göre hesaplama yapıyor.bana cok fazla gelmişti 14 kilo ama doktorum normal dedi.tabiki az alsam iyi ama masallah iştah cok acık.1.73 boy ve 60 kiloydum.suan 74 oldum
Ben bir kaç yere sordum. En uygunu 750 TL. Çekilen fotoğraflara bakınca da aman aman bişey yok. Bende zaten profesyonel makina var eşim çeker bir kaç poz. Hemşirelerden biri de 3ümüzü çeker tamam işte. 1 aylıkken falan stüdyo çekimi yaptırcaz inşallahArkadaşlar yenidoğan fotoğraf çekimi için ne düşünüyorsunuz? Ben ilk başlarda tamamen karşıydım hele normal olsa orda mahremiyet çok önemli bence bi de o sancıyla başımın kalabalık olmasını istemem diye düşündüm.Ama şimdi o anları da kaçırmış gibi olacam ben kendi derdimle uğraşırken neler yaşadığımı sonradan görmek ister miyim acaba? :)) kafam karıştı sonradan pişman olmak istemiyorum:)
canım benim dogum yapıcagım hastanede fotograf çekimü ve oda süsü hediye öyle demişti sekreter gerçi olmasada olur şimdi herkes fotografçı telefonların maşşallahı varArkadaşlar yenidoğan fotoğraf çekimi için ne düşünüyorsunuz? Ben ilk başlarda tamamen karşıydım hele normal olsa orda mahremiyet çok önemli bence bi de o sancıyla başımın kalabalık olmasını istemem diye düşündüm.Ama şimdi o anları da kaçırmış gibi olacam ben kendi derdimle uğraşırken neler yaşadığımı sonradan görmek ister miyim acaba? :)) kafam karıştı sonradan pişman olmak istemiyorum:)
canım benim dogum yapıcagım hastanede fotograf çekimü ve oda süsü hediye öyle demişti sekreter gerçi olmasada olur şimdi herkes fotografçı telefonların maşşallahı varArkadaşlar yenidoğan fotoğraf çekimi için ne düşünüyorsunuz? Ben ilk başlarda tamamen karşıydım hele normal olsa orda mahremiyet çok önemli bence bi de o sancıyla başımın kalabalık olmasını istemem diye düşündüm.Ama şimdi o anları da kaçırmış gibi olacam ben kendi derdimle uğraşırken neler yaşadığımı sonradan görmek ister miyim acaba? :)) kafam karıştı sonradan pişman olmak istemiyorum:)
canım benim dogum yapıcagım hastanede fotograf çekimü ve oda süsü hediye öyle demişti sekreter gerçi olmasada olur şimdi herkes fotografçı telefonların maşşallahı var
Ben bir kaç yere sordum. En uygunu 750 TL. Çekilen fotoğraflara bakınca da aman aman bişey yok. Bende zaten profesyonel makina var eşim çeker bir kaç poz. Hemşirelerden biri de 3ümüzü çeker tamam işte. 1 aylıkken falan stüdyo çekimi yaptırcaz inşallah
İyi olmana sevindim. Doktorla görüşüp iyi haberlerini alırsın umarım. Geçmiş olsun.Nstye girdim sancı çıkmadı. Doktorum tatmin olmadı yarın yine gel belki o anda sancı gelmemiştir dedi. Serum yaptılar bakalım iyi gelir inşallah
Ay benim de şekerim 50 likte 151 cikti cuma gunu 100luk yapilicak ben de suan elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum insallah sizinki gibi benim de 100luk normal cikar boyle tecrubeler okudukca korkum azaliyoKızlar ben cok dantelli sabahlık gecelikle rahat edemem sonucta kayınpederimde gircek odaya ziyaretçiler olcak erkek cok yatak işi gibi olmasın istiyorum ama daha alamadım
Fotografa gelince eşim çeker profesyonelden albüm yaparız yabancı biri istemiyorum o an ne ruh halim olur bilemem ama sarp 1 yaşına geldiğinde aile cekimi olabilir kırda bahcede:)
Bebeğin kilosuna gelince suan sorsanız bilmem değişik gelicek ama doktorum notmal diyor söylüyor sonra ucuyo kafamdan en son hatta bugün bakıyoruz kiloya dedi tamam dedim her bebek farklı yapıya sahip bu dogdugundada ole olacak kimi daha erken yürüyecek kimi daha geç konuscak büyük farklr olmadıgı sürece herşey normal bu yüZden bilimsel kitapları okumanızı öneriyorum her sorunun cevabı var
bakalım nisanda gidicem allahım yanımızda olsun
Bende 50lik sekerde 151 cıktı cok korktum yememe dikkat ettim 1 hafta sonra 100lük cok normal cıktı ama ben yinede dikkat ediyorum sonucta seker ne biZe ne ona yarar inş herşey iyi gider 25. Hafta bitmek üzere 7,5 kilo falan aldım normaldir inş
Bende durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?