ücreti 1500 içine bunlarda dahilmiş işteBizim aile biraz ihmalkar foto konusunda canım özel günlerde bir tane fotomuz olmaz bizim :)) hastanenin böyle bi hizmeti olması ne güzelmiş,benim gittiğim hastanenin anlaşmalı olduğu birkaç fotoğrafçı var onlara bi soracam fiyat ve neler dahil diye:)
ücreti 1500 içine bunlarda dahilmiş işteBizim aile biraz ihmalkar foto konusunda canım özel günlerde bir tane fotomuz olmaz bizim :)) hastanenin böyle bi hizmeti olması ne güzelmiş,benim gittiğim hastanenin anlaşmalı olduğu birkaç fotoğrafçı var onlara bi soracam fiyat ve neler dahil diye:)
Allah razı olsun inşallah herkes iyi haberler alır.İyi olmana sevindim. Doktorla görüşüp iyi haberlerini alırsın umarım. Geçmiş olsun.
Hiç pahalı değil. Uygun hatta.Kızlar merhaba,
kapı süsü için neler aldınız ve ya yaptınız? set halinde buldum ben 125 tl çok mu pahalı? kapı süsü + yastık + sepet + 7 m tül hediye isim yazılması da bedava
Karninda agri ve sertlesme var mi cnmYa kızlar acaba dogum sancısı mı bu bel agrım geçmedi bacaklarımda agrıo sanki midem bulanıo ama korkudan mı neden bulanıo onu da anlamadım off
Canim dosta yükle yaziyo ya altta hemen.ordan girip galerinden istedigin.fotoyu secip atiyorsun.ama secmeden.once sagdan soldan biraz kirp fotoyu buyuk oldugi icin yukleme yapmiyo.bazenDun yazmistim progestan cok bas donmesi halsizlik yapti diye alttan aldim bende bugun hic yan etli gostermedi alttan alacagim bundan sonra. Kapi süsünden konu acilmis ben kendim yapacagim onlari keçeden cok guzel modeller buldum. Bana cok pahali geliyor onlar ama el emeği sonucta. Bide resim yukleyecektim ama yukleyemiyorum onceden oluyordu dosya yukleye basiyorum hic birsey cikmiyor ustte resim yada album ekle var onlarada basiyorum yine olmuyor. Var mi boyle resim dosya yukleyemeyen
İki kere agrı girdi ama uzun bi süredir yok ayaklarımı kaldırdım yarım saattir öle uzanıorum yarın sabaha kadar bişe olmasın da zaten dr randevum var yada ben cık endişeleniorum ondan mı oldum bilemiorm pufffKarninda agri ve sertlesme var mi cnm
Canım cok sevindim çıkmamasına. Benim de oluyor sertleşme sürekli. Ama ağır varsa tabii ki kontrol altında olman en iyisi ama iyisindir hiç merak etme rahat olmaya çalış ki kasilmalar stresten de olabilir.. geçmiş olsun çokNstye girdim sancı çıkmadı. Doktorum tatmin olmadı yarın yine gel belki o anda sancı gelmemiştir dedi. Serum yaptılar bakalım iyi gelir inşallah
Canim çok geçmiş olsun yarına ne kaldı ki.. sabret yarın inşallah güzel haberler alırsınİki kere agrı girdi ama uzun bi süredir yok ayaklarımı kaldırdım yarım saattir öle uzanıorum yarın sabaha kadar bişe olmasın da zaten dr randevum var yada ben cık endişeleniorum ondan mı oldum bilemiorm pufff
Cnm stres yapinca iyice artiyor da eger karninda sertlik varsa bi kac dk.icinde gecmez.ise ve agri da olursa bi git acil e.cnm.benim.oldu da sanci imis bilemedim.oyle durumda doktorum.hemen.ara dedi.İki kere agrı girdi ama uzun bi süredir yok ayaklarımı kaldırdım yarım saattir öle uzanıorum yarın sabaha kadar bişe olmasın da zaten dr randevum var yada ben cık endişeleniorum ondan mı oldum bilemiorm pufff
Güle güle giy canım netten mi aldın netten aldıysa üstteki hangisi oluyor ki onu gormemisim. Bi de bedeni neye göre aldinWaikikiden aldım.25 er lira... hastane için basit olsa da ev içinde elbise gibi rahat olur diye düşündüm
Allah razı olsun inşallah herkes iyi haberler alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?