2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ücreti 1500 içine bunlarda dahilmiş işte

ücreti 1500 içine bunlarda dahilmiş işte

Ya kızlar acaba dogum sancısı mı bu bel agrım geçmedi bacaklarımda agrıo sanki midem bulanıo ama korkudan mı neden bulanıo onu da anlamadım off

Kızlar ben de bugün Havuzluhandan pijama takımı ve gecelik sabahlık takımı aldım. Markası bone. Gecelik takımı 105, pijama takımı 70. İnternete göre uygun aldım baya. Ahnı marka internette daha pahalı. Bir tane de beyaz gecelik sabahlık takımı alıcam. Onu Bakırköy'de beğendim. 170 lira. Ben biraz süslü olsun istiyorum.

Eklentiler

• IMG_2041.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_2042.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_1815.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 108
Dun yazmistim progestan cok bas donmesi halsizlik yapti diye alttan aldim bende bugun hic yan etli gostermedi alttan alacagim bundan sonra. Kapi süsünden konu acilmis ben kendim yapacagim onlari keçeden cok guzel modeller buldum. Bana cok pahali geliyor onlar ama el emeği sonucta. Bide resim yukleyecektim ama yukleyemiyorum onceden oluyordu dosya yukleye basiyorum hic birsey cikmiyor ustte resim yada album ekle var onlarada basiyorum yine olmuyor. Var mi boyle resim dosya yukleyemeyen

Kizlar bu havuzluhana ben de gidecem ama yerini bana bi tarif eder misiniz gitmisken tum ihtiyaclari halledeyim diyorum.
Kapi susunu de hastane icin bunu dusundum. Evdeki odasina ayri bisey yapcam

Eklentiler

• e0188a6adb17a3d546ce7c7eb2449425.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 99
Canim dosta yükle yaziyo ya altta hemen.ordan girip galerinden istedigin.fotoyu secip atiyorsun.ama secmeden.once sagdan soldan biraz kirp fotoyu buyuk oldugi icin yukleme yapmiyo.bazen

Karninda agri ve sertlesme var mi cnm
İki kere agrı girdi ama uzun bi süredir yok ayaklarımı kaldırdım yarım saattir öle uzanıorum yarın sabaha kadar bişe olmasın da zaten dr randevum var yada ben cık endişeleniorum ondan mı oldum bilemiorm pufff

Nstye girdim sancı çıkmadı. Doktorum tatmin olmadı yarın yine gel belki o anda sancı gelmemiştir dedi. Serum yaptılar bakalım iyi gelir inşallah
Canım cok sevindim çıkmamasına. Benim de oluyor sertleşme sürekli. Ama ağır varsa tabii ki kontrol altında olman en iyisi ama iyisindir hiç merak etme rahat olmaya çalış ki kasilmalar stresten de olabilir.. geçmiş olsun çok

Canim çok geçmiş olsun yarına ne kaldı ki.. sabret yarın inşallah güzel haberler alırsın

Cnm stres yapinca iyice artiyor da eger karninda sertlik varsa bi kac dk.icinde gecmez.ise ve agri da olursa bi git acil e.cnm.benim.oldu da sanci imis bilemedim.oyle durumda doktorum.hemen.ara dedi.

Arkadaşlar kasılmayı çok rahat ayırd edersiniz merak etmeyin. O çok farklı bir duygu... karnınızın tamamının sizin kontrolünüz dışında taş gibi olduğunu düşünün. Ne yaparsanız yapın yumuşamaz. Asla bebek hareketi gibi değildir. Bölgesel dalgalanma olmaz. Topluca taş kesilir bir süre öyle kalır sonra kendiliğinden çözülür. Umarım anlatabilmişimdir anlatamadıysam da ilk yaşadığınızda bu farklı birşey fiyeceğinize eminim...

Bende de sürekli sertlesme oluyor valla artık ne normal ne değil bilmeden geçiriyorum günlerimi. Bu haftalarda olabilir herhalde böyle şeyler. Yalancı kasilma deniyor. Hepimiz sağ sağlım güzelce şu haftaları geçiririz insallah

kizlar cok kotuyu ayaklarim davul misali ve cok yaniyor hala calisiyorum sanirim bugun ayakta cok durdum neler yapabilirim ne gecirir sizce uzattim ayaklarimi ama banamisin demedi

Ben de bugün bunu biraz araştırdım soğuk suya koymak veya ayaklarını yuksel bir yere uzatmak gibi şeyler yaziyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…