Dr ile konuştum yat uyu dedi eger geçmezse gel yarın geldiğinde de iyice konttol ederiz dediCnm stres yapinca iyice artiyor da eger karninda sertlik varsa bi kac dk.icinde gecmez.ise ve agri da olursa bi git acil e.cnm.benim.oldu da sanci imis bilemedim.oyle durumda doktorum.hemen.ara dedi.
yok o şekilde kasılmadı sıpa dalgalanıo şükür şu anda rahatladım ama bel agrım duruo geceleri cok terliyorum belki de üşüttümArkadaşlar kasılmayı çok rahat ayırd edersiniz merak etmeyin. O çok farklı bir duygu... karnınızın tamamının sizin kontrolünüz dışında taş gibi olduğunu düşünün. Ne yaparsanız yapın yumuşamaz. Asla bebek hareketi gibi değildir. Bölgesel dalgalanma olmaz. Topluca taş kesilir bir süre öyle kalır sonra kendiliğinden çözülür. Umarım anlatabilmişimdir anlatamadıysam da ilk yaşadığınızda bu farklı birşey fiyeceğinize eminim...
Ay inş bu günlerde cok duygusalım film izliom aglıom haber izliom aglıom dün sinemada mutant filminde agladım yaaa endişelerim arttıkça deişik bişe oldumBende de sürekli sertlesme oluyor valla artık ne normal ne değil bilmeden geçiriyorum günlerimi. Bu haftalarda olabilir herhalde böyle şeyler. Yalancı kasilma deniyor. Hepimiz sağ sağlım güzelce şu haftaları geçiririz insallah
üsttekinin aynısını aldım çok rahata benzioWaikikiden aldım.25 er lira... hastane için basit olsa da ev içinde elbise gibi rahat olur diye düşündüm
soguk suya tuz at sonra da yüksekte dinlendir canım bide masaj yaptırt eşine cok ii geliokizlar cok kotuyu ayaklarim davul misali ve cok yaniyor hala calisiyorum sanirim bugun ayakta cok durdum neler yapabilirim ne gecirir sizce uzattim ayaklarimi ama banamisin demedi
Aynen öyle. Bizim düğün çekimlerimizi yapan fotoğrafçıya gittim. Bana 1250 olurmuş. 1 tane büyük albüm 2 küçük albüm veriyor. Ama o bile önceki çektiklerini gösterirken çok sanatsal şeyler olmuyor kendiniz de çekersiniz dediValla 1200-1500 arası diyen bile varmış sanki düğün çekimi yapıyoruz :)) profesyonel makina varsa hiç uğraşma canım sen eşin çeker ne güzel net fotoğraflarınız olur,onların yaptığı da çok farklı değil zaten
Canım tarif etmek zor. Sirkecide durağında indik biz bugün. Tahtakele tarafına doğru yürüdük. Eminönü durağında insek daha yakın olabilirdi sanırım. 15 dakika falan yürüdük. Kime sorsan tarif ediyorlar zaten.Kizlar bu havuzluhana ben de gidecem ama yerini bana bi tarif eder misiniz gitmisken tum ihtiyaclari halledeyim diyorum.
Kapi susunu de hastane icin bunu dusundum. Evdeki odasina ayri bisey yapcam
6defa canım nasıl gidiyor seninBugün bende diyabet polikliniğine gittim günde 7 kez ölçüm yapcam sen günde kaç kez yapcan
Benim de cok sert cnm.cok tedrgin oluyorum.yumuşayip sertlesyo.bazen.ama.agri.yok.yarin.nst ye baglancam.tekrar.bakalim.ins sanci.cikmaz yineBenim de karnım çok sert 2-3 gündür. Bebek büyüdüğü için mi oluyor acaba karnımızda gittikçe yer azaldığı için? Kötüye yormak istemiyorum. İnşallah normal birşeydir.
Sağol canım gerçekten çok korktum. Taş gibi oldu karnım bir saatin içinde 4-5kere. Herşeye normal diyen doktorum arayınca normal değil dedi ilk defa. İki gündür çok yürümüştüm bi de suyu az içtim belki o da tetikledi. Ama çok şükür sancı çıkmadı. İnşallah yarın da çıkmaz.Canım mesajlarını şimdi gördüm bir korku atlatmışsın.Ben de daha olmadı bu yalancı sancı...
neyseki nst de sancı çıkmamış
Çok şükür iyi gidiyor ama inan çok acım dikkat edince inş bir sıkıntı olmaz6defa canım nasıl gidiyor senin
Benimde hep normal çıkıyor sadece yemek yiyip hareket etmezsem 150küsürlerde çıkıyor anlamadım gittiÇok şükür iyi gidiyor ama inan çok acım dikkat edince inş bir sıkıntı olmaz
Dosya yukleye basiyorum ama hic bi degisim olmuyor ekranda onceden yukleyebiliyordum anlamadim ya niye olmuyorCanim dosta yükle yaziyo ya altta hemen.ordan girip galerinden istedigin.fotoyu secip atiyorsun.ama secmeden.once sagdan soldan biraz kirp fotoyu buyuk oldugi icin yukleme yapmiyo.bazen
Çok beğendim nereden aldın ben de alsam ve kaça aldın tabiKizlar bu havuzluhana ben de gidecem ama yerini bana bi tarif eder misiniz gitmisken tum ihtiyaclari halledeyim diyorum.
Kapi susunu de hastane icin bunu dusundum. Evdeki odasina ayri bisey yapcam
C.tesi Dr a bunu söylediğimde yürüyüşleri yasakladı ve dinlenmem gerektiğini söyledi. Riske atmayalım evde kal dediydiTopluca taş kesilir bir süre öyle kalır sonra kendiliğinden çözülür..
Sağol canım gerçekten çok korktum. Taş gibi oldu karnım bir saatin içinde 4-5kere. Herşeye normal diyen doktorum arayınca normal değil dedi ilk defa. İki gündür çok yürümüştüm bi de suyu az içtim belki o da tetikledi. Ama çok şükür sancı çıkmadı. İnşallah yarın da çıkmaz.
Himm sagol canim Ben eminonune gidip sorayim o zaman.Canım tarif etmek zor. Sirkecide durağında indik biz bugün. Tahtakele tarafına doğru yürüdük. Eminönü durağında insek daha yakın olabilirdi sanırım. 15 dakika falan yürüdük. Kime sorsan tarif ediyorlar zaten.
Almadim canim bu model sadece. Pinterestte buldum. Kendim kalip cikarip yapacam insallahÇok beğendim nereden aldın ben de alsam ve kaça aldın tabi
(((
Benim de cok sert cnm.cok tedrgin oluyorum.yumuşayip sertlesyo.bazen.ama.agri.yok.yarin.nst ye baglancam.tekrar.bakalim.ins sanci.cikmaz yine
Evet canım hareket önemli her yemekten sonra en az 10 dk yürü evdede yürüyebilirsin çok iyi oluyorBenimde hep normal çıkıyor sadece yemek yiyip hareket etmezsem 150küsürlerde çıkıyor anlamadım gitti
Evet canım baya fark oluyor arada 150 küsürlerde çıkıyor hareketsiz olunca hareket edincede 110 küsürlerde genelde yarın diyetisyene gitcez gitmesekmiki diyorum normal ya değerlerim kafam karıştı herkes bi yerlere yönlendiriyor :/Evet canım hareket önemli her yemekten sonra en az 10 dk yürü evdede yürüyebilirsin çok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?