2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben de 8-9 kg aldım ama bu aralar dikkat ediyorum...
10 haftam kaldı doğuma her hafta 500 gram alsam 14-15 kg ile tamamlarım diye hayal ediyorum...
yürüyüş kesinlikle hızlı artışı azalttı ama pestil gibi oluyorum...

Bugün e bebekten alışveriş yaptım mağazada 100 tl üzeri wifi ile bağlanınca 20 tl indirim geliyordu..
haberiniz olsun belki bir şey almak istersiniz...
Bir de beşiğimizi nihayet aldık Kraft tan park beşik aldık...

Cnm stres yapinca iyice artiyor da eger karninda sertlik varsa bi kac dk.icinde gecmez.ise ve agri da olursa bi git acil e.cnm.benim.oldu da sanci imis bilemedim.oyle durumda doktorum.hemen.ara dedi.
Dr ile konuştum yat uyu dedi eger geçmezse gel yarın geldiğinde de iyice konttol ederiz dedi
yok o şekilde kasılmadı sıpa dalgalanıo şükür şu anda rahatladım ama bel agrım duruo geceleri cok terliyorum belki de üşüttüm

Ay inş bu günlerde cok duygusalım film izliom aglıom haber izliom aglıom dün sinemada mutant filminde agladım yaaa endişelerim arttıkça deişik bişe oldum
Waikikiden aldım.25 er lira... hastane için basit olsa da ev içinde elbise gibi rahat olur diye düşündüm
üsttekinin aynısını aldım çok rahata benzio

kizlar cok kotuyu ayaklarim davul misali ve cok yaniyor hala calisiyorum sanirim bugun ayakta cok durdum neler yapabilirim ne gecirir sizce uzattim ayaklarimi ama banamisin demedi
soguk suya tuz at sonra da yüksekte dinlendir canım bide masaj yaptırt eşine cok ii gelio

Aynen öyle. Bizim düğün çekimlerimizi yapan fotoğrafçıya gittim. Bana 1250 olurmuş. 1 tane büyük albüm 2 küçük albüm veriyor. Ama o bile önceki çektiklerini gösterirken çok sanatsal şeyler olmuyor kendiniz de çekersiniz dedi

Kizlar bu havuzluhana ben de gidecem ama yerini bana bi tarif eder misiniz gitmisken tum ihtiyaclari halledeyim diyorum.
Kapi susunu de hastane icin bunu dusundum. Evdeki odasina ayri bisey yapcam
Canım tarif etmek zor. Sirkecide durağında indik biz bugün. Tahtakele tarafına doğru yürüdük. Eminönü durağında insek daha yakın olabilirdi sanırım. 15 dakika falan yürüdük. Kime sorsan tarif ediyorlar zaten.

Benim de karnım çok sert 2-3 gündür. Bebek büyüdüğü için mi oluyor acaba karnımızda gittikçe yer azaldığı için? Kötüye yormak istemiyorum. İnşallah normal birşeydir.

Benim de karnım çok sert 2-3 gündür. Bebek büyüdüğü için mi oluyor acaba karnımızda gittikçe yer azaldığı için? Kötüye yormak istemiyorum. İnşallah normal birşeydir.
Benim de cok sert cnm.cok tedrgin oluyorum.yumuşayip sertlesyo.bazen.ama.agri.yok.yarin.nst ye baglancam.tekrar.bakalim.ins sanci.cikmaz yine

Canım mesajlarını şimdi gördüm bir korku atlatmışsın.Ben de daha olmadı bu yalancı sancı...
neyseki nst de sancı çıkmamış
Sağol canım gerçekten çok korktum. Taş gibi oldu karnım bir saatin içinde 4-5kere. Herşeye normal diyen doktorum arayınca normal değil dedi ilk defa. İki gündür çok yürümüştüm bi de suyu az içtim belki o da tetikledi. Ama çok şükür sancı çıkmadı. İnşallah yarın da çıkmaz.

Canim dosta yükle yaziyo ya altta hemen.ordan girip galerinden istedigin.fotoyu secip atiyorsun.ama secmeden.once sagdan soldan biraz kirp fotoyu buyuk oldugi icin yukleme yapmiyo.bazen
Dosya yukleye basiyorum ama hic bi degisim olmuyor ekranda onceden yukleyebiliyordum anlamadim ya niye olmuyor

Kizlar bu havuzluhana ben de gidecem ama yerini bana bi tarif eder misiniz gitmisken tum ihtiyaclari halledeyim diyorum.
Kapi susunu de hastane icin bunu dusundum. Evdeki odasina ayri bisey yapcam
Çok beğendim nereden aldın ben de alsam ve kaça aldın tabi

Topluca taş kesilir bir süre öyle kalır sonra kendiliğinden çözülür..
C.tesi Dr a bunu söylediğimde yürüyüşleri yasakladı ve dinlenmem gerektiğini söyledi. Riske atmayalım evde kal dediydi (((

aman canım yorma kendini ben 5000 adımdan fazla atınca alarm veriyorum kendime yeter diye..
su içmek çok önemli bu dönemde suyumuz azalabilir...
inşallah daha olmaz yorgunluk sancıyı tetikler..

Himm sagol canim Ben eminonune gidip sorayim o zaman.

Benim de cok sert cnm.cok tedrgin oluyorum.yumuşayip sertlesyo.bazen.ama.agri.yok.yarin.nst ye baglancam.tekrar.bakalim.ins sanci.cikmaz yine

Hiç stres yapma canım. Belki normali budur. Benim ilk gebelik. Biraz da öyle avutuyorum kendimi. Hani daha önce yaşadığım bişey olmadığı için bana garip geliyordur belki diyorum. Bebek büyüdükçe belki böyle daha gergin daha sert olacak her geçen gün.
İnşallah yarın nstde sancı çıkmaz. Sakin olmaya çalış.

Evet canım hareket önemli her yemekten sonra en az 10 dk yürü evdede yürüyebilirsin çok iyi oluyor
Evet canım baya fark oluyor arada 150 küsürlerde çıkıyor hareketsiz olunca hareket edincede 110 küsürlerde genelde yarın diyetisyene gitcez gitmesekmiki diyorum normal ya değerlerim kafam karıştı herkes bi yerlere yönlendiriyor :/

Kızlar beşik arayışına devam ediyoruz hala. Çilekte bir beşik gördüm. Büyüyen beşikler genelde 1.80 oluyor, bu 1.60. Fiyatı da baya uygun büyüyen beşiklere göre. Yatak dahil 1000 tl civarı. Sizce böyle bir şey almak mantıklı mı? Odamı biraz sıkıştırıcak açıkçası ama uzun ömürlü olabilir.

Eklentiler

• IMG_1974.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_1975.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…