2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bravo harikasınız benden fazla kilo alan yok ya ben niye bu kadar çok kilo alıyorum hamileliklerimde ilki 29 du şimdi 15,5 oldu 25 le falanda bunu bitireceğim herhalde ama şuna dikkat ettim ne zaman vitamini düzenli kullanmaya başlasam kilom artıyor 1 haftada kilo almamıştım vitaminle 4 günde yarım kilo aldım. B12 düşük çıkmış D vitamini düşük.devit kullanıyorum ayrıca acaba b12 için de içmesem mi bildiğin şişiriyor Dr um kiloda henüz bişey demedi 69 la hamile kaldım şimdi 84,5 um nasıl bir.diyet uygulamam gerekiyor acaba...havalar ısınsın yürüyüş yapayım diyorum sıpa karnımda toplanıyor yürütmüyo haftalar ilerleyince sanırım hiç yürüyemeyeceğim...

Gece karnım sertti sabah uyandığımda normale dönmüştü. Tam seviniyordum geçti diye. İşe gitmek için ayağa kalkar kalkmaz yine aynı sert oldu.

@kardelen2558 iyi haberlerni bekliyoruz inşallah. İnşallah biz çok pimpirikleniyoruzdur.

Canım gerçekten çok kilo almışsın dr bir şey demedi mi yada önermedi mi

Spor lohusa pijaması arayan arkadaşlar ben buldum birtane ve hoşuma gitti sipariş vericem fiyatıda uyugun 60tl instagramda pembesi ve siyah beyazıda var emzirme atleti varmış içinde ..

Eklentiler

• IMG_0965.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_0966.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 102
Benimde geçen gün sertleşmişti ve hatta kasık ağrım bile vardı nstye girdim şükür sancı çıkmadı yalancı sancı olabiliyor ama yinede gidip baktırmak lazım hele benm gibi erken doğum riskiniz varsa

Günaydın. Ben baby cotton olanın büyük boyunu aldım 3 kapılı dolabı ile birlikte. Bir sürü çekmecesi var, altından yatak çıkıyor, oldukça da sağlam.
1 ayda teslim ediyorlar, o yüzden karar vermenizi tavsiye ederim. Biz Mart başı aldık, nisan 12'de gelecek dediler.
Yatağı yarı yaylı olduğu için bebeğe uygun değil dedi bizim bir çocuk doktoru arkadaş, İkea'dan pamuklu bir yatak alacağım içine.

gebelik şekeri var mı?

Ya benim fe 2 gündür açlıklarım yüksek çıkıyor

gunaydın hanımlar. nasılsınız? son trimestere girdik sıkıntılar başladı. allah bize önce 32. haftaya sonrada inşallah 36 . haftaya sağlıkla ulaşmayı nasip etsin. sıkıntılı olan tüm arkadaşlar allah yardımcınız olsun bebişler zamanlarını bekleyip sağlıkla gelsinler

Günaydınlar, Img 1815 olan bakırköyde olan mı ona bayıldım

Günaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak

Günaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
çok geçmiş olsun canım inşalah hemen atlatrsın

bendede arada oluyor öyle sertlikler bebeğin döndüğünü düşünerek kendimi avutuyorum. Kalçasıdır, başıdır diyorum. Düzenli sancı yoksa korkulcak bişey yoktur. Ayrıca bu dönemlerde artık yalancı sancılar başlıyor vücut kendini doğuma hazırlıyor.

Dün bendede ani şekilde boğaz yanması ve burun tıkanıklığı oldu. Gece yatarken okyanus suyu spreyi kullandım, sabahta kahvaltıdan sonra parool aldım. salgın var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…