Canım gerçekten çok kilo almışsın dr bir şey demedi mi yada önermedi miKızlar bravo harikasınız benden fazla kilo alan yok ya ben niye bu kadar çok kilo alıyorum hamileliklerimde ilki 29 du şimdi 15,5 oldu 25 le falanda bunu bitireceğim herhalde ama şuna dikkat ettim ne zaman vitamini düzenli kullanmaya başlasam kilom artıyor 1 haftada kilo almamıştım vitaminle 4 günde yarım kilo aldım. B12 düşük çıkmış D vitamini düşük.devit kullanıyorum ayrıca acaba b12 için de içmesem mi bildiğin şişiriyor Dr um kiloda henüz bişey demedi 69 la hamile kaldım şimdi 84,5 um nasıl bir.diyet uygulamam gerekiyor acaba...havalar ısınsın yürüyüş yapayım diyorum sıpa karnımda toplanıyor yürütmüyo haftalar ilerleyince sanırım hiç yürüyemeyeceğim...
Benimde geçen gün sertleşmişti ve hatta kasık ağrım bile vardı nstye girdim şükür sancı çıkmadı yalancı sancı olabiliyor ama yinede gidip baktırmak lazım hele benm gibi erken doğum riskiniz varsaGece karnım sertti sabah uyandığımda normale dönmüştü. Tam seviniyordum geçti diye. İşe gitmek için ayağa kalkar kalkmaz yine aynı sert oldu.
@kardelen2558 iyi haberlerni bekliyoruz inşallah. İnşallah biz çok pimpirikleniyoruzdur.
Günaydın. Ben baby cotton olanın büyük boyunu aldım 3 kapılı dolabı ile birlikte. Bir sürü çekmecesi var, altından yatak çıkıyor, oldukça da sağlam.Kızlar beşik arayışına devam ediyoruz hala. Çilekte bir beşik gördüm. Büyüyen beşikler genelde 1.80 oluyor, bu 1.60. Fiyatı da baya uygun büyüyen beşiklere göre. Yatak dahil 1000 tl civarı. Sizce böyle bir şey almak mantıklı mı? Odamı biraz sıkıştırıcak açıkçası ama uzun ömürlü olabilir.
gebelik şekeri var mı?Kızlar bravo harikasınız benden fazla kilo alan yok ya ben niye bu kadar çok kilo alıyorum hamileliklerimde ilki 29 du şimdi 15,5 oldu 25 le falanda bunu bitireceğim herhalde ama şuna dikkat ettim ne zaman vitamini düzenli kullanmaya başlasam kilom artıyor 1 haftada kilo almamıştım vitaminle 4 günde yarım kilo aldım. B12 düşük çıkmış D vitamini düşük.devit kullanıyorum ayrıca acaba b12 için de içmesem mi bildiğin şişiriyor Dr um kiloda henüz bişey demedi 69 la hamile kaldım şimdi 84,5 um nasıl bir.diyet uygulamam gerekiyor acaba...havalar ısınsın yürüyüş yapayım diyorum sıpa karnımda toplanıyor yürütmüyo haftalar ilerleyince sanırım hiç yürüyemeyeceğim...
Ya benim fe 2 gündür açlıklarım yüksek çıkıyorEvet canım baya fark oluyor arada 150 küsürlerde çıkıyor hareketsiz olunca hareket edincede 110 küsürlerde genelde yarın diyetisyene gitcez gitmesekmiki diyorum normal ya değerlerim kafam karıştı herkes bi yerlere yönlendiriyor :/
105 100 falan yani canım sıkıldıaçlıkları
Benimde en yüksek 94 çıktı bilmiyorum ki canım ara öğünlerin varmı105 100 falan yani canım sıkıldı
Günaydın teşekkür ederim bakıyorum.Kızlar günaydın hepsi... sitesnde bugun %50ye varan indirm varms anne bebek urunlernde de varms bakmak isterseniz:)
Evet canım çok iyiymiş ama sadece bugün müşKızlar günaydın hepsi... sitesnde bugun %50ye varan indirm varms anne bebek urunlernde de varms bakmak isterseniz:)
Kızlar ben de bugün Havuzluhandan pijama takımı ve gecelik sabahlık takımı aldım. Markası bone. Gecelik takımı 105, pijama takımı 70. İnternete göre uygun aldım baya. Ahnı marka internette daha pahalı. Bir tane de beyaz gecelik sabahlık takımı alıcam. Onu Bakırköy'de beğendim. 170 lira. Ben biraz süslü olsun istiyorum.
çok geçmiş olsun canım inşalah hemen atlatrsınGünaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
Gece karnım sertti sabah uyandığımda normale dönmüştü. Tam seviniyordum geçti diye. İşe gitmek için ayağa kalkar kalkmaz yine aynı sert oldu.
@kardelen2558 iyi haberlerni bekliyoruz inşallah. İnşallah biz çok pimpirikleniyoruzdur.
Günaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
Evet canm sadece bugne ozel maalesef hiç yoktan iyidir:)E
Evet canım çok iyiymiş ama sadece bugün müş((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?