2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Karnımın bir tarafında çok batmaya başlamıştı. İşyerinde biraz uzandım şimdi. Hemen yumuşadı karnım. Ve az önce batan yerde sanırım bebişin kafası var. Sertliğin yatınca geçmesi iyi bir şey mi?

Sagol canim 11 de randevum bakalim.benim de kalkarken karnim yumusak oluyo ama sonra sertlesmeler basliyo..onceki kontrolümde karnimda agri yoktu ama sertti.nst de sanci cikti.bakalim bu defa yine cikar buyuk ihtimalle..hayirlisi olsun da su 32.haftayi bi atlatalim insallah

Iyi bir sey canim.eger karninin bi tarafindda oluyor ise hic korkma.tamami kocaman sert oluyo pozisyon degistirince gecmiyo ve agri da oluyor ise o sanci olabilir

Iyi bir sey canim.eger karninin bi tarafindda oluyor ise hic korkma.tamami kocaman sert oluyo pozisyon degistirince gecmiyo ve agri da oluyor ise o sanci olabilir

Çok sağol canım. İçim rahatladı biraz. Karnım sertti ama bunun yanında karnımın bir tarafına birşey batıyordu sanki , acıyordu. Yattıktan sonra karnım yumuşayınca anladım bebek orda. Muhtemelen kafası orda, o baskı yapıyordu herhalde.

İnşallah sende de sancı çıkmaz , hayırlı haberlerle gelirisin.

Kızlar günaydın dün kontrolum vardı sukur yolundaymıs her sey Allahm hayrlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin bi dahaki kontrol 3hafta sonra 32hafta izin için de devlete de randevu alabilrsn dedi sekreterm oyle yapıcam bakalm:)

Bu arada bugune ozel hepsi.... sitesinde %50ye varan indirim var anne bebek ürünlernde de var bakabilirsinz kızlar:)

Ben hiç yumuşak veya sert olunca panik olmuyorum. İçini rahat tut, dönüyodur oralarda merak etme. ters dönüp iç organlarına fln vurmuştur. rahimde, legen kemiğinde kasılma yoksa rahat ol canım

Bizim kontrolde yarın ayrıca şeker yüklemesi yapılacak. Kesin rejim verecek bana gibi geliyor 10 kg aldım bizim dr. için çok fazla bişey bu
hangi sitede indirim var .... yazıyor

Insallah cnm.batma seklinde agri degil sanci cnm saha farkli.karnin bacaklarin kasiklarin agiriyo.senin ki bebisin kafasidir

Bizim kontrolde yarın ayrıca şeker yüklemesi yapılacak. Kesin rejim verecek bana gibi geliyor 10 kg aldım bizim dr. için çok fazla bişey bu
hangi sitede indirim var .... yazıyor
Bnde 9aldım ama doktorum memnun kilo durumumdan cok tabi 9almıs halim 62olunca ondan olabilr:)) hepsiburada da indrm canm

Spor lohusa pijaması arayan arkadaşlar ben buldum birtane ve hoşuma gitti sipariş vericem fiyatıda uyugun 60tl instagramda pembesi ve siyah beyazıda var emzirme atleti varmış içinde ..
Çok güzelmiş. Hangi hesapta gördünüz acaba?

Insaallah icinde hep bi korku. Randevu gunum degil ama haftaya randevu aldim yine rahim agzim hep korkutuyor beni.

Öyle mi bana oradaki kız bambu dedi yatağı. Pamuk yatağı da çok iyi değil diyor bazıları kafam karıştı benim de. İkeadakiler benim ölçüme uymuyor ki. Size de uymaz bence. Ölçüsüne baktınız mı? Büyük olanı daha kullanışlı bu arada. Bunun altında ayrıca bölmesi yok.

canım kullandığın vitaminlerle alakalıdır o kadar kilo alman. eğer bebeğinin gelişimiyle ilgili bir sıkıntı yoksa vitamin kullanımını kes bence. sağlık ocağında bana da vermişlerdi devit+d vitamini ben hiç kullanmadım dr um çok karşı bu tarz ilaçları kullanmaya tabi kilo artışına da çok karşı:) başka bi dr a da sormuştum kullanayım mı diye o da zaten bebeğin gelişimi güzel gereksiz kilo artışı yapar kullanma demişti. tabi ki sen bilirsin:)

Evet beyaz olanı Bakırköy'de denedim ve cok beğendim. Gür Pasajının altında var almayı düşünürsen. 180 lira nakit demişlerdi.

bende bir yere baktım bakırköy'den oradada fiyatlar böyle fazlaydı ama modelleri çok güzel. teşekkürler gittiğimde bakıcam :)

Yarı yaylı dediler. Bambu olması değil, içindeki materyal önemliymiş. Bebeğin şeklini almaması gerekiyor. Pamuk yazmışım özür dilerim, sert sünger olması gerekiyor (32-36 numara). Amerikan pediyatri derneğinin tavsiyesi ile.

Yataklara bu hafta bakacağım. Yataş'a da uğrayacağım. Size de haber veririm.

Çok sevinirim gerçekten. Yatak konusu benim için baya karışık çünkü. Bu arada takımın cibinliği 170 liraydı ben havuzluhandan 60'a aldım demiriyle beraber. Almadıysanız ve düşünüyorsanız öyle yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…