bendede arada oluyor öyle sertlikler bebeğin döndüğünü düşünerek kendimi avutuyorum. Kalçasıdır, başıdır diyorum. Düzenli sancı yoksa korkulcak bişey yoktur. Ayrıca bu dönemlerde artık yalancı sancılar başlıyor vücut kendini doğuma hazırlıyor.
Sagol canim 11 de randevum bakalim.benim de kalkarken karnim yumusak oluyo ama sonra sertlesmeler basliyo..onceki kontrolümde karnimda agri yoktu ama sertti.nst de sanci cikti.bakalim bu defa yine cikar buyuk ihtimalle..hayirlisi olsun da su 32.haftayi bi atlatalim insallahGece karnım sertti sabah uyandığımda normale dönmüştü. Tam seviniyordum geçti diye. İşe gitmek için ayağa kalkar kalkmaz yine aynı sert oldu.
@kardelen2558 iyi haberlerni bekliyoruz inşallah. İnşallah biz çok pimpirikleniyoruzdur.
Iyi bir sey canim.eger karninin bi tarafindda oluyor ise hic korkma.tamami kocaman sert oluyo pozisyon degistirince gecmiyo ve agri da oluyor ise o sanci olabilirKarnımın bir tarafında çok batmaya başlamıştı. İşyerinde biraz uzandım şimdi. Hemen yumuşadı karnım. Ve az önce batan yerde sanırım bebişin kafası var. Sertliğin yatınca geçmesi iyi bir şey mi?
Sağol canım bakıyorum şimdi. Malum eve kitlendik :)Kızlar günaydın hepsi... sitesnde bugun %50ye varan indirm varms anne bebek urunlernde de varms bakmak isterseniz:)
Iyi bir sey canim.eger karninin bi tarafindda oluyor ise hic korkma.tamami kocaman sert oluyo pozisyon degistirince gecmiyo ve agri da oluyor ise o sanci olabilir
Karnımın bir tarafında çok batmaya başlamıştı. İşyerinde biraz uzandım şimdi. Hemen yumuşadı karnım. Ve az önce batan yerde sanırım bebişin kafası var. Sertliğin yatınca geçmesi iyi bir şey mi?
Kızlar günaydın dün kontrolum vardı sukur yolundaymıs her sey Allahm hayrlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin bi dahaki kontrol 3hafta sonra 32hafta izin için de devlete de randevu alabilrsn dedi sekreterm oyle yapıcam bakalm:)
Bu arada bugune ozel hepsi.... sitesinde %50ye varan indirim var anne bebek ürünlernde de var bakabilirsinz kızlar:)
Insallah cnm.batma seklinde agri degil sanci cnm saha farkli.karnin bacaklarin kasiklarin agiriyo.senin ki bebisin kafasidirÇok sağol canım. İçim rahatladı biraz. Karnım sertti ama bunun yanında karnımın bir tarafına birşey batıyordu sanki , acıyordu. Yattıktan sonra karnım yumuşayınca anladım bebek orda. Muhtemelen kafası orda, o baskı yapıyordu herhalde.
İnşallah sende de sancı çıkmaz , hayırlı haberlerle gelirisin.
Bnde 9aldım ama doktorum memnun kilo durumumdan cok tabi 9almıs halim 62olunca ondan olabilr:)) hepsiburada da indrm canmBizim kontrolde yarın ayrıca şeker yüklemesi yapılacak. Kesin rejim verecek bana gibi geliyor 10 kg aldım bizim dr. için çok fazla bişey bu
hangi sitede indirim var .... yazıyor
Çok güzelmiş. Hangi hesapta gördünüz acaba?Spor lohusa pijaması arayan arkadaşlar ben buldum birtane ve hoşuma gitti sipariş vericem fiyatıda uyugun 60tl instagramda pembesi ve siyah beyazıda var emzirme atleti varmış içinde ..
Evet beyaz olanı Bakırköy'de denedim ve cok beğendim. Gür Pasajının altında var almayı düşünürsen. 180 lira nakit demişlerdi.Günaydınlar, Img 1815 olan bakırköyde olan mı ona bayıldım
Bnde 9aldım ama doktorum memnun kilo durumumdan cok tabi 9almıs halim 62olunca ondan olabilr:)) hepsiburada da indrm canm
Insaallah icinde hep bi korku. Randevu gunum degil ama haftaya randevu aldim yine rahim agzim hep korkutuyor beni.gunaydın hanımlar. nasılsınız? son trimestere girdik sıkıntılar başladı. allah bize önce 32. haftaya sonrada inşallah 36 . haftaya sağlıkla ulaşmayı nasip etsin. sıkıntılı olan tüm arkadaşlar allah yardımcınız olsun bebişler zamanlarını bekleyip sağlıkla gelsinler
Öyle mi bana oradaki kız bambu dedi yatağı. Pamuk yatağı da çok iyi değil diyor bazıları kafam karıştı benim de. İkeadakiler benim ölçüme uymuyor ki. Size de uymaz bence. Ölçüsüne baktınız mı? Büyük olanı daha kullanışlı bu arada. Bunun altında ayrıca bölmesi yok.Günaydın. Ben baby cotton olanın büyük boyunu aldım 3 kapılı dolabı ile birlikte. Bir sürü çekmecesi var, altından yatak çıkıyor, oldukça da sağlam.
1 ayda teslim ediyorlar, o yüzden karar vermenizi tavsiye ederim. Biz Mart başı aldık, nisan 12'de gelecek dediler.
Yatağı yarı yaylı olduğu için bebeğe uygun değil dedi bizim bir çocuk doktoru arkadaş, İkea'dan pamuklu bir yatak alacağım içine.
canım kullandığın vitaminlerle alakalıdır o kadar kilo alman. eğer bebeğinin gelişimiyle ilgili bir sıkıntı yoksa vitamin kullanımını kes bence. sağlık ocağında bana da vermişlerdi devit+d vitamini ben hiç kullanmadım dr um çok karşı bu tarz ilaçları kullanmaya tabi kilo artışına da çok karşı:) başka bi dr a da sormuştum kullanayım mı diye o da zaten bebeğin gelişimi güzel gereksiz kilo artışı yapar kullanma demişti. tabi ki sen bilirsin:)Kızlar bravo harikasınız benden fazla kilo alan yok ya ben niye bu kadar çok kilo alıyorum hamileliklerimde ilki 29 du şimdi 15,5 oldu 25 le falanda bunu bitireceğim herhalde ama şuna dikkat ettim ne zaman vitamini düzenli kullanmaya başlasam kilom artıyor 1 haftada kilo almamıştım vitaminle 4 günde yarım kilo aldım. B12 düşük çıkmış D vitamini düşük.devit kullanıyorum ayrıca acaba b12 için de içmesem mi bildiğin şişiriyor Dr um kiloda henüz bişey demedi 69 la hamile kaldım şimdi 84,5 um nasıl bir.diyet uygulamam gerekiyor acaba...havalar ısınsın yürüyüş yapayım diyorum sıpa karnımda toplanıyor yürütmüyo haftalar ilerleyince sanırım hiç yürüyemeyeceğim...
Evet beyaz olanı Bakırköy'de denedim ve cok beğendim. Gür Pasajının altında var almayı düşünürsen. 180 lira nakit demişlerdi.
Öyle mi bana oradaki kız bambu dedi yatağı. Pamuk yatağı da çok iyi değil diyor bazıları kafam karıştı benim de. İkeadakiler benim ölçüme uymuyor ki. Size de uymaz bence. Ölçüsüne baktınız mı? Büyük olanı daha kullanışlı bu arada. Bunun altında ayrıca bölmesi yok.
Çok sevinirim gerçekten. Yatak konusu benim için baya karışık çünkü. Bu arada takımın cibinliği 170 liraydı ben havuzluhandan 60'a aldım demiriyle beraber. Almadıysanız ve düşünüyorsanız öyle yapabilirsiniz.Yarı yaylı dediler. Bambu olması değil, içindeki materyal önemliymiş. Bebeğin şeklini almaması gerekiyor. Pamuk yazmışım özür dilerim, sert sünger olması gerekiyor (32-36 numara). Amerikan pediyatri derneğinin tavsiyesi ile.
Yataklara bu hafta bakacağım. Yataş'a da uğrayacağım. Size de haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?