2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz yatak odası takımı aldık. Büyüyen beşik altında yavur yatak.. Şubat ayında vergi indirimi vardı normalde 5600 gibi bir fiyat verdiler ama indirim vs 4700 e bağladık.

Eklentiler

• IMG_6635.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_6636.webp
    17 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_6637.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6638.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 83
çok güzelmiş güle güle güzel günlerde kullanın inşallah:)

İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla güzel günlerde.. Ben maskodan aldım mobilyalar Fidan markasındada aynı ürün vardı ve o uçuk bir fiyat verdi. Bu aldığım canbebe diye bir marka. Bu arada Zeki bebenin mobilyalarınıda çok begenmiştim onlarda 3500 tl gibi bişeydi indirimde yapacak tipleri vardı. Eşim bunu çok begendiği için bunda karar kıldık. İçinde tekstili yatağı vs herşeyi mevcut.. beatrices

merhaba kızlar ben kıyafetten başka bişey almadım bebeğime artık bişeylere başlasam çok ii olur diyorum göğüs pompası, ateş ölçer, ana kucağı fln hangi markalardan aldınız neleri önerirsiniz yardımcı olur musunuz bana?

Bu arada lateks yataklar da iyi diyorlar. Onlarla ilgili bilgin var mı? Ya da gittiğinde onu da sor istersen.

Ateşölçer Braun kulaktan ateşölçer, gögüs pompası avent elektrikli tekli, anakucağını henüz almadık bebek arabası travel sistem casual alcaz onun içerisinde veriyorlar.
Ateşölçer için kesinlikle kulaktan tavsiye ediliyor, geçen gün tvde uzmanın biri en doğru sonuç kulaktan dedi..

bende 55 ile hamıle kaldım 3 haftadır 70 kiloyum...
merak etme yalnız değilsin.
şekerde bır problm cıkmadıgı için dr sorun yapmadı.
bende yapmıyorum.
karnım çok büyümedi ama. genel olarak kilo aldım.basenler falan işte.

yataş, İşbir falan çok pahalı gelmişti bana.
bende ikeadan aldım.

peki göğüs pompası için bu fiyat uygun bi fiyat mı sence?
http://www.hepsiburada.com/philips-...ogus-pompasi-p-AILEAKM12582?magaza=ATTA BEBEK
ilk defa bakıyorum o yüzden acemiyim biraz

Canım gerçekten çok kilo almışsın dr bir şey demedi mi yada önermedi mi
Hayır hatta kendi tartmıyor ben kendim söylüyorum bu aralar çok fazla ödem oluyor bende oğlumda başka bir Dr a gidiyordum o çok kızıyordu hatta bu yüzden hiç anlaşamamıştık ben vitamine buluyorum zaten alıcı bir bünyem var normalde de.arkadaşımın Dr û vitamini zaten düzenli beslenmeden alıyorsun gerek yok boş yere şişirip kilo aldırır demiş vitamine başladığımda kilomda bariz artış oluyor

Günaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
Canim çok geçmiş olsun limonlu sıcak şu ya da ihlamur ic biraz iyi gelir inşallah. Dikkat et kendine

Bence çok güzel fiyatı da çok uygun canım

Günaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
Bende aynı durumdayım boğazım yanıyor burnum akıyor tıkanıyor öksürük çok fena

Günaydın kızlar kilo boy konusu benim de canımı sıkıyor...ben 62 den 72 e çıktım ..maalesef çok da yemek yiyorum diyemem ama.....sonra bebek sat a göre 27+1 günlük...şimdiye kadar bi hafta geri idi hamile olduğumu öğrendiğimden beri geçen gün doktora gittim 25+1 gözüküyor du git gide büyüyeceğine küçülüyor mu bu bebek boy 31 cm kilo 720 gr ....haliyle şeker yüklemesi konusu hiç açılmadı

Bebeğim çok.şükür haftasıyla uyumlu bende D vitamini ve b12 düşük çıktığı için kullanman gerekli dediler D vitamini için zaten devit kullanıyorum B 12 düşük çıkmasaydı iyiydi zaten 1 hafta içiyorum yaklaşık 1 kg alınca içmeyi bırakıyorum bırakınca kilo alımı yavaşlıyor sonra kilo için bebeğimi vitaminsiz mi bırakıyorum acaba düşüncesi ile tekrar başlıyorum bari arada içeyim arada içmeyim oluyor düzensiz içiyorum oğlumda hiç aksatmadan içtim 29 kg almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…