- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
çok güzelmiş güle güle güzel günlerde kullanın inşallah:)Biz yatak odası takımı aldık. Büyüyen beşik altında yavur yatak.. Şubat ayında vergi indirimi vardı normalde 5600 gibi bir fiyat verdiler ama indirim vs 4700 e bağladık.
Güle güle kullanın <3Biz yatak odası takımı aldık. Büyüyen beşik altında yavur yatak.. Şubat ayında vergi indirimi vardı normalde 5600 gibi bir fiyat verdiler ama indirim vs 4700 e bağladık.
çok güzelmiş güle güle güzel günlerde kullanın inşallah:)
Bu arada lateks yataklar da iyi diyorlar. Onlarla ilgili bilgin var mı? Ya da gittiğinde onu da sor istersen.Yarı yaylı dediler. Bambu olması değil, içindeki materyal önemliymiş. Bebeğin şeklini almaması gerekiyor. Pamuk yazmışım özür dilerim, sert sünger olması gerekiyor (32-36 numara). Amerikan pediyatri derneğinin tavsiyesi ile.
Yataklara bu hafta bakacağım. Yataş'a da uğrayacağım. Size de haber veririm.
merhaba kızlar ben kıyafetten başka bişey almadım bebeğime artık bişeylere başlasam çok ii olur diyorum göğüs pompası, ateş ölçer, ana kucağı fln hangi markalardan aldınız neleri önerirsiniz yardımcı olur musunuz bana?
bende 55 ile hamıle kaldım 3 haftadır 70 kiloyum...Kızlar bravo harikasınız benden fazla kilo alan yok ya ben niye bu kadar çok kilo alıyorum hamileliklerimde ilki 29 du şimdi 15,5 oldu 25 le falanda bunu bitireceğim herhalde ama şuna dikkat ettim ne zaman vitamini düzenli kullanmaya başlasam kilom artıyor 1 haftada kilo almamıştım vitaminle 4 günde yarım kilo aldım. B12 düşük çıkmış D vitamini düşük.devit kullanıyorum ayrıca acaba b12 için de içmesem mi bildiğin şişiriyor Dr um kiloda henüz bişey demedi 69 la hamile kaldım şimdi 84,5 um nasıl bir.diyet uygulamam gerekiyor acaba...havalar ısınsın yürüyüş yapayım diyorum sıpa karnımda toplanıyor yürütmüyo haftalar ilerleyince sanırım hiç yürüyemeyeceğim...
yataş, İşbir falan çok pahalı gelmişti bana.Yarı yaylı dediler. Bambu olması değil, içindeki materyal önemliymiş. Bebeğin şeklini almaması gerekiyor. Pamuk yazmışım özür dilerim, sert sünger olması gerekiyor (32-36 numara). Amerikan pediyatri derneğinin tavsiyesi ile.
Yataklara bu hafta bakacağım. Yataş'a da uğrayacağım. Size de haber veririm.
peki göğüs pompası için bu fiyat uygun bi fiyat mı sence?Ateşölçer Braun kulaktan ateşölçer, gögüs pompası avent elektrikli tekli, anakucağını henüz almadık bebek arabası travel sistem casual alcaz onun içerisinde veriyorlar.
Ateşölçer için kesinlikle kulaktan tavsiye ediliyor, geçen gün tvde uzmanın biri en doğru sonuç kulaktan dedi..
Hayır hatta kendi tartmıyor ben kendim söylüyorum bu aralar çok fazla ödem oluyor bende oğlumda başka bir Dr a gidiyordum o çok kızıyordu hatta bu yüzden hiç anlaşamamıştık ben vitamine buluyorum zaten alıcı bir bünyem var normalde de.arkadaşımın Dr û vitamini zaten düzenli beslenmeden alıyorsun gerek yok boş yere şişirip kilo aldırır demiş vitamine başladığımda kilomda bariz artış oluyorCanım gerçekten çok kilo almışsın dr bir şey demedi mi yada önermedi mi
fiyat uygun gibi duruyor.peki göğüs pompası için bu fiyat uygun bi fiyat mı sence?
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf332-01-natural-elektronik-gogus-pompasi-p-AILEAKM12582?magaza=ATTA BEBEK
ilk defa bakıyorum o yüzden acemiyim biraz
Canim çok geçmiş olsun limonlu sıcak şu ya da ihlamur ic biraz iyi gelir inşallah. Dikkat et kendineGünaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
Bence çok güzel fiyatı da çok uygun canımhttp://www.hepsiburada.com/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-p-HBV000000KU2S
arkadaşlar bu canta sizce çok mu küçük
peki göğüs pompası için bu fiyat uygun bi fiyat mı sence?
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf332-01-natural-elektronik-gogus-pompasi-p-AILEAKM12582?magaza=ATTA BEBEK
ilk defa bakıyorum o yüzden acemiyim biraz
Bende aynı durumdayım boğazım yanıyor burnum akıyor tıkanıyor öksürük çok fenaGünaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
teşekkür ederim canım yaa valla ilk hamilelik bu acemilik çok zormuş ne alıncak nasıl alıncak ne kadar alıncak:)Gayet uygun canım, bende e bebek indirim zamanı 250 Tl civarı birşeye aldım. Ateşölçeride 180 Tl civarı almıştım
Bebeğim çok.şükür haftasıyla uyumlu bende D vitamini ve b12 düşük çıktığı için kullanman gerekli dediler D vitamini için zaten devit kullanıyorum B 12 düşük çıkmasaydı iyiydi zaten 1 hafta içiyorum yaklaşık 1 kg alınca içmeyi bırakıyorum bırakınca kilo alımı yavaşlıyor sonra kilo için bebeğimi vitaminsiz mi bırakıyorum acaba düşüncesi ile tekrar başlıyorum bari arada içeyim arada içmeyim oluyor düzensiz içiyorum oğlumda hiç aksatmadan içtim 29 kg almıştımcanım kullandığın vitaminlerle alakalıdır o kadar kilo alman. eğer bebeğinin gelişimiyle ilgili bir sıkıntı yoksa vitamin kullanımını kes bence. sağlık ocağında bana da vermişlerdi devit+d vitamini ben hiç kullanmadım dr um çok karşı bu tarz ilaçları kullanmaya tabi kilo artışına da çok karşı:) başka bi dr a da sormuştum kullanayım mı diye o da zaten bebeğin gelişimi güzel gereksiz kilo artışı yapar kullanma demişti. tabi ki sen bilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?