- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
teşekkür ederim canım yaa valla ilk hamilelik bu acemilik çok zormuş ne alıncak nasıl alıncak ne kadar alıncak:)
Siz zayıf hamile kalmışsınız zaten ben 69 la kaldım boyum 167bende 55 ile hamıle kaldım 3 haftadır 70 kiloyum...
merak etme yalnız değilsin.
şekerde bır problm cıkmadıgı için dr sorun yapmadı.
bende yapmıyorum.
karnım çok büyümedi ama. genel olarak kilo aldım.basenler falan işte.
canım doktorun ne diyor konuyla ilgiliGünaydın kızlar kilo boy konusu benim de canımı sıkıyor...ben 62 den 72 e çıktım ..maalesef çok da yemek yiyorum diyemem ama.....sonra bebek sat a göre 27+1 günlük...şimdiye kadar bi hafta geri idi hamile olduğumu öğrendiğimden beri geçen gün doktora gittim 25+1 gözüküyor du git gide büyüyeceğine küçülüyor mu bu bebek boy 31 cm kilo 720 gr ....haliyle şeker yüklemesi konusu hiç açılmadı
69 çok bir kilo değil ya:) Ben de 68 ile kaldım :)Siz zayıf hamile kalmışsınız zaten ben 69 la kaldım boyum 167
aslında ateşölçer çokta kullanılan bir şey değil tabi bi tane muhakkak olsun elinizde ama inanın çocuğunuz ateşlendiğinde siz ölçmeden bile ne durumda olduğunu biliyorsunuz her ateşe müdahale etmemek gerekiyor zaten bunu çocuk doktorunuz açıklar size ilaç vermeniz gereken ateş olduğunda da siz çocuğunuzun durumundan anlıyorsunuz benim oğlum 3 yaşını geçti belki 2 kere felan ölçmüşümdür hiç endişelenmeyinAteşölçer Braun kulaktan ateşölçer, gögüs pompası avent elektrikli tekli, anakucağını henüz almadık bebek arabası travel sistem casual alcaz onun içerisinde veriyorlar.
Ateşölçer için kesinlikle kulaktan tavsiye ediliyor, geçen gün tvde uzmanın biri en doğru sonuç kulaktan dedi..
aslında ateşölçer çokta kullanılan bir şey değil tabi bi tane muhakkak olsun elinizde ama inanın çocuğunuz ateşlendiğinde siz ölçmeden bile ne durumda olduğunu biliyorsunuz her ateşe müdahale etmemek gerekiyor zaten bunu çocuk doktorunuz açıklar size ilaç vermeniz gereken ateş olduğunda da siz çocuğunuzun durumundan anlıyorsunuz benim oğlum 3 yaşını geçti belki 2 kere felan ölçmüşümdür hiç endişelenmeyin
canım zaten beslenmen düzenliyse ilaç takviyesine hiç gerek yok vitaminsiz kalmaz bebeğin emin ol etini sütünü balığını yiyebiliyosan içebiliyosan hiç sıkıntı olmaz bence:)Bebeğim çok.şükür haftasıyla uyumlu bende D vitamini ve b12 düşük çıktığı için kullanman gerekli dediler D vitamini için zaten devit kullanıyorum B 12 düşük çıkmasaydı iyiydi zaten 1 hafta içiyorum yaklaşık 1 kg alınca içmeyi bırakıyorum bırakınca kilo alımı yavaşlıyor sonra kilo için bebeğimi vitaminsiz mi bırakıyorum acaba düşüncesi ile tekrar başlıyorum bari arada içeyim arada içmeyim oluyor düzensiz içiyorum oğlumda hiç aksatmadan içtim 29 kg almıştım
Günaydın kızlar kilo boy konusu benim de canımı sıkıyor...ben 62 den 72 e çıktım ..maalesef çok da yemek yiyorum diyemem ama.....sonra bebek sat a göre 27+1 günlük...şimdiye kadar bi hafta geri idi hamile olduğumu öğrendiğimden beri geçen gün doktora gittim 25+1 gözüküyor du git gide büyüyeceğine küçülüyor mu bu bebek boy 31 cm kilo 720 gr ....haliyle şeker yüklemesi konusu hiç açılmadı
Hepimiz aldık bunlardan heralde. Ben de hastanede de kullanacagım. Çizgiliyi cok begenmemiştim ama dun evde yatarken giydim. Öyle rahat ve guzel ki. Çook sevdim. İyi ki almışım. Zaten onceden de ben lcw pijamalarından hep alırdım. Bir de onceden aldıgım ip askılı pijaamlar vardı lcw fen. Gögusleri çiftli. Bu niye boyle ki deyip giymiyordum. Meger emzirme bolumu koymuşlar grceliğe. 2 tane falan var kullamılmamış oncefen kalan denk geldiWaikikiden aldım.25 er lira... hastane için basit olsa da ev içinde elbise gibi rahat olur diye düşündüm
canım zaten beslenmen düzenliyse ilaç takviyesine hiç gerek yok vitaminsiz kalmaz bebeğin emin ol etini sütünü balığını yiyebiliyosan içebiliyosan hiç sıkıntı olmaz bence:)Bebeğim çok.şükür haftasıyla uyumlu bende D vitamini ve b12 düşük çıktığı için kullanman gerekli dediler D vitamini için zaten devit kullanıyorum B 12 düşük çıkmasaydı iyiydi zaten 1 hafta içiyorum yaklaşık 1 kg alınca içmeyi bırakıyorum bırakınca kilo alımı yavaşlıyor sonra kilo için bebeğimi vitaminsiz mi bırakıyorum acaba düşüncesi ile tekrar başlıyorum bari arada içeyim arada içmeyim oluyor düzensiz içiyorum oğlumda hiç aksatmadan içtim 29 kg almıştım
Canım bazen doktorlarada güven olmuyo inanki.kızım hastalandıgında özel hastaneye götürdük cok sıra beklememek için.doktor baktı etti dört tane surup yazdı.ewe gelip prospektusleri okuyunca ikisinin ates düşürücü ikisininde antibiyotik oldugunu gördük.yani ne gerek vardı aynı işlevi yapan şuruplar yazmasının.ilaç şirketleriyle anlaşmalılar sanırım.o yüzden bol keseden yazıyolarİlaç kullanmaktan ben kendim bile çekiniyorum. Bebeğime dr. un önermediği hiç bir şey veremem :) Bizim evde yoktu ateşölçer yetişkinler içinde kullanılıyor arada ben bile bakıyorum ateşime
Geçmiş olsun iki gündür aynı durumdayım. kolay kolay geçmiyor bol bol dinlenGünaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
Hamilegiyimlyndevon canım hesabın adıÇok güzelmiş. Hangi hesapta gördünüz acaba?
Ricaa ederimRba8992 gördüm, yazıyormuş. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?