2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ya evet bazı özel hastane doktorlarını gerçekten anlamak çok zor, ne yaptıklarını bende anlamıyorum o yüzden güvenilir bir dr. bulmak lazım.

Ben de bu hafta Kadıköy'e bakacağım. Bir de Rba8992 arkadaşın paylaştığı hesabın internet sitesinde çok güzel ürünler var.

Oda eşyaları gelmeden yıkamaya girmiyorum ben. Evde iki kedi var, şimdilik dursun, dolap gelince hallederim :)

Şu gecelik işi bende de muamma . beğndiğim iki gecelik var pierre cardin. 2 si 140 tutuyor. 10 tl de indirimim var n 11 de. 130 gelecek. acaba çok mu şöyle mi diye düşünüyorum. sonra diyorum bunlar bir kere olur içine yatanı al.

ay fenalardayım. eminönüne gidecektim orda da herşey nakit. birde alınacak bir sürü şeyim var o kadar gezmeye vaktim yok. nasıl olacak bilmiyorum.

Benim de dolap geldi. Eşyalar da tamam havaları bekliyodum düzelmesini :) oraya da bakayım bi gecelik için.

Canım ben istanbulda değilim malesef olsa gezerdim. Sakaryada pek seçeneğim yok. Çok fazla giymyeceğim bişey zaten. Acıyorum ona verilcek paraya. İki tanesi 140 sa iyi bence. Çünkü fiyatlar hepöyle. Lohusa yazdı mı tamam üç beş katı.
Sade bişey arıyorum bakalım bulursam sizle de paylaşırım. Hepsiburada ya baktım iki tane beğendim sayılır ama renlerinden dolayı almajtan vazgeçtim yine :)

http://www.hepsiburada.com/sahinler-lohusa-gecelik-sabahlik-takim-mbp21546-1-p-GYRT2946-02

http://www.hepsiburada.com/eros-esk10852-suprem-lohusa-o-patli-kolsuz-gecelik-p-HBV00000437RH

Boyu iyiymiş aslında. sallanıyormuydu bu?

Günaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
Allah şifa versin. Kapmışsın şifayı

Biz yatak odası takımı aldık. Büyüyen beşik altında yavur yatak.. Şubat ayında vergi indirimi vardı normalde 5600 gibi bir fiyat verdiler ama indirim vs 4700 e bağladık.
Çok güzelmiişş. güle güle kullansın bebişin

peki göğüs pompası için bu fiyat uygun bi fiyat mı sence?
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf332-01-natural-elektronik-gogus-pompasi-p-AILEAKM12582?magaza=ATTA BEBEK
ilk defa bakıyorum o yüzden acemiyim biraz

Ben ebebekte indirim varken Lansinoh ikili elektrikli olanı 215tlye almıştım..

keşke bir de noktalama işareti kullansaydın arkadaşım..

Ben de şu takımı aldım 100 tlye. Artış marka. Kumaşı falan güzel ama giyince çok komik hissettim. Normalde spor giyinen biriyim. Fotoğraflarda ekru çok hoşuma gidiyor. Sırf o yüzden aldım

Doğum sonrası oda çekimi için fotoğraf çekimi düşünen var mı kızlar ? Ben hastane değiştirdiğim için yeni bi fotoğrafçı arıyorum. Pendik ve çevresinde var mı bildiğiniz biri.
Not : bayan fotoğrafçı düşünüyorum, rahat olmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da çok güzelmiş, sezeryan olan bir arkadaşım pijama takımında çok zorlanmış. Ben normal doğum istiyorum ama sezeryan olma ihtimalinide düşünerek gecelik ve sabahlık düşündüm

Sizce bu lohusa gecelik nasıl kızlar ?

Ben sezeryan olacağım için geceliklere bakıyorum hep

Ben bunu nette hep goruyorum ama nasıl birşey bilemiyorum. Kullanışlımıdır acaba?

Markası siyah inci

Eklentiler

• 180011_0.webp
    7 KB · Görüntüleme: 56
hu - huu nihayet çevremde kedili ve hamile birini buldum :)))
kaç senedir kedileriniz var? ve bebeğe alıştırmak için hazırlıklara başladınız mı? bebek ağlama / gülme sesleri gibi ?

kuzummmmm sen ne arıyosun zaten en kralı bizim hastanede var )))
çok da uyguna... ben doğum fotoğrafcısına karşı olan biri olarak fiyatları görünce ok dedim :)))

hu - huu nihayet çevremde kedili ve hamile birini buldum :)))
kaç senedir kedileriniz var? ve bebeğe alıştırmak için hazırlıklara başladınız mı? bebek ağlama / gülme sesleri gibi ?
:) Ailemde 30 senedir var:) Benim evimde de 4 senedir vardı, evlenince kedilerimi çeyiz olarak aldım geldim 2 yıllık evliyiz. Eşim de ben de kedileri çok seviyoruz.
Alıştırma konusunda, kedilerimin biri büyük, 10 yaşında, sanırım önceki sahibinden bebeğe alışık ( hasta olduğu için atılmış büyükken aldım) , kuzenimizin oğlu ağlayınca omzuna pış pış yapar gibi pati atıyor:) Kafasını sürtüyor filan.
Genç olan 4 yaşında, bebek görünce uzak duruyor, çok yanaşırsa iki ayak üzerinde bakıp kokluyor.
Şu anda planımız doğumdan sonra bebeğin bezi ve ilk kıyafetini önceden eve göndermek, koklasın dedi veteriner. Onun dışında zaten gürültü çıkartacağı için bebek, pek muhatap olacaklarını zannetmiyorum.

Sizin kediniz genç mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…