- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Canım bazen doktorlarada güven olmuyo inanki.kızım hastalandıgında özel hastaneye götürdük cok sıra beklememek için.doktor baktı etti dört tane surup yazdı.ewe gelip prospektusleri okuyunca ikisinin ates düşürücü ikisininde antibiyotik oldugunu gördük.yani ne gerek vardı aynı işlevi yapan şuruplar yazmasının.ilaç şirketleriyle anlaşmalılar sanırım.o yüzden bol keseden yazıyolar
Artık 7. Ayı dolduruyoruz yavaştan. Bundan sonra biraz daha zor günler bizi bekliyor gibi.allah yardımcımız olsun hepşmizin.
Ben artık yavaştan bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlamak istiyorum. Şu gecelik işini bi halledebilseydim iyiydi.
Artık 7. Ayı dolduruyoruz yavaştan. Bundan sonra biraz daha zor günler bizi bekliyor gibi.allah yardımcımız olsun hepşmizin.
Ben artık yavaştan bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlamak istiyorum. Şu gecelik işini bi halledebilseydim iyiydi.
Ben de bu hafta Kadıköy'e bakacağım. Bir deRba8992 arkadaşın paylaştığı hesabın internet sitesinde çok güzel ürünler var.
Oda eşyaları gelmeden yıkamaya girmiyorum ben. Evde iki kedi var, şimdilik dursun, dolap gelince hallederim :)
Şu gecelik işi bende de muamma . beğndiğim iki gecelik var pierre cardin. 2 si 140 tutuyor. 10 tl de indirimim var n 11 de. 130 gelecek. acaba çok mu şöyle mi diye düşünüyorum. sonra diyorum bunlar bir kere olur içine yatanı al.
ay fenalardayım. eminönüne gidecektim orda da herşey nakit. birde alınacak bir sürü şeyim var o kadar gezmeye vaktim yok. nasıl olacak bilmiyorum.
Kızlar beşik arayışına devam ediyoruz hala. Çilekte bir beşik gördüm. Büyüyen beşikler genelde 1.80 oluyor, bu 1.60. Fiyatı da baya uygun büyüyen beşiklere göre. Yatak dahil 1000 tl civarı. Sizce böyle bir şey almak mantıklı mı? Odamı biraz sıkıştırıcak açıkçası ama uzun ömürlü olabilir.
Allah şifa versin. Kapmışsın şifayıGünaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
Çok güzelmiişş. güle güle kullansın bebişinBiz yatak odası takımı aldık. Büyüyen beşik altında yavur yatak.. Şubat ayında vergi indirimi vardı normalde 5600 gibi bir fiyat verdiler ama indirim vs 4700 e bağladık.
peki göğüs pompası için bu fiyat uygun bi fiyat mı sence?
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf332-01-natural-elektronik-gogus-pompasi-p-AILEAKM12582?magaza=ATTA BEBEK
ilk defa bakıyorum o yüzden acemiyim biraz
Arkadaşlar karniniz sertlesip yumusuyorsa bu bebek hareketi değil asla bu hareketler ağrısız yada anlık çekilme adet sancısı gibi ağrıda yapıyor olabilir bunun olması düzensiz ise normal fakat Dr unuzla da mutlaka paylasmaniz gereken bi durum bu karninizin sert değil yumuşak olması gerekir ben 24 haftadan beri Adalat magnezyum kullanıyorum iki kere hastaneye yattım serklaj oldum sonunda Rahimde kisalmada tespit edilince fakat kasılmalar in dediğim gibi düzensiz gün içinde çok olmaması gerekir Dr unuza söyleyin magnezyum verir hiç olmassa sakin bebek hareketi olarak algilamayin hepinize sağlıklı gebelik dilerim
Şu takım
Geçmiş olsun. Bol su her derde deva:)Hastaneden ciktim simdi kizlar.şükür nst de cok sanci cikmadi bu defa.ama karnin sert dedi doktorum dinlen bol su ic dedi..bi de dogum fiyatini konustum.normal 3600 sezeryan 4200 dediler..
Hastaneden ciktim simdi kizlar.şükür nst de cok sanci cikmadi bu defa.ama karnin sert dedi doktorum dinlen bol su ic dedi..bi de dogum fiyatini konustum.normal 3600 sezeryan 4200 dediler..
Sagol cnm.aynenGeçmiş olsun. Bol su her derde deva:)
Evet cnm ikiz.ankara cukurambar koru veya medicana.iki hastaneden biri tercihim olcak.fiyatlari ayni ikisinin de..Hangi hastane, birde senin ikiz gebelik miydi ?
Bu da çok güzelmiş, sezeryan olan bir arkadaşım pijama takımında çok zorlanmış. Ben normal doğum istiyorum ama sezeryan olma ihtimalinide düşünerek gecelik ve sabahlık düşündüm
hu - huu nihayet çevremde kedili ve hamile birini buldum :)))Ben de bu hafta Kadıköy'e bakacağım. Bir deRba8992 arkadaşın paylaştığı hesabın internet sitesinde çok güzel ürünler var.
Oda eşyaları gelmeden yıkamaya girmiyorum ben. Evde iki kedi var, şimdilik dursun, dolap gelince hallederim :)
kuzummmmm sen ne arıyosun zaten en kralı bizim hastanede var )))Doğum sonrası oda çekimi için fotoğraf çekimi düşünen var mı kızlar ? Ben hastane değiştirdiğim için yeni bi fotoğrafçı arıyorum. Pendik ve çevresinde var mı bildiğiniz biri.
Not : bayan fotoğrafçı düşünüyorum, rahat olmak için.
Evet cnm ikiz.ankara cukurambar koru veya medicana.iki hastaneden biri tercihim olcak.fiyatlari ayni ikisinin de..
:) Ailemde 30 senedir var:) Benim evimde de 4 senedir vardı, evlenince kedilerimi çeyiz olarak aldım geldim 2 yıllık evliyiz. Eşim de ben de kedileri çok seviyoruz.hu - huu nihayet çevremde kedili ve hamile birini buldum :)))
kaç senedir kedileriniz var? ve bebeğe alıştırmak için hazırlıklara başladınız mı? bebek ağlama / gülme sesleri gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?