2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hahahaha bayılazaainnnnnnnnnnnn demek :))))

35 yaşındayım ben. Saçımda boya yok ve beyazlamadı daha. Irsilik hariç acaba 40 larda mı başlar ki beyazlamaya. Ben çok merak ediyorum nedense

Salona geçtik dün itibariyle ve tüm işi eşim yapmasına rağmen ben yoruldum nedense. Salonun balkonunda güvercinler doluydu kış boyunca. Sağolsunlar 1.5 saatte temizleyebildim dışkılarını. O kadar çok yoruldum ki. Sanırım 7.ay itibariyle ev işi yapamıcam eskisi gibi.

Atsın atsın daha ne hiç atmamasından iyidir. Benımkı bugun arada bi süzülmelerini saymazsak hiç tekmelemedi ve ben artık cıldırmak üzereyim. İş cıkısı doktora gıdıcm uyuyamam yoksa

Atsın atsın daha ne hiç atmamasından iyidir. Benımkı bugun arada bi süzülmelerini saymazsak hiç tekmelemedi ve ben artık cıldırmak üzereyim. İş cıkısı doktora gıdıcm uyuyamam yoksa

Canım işte yoruluyosundur ondan hissetmiyor olabilirsin. Dünden beri ben de çok hissetmiyorum. Yordum kendimi biraz. Karnım sert biraz ama dinleniyorum şimdi. Eşime desem dünyanın en rahat adamı zaten dinlen hissedersin dicek.Geçecektir yani inş. :) ama korkacağına doktora gidip eahatlamak daha iyi.

canım benimki de öyle canını sıkma 2 haftayı aşmadıkça problem değil
bol protein et süt yumurta balık tüket..çerez yemeyi ihmal etme..bol su iç...
benimki 4 güne indi gerilik
inşallah kapatır..
Ya cnm Dr mu diyor 4 güne indi gerilik diye. Yoksa sen mi bakıyorsun ultrason kağıdından? Kafam nedense almıyor bu tam tamına günüydü uyumunu. Benim Dr bana neden demiyor acaba diyorum okudukça yorumları. Mesela son gidişimde 27+4 düm takvime göre. Dr haftamla uyumlu olduğunu söyledi ama kağıtta 27+0 yazıyor hatta 13 haziran beklenen doğum tarihi ya kağıtta 17 haziran yazıyor? ?????
:bu durumda benimki de geriden geliyor ama neden bana da demiyor Dr. 1060 gr 35 cm dedi ölçümler için de. Acaba ben mi algılayamıyorum ki bu hesap işini

Cok soru soruyorum ama bu site güvenli mi kredi kartı ile alışverişte. iş yerinde kısıtlama var site açılmıyor. telefondan bakıyorum çok inceleyemedim de kusura bakma

Sıkma canını sorabilirsin tabiki.Açıkçası ben de ilk defa alışveriş yaptım bu siteden ama alışveriş yapmadan önce biraz araştırdım site hakkında olumsuzluk ve şikayet goremedim. Alışveriş yapıp güvenli diyenler de olmuş.Ben kredi kartı kullandım ödeme yaparken ama istemiyorsan kapıda ödeme de var.Senin n11 den aldıkların ne oldu.Sanki sipariş etmiştin diye hatırlıyorum

Evet canım bende pamuklu istiyorum geldiğim yerde küçük bir dükkanım vardı hem uygundu hem de sağlıklı o yüzden ilk kuzuşumda giyimde marka pek almadım bunda da pek bir yeri bilmiyorum Allahtan istanbula yakınız en azından alış verişimi ordan yaparım maşallah alış verişi bayağı bitirmişsin darısı başımıza Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasipetsin

Canım senin kontrolün ne zamandı. Söyledin de ben mi kaçırdım. Yolunda mı herşey?

geçen haftaydı canım...yazmıştım mesaj arası kaynamış olabilir...
gerilik 4 güne düşmüş 28+6 da 1260 gramdı boyu da 38 cm..
Aslında boy ve kilosu olması gereken aralıkta ama
ölçüm değerleri 4 gün kadar geri...
eskiye göre daha iyi değerleri eskiden açık daha çoktu..

doktorum öyle iri bir bebek olmayacak dedi.
bağırsakta parlaklık hala devam ediyormuş.ama artış yok...Rabbimden hayırlısı..

canım doktorlar 2 haftaya kadar normal kabul ediyor da ondan söylemiyor doktorun

ama benim durumum farklı
3 lü taramam riskli çıktı, detaylı da beyinde kist görüldü kayboldu sonradan
ama 18. haftamdan beri bağırsaktaki parlaklık devam ediyor
Perinatalog gelişim geriliği olabilir dedi...
o yüzden kadın doğumcum gelişim aralığını her gitmeme takip ediyor...
Gelişim ile ilgili bir grafik var
eğer gerileme olursa iğne başlatacak karından o yüzden takipteyim...

Kilosu falan gayet iyi bence. Bi de 4 gün falan neye göre geri diyoki anlamadım.benim bi arkadaşım da iki hafta önde gitti bebek hamilelikte. Son zamanlar riskli bu kadar ileri olması demiş.hatta kızın sancısı falan gelmemiş günü de dolmuştu. Bebek artık suyu içmiş içerde :) sezaryenle doğurdu şimdi maşşallah tosun gibi oğlu var.
inşallah bizde doğurcaz sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı.

Karın çapı ölçümü, baş çapı ölçümü gibi değerler var ya canım onlar olması gereken aralıkta değil..
bir de o değerlerin hepsinin analizi var ya.Doktor bilgisayarda bir grafik çıkarmıştı... Aslında boy ve kilodan önemlisi ölçüm aralıkları
çok şükür şuan gerilik yok, kızımın değerleri artıyor yani...

varsın bebeğim biraz minik olsun doktordan gayet mutlu çıktım, tek sağlıklı doğsun da ...

Kilo da aslında onların belirli formülle ortalaması alarak bulunuyor . Kilosu iyiyse ortalaması da iyidir bence.

İnşallah sağlıklı sıhhlatli bebeklerimiz olur.

Ellerinde kalmamış o sebeple iptal ettim siparişi mecburen

Kızlar bugün dra gittim kızım maşallah 1700 gram ama kansızlık falan çok çıktı bende dr.um da kan ilacı ve iğnesinden verdi birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı kansızlığım olduğu için sancılarım oluyor bu kansızlık için tavsiyeniz varmı

bitirdim canım çok şükür banyo küveti ve doğum hediyeleri kapı süsü kaldı kendimi de bi lohusa takımı aldım mı tamam

canım benimki de öyle canını sıkma 2 haftayı aşmadıkça problem değil
bol protein et süt yumurta balık tüket..çerez yemeyi ihmal etme..bol su iç...
benimki 4 güne indi gerilik
inşallah kapatır..
Ay inşallah canım ya iyice açılır o kadar çok korkuyorum ki. Muz ve kaşar peynir önerdi herkes onları yicem bol bol, pekmez cevi vs herşeyi denicem artık 15-20 gün sonra gitcem tekrar o zamana kadar dikkat edicem

Ben ankarada yaşıyorum mayıs haziran gibi sıcak olsa da evin için henüz serin oluyor.O yüzden ilk kıyafetlerini genelde uzun aldım.3-6 aylıkları kısa kollu genelde

Bende uzun aldım ama terler mi acaba diyorum ama büyükler de bebekler daha yeni doğdukları için kendilerini ısıtamazlar diyor..denileni yapıcaz artık :)

Canım bana doktorum demiri hergün almayacaksın dedi
Kan değerlerim üst sınırın yukarında çıktı
benimki de düşüktü nasıl yükseldi ?
formülüm şu: süt ve süt ürünlerini demir ilacıyla birlikte alma
demir ilacından sonra hergün bir portakal yedim
kahvaltıda 1 çay kaşığı pekmez..
ve yeşillik tükettim
değerlerim yukarı çıktı bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…