2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay inşallah canım ya iyice açılır o kadar çok korkuyorum ki. Muz ve kaşar peynir önerdi herkes onları yicem bol bol, pekmez cevi vs herşeyi denicem artık 15-20 gün sonra gitcem tekrar o zamana kadar dikkat edicem

canım beslenmene dikkat edersen düzelir
zaten bebekte başka bir problem yoksa 1 hafta çok önemli değil sıkma canını....
bir sonraki kontrolde bir bakarsın haftasını yakalamış

İnşallah canım inşallah

1 hafta olunca çok umursamıyorlar ama biz zavallı analar hemen çocuğum aç kalıyor, geri kalıyor, bişey olur mu modundayız.. Benim dr pimpirikli biraz her şeyi, her ihtimali söylemekte üstüne yok her seferinde canım sıkılıp öyle çıkıyorum odadan

Bende uzun aldım ama terler mi acaba diyorum ama büyükler de bebekler daha yeni doğdukları için kendilerini ısıtamazlar diyor..denileni yapıcaz artık :)

Vardır bir bildikleri heralde diye düşünüyorum ben de 37 dereceden çıkıyor minnoşlarımız alışmaları zaman alabilir:)

Ay canım ya seninde çok zor geçmil bu dönem.. benim karaciğer enzimlerim yüksekti, onun için sürekli karaciğer ultrasonu vs yaptılar. Onun öncesinde bebeğe besin giden damarlardan biri gelişmemiş onun için coraspin verdi. Tam değerlerim çok güzel çıktı, şekerim iyi çıktı sevinirken bebeğin kilosu dedi bu kezde cinnetlik

Arkadaşlar bişey sorucam bu paketli gıda yiyor musunuz hiç ya? Reklamda gördüm bitane az önce canım nasıl istedi başlardan beri dikkat ediyorum ama artık dayanamıyorum yani paketli dediğim bisküvi falan

canım beslenmene dikkat edersen düzelir
zaten bebekte başka bir problem yoksa 1 hafta çok önemli değil sıkma canını....
bir sonraki kontrolde bir bakarsın haftasını yakalamış
Senin özellikle yediğin şeyler oldu mu bebeğin geriliğinin geçmesi için yada dr bişey önerdi mi?

Eklentiler

• IMG-20170307-WA0009.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 89

Canım gebeliği güllük gülistanlık geçirelim isterdim ama buna da şükür
Tek derdin bebeğin kilosu olsun o kadar üzülme gerçekten 1 hafta çok kayda değer bir gerilik değil
eğer bundan sonraki haftalar gerilik artarsa sorun olur
iki yeğenim var.aynı haftada birinin gelişimi boy ve kilo olarak diğerinden gerideydi. Ama ikisi de aynı kiloda doğdular.

peki bebeği besleyen damarın durumu şuan nasıl? o sıkıntı hala devam ediyor mu? yoksa coraspin fayda etti mi

Arkadaşlar bişey sorucam bu paketli gıda yiyor musunuz hiç ya? Reklamda gördüm bitane az önce canım nasıl istedi başlardan beri dikkat ediyorum ama artık dayanamıyorum yani paketli dediğim bisküvi falan
Bende dayanamadım bebe bisküvisi aldım yedim

Sağol canım birde dediğin gibi portakalıda deneyim normalde ben kahvaltıda aç karnıma iki kaşık pekmez içiyordum ama yinede kansızlık çıktı benim dr.umda dut pekmezini önerdi birde ondan alacağım

Onu takip etmiyorlar artık, o damar gelişmemiş sadece gelişme ihtimali olur demediler hiç. Her ihtimale karşın coraspine devam 34. Haftaya kadar. Gerilik artarsa başka doktora gidip tekrar detaylı olucam artık beklemekten başka yapcak bişey yok şuan için..

Senin özellikle yediğin şeyler oldu mu bebeğin geriliğinin geçmesi için yada dr bişey önerdi mi?

canım protein ağırlıklı beslenmemi önerdi doktor
diyete göre her gün et,tavuk veya balık var
ben her gün yiyemiyorum ama 2 gün et 2 gün balık olacak şekilde yemeye çalışıyorum
baklagiller de önemli
kahvaltıda her gün mutlaka kaşar peyniri ve 1 kalıp beyaz peynir ve 1 yumurta... bazen 2 haşlanmış yumurta yiyorum...
her gün 2 bardak süt...1 kase yoğurt... bazen yoğurtu atlıyorum
her gün çerez değiştirip değiştirip yiyorum..bazen fındık, ceviz , badem, hurma , gün kurusu, kuru üzüm
muz da bebeğin kilo alması için faydalı sütle iyi oluyor
3 porsiyon da meyve yiyorum

ben bunları uyguluyorum bebeğin kilosu normal aralıkta şimdi..

Ben yiyorum valla. Yemesem daha kötü olcak en azından nefsim körelsin.

bana perinatalog eğer gelişim geriliği olursa karından yapılacak bir iğne önermişti canım...
ama kadın doğum uzmanım gelişimde artış olduğu için gerek görmedi..
büyük ihtimalle seni de takibe alacaktır...
Bir sonraki kontrolde gerilik 1 haftadan fazla çıkarsa o zaman gelişim geriliğinden söz edilir...

Proteinden tiksinmiştim o yüzden hep karbonhidrat yemiştim artık çok dikkat etcem. Süt yoğurt peynir eksik etmiyorum, mutşaka 1 elma yiyordum gün içinde, cevizde yiyordum şimdi ek olarak proteinde eklicem. En kötü olmadı perinataloga giderim. İnşallah gerek kalmaz

Merhaba yatak baktınız mı? Benim beğendiğim yatağın ölçüsü 75x165 olduğu için bulmam cok zor baska yerde. Siz baktıysanız fikir olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…