Ay inşallah canım ya iyice açılır o kadar çok korkuyorum ki. Muz ve kaşar peynir önerdi herkes onları yicem bol bol, pekmez cevi vs herşeyi denicem artık 15-20 gün sonra gitcem tekrar o zamana kadar dikkat edicem
İnşallah canım inşallahCanim bence hiç canını sıkma. Benim 26+5 830 grdı. Bir hafta kadar gerilik vardı. 28+2 de gittim 1200 gr ve gayet gününde görünüyordu. Ölçümlere çok aldanmamak gerek. Eğer başka bir sorun yoksa bence can sıkacak bişey yok.
1 hafta olunca çok umursamıyorlar ama biz zavallı analar hemen çocuğum aç kalıyor, geri kalıyor, bişey olur mu modundayız.. Benim dr pimpirikli biraz her şeyi, her ihtimali söylemekte üstüne yok her seferinde canım sıkılıp öyle çıkıyorum odadanYa cnm Dr mu diyor 4 güne indi gerilik diye. Yoksa sen mi bakıyorsun ultrason kağıdından? Kafam nedense almıyor bu tam tamına günüydü uyumunu. Benim Dr bana neden demiyor acaba diyorum okudukça yorumları. Mesela son gidişimde 27+4 düm takvime göre. Dr haftamla uyumlu olduğunu söyledi ama kağıtta 27+0 yazıyor hatta 13 haziran beklenen doğum tarihi ya kağıtta 17 haziran yazıyor? ?????
:bu durumda benimki de geriden geliyor ama neden bana da demiyor Dr. 1060 gr 35 cm dedi ölçümler için de. Acaba ben mi algılayamıyorum ki bu hesap işini
Bende uzun aldım ama terler mi acaba diyorum ama büyükler de bebekler daha yeni doğdukları için kendilerini ısıtamazlar diyor..denileni yapıcaz artık :)
Ay canım ya seninde çok zor geçmil bu dönem.. benim karaciğer enzimlerim yüksekti, onun için sürekli karaciğer ultrasonu vs yaptılar. Onun öncesinde bebeğe besin giden damarlardan biri gelişmemiş onun için coraspin verdi. Tam değerlerim çok güzel çıktı, şekerim iyi çıktı sevinirken bebeğin kilosu dedi bu kezde cinnetlikcanım doktorlar 2 haftaya kadar normal kabul ediyor da ondan söylemiyor doktorun
ama benim durumum farklı
3 lü taramam riskli çıktı, detaylı da beyinde kist görüldü kayboldu sonradan
ama 18. haftamdan beri bağırsaktaki parlaklık devam ediyor
Perinatalog gelişim geriliği olabilir dedi...
o yüzden kadın doğumcum gelişim aralığını her gitmeme takip ediyor...
Gelişim ile ilgili bir grafik var
eğer gerileme olursa iğne başlatacak karından o yüzden takipteyim...
Senin özellikle yediğin şeyler oldu mu bebeğin geriliğinin geçmesi için yada dr bişey önerdi mi?canım beslenmene dikkat edersen düzelir
zaten bebekte başka bir problem yoksa 1 hafta çok önemli değil sıkma canını....
bir sonraki kontrolde bir bakarsın haftasını yakalamış
Sarı leopar çok tatlı hangi firma hatırlıyormusun@BahaRaslan99 bende kızıma alırken araştırmıştım. erkek olsa tercih edeceğim modellerdi aşağıdakiler. zevkini bilmiyorum ama belki fikir olur. imaj bebenin. ben kızım için imaj bebeden aldım kumaşları gerçekten çok huşuma gitti. Eki Görüntüle 1972345 Eki Görüntüle 1972346 Eki Görüntüle 1972347 Eki Görüntüle 1972348 Eki Görüntüle 1972349
Ay canım ya seninde çok zor geçmil bu dönem.. benim karaciğer enzimlerim yüksekti, onun için sürekli karaciğer ultrasonu vs yaptılar. Onun öncesinde bebeğe besin giden damarlardan biri gelişmemiş onun için coraspin verdi. Tam değerlerim çok güzel çıktı, şekerim iyi çıktı sevinirken bebeğin kilosu dedi bu kezde cinnetlik
Bende dayanamadım bebe bisküvisi aldım yedimArkadaşlar bişey sorucam bu paketli gıda yiyor musunuz hiç ya? Reklamda gördüm bitane az önce canım nasıl istedibaşlardan beri dikkat ediyorum ama artık dayanamıyorum yani paketli dediğim bisküvi falan
Onu takip etmiyorlar artık, o damar gelişmemiş sadece gelişme ihtimali olur demediler hiç. Her ihtimale karşın coraspine devam 34. Haftaya kadar. Gerilik artarsa başka doktora gidip tekrar detaylı olucam artık beklemekten başka yapcak bişey yok şuan için..Canım gebeliği güllük gülistanlık geçirelim isterdim ama buna da şükür
Tek derdin bebeğin kilosu olsun o kadar üzülme gerçekten 1 hafta çok kayda değer bir gerilik değil
eğer bundan sonraki haftalar gerilik artarsa sorun olur
iki yeğenim var.aynı haftada birinin gelişimi boy ve kilo olarak diğerinden gerideydi. Ama ikisi de aynı kiloda doğdular.
peki bebeği besleyen damarın durumu şuan nasıl? o sıkıntı hala devam ediyor mu? yoksa coraspin fayda etti mi
Senin özellikle yediğin şeyler oldu mu bebeğin geriliğinin geçmesi için yada dr bişey önerdi mi?
Ben yiyorum valla. Yemesem daha kötü olcak en azından nefsim körelsin.Arkadaşlar bişey sorucam bu paketli gıda yiyor musunuz hiç ya? Reklamda gördüm bitane az önce canım nasıl istedibaşlardan beri dikkat ediyorum ama artık dayanamıyorum yani paketli dediğim bisküvi falan
Onu takip etmiyorlar artık, o damar gelişmemiş sadece gelişme ihtimali olur demediler hiç. Her ihtimale karşın coraspine devam 34. Haftaya kadar. Gerilik artarsa başka doktora gidip tekrar detaylı olucam artık beklemekten başka yapcak bişey yok şuan için..
Ben de iki tane aldım. Birinin markası bu. Çok güzelmiş güle güle giysin inşallah.ozzzy28 ben bunu aldım canım
Proteinden tiksinmiştim o yüzden hep karbonhidrat yemiştim artık çok dikkat etcem. Süt yoğurt peynir eksik etmiyorum, mutşaka 1 elma yiyordum gün içinde, cevizde yiyordum şimdi ek olarak proteinde eklicem. En kötü olmadı perinataloga giderim. İnşallah gerek kalmazbana perinatalog eğer gelişim geriliği olursa karından yapılacak bir iğne önermişti canım...
ama kadın doğum uzmanım gelişimde artış olduğu için gerek görmedi..
büyük ihtimalle seni de takibe alacaktır...
Bir sonraki kontrolde gerilik 1 haftadan fazla çıkarsa o zaman gelişim geriliğinden söz edilir...
Merhaba yatak baktınız mı? Benim beğendiğim yatağın ölçüsü 75x165 olduğu için bulmam cok zor baska yerde. Siz baktıysanız fikir olur belki.Yarı yaylı dediler. Bambu olması değil, içindeki materyal önemliymiş. Bebeğin şeklini almaması gerekiyor. Pamuk yazmışım özür dilerim, sert sünger olması gerekiyor (32-36 numara). Amerikan pediyatri derneğinin tavsiyesi ile.
Yataklara bu hafta bakacağım. Yataş'a da uğrayacağım. Size de haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?