- 30 Ekim 2011
- 30
- 5
- 86
Canım ben hamişe kalmadan önce maltofer kullanıyodum.belkide o hap vesile oldu hamile kalmama:)kadın dogumcum onu kullanma mideni mafeder hamilelikte demişti.onun yerine gyno ferro sanol verdi.cok sükür kan degerlerim düzeldi ve kabızlık sorunumuda cözdü.geceleri üç dört gibi tuvalet için kalktıgımda ilacı içip yatıyorum.sabaha tuvalete cok rahat cıkıyorumBu arada dostlar bugun kontrolum vardi
Hersey yolunca cok sukur
Tecrubeli oldugum icin oyle cok soru sormuyrm doktora
Basur mevzunu konustuk
Mutlaka ilac kullanmam gerektiginj ve tedavi edilmesi gerektigini soyledi
Ben doktoruma guvendigim icin verdigi fitili kullaniyrm bugun
Maltofer kan hapi kabizlik yaptigi icin kullanmasam olur mu dedim, olur dedi
Kan tahlilide yapmadi
Usg sonucu zaten bi cok seyi belli ediyor
Cok sukur
Ne kadar enteresan ya. Senin Dr mideni mafeder diye moltefer i değiştirirken benim Dr Ferrum Fort u kesip moltefer e geçirmişti kabızlık sorunu için. Günde 2 kez içiyorum moltefer i ve wc sıkıntım hiç yok onun sayesinde. Demekki Dr kişilerin bedenen ilaçlara verdiği tepkiye göre bu değişimi yapıyorlar.Canım ben hamişe kalmadan önce maltofer kullanıyodum.belkide o hap vesile oldu hamile kalmama:)kadın dogumcum onu kullanma mideni mafeder hamilelikte demişti.onun yerine gyno ferro sanol verdi.cok sükür kan degerlerim düzeldi ve kabızlık sorunumuda cözdü.geceleri üç dört gibi tuvalet için kalktıgımda ilacı içip yatıyorum.sabaha tuvalete cok rahat cıkıyorum
çok güzel, ellerine sağlıkSonunda bittitığ işi yaptığım için hem çok ip yedi hem de uzun sürdü. 90x105 yaptım. Nasıl olmuş sizce
Ama 3-6 ay sonbahar kışBen ankarada yaşıyorum mayıs haziran gibi sıcak olsa da evin için henüz serin oluyor.O yüzden ilk kıyafetlerini genelde uzun aldım.3-6 aylıkları kısa kollu genelde
evet aynıyız canım, ben eminönünden alırken zevklerime ve kumaşa dikkat ettim markadan ziyade. pamuklular kendini hissettiriyor. kolaylıkla diğerlerinden ayırd ediliyo. renkli şeyler almamaya çalıştım çoğunluk beyaz, boyalara pek güven olmuyor az desenli olan şeyler tercih ettim genelde. markalar dışardan daha uygun eminönünde ıvırzıvır kısmının hepsini ordan aldım.(emzik,biberon avent, tırnak makası, yıkama süngeri, tarak seti (bebedor), havlu, uyku seti, beşik için cibinlik tül, emzirme yastığı, ağız mendilleri (en güzeli mermerşahi), yedek eldiven çorap, çamaşır yıkama deterjanı(chicco sıvı deterjan), yıkama vs için setlerden almadım sabamedin şampuan ve bebek yağını aldım,pişik kremi olarak bephantol tercih edeceğim eczanelerde uygun, 4 battaniye aldım pamuklu evde kullanmalık ve dışarı çıkarken kullanabileceğim. yıkama filesi aldım(suyun içine yerleştirilenlerden havlu değil boncuklu). daha aklıma gelmeyenlerde var uyguna geldi bize dışardan çok çok uygun. aziz bebe chicco falan hepsi var. kapı süsü hediyelik düşünüyorsan onlara da bak derim. ben çok yoruldum hepsini bitiremedik erken gitmemize rağmen. izinli olduğum bi gün hafta içi gitmek istiyorum daha sakin oluyor. kredi kartı ve kart yerine nakit tercih edersen çok sağlam pazarlıkla istediğini istediğin fiyata alabiliyorsun.Saol canım tavsiyelerin için galiba seninle aynı gidiyoruz sen bebek markası olarak hangilerini beğeniyorsun tavsiyelerin nasıl benim oğlum ocakta doğmuştu şimdi ki pıtırcığım da haziranda olacak inş birde şehir değişikliği yaptık nemli bir bölgeye taşındık bakalım onu nasıl muhafaza edecem soğuk sıcak nasıl olcak bakalım o yüzden alış verişide biraz sonlara bıraktım
Ama 3-6 ay sonbahar kış
Ben yenidoganları uzun kollu ince alıyorum kolsuz yelek üstüne gerekirse O-3 kısa kol gerekirse üstüne uZunkollu yelek
sağol canım muz yiyorum da sade soda zaten içemiyordum hamililkle hiç içemedimbol bol muz ye ye yada soda iç canım iyi geliyo
1 aya kadar tolere ediyor bazı doktorlar, isterseniz bir doktorla daha görüşün. Bol protein, sebze, bakliyat yiyin, bebeğe yarasın.Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı, Allah a şükür birşey çıkmadı. Bebeğim 1 hafta geri çıktı 26+1 deyiz 791 gr ve 29 cm çıktı dr. En az 900 olmaşıydı dedi canım çok sıkıldı. Decaviti hergün içicem ayrıca omega 3 e başladık bugün..
Cnm kasar ve muz bebege kilo aldiriyor diye biliyrmSelam kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı, Allah a şükür birşey çıkmadı. Bebeğim 1 hafta geri çıktı 26+1 deyiz 791 gr ve 29 cm çıktı dr. En az 900 olmaşıydı dedi canım çok sıkıldı. Decaviti hergün içicem ayrıca omega 3 e başladık bugün..
Hadi ya yutsam o zaman ben onuCanım ben hamişe kalmadan önce maltofer kullanıyodum.belkide o hap vesile oldu hamile kalmama:)kadın dogumcum onu kullanma mideni mafeder hamilelikte demişti.onun yerine gyno ferro sanol verdi.cok sükür kan degerlerim düzeldi ve kabızlık sorunumuda cözdü.geceleri üç dört gibi tuvalet için kalktıgımda ilacı içip yatıyorum.sabaha tuvalete cok rahat cıkıyorum
Ben özellikle sonuncuya bayılıyorum. ama bir türlü alıp almamaya karar veremedim.
Cok tatliiiiiArkadaşlar bende karacahomeden uyku seti siparişi verdim kızıma. 12 taksit 200 TL peşin 180 TL. Belki begenirsiniz uygun gelir size diye paylaşmak istedim. Herşey yizdeyuz pamuk. İki adet yastık. Beşik yan koruma. Bir adet yorgan. Nevresim takımı içindekiler bunlar.Eki Görüntüle 1972249 takimin battaniyesi de var hatta fotoda en üstte görünüyor. Ama o ayrı satiliyor
Kızlar selam,
Hepiniz iyisiniz umarım
Ben sabahtan beri sade ahşap çerçeve arıyorum.. renkli ... bebişin duvardan asacağım... belki bildiğiniz bi site vardır link de yollayabilirsiniz.. sarı kırmızı yeşil mavi gibi renkler olabilir..
Ozaman o degeri dikkate alma canimDunden beri diyetisyenin listesine gore yiyorum huc dışına cikmadan ama bugun saat olarak gec kaldim markete gittigim icin. En fazla o oynatmis olabilir. Benim annem babam da seker hastasi onlarin cihazini kullaniyorum. Hemsire kendi cihaziyla kontrol etti duzgun çalışıyo dedi. Ama maksimum 10 sn icinde seker 100 sayi birden dusmez mantiken. Hani cikar belki ama dusmez. Cunku o arada da ilac fln almadim. 2. Saat toklugum 100 cikti o iyi şükür. Simdi ogle yemeginden sonraki toklugu olcecem bakalim normal cikar insallah
sağol canım muz yiyorum da sade soda zaten içemiyordum hamililkle hiç içemedimbol bol muz ye ye yada soda iç canım iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?