2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlar, izmir de bebek alışverişi yapabileceğim hem hesaplı hem de güzel şeyleri bulabileceğim nereleri önerirsiniz

Canım ben hamişe kalmadan önce maltofer kullanıyodum.belkide o hap vesile oldu hamile kalmama:)kadın dogumcum onu kullanma mideni mafeder hamilelikte demişti.onun yerine gyno ferro sanol verdi.cok sükür kan degerlerim düzeldi ve kabızlık sorunumuda cözdü.geceleri üç dört gibi tuvalet için kalktıgımda ilacı içip yatıyorum.sabaha tuvalete cok rahat cıkıyorum

Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı, Allah a şükür birşey çıkmadı. Bebeğim 1 hafta geri çıktı 26+1 deyiz 791 gr ve 29 cm çıktı dr. En az 900 olmaşıydı dedi canım çok sıkıldı. Decaviti hergün içicem ayrıca omega 3 e başladık bugün..

Ne kadar enteresan ya. Senin Dr mideni mafeder diye moltefer i değiştirirken benim Dr Ferrum Fort u kesip moltefer e geçirmişti kabızlık sorunu için. Günde 2 kez içiyorum moltefer i ve wc sıkıntım hiç yok onun sayesinde. Demekki Dr kişilerin bedenen ilaçlara verdiği tepkiye göre bu değişimi yapıyorlar.

Ben ankarada yaşıyorum mayıs haziran gibi sıcak olsa da evin için henüz serin oluyor.O yüzden ilk kıyafetlerini genelde uzun aldım.3-6 aylıkları kısa kollu genelde
Ama 3-6 ay sonbahar kış
Ben yenidoganları uzun kollu ince alıyorum kolsuz yelek üstüne gerekirse O-3 kısa kol gerekirse üstüne uZunkollu yelek

Kızlar şu beşiğe bi karar veremedim ya ikea daki henvisk mi gulliver mi ay ne sıkıntı işmiş ...pek fiyat farkı yok benim karar veremediğim konu birinin dört bir yanının parmaklık olması bu yüzden sanki pek şık durmuyor ama henvisk in de kenarı açılmıyor ...birileri bana yardım etsin

evet aynıyız canım, ben eminönünden alırken zevklerime ve kumaşa dikkat ettim markadan ziyade. pamuklular kendini hissettiriyor. kolaylıkla diğerlerinden ayırd ediliyo. renkli şeyler almamaya çalıştım çoğunluk beyaz, boyalara pek güven olmuyor az desenli olan şeyler tercih ettim genelde. markalar dışardan daha uygun eminönünde ıvırzıvır kısmının hepsini ordan aldım.(emzik,biberon avent, tırnak makası, yıkama süngeri, tarak seti (bebedor), havlu, uyku seti, beşik için cibinlik tül, emzirme yastığı, ağız mendilleri (en güzeli mermerşahi), yedek eldiven çorap, çamaşır yıkama deterjanı(chicco sıvı deterjan), yıkama vs için setlerden almadım sabamedin şampuan ve bebek yağını aldım,pişik kremi olarak bephantol tercih edeceğim eczanelerde uygun, 4 battaniye aldım pamuklu evde kullanmalık ve dışarı çıkarken kullanabileceğim. yıkama filesi aldım(suyun içine yerleştirilenlerden havlu değil boncuklu). daha aklıma gelmeyenlerde var uyguna geldi bize dışardan çok çok uygun. aziz bebe chicco falan hepsi var. kapı süsü hediyelik düşünüyorsan onlara da bak derim. ben çok yoruldum hepsini bitiremedik erken gitmemize rağmen. izinli olduğum bi gün hafta içi gitmek istiyorum daha sakin oluyor. kredi kartı ve kart yerine nakit tercih edersen çok sağlam pazarlıkla istediğini istediğin fiyata alabiliyorsun.

Son düzenleme:
Kızlar selam,

Hepiniz iyisiniz umarım

Ben sabahtan beri sade ahşap çerçeve arıyorum.. renkli ... bebişin duvardan asacağım... belki bildiğiniz bi site vardır link de yollayabilirsiniz.. sarı kırmızı yeşil mavi gibi renkler olabilir..

Ama 3-6 ay sonbahar kış
Ben yenidoganları uzun kollu ince alıyorum kolsuz yelek üstüne gerekirse O-3 kısa kol gerekirse üstüne uZunkollu yelek

Canım 3-6 aylıklar biraz küçük kalıp benim aldığım Carter's falan,kışa kalmadan yazın biter.Yoksa evet sonbaharda da uzun kola geçmek lazım.

1 aya kadar tolere ediyor bazı doktorlar, isterseniz bir doktorla daha görüşün. Bol protein, sebze, bakliyat yiyin, bebeğe yarasın.
Şekeriniz çıkmamasına sevindim. Geçmiş olsun :)

Cnm kasar ve muz bebege kilo aldiriyor diye biliyrm
Bide gece bi uyuyr bebekker uyanik ya, gece uyanip sut ve muz tuketimi bebege kilo aldiriyordiye biliyrm

Hadi ya yutsam o zaman ben onu
Kabi o yapar diye yutmadim, yutarim ozaman cnm
Kanim
Cok iyi degik zaten

Ben özellikle sonuncuya bayılıyorum. ama bir türlü alıp almamaya karar veremedim.

Ben bunları netten sipariş ettim.Bakalım gelince nasıl olduklarını anlayacağım.Pijamayı da hastaneden çıktıktan sonra evde giyerim diye düşündüm.Model ve rengi güzel hem spor hem şık.Hem emzirmeye müsait üstü.O sebeple iyi olur heralde günlük kullanım içinde.Hem pierre cardin olduğu için kalitesi guzeldir diye düşünüyorum.

Cok tatliiiii
Gule gule kullan:)

Bonvagon veya ikeaya bakabilirsin . Orda kesin vardır ama renklisi var mıdır bilmiyorum.

Ozaman o degeri dikkate alma canim
Ama yinede sen ssker olcumunde yuksek bir olcum sonucu ile karsilasirsan yedilerini not al
Kiyaslar bakarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…