Çok şapşik oluyorlar birbirlerini gaza getiriyorlar ben de videoları falan izleyip gülüyorum :)Ya ben bilmiyrdum mesela ikisini ayni anda emzirince vucuda ikiz bebek uyarisi gidiyormus
Ilginc geldi hemen paylasayim dedim
Siz biliyorsunuzdur zaten, :) ay cok tatli yaa
Bnm arkadasin ikizleri biraz emeklemeye basladiklarinda birbirlerinin uzerine cikiyorlardi, nasil tatlilarr
Masallah
Bi an o goruntu geldi aklima
Benimki kız canım o yüzden cok bilemiyorum. Oğlu olan arkadaşlar daha iyi tavsiye verir sanırım. Ben baya süslü püslü şeyler aldım kızıma
Ben bunları netten sipariş ettim.Bakalım gelince nasıl olduklarını anlayacağım.Pijamayı da hastaneden çıktıktan sonra evde giyerim diye düşündüm.Model ve rengi güzel hem spor hem şık.Hem emzirmeye müsait üstü.O sebeple iyi olur heralde günlük kullanım içinde.Hem pierre cardin olduğu için kalitesi guzeldir diye düşünüyorum.
Bugun dogum gunum
Oglum fogum gunun kutlu olsun, canim benim, ben seni cok seviyorum diyor. (28 aylik)
Hayatimin en muhtesem kutlamasi
Ustelik diger oglumda karnimda
Muhtesem hediyelerim :)
Darisi basinizaa
Benimki de 28+5'te 1344'tü. Kilosu iyi o zaman dimi?Haftaya gittiginde 28 haftalik olacak
1100-1300 araliginda olur Allahin izniyle
Benim cnm boyun 18o, esimde oyle
Yapiliyizdir, bebeklerimizde iri o yuzden
Mesela genelde 4000 kg uzerine normal dogum yaptirmiyorlar, bana doktor sikinti yok sen dogurursun dedi ve oyle oldu
Bunu sunun icin yaZdim, kiyas anlaminda cok saglikli olmayabilir yazdigim :)
Oglum 28 hafta 3 gunluk, 4o cm 1360 gram
1000 gram ve 28 hafta atlatinca insan rahatliyor biraz cunku erken dogum olursa yasama tutunma sanslari daha fazla
Umarim herkes zamaninda saglikla kucagina alir yavrusnu
çok teşekkür ederim çok sevimli hepsi. en çokta 4 numara:)A aydogdu06 bende kızıma alırken araştırmıştım. erkek olsa tercih edeceğim modellerdi aşağıdakiler. zevkini bilmiyorum ama belki fikir olur. imaj bebenin. ben kızım için imaj bebeden aldım kumaşları gerçekten çok huşuma gitti. Eki Görüntüle 1972345 Eki Görüntüle 1972346 Eki Görüntüle 1972347 Eki Görüntüle 1972348 Eki Görüntüle 1972349
Haftaya gittiginde 28 haftalik olacak
1100-1300 araliginda olur Allahin izniyle
Benim cnm boyun 18o, esimde oyle
Yapiliyizdir, bebeklerimizde iri o yuzden
Mesela genelde 4000 kg uzerine normal dogum yaptirmiyorlar, bana doktor sikinti yok sen dogurursun dedi ve oyle oldu
Bunu sunun icin yaZdim, kiyas anlaminda cok saglikli olmayabilir yazdigim :)
Oglum 28 hafta 3 gunluk, 4o cm 1360 gram
1000 gram ve 28 hafta atlatinca insan rahatliyor biraz cunku erken dogum olursa yasama tutunma sanslari daha fazla
Umarim herkes zamaninda saglikla kucagina alir yavrusnu
hangi siteden aldın bide kaça aldın.
Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı, Allah a şükür birşey çıkmadı. Bebeğim 1 hafta geri çıktı 26+1 deyiz 791 gr ve 29 cm çıktı dr. En az 900 olmaşıydı dedi canım çok sıkıldı. Decaviti hergün içicem ayrıca omega 3 e başladık bugün..
cnmBenimki de 28+5'te 1344'tü. Kilosu iyi o zaman dimi?
Aynen cnmmaşallah canım bir tosun paşa daha geliyor desene...
doğunca yumoş yumoş sevmesi ne güzel olur...
ben de 30. haftama girdim içim biraz daha ferah
inşallah sabırla bekleyen tüm arkadaşlar için de zaman su gibi akıp gider
ilk hedef 32. haftayı görmek
sonraki hedef 36. hafta
sonra zaten derin bir nefes alırız
Canim bence hiç canını sıkma. Benim 26+5 830 grdı. Bir hafta kadar gerilik vardı. 28+2 de gittim 1200 gr ve gayet gününde görünüyordu. Ölçümlere çok aldanmamak gerek. Eğer başka bir sorun yoksa bence can sıkacak bişey yok.Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı, Allah a şükür birşey çıkmadı. Bebeğim 1 hafta geri çıktı 26+1 deyiz 791 gr ve 29 cm çıktı dr. En az 900 olmaşıydı dedi canım çok sıkıldı. Decaviti hergün içicem ayrıca omega 3 e başladık bugün..
Masallah cnmm
Benim oglumda 1300 gr, 38,5 cm idi bu haftada
4100 Gr, 52 cm dogdu
Yani iyi baya:)
cnm
Boyun cok anlamı yok Zaten cnmBenim de 28+5 de 1389 gr dı kızım. Boyunu söylemedi. Kağıdı da almadım.
maşallah canım bir tosun paşa daha geliyor desene...
doğunca yumoş yumoş sevmesi ne güzel olur...
ben de 30. haftama girdim içim biraz daha ferah
inşallah sabırla bekleyen tüm arkadaşlar için de zaman su gibi akıp gider
ilk hedef 32. haftayı görmek
sonraki hedef 36. hafta
sonra zaten derin bir nefes alırız
Mark ha.com 'dan.Pijama olan 89,90 TL,gecelik olan 67,50 TL.
Gelince haberdar ederim
Tekmelerını yesınler onun :)Çalışan arkadaşlar valla aklıma geldikçe dua ediyorum size. Oturmak bile yoruyo artık beni. Sırtım belim ağrıyo hemen. Şu 10 gündür bebek güçlendikçe daha fazla etkilenmeye başladım. Kaburgama tekme atıyo yavru.
Tekmelerını yesınler onun :)
Ben raporluyum basurdan dolayida evdeyim cok sukur
Yoksa gercekten zorlanio insan
Kuyruk sokumjm belim agriyo, ayaklarimda ufaktan sismeye basladi
Bide burnum buyudu sanki
Zaten guzel sayilmam
Sahdim sahbaz oldum
Beyazlarimda varr
Dibil gelmis
Ay bayilazaaiimm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?