2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Valla ben asla affetmiyorum, şu an cips yiyorum mesela ve hatta eşimin birasından tırttığımı da itiraf ediyorum [/QUOTE]

Bira maltı süt yaparmış ama alkolsüz olandan tercih edelim tabi şu eczanede satılıyor malt içecekleri onlardan alıp nefsi körleyebilirsin :):):):)

Merhaba yatak baktınız mı? Benim beğendiğim yatağın ölçüsü 75x165 olduğu için bulmam cok zor baska yerde. Siz baktıysanız fikir olur belki.
Günaydın:) Bugün Yataş ve İdaş'a bakacağım. Benim yatak da aynısı, bulamazsam yorgancıda / koltukçuda iyi bir sünger kestirip yaptıracağım.

geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
ben de dün doktordaydım benim ailem de sizin gibi uzun ben de fena sayılmam 27+6 da bebişlerim 1250gr çıktılar çok şükür

geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
ben de dün doktordaydım benim ailem de sizin gibi uzun ben de fena sayılmam 27+6 da bebişlerim 1250gr çıktılar çok şükür
Oy masallaaahh
Ikiz olmasina ragmen sen basindan beri iyi gidiyorsun
Saglikla dogacaklar insallaaahh

Valla ben asla affetmiyorum, şu an cips yiyorum mesela ve hatta eşimin birasından tırttığımı da itiraf ediyorum [/QUOTE]

anammm bide tokuşturun karı koca ayyy ben kahve bile içemezken.

Kızlar ben dün bebişim artık kıpırdamıyor diye iş cıkısı doktora gittim. Yavrusum stres olmuş yüzünü sırtıma doğru dönmüş, tekmeleride oyuzden hissedemiyormusum. Kafası sol kaburgamın orda ayakları sağ kaburgamın orda sadece poposunu sırtını görebildik. Uzun bi sürede pozisyon değiştirmicek galiba Bu arada son 1 ayda hiç kilo almamısımmmm, tebriği kaptım doktorumdan

herkese kocaman günaydın.
kızlarr ne demişler .hayat siz plan yaparken yaşadıklarınızdır...

kv dediki siz benim yanımdan ev alın,kendi evinizi satın ben çocuğa 1 yıl bakarım 1 yıl zaten bahar bakacak sonrada zaten kreşe veririz dedi.
eşim hiç güvenmez bakıcıya hemen kabul ettik.
evi satışa çıkardık 1 günde müşteri cıktı, bır hafta dolmadan aynı kişi aldı evi. aynı gun arabayıda sattık.
kv bu sefer bana güvenmeyın benım hayallerım var deniz kenarından yazlık alıp orda yaşayacam.bu evi satacağım dedi.
: )))) güler misin ağlar misin... iki annede bakmıyor bizm ev almamız lazım.eşim almışken sıfır alalım dıyor.zaten kimseden fayda yok. bende iki yıl çalışmazsam nasıl olacak. 7 ay olduk evi alan süre verdi ama toparlanma süreci var.ev sonuçta bu uzun yıllar oturuluyor şak diyede alınmıyor. eski evlere bakıyoruz onlardada hep kiracı var onlar taşınacakta badana boya yapılacakta....offf offf

Arkadaşlar bişey sorucam bu paketli gıda yiyor musunuz hiç ya? Reklamda gördüm bitane az önce canım nasıl istedi başlardan beri dikkat ediyorum ama artık dayanamıyorum yani paketli dediğim bisküvi falan

Bende yedim şu form bisküvilerden 3 gün önce, cok acıkmıstım bastırsın diye yedim. Bişey olmaz. Sakınan göze çöp batar Allah korusun, bende dahil cok abartıyoruz bazen :)

Aaaaa kızlar bu arada doktorum benı 15 gün sonra çağırdı. Heralde artık öyle olacak :) istediğimde buydu zaten. Ayda 1 gitmekten iyice paranoyak düzeyine erişmeye başlamıştım.

ayyy allahım tam yılan hıkayesıne dönmuş sağolsun kayınvalıdeye yanı Allahtan hayırlısı canım bebıs uğuruyla gelecek merak etme

çok geçmiş olsun canım allah korumuş verilmiş sadakan varmış. evet kızlar çok dikkat etmeliyiz özellikle son döneme girdiğimiz bu zamanlar. bir yerde okudum artık beyin hücrelerimizdaha yavaş çalışıyormuş. unutkanlık, dalgınlık, sakarlıklar bu sıralar çok artıyormuş ve doğuma kadarda artacakmış. bol bol dua edelim. allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah

kayınvalidenin yaptığı gerçekten ayıp olmuş. o zaman baştan güven verme dimi ama. hadi sağlıksal falan birşey olur anlarımda bir yıl geç git yazlığa ne olur ki. allah yardımcınız olsun inşallah hem gönlünüze göre hem bütçenize göre bir ev bulabilirsiniz. hayırlısı olsun . annemin bi sözü vardır ben böyle planlar yaptıkça ve birşeyi çok dert edince "kul kurarmış ,kader gülermiş" der hep. sen içini rahat tut dua et en hayırlısı gelir inşallah.

Valla ben asla affetmiyorum, şu an cips yiyorum mesela ve hatta eşimin birasından tırttığımı da itiraf ediyorum

anammm bide tokuşturun karı koca ayyy ben kahve bile içemezken.

Kızlar ben dün bebişim artık kıpırdamıyor diye iş cıkısı doktora gittim. Yavrusum stres olmuş yüzünü sırtıma doğru dönmüş, tekmeleride oyuzden hissedemiyormusum. Kafası sol kaburgamın orda ayakları sağ kaburgamın orda sadece poposunu sırtını görebildik. Uzun bi sürede pozisyon değiştirmicek galiba Bu arada son 1 ayda hiç kilo almamısımmmm, tebriği kaptım doktorumdan [/QUOTE]

Maşallah canım nasıl başardın hiç kilo almamayı hem de bu haftalarda
Kıyamam kuzuna neden stres olmuş,annesi oldu o da mı etkilendi acaba nasıl da bize bağlılar ya

Günaydın kızlar..
Canim valla yine de kendi çocuğuna kendin bakman gibisi yok tabii iyi yanından düşün. Senin için belki çok zor olacak ama.. kv ayıp yapmış orası net. Hayırlısı olsun inşallah.. güzel içinize sinen bi ev buluverirsiniz.

Ayy bu süreçte tam bir kabus
insan annesine bile güvenemiyor ya, bizimki hamile kalmadan önce çocuk yap ben bakıcam sen işe devam ediceksin gibi vaadlerde bulundu. Şimdi de bir doğsunda bakarız modunda. Bu gidişle ben işten çıkıp çoçuğa bakıcam
İnşallah bir an önce güzel bir ev çıkar karşınıza..

en fazla 20. Günde bebişi görüyordum. Tabi bunda dr arayışımın katkısı çok büyük :)))) hazır yiyecekler konusunda burda çok ahkam kestim onu yememeli bunu yememeliyiz falan diye lakin illaki bi kırılma noktası oldu. Ne biliyim en azından bi iskender yiyorsun yanındaki yoğurt hazır. Üstündeki iki dilim domatesi bırakıyordum ama yoğurtsuz da yenmez ki ya tavuk ve sebzelere katı kurallar uyguladım ama yoğurt çikolata bisküviye zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…