Çok geçmiş olsun Canm çok dikkat etmemiz lazım bebişinede masallahSağol canım,gerçekten Allah korudu..olaydan sonra bir daha farkettim ki bebeğin kilosu boyu hiç önemli değil,sağlıkla gelsinler yeter
çok güzel olmuş ellerine sağlıkSonunda bittitığ işi yaptığım için hem çok ip yedi hem de uzun sürdü. 90x105 yaptım. Nasıl olmuş sizce
Günaydın:) Bugün Yataş ve İdaş'a bakacağım. Benim yatak da aynısı, bulamazsam yorgancıda / koltukçuda iyi bir sünger kestirip yaptıracağım.Merhaba yatak baktınız mı? Benim beğendiğim yatağın ölçüsü 75x165 olduğu için bulmam cok zor baska yerde. Siz baktıysanız fikir olur belki.
geçmiş doğum günün kutlu olsun canımHaftaya gittiginde 28 haftalik olacak
1100-1300 araliginda olur Allahin izniyle
Benim cnm boyun 18o, esimde oyle
Yapiliyizdir, bebeklerimizde iri o yuzden
Mesela genelde 4000 kg uzerine normal dogum yaptirmiyorlar, bana doktor sikinti yok sen dogurursun dedi ve oyle oldu
Bunu sunun icin yaZdim, kiyas anlaminda cok saglikli olmayabilir yazdigim :)
Oglum 28 hafta 3 gunluk, 4o cm 1360 gram
1000 gram ve 28 hafta atlatinca insan rahatliyor biraz cunku erken dogum olursa yasama tutunma sanslari daha fazla
Umarim herkes zamaninda saglikla kucagina alir yavrusnu
Oy masallaaahhgeçmiş doğum günün kutlu olsun canım
ben de dün doktordaydım benim ailem de sizin gibi uzun ben de fena sayılmam27+6 da bebişlerim 1250gr çıktılar çok şükür
Sağol canım,gerçekten Allah korudu..olaydan sonra bir daha farkettim ki bebeğin kilosu boyu hiç önemli değil,sağlıkla gelsinler yeter
Arkadaşlar bişey sorucam bu paketli gıda yiyor musunuz hiç ya? Reklamda gördüm bitane az önce canım nasıl istedibaşlardan beri dikkat ediyorum ama artık dayanamıyorum yani paketli dediğim bisküvi falan
ayyy allahım tam yılan hıkayesıne dönmuş sağolsun kayınvalıdeye yanı Allahtan hayırlısı canım bebıs uğuruyla gelecek merak etmeherkese kocaman günaydın.
kızlarr ne demişler .hayat siz plan yaparken yaşadıklarınızdır...
kv dediki siz benim yanımdan ev alın,kendi evinizi satın ben çocuğa 1 yıl bakarım 1 yıl zaten bahar bakacak sonrada zaten kreşe veririz dedi.
eşim hiç güvenmez bakıcıya hemen kabul ettik.
evi satışa çıkardık 1 günde müşteri cıktı, bır hafta dolmadan aynı kişi aldı evi. aynı gun arabayıda sattık.
kv bu sefer bana güvenmeyın benım hayallerım var deniz kenarından yazlık alıp orda yaşayacam.bu evi satacağım dedi.
: )))) güler misin ağlar misin... iki annede bakmıyor bizm ev almamız lazım.eşim almışken sıfır alalım dıyor.zaten kimseden fayda yok. bende iki yıl çalışmazsam nasıl olacak. 7 ay olduk evi alan süre verdi ama toparlanma süreci var.ev sonuçta bu uzun yıllar oturuluyor şak diyede alınmıyor. eski evlere bakıyoruz onlardada hep kiracı var onlar taşınacakta badana boya yapılacakta....offf offf
Kızlar bugün başıma neler geldi.. yarın uçağa bineceğim için doktoruma whapp dan yazdım,o da gel bi bakalım ne olur ne olmaz rapor yazalım dedi..iş çıkışı koşa koşa gittim,o işleri hallettim..bebek 1000 gr olmuş mudur derken 1200 bile olmuş,doktor 2 hafta önde gözüküyor dedi..çok sevindim,çok mutluydum.. ordan çıkıştada bir yere gittik,yürürken arkama doğru bakıyordum annemler bir bağırmaya başladım,baktım önüm boşluk.. yaklaşık 1 metrelik yerden düşecekken son hamleyle atladım ama hepimizin ödü koptu..şimdi bebiş hareketli çok şükür ama baya korktuk..
herkese kocaman günaydın.
kv dediki siz benim yanımdan ev alın,kendi evinizi satın ben çocuğa 1 yıl bakarım 1 yıl zaten bahar bakacak sonrada zaten kreşe veririz dedi.
evi satışa çıkardık 1 günde müşteri cıktı, bır hafta dolmadan aynı kişi aldı evi. aynı gun arabayıda sattık.
kv bu sefer bana güvenmeyın benım hayallerım var deniz kenarından yazlık alıp orda yaşayacam.bu evi satacağım dedi.
: )))) güler misin ağlar misin... iki annede bakmıyor bizm ev almamız lazım.eşim almışken sıfır alalım dıyor.zaten kimseden fayda yok. bende iki yıl çalışmazsam nasıl olacak. 7 ay olduk evi alan süre verdi ama toparlanma süreci var.ev sonuçta bu uzun yıllar oturuluyor şak diyede alınmıyor. eski evlere bakıyoruz onlardada hep kiracı var onlar taşınacakta badana boya yapılacakta....offf offf
Valla ben asla affetmiyorum, şu an cips yiyorum mesela ve hatta eşimin birasından tırttığımı da itiraf ediyorum
Canim valla yine de kendi çocuğuna kendin bakman gibisi yok tabii iyi yanından düşün. Senin için belki çok zor olacak ama.. kv ayıp yapmış orası net. Hayırlısı olsun inşallah.. güzel içinize sinen bi ev buluverirsiniz.herkese kocaman günaydın.
herkese kocaman günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?