2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

A aydogdu06 sıkma canını malesef nedense büyükler küçüklerden daha kaprisli oluyorlar bu dönemde. bak ne güzel en azından iş yerinin şartları iyiymiş. her bebek rıskı ile doğar . bende ilkinde 2 yıl ücretsiz izne çıktığımda hep kara kara düşünürdüm tek maaşla nasıl idare edicez bide çocuk diye ama allah gerçekten yardım ediyor

O benim de kafamı çok karıştırdı. Bana elevit ve ferro gyno verdi. Aynı anda alıyorum . Elevitte kalsiyum var. Demirle birlikte kullanılması doğru değil. Ferroya ara versem elevitten sonra mı kullansam ki.
İnternet de araştırma yaptım bunları kullanıp yanında başka ilaç da kullanan var

bu olay hafta başında oldu sinirim falan geçti. sonra yazdım buraya.
aslında biraz sevindim bu olaya çok fazla sigara içiyor. çocuğa zararlı falan deyıp duşunuyordum bırde inanılmaz rahat nasıl bakacakki diyordum.ama eşimide kırmıyordum.
kendısı tatıllerde kv yanında götürürmüş. bunlar yüzer kadıncağız yemek yapar çocuk bakarmıs yıllarca böyle olmuş. kendısı anlatıyor:)

ben sadece evime üzüldüm her birşeyı kendı zevkime göre yaptırmıştım. neyse o fikrede alıştım ,inşallah daha güzeline oturacağız nasıp olursa.

amannn bunlarda dert mi işte. bebişler gelsin sağlıkla başka bişey ıstemem. Allah hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar ve doğumlar nasıp etsin....

Havuzluhan dan aldım canım 100 tl ye. Terlik ve tacı da vardı onları da 20 ye aldım kumaşı güzel di yumuşacık

Bu konu bu kadar basit mi ya
Ev satilmis araba satilmis
Ben bu isten hic birsey anlamadim

Bu kadar sorumsuz kadinin bebek bakmamasi iyi olmus ama cidden cok tuhaf
Insanlar evinj arabasini satiyor
Tuhaf kadin yaa
Hamile halinle bir suru stres yasatti sana yalandan yere

Bugun carsıda seminerim vardı gtmişken oglum için malzeme aldım kese, kapı susu, yastık, hastane kapısı için süs, magnet için:) sabırsızlanıyorum yapmak içi yaaa:))
Bnde arada bisküvi yiyorum ya normalde evden hazrlayıp gotruyorm okula ama bugn okula gtmeynce acktm bisküvi yidim pek de güzel oldu:) olur o kdr arada ya vucut o kadar tolere eder

O benim de kafamı çok karıştırdı. Bana elevit ve ferro gyno verdi. Aynı anda alıyorum . Elevitte kalsiyum var. Demirle birlikte kullanılması doğru değil. Ferroya ara versem elevitten sonra mı kullansam ki.
Demiri sabah kalkınca aç karnına içiyorum. Kahvaltıdan sonra folikasit b-12 falan var içinde. Öğlen yemekten sonra kalsiyum içiyorum. Gece yatarken de demirle kapatıyorum

Bugun bebiş için süs malzemeleri aldım sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum :) haftaya baslarm artk yavastan :)

Hiçbir seyi kafaya takmamak lazm ya keyiflş donemlerimz tadını ckaralm no stres:)

Bugun bebiş için süs malzemeleri aldım sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum :) haftaya baslarm artk yavastan :)

Hiçbir seyi kafaya takmamak lazm ya keyiflş donemlerimz tadını ckaralm no stres:)

canım yaptıklarını bizimle de paylaşır mısın? ben de sürekli bakıyorum neler olabilir diye ama ben kendim yapamam herhalde. iş ev çocuk derken bir türlü zaman bulamıyorum. şu an amugurimi bi tavşan yapmaya çalışyıroum büyük prensesime . onu bitirip bide küçük prensesim için yapabilsem süper olacak kısmet tabi.

Ben de yaptıracam. Gittim konuştum hatta hoşuma gitti desenleri falan. Ben de kayınvalidemlere falan giderken götürür içinde yatırırım diye düşünüyorum. 110 TL demişti takımına.

Bu kadar sorumsuz kadinin bebek bakmamasi iyi olmus ama cidden cok tuhaf
Insanlar evinj arabasini satiyor
Tuhaf kadin yaa
Hamile halinle bir suru stres yasatti sana yalandan yere
canım bende anlamadım.:) kafa yormuyorum artık.
bu kadar kısa sürede satılacağını tahmın etmıyordum dıyor bıde yaaaa yani ev satılmaz ben söz vermiş bulunayım, aaa bak yakında değilsiniz dıyecektı sonrada. zaten ben gitmem kımsenın evine bana bırakırsınız dıyordu aklım almıyordu.cunku kv en erken 13.00 te uyanır...

ya aklıma bıssuru sey geliyor. aylarca melemen aserdım.neyse gectı aşermem, gecen hafta dıyorkı yazın yaptıklarımı hıc yıyemedım size verim de götürün dedi. nasıl kızdım... birde her yemeğe gittiğimizde cok cok yapar bır gun sonra yersınız derdi. şimdi bakıyorum hamıle olduğumdan beri hiç vermiyor. zaten çocuk düşünüyoruz ilk dediğimde; oğlumu nasıl ikna ettin oldu ilk sorusu bende dedimki o beni ikna etti:))
aman mesele çokta eşimin hatrına katlanıyorum sessiz sessiz gidip geliyorum yılda 1-2 anca çağırıyorum.
burasınıda bdv ye cevırdım kusura bakmayın. çok doluyum.

Ben de yaptıracam. Gittim konuştum hatta hoşuma gitti desenleri falan. Ben de kayınvalidemlere falan giderken götürür içinde yatırırım diye düşünüyorum. 110 TL demişti takımına.

Yaa... ben iki yastık ve yatağa 85 tl vereceğim. Pike falan yok içinde... asıl canımı sıkan 25 tl de kargo ücreti vermem gerekecek... aslında mor renk tercihim değil pembe isterdim ama öyle siparişle 110 a yapıyor. Bu elinde bitmiş hazır olduğundan 85 e veriyor. Kararsız kaldım

Boşver daha hayırlı olmuş böyle olması... o pek de hevesli değilmiş toruna falan. Ama bir hata edip yeni evinizi yakınından falan almayın siz de... madem çocuğa da bakmayacak mesafe iyidir

Demiri sabah kalkınca aç karnına içiyorum. Kahvaltıdan sonra folikasit b-12 falan var içinde. Öğlen yemekten sonra kalsiyum içiyorum. Gece yatarken de demirle kapatıyorum
Çok şanslısın. Demiri aradan çıkarman çok büyük avantaj:) Sabahları midem gergin oluyor. Tolere edemez hapı. Gece yatarken aldım gece yarısı karın ağrısı ile uyandım koş wc ye:))) kahvaltıdan sonra olucak illa. O da öğünlerimi alt üst ediyo. Neyseki becerebilmişim. Kan değerlerim iyi. Demir yıllardır eksikti benim. Bu defa toparlamışım :) iki ay kaldı sabır sabır

Tabiki canm yaptkca paylasrm inşallah:) senin de btnce gormek isterm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…