Bende de decaviti kesip, gynoferra ile osteocare basladi doktorBiraz nette araştırdım çok kullanan var
Biraz nette araştırdım çok kullanan var
teşekkür ederim kızlar. gerçekten olanlara inanamıyorum. benim annemide biliyorsunuz oda aynı.
üstelik ikiside genç ve evdeler. ve ilk torun. annelerinizi kv lerinizi öpün başınıza koyun.
kadın durmuş durmuş 10 yıldır emekli şimdi jetonu düşmüş. 1 yıl geç gıtmek yazlığa cok mu önemli.
madem hayalın vardı var olan 2 yazlığını neden sattın....
kafamda deli sorular... kv ilk bunu söyledi. ben tepki bile vermedim. çok dert değil. Allahtan koca yönünden şanslıyım.
bu arada ilk defa işyerime dua ettim.
istediğim an kreşe verebiliyorum ve işyerim karşılıyor. bin tl ye kadar. bundan büyük lüks var mı. bunlara ağız eğmiycem....şükür. bu yöndende şanslıyım.
İnternet de araştırma yaptım bunları kullanıp yanında başka ilaç da kullanan varO benim de kafamı çok karıştırdı. Bana elevit ve ferro gyno verdi. Aynı anda alıyorum . Elevitte kalsiyum var. Demirle birlikte kullanılması doğru değil. Ferroya ara versem elevitten sonra mı kullansam ki.
Nerden aldın cnm. Nette hep pahalıya satiyirlar.kacli takım.ve fiyatı nedir
Allah korumuş sizi. Ekstra dikkatli olmalısin cnm. Karşıdan hızla uzerime gelen birini gorsem bile ben elimi karnımın önüne getiriyorum, çarparsa koluma çarpsın diye.
Bu konu bu kadar basit mi yaD Degemen kesinlikle bende öyle düşünüyorum bakmak zorunda değiller, ama söz verip iş ev sattırmaya kadar gelince çok kızdım baştan söylese biz evimizden çok çok memmunduk. üstelik ben ücret ödemeyi falan düşündüm, soyledım. hatta sıkılırsan yarım gün kreşe yazdırayım dedim. neler düşünmüştüm çöp oldu. resmen kazık yedim gibi hissediyorum.
onlar varken tanımadığımız birine emanet etmek içimize sinmiyor. ücretsiz izin şart .bayağı zorlanacağız ankaradayız ama napalım artık. Allah başka dert vermesin.
normalde her cuma yemeğe çağırır bugun napacak merak edıyorum : )) tavırda almak ıstemıyorum.bana mecburlar dıyede düşünmesin...
Bu kadar sorumsuz kadinin bebek bakmamasi iyi olmus ama cidden cok tuhafbu olay hafta başında oldu sinirim falan geçti. sonra yazdım buraya.
aslında biraz sevindim bu olaya çok fazla sigara içiyor. çocuğa zararlı falan deyıp duşunuyordum bırde inanılmaz rahat nasıl bakacakki diyordum.ama eşimide kırmıyordum.
kendısı tatıllerde kv yanında götürürmüş. bunlar yüzer kadıncağız yemek yapar çocuk bakarmıs yıllarca böyle olmuş. kendısı anlatıyor:)
ben sadece evime üzüldüm her birşeyı kendı zevkime göre yaptırmıştım. neyse o fikrede alıştım ,inşallah daha güzeline oturacağız nasıp olursa.
amannn bunlarda dert mi işte. bebişler gelsin sağlıkla başka bişey ıstemem. Allah hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar ve doğumlar nasıp etsin....
Demiri sabah kalkınca aç karnına içiyorum. Kahvaltıdan sonra folikasit b-12 falan var içinde. Öğlen yemekten sonra kalsiyum içiyorum. Gece yatarken de demirle kapatıyorumO benim de kafamı çok karıştırdı. Bana elevit ve ferro gyno verdi. Aynı anda alıyorum . Elevitte kalsiyum var. Demirle birlikte kullanılması doğru değil. Ferroya ara versem elevitten sonra mı kullansam ki.
Bugun bebiş için süs malzemeleri aldım sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum :) haftaya baslarm artk yavastan :)
Hiçbir seyi kafaya takmamak lazm ya keyiflş donemlerimz tadını ckaralm no stres:)
Ben de yaptıracam. Gittim konuştum hatta hoşuma gitti desenleri falan. Ben de kayınvalidemlere falan giderken götürür içinde yatırırım diye düşünüyorum. 110 TL demişti takımına.Mor olan babynesti almayı düşünüyorum... siz ne dersiniz... kullanışlı olur diye unuyorum... heryere rahatça taşınır... kendi yatağımın içine bile koyabilirim geceleri... iki çocuğumda yoktu bu tarz şeyler...var mı fikriniz
canım bende anlamadım.:) kafa yormuyorum artık.Bu kadar sorumsuz kadinin bebek bakmamasi iyi olmus ama cidden cok tuhaf
Insanlar evinj arabasini satiyor
Tuhaf kadin yaa
Hamile halinle bir suru stres yasatti sana yalandan yere
Ben de yaptıracam. Gittim konuştum hatta hoşuma gitti desenleri falan. Ben de kayınvalidemlere falan giderken götürür içinde yatırırım diye düşünüyorum. 110 TL demişti takımına.
Boşver daha hayırlı olmuş böyle olması... o pek de hevesli değilmiş toruna falan. Ama bir hata edip yeni evinizi yakınından falan almayın siz de... madem çocuğa da bakmayacak mesafe iyidircanım bende anlamadım.:) kafa yormuyorum artık.
bu kadar kısa sürede satılacağını tahmın etmıyordum dıyor bıde yaaaayani ev satılmaz ben söz vermiş bulunayım, aaa bak yakında değilsiniz dıyecektı sonrada. zaten ben gitmem kımsenın evine bana bırakırsınız dıyordu aklım almıyordu.cunku kv en erken 13.00 te uyanır...
ya aklıma bıssuru sey geliyor. aylarca melemen aserdım.neyse gectı aşermem, gecen hafta dıyorkı yazın yaptıklarımı hıc yıyemedım size verim de götürün dedi. nasıl kızdım... birde her yemeğe gittiğimizde cok cok yapar bır gun sonra yersınız derdi. şimdi bakıyorum hamıle olduğumdan beri hiç vermiyor. zaten çocuk düşünüyoruz ilk dediğimde; oğlumu nasıl ikna ettin oldu ilk sorusubende dedimki o beni ikna etti:))
aman mesele çokta eşimin hatrına katlanıyorum sessiz sessiz gidip geliyorum yılda 1-2 anca çağırıyorum.
burasınıda bdv ye cevırdım kusura bakmayın. çok doluyum.
Çok şanslısın. Demiri aradan çıkarman çok büyük avantaj:) Sabahları midem gergin oluyor. Tolere edemez hapı. Gece yatarken aldım gece yarısı karın ağrısı ile uyandım koş wc ye:))) kahvaltıdan sonra olucak illa. O da öğünlerimi alt üst ediyo. Neyseki becerebilmişim. Kan değerlerim iyi. Demir yıllardır eksikti benim. Bu defa toparlamışım :) iki ay kaldı sabır sabırDemiri sabah kalkınca aç karnına içiyorum. Kahvaltıdan sonra folikasit b-12 falan var içinde. Öğlen yemekten sonra kalsiyum içiyorum. Gece yatarken de demirle kapatıyorum
Tabiki canm yaptkca paylasrm inşallah:) senin de btnce gormek isterm:)canım yaptıklarını bizimle de paylaşır mısın? ben de sürekli bakıyorum neler olabilir diye ama ben kendim yapamam herhalde. iş ev çocuk derken bir türlü zaman bulamıyorum. şu an amugurimi bi tavşan yapmaya çalışyıroum büyük prensesime . onu bitirip bide küçük prensesim için yapabilsem süper olacak kısmet tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?