inşallah canım benim sağolasın.Oy masallaaahh
Ikiz olmasina ragmen sen basindan beri iyi gidiyorsun
Saglikla dogacaklar insallaaahh
Kızlar GYNO FERRO SANOL ile decavit ....ikisi birlikte ağır gelmiyor mu acaba içerikleri bayağı fazla da aklıma takıldı ...kimler ikisini kullanıyor
Decavitle ferro zinc kullanıyordum ferro zinci bırak dedi bunu kullan ama decaviti bırak dediğini hatırlamıyorum o yüzden kafama takıldıDoktor bana decaviti kesip ferro sanol ü başlattı. Aynı anda olmuyor. İçerikleri aynı bide decavitte ekstra dahada cok vitamin var duble alınmış olur ozaman aynı anda içilirse.
Kızlar bugün başıma neler geldi.. yarın uçağa bineceğim için doktoruma whapp dan yazdım,o da gel bi bakalım ne olur ne olmaz rapor yazalım dedi..iş çıkışı koşa koşa gittim,o işleri hallettim..bebek 1000 gr olmuş mudur derken 1200 bile olmuş,doktor 2 hafta önde gözüküyor dedi..çok sevindim,çok mutluydum.. ordan çıkıştada bir yere gittik,yürürken arkama doğru bakıyordum annemler bir bağırmaya başladım,baktım önüm boşluk.. yaklaşık 1 metrelik yerden düşecekken son hamleyle atladım ama hepimizin ödü koptu..şimdi bebiş hareketli çok şükür ama baya korktuk..
herkese kocaman günaydın.
kızlarr ne demişler .hayat siz plan yaparken yaşadıklarınızdır...
kv dediki siz benim yanımdan ev alın,kendi evinizi satın ben çocuğa 1 yıl bakarım 1 yıl zaten bahar bakacak sonrada zaten kreşe veririz dedi.
eşim hiç güvenmez bakıcıya hemen kabul ettik.
evi satışa çıkardık 1 günde müşteri cıktı, bır hafta dolmadan aynı kişi aldı evi. aynı gun arabayıda sattık.
kv bu sefer bana güvenmeyın benım hayallerım var deniz kenarından yazlık alıp orda yaşayacam.bu evi satacağım dedi.
: )))) güler misin ağlar misin... iki annede bakmıyor bizm ev almamız lazım.eşim almışken sıfır alalım dıyor.zaten kimseden fayda yok. bende iki yıl çalışmazsam nasıl olacak. 7 ay olduk evi alan süre verdi ama toparlanma süreci var.ev sonuçta bu uzun yıllar oturuluyor şak diyede alınmıyor. eski evlere bakıyoruz onlardada hep kiracı var onlar taşınacakta badana boya yapılacakta....offf offf
İnsanın başına her şey geliyor, geçmiş olsun:) Benimkiler de genç, ilk torunları ikisi de bakmam diyor. Kreşe vereceğim deyince de kimsesiz mi o çocuk niye evde bakılmıyor deyip, ağlıyorlar:))teşekkür ederim kızlar. gerçekten olanlara inanamıyorum. benim annemide biliyorsunuz oda aynı.
üstelik ikiside genç ve evdeler. ve ilk torun. annelerinizi kv lerinizi öpün başınıza koyun.
kadın durmuş durmuş 10 yıldır emekli şimdi jetonu düşmüş. 1 yıl geç gıtmek yazlığa cok mu önemli.
madem hayalın vardı var olan 2 yazlığını neden sattın....
kafamda deli sorular... kv ilk bunu söyledi. ben tepki bile vermedim. çok dert değil. Allahtan koca yönünden şanslıyım.
bu arada ilk defa işyerime dua ettim.
istediğim an kreşe verebiliyorum ve işyerim karşılıyor. bin tl ye kadar. bundan büyük lüks var mı. bunlara ağız eğmiycem....şükür. bu yöndende şanslıyım.
Decavitle ferro zinc kullanıyordum ferro zinci bırak dedi bunu kullan ama decaviti bırak dediğini hatırlamıyorum o yüzden kafama takıldı
Biraz nette araştırdım çok kullanan varbence ara sor.
O benim de kafamı çok karıştırdı. Bana elevit ve ferro gyno verdi. Aynı anda alıyorum . Elevitte kalsiyum var. Demirle birlikte kullanılması doğru değil. Ferroya ara versem elevitten sonra mı kullansam ki.Kızlar GYNO FERRO SANOL ile decavit ....ikisi birlikte ağır gelmiyor mu acaba içerikleri bayağı fazla da aklıma takıldı ...kimler ikisini kullanıyor
O benim de kafamı çok karıştırdı. Bana elevit ve ferro gyno verdi. Aynı anda alıyorum . Elevitte kalsiyum var. Demirle birlikte kullanılması doğru değil. Ferroya ara versem elevitten sonra mı kullansam ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?