2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar GYNO FERRO SANOL ile decavit ....ikisi birlikte ağır gelmiyor mu acaba içerikleri bayağı fazla da aklıma takıldı ...kimler ikisini kullanıyor

[/QUOTE]Maşallah canım nasıl başardın hiç kilo almamayı hem de bu haftalarda
Kıyamam kuzuna neden stres olmuş,annesi oldu o da mı etkilendi acaba nasıl da bize bağlılar ya [/QUOTE]

Yaaa canım gel bide bana sor cok direndim yememek için. Hep yanımda yediler pasta börek ben bir lokma bile almadım. Ağladım ama yinede yemedim, sadece bebişe yönelik yedim hep. Tek hedefim ben yemediğimde bebek kilo alıyormuyu görmekti ve onaylamışta oldum artık içim rahat. Tartıya cıkınca bende inanamadım. Doktor bugun benden izin git canının çektiğini abartmadan ye dedi :) ama sadece bugunlük diyede dipnotunu ekledi.

İşteki stresten dolayı ben stres yapınca oda gerilmiş tabi. Yavrum. Dönmezde böyle yan kalırsa diye korktum bakalım ne olacak.

Kızlar GYNO FERRO SANOL ile decavit ....ikisi birlikte ağır gelmiyor mu acaba içerikleri bayağı fazla da aklıma takıldı ...kimler ikisini kullanıyor

Doktor bana decaviti kesip ferro sanol ü başlattı. Aynı anda olmuyor. İçerikleri aynı bide decavitte ekstra dahada cok vitamin var duble alınmış olur ozaman aynı anda içilirse.

Kızlar gözlerim artık bulanık görmeye basladı.özellikle akşamlar.dün ewe gelirken önümdeki arabanın plakasını okumakta bile zorlndım.normalde cok iyidir gözlerim.netten baktım hamilelikte olabiliyo diyo.basına böyle bişey gelen varmı.

Doktor bana decaviti kesip ferro sanol ü başlattı. Aynı anda olmuyor. İçerikleri aynı bide decavitte ekstra dahada cok vitamin var duble alınmış olur ozaman aynı anda içilirse.
Decavitle ferro zinc kullanıyordum ferro zinci bırak dedi bunu kullan ama decaviti bırak dediğini hatırlamıyorum o yüzden kafama takıldı

Bununla geçmiş olsun... allah korumuş hem seni hem bebeciği... herşey olabilirdi allah korusun... ilk kızıma hamileyken doğumuna bir hafta kalan bir kadıncağız banyoda kayıp karnının üstüne düşüp bebeğini kaybetmişti. O gün bugündür banyo yaparken çok tedirgin olurum.. göbeğimiz büyüdükçe vücudumuzun dengesi de bozuluyor. Düşmelere çarpmalara daha elverişli haldeyiz artık. Allaha emanetiz hrm canımız hem yavrumuz.

Off çok çetrefilli bir durum. Allah aydınlığa çıkarsın. Kayınvalideye bravo yani... son dakika golü atmış... hak iddia etmeye gelince en çok onların çocuğu olur. Elini taşın altına koymaya yanaşmazlar ama... asla anneanne babaanne bakmak zorunda diye düşünenlerden değilim. Yaşlılıkta kimse mecbur değil elbette ama baştan söz verip sonradan yaptığı çok ayıp...

Mor olan babynesti almayı düşünüyorum... siz ne dersiniz... kullanışlı olur diye unuyorum... heryere rahatça taşınır... kendi yatağımın içine bile koyabilirim geceleri... iki çocuğumda yoktu bu tarz şeyler...var mı fikriniz

Eklentiler

• IMG_7034.webp
    28 KB · Görüntüleme: 128
teşekkür ederim kızlar. gerçekten olanlara inanamıyorum. benim annemide biliyorsunuz oda aynı.
üstelik ikiside genç ve evdeler. ve ilk torun. annelerinizi kv lerinizi öpün başınıza koyun.

kadın durmuş durmuş 10 yıldır emekli şimdi jetonu düşmüş. 1 yıl geç gıtmek yazlığa cok mu önemli.
madem hayalın vardı var olan 2 yazlığını neden sattın....
kafamda deli sorular... kv ilk bunu söyledi. ben tepki bile vermedim. çok dert değil. Allahtan koca yönünden şanslıyım.

bu arada ilk defa işyerime dua ettim.
istediğim an kreşe verebiliyorum ve işyerim karşılıyor. bin tl ye kadar. bundan büyük lüks var mı. bunlara ağız eğmiycem....şükür. bu yöndende şanslıyım.

Maşallah canım nasıl başardın hiç kilo almamayı hem de bu haftalarda
Kıyamam kuzuna neden stres olmuş,annesi oldu o da mı etkilendi acaba nasıl da bize bağlılar ya [/QUOTE]

Yaaa canım gel bide bana sor cok direndim yememek için. Hep yanımda yediler pasta börek ben bir lokma bile almadım. Ağladım ama yinede yemedim, sadece bebişe yönelik yedim hep. Tek hedefim ben yemediğimde bebek kilo alıyormuyu görmekti ve onaylamışta oldum artık içim rahat. Tartıya cıkınca bende inanamadım. Doktor bugun benden izin git canının çektiğini abartmadan ye dedi :) ama sadece bugunlük diyede dipnotunu ekledi.

İşteki stresten dolayı ben stres yapınca oda gerilmiş tabi. Yavrum. Dönmezde böyle yan kalırsa diye korktum bakalım ne olacak.[/QUOTE]
CANIm üzme kendini güzel şeyler düşün canın cektiğinde nefsini köreltcek kadar ye minik minik zamanla döner sana bebiş
Bence anlık bir durum

Paketli gida cok nadir yiyorum o da bitter cukulata

D Degemen kesinlikle bende öyle düşünüyorum bakmak zorunda değiller, ama söz verip iş ev sattırmaya kadar gelince çok kızdım baştan söylese biz evimizden çok çok memmunduk. üstelik ben ücret ödemeyi falan düşündüm, soyledım. hatta sıkılırsan yarım gün kreşe yazdırayım dedim. neler düşünmüştüm çöp oldu. resmen kazık yedim gibi hissediyorum.
onlar varken tanımadığımız birine emanet etmek içimize sinmiyor. ücretsiz izin şart .bayağı zorlanacağız ankaradayız ama napalım artık. Allah başka dert vermesin.

normalde her cuma yemeğe çağırır bugun napacak merak edıyorum : )) tavırda almak ıstemıyorum.bana mecburlar dıyede düşünmesin...

İnsanın başına her şey geliyor, geçmiş olsun:) Benimkiler de genç, ilk torunları ikisi de bakmam diyor. Kreşe vereceğim deyince de kimsesiz mi o çocuk niye evde bakılmıyor deyip, ağlıyorlar:))
Annen de olsa güvenmemek lazım bazı konularda, herkes kendi bacağından.

O benim de kafamı çok karıştırdı. Bana elevit ve ferro gyno verdi. Aynı anda alıyorum . Elevitte kalsiyum var. Demirle birlikte kullanılması doğru değil. Ferroya ara versem elevitten sonra mı kullansam ki.

D Degemen ben çok beğeniyorum babynestleri,hem biryere gittiğinde bebek yabancılık çekmez diye düşünüyorum..tabi biraz yer kaplıyor gibi ama yine de değer...
A aydogdu06 canım Napalım bu devirde nedense gençler yaşlıları idare ediyor.şımarıklık yapanlar hep yaşlılar oluyor,anlamadım gitti İşyerinin şartları iyiymiş ona Allah tan o da olmasa işin zordu

Maşallah canım nasıl başardın hiç kilo almamayı hem de bu haftalarda

İşteki stresten dolayı ben stres yapınca oda gerilmiş tabi. Yavrum. Dönmezde böyle yan kalırsa diye korktum bakalım ne olacak.[/QUOTE]

Ne güzel dirayetlisin canım maşallah
İş stresinden olduysa izne çıktığında rahatlarsın inşallah ozaman alır pozisyonunu merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…